176864
banner
  • Botond #157235
    Rossz hírem van. Jönnek sorban, van új dance central, van új just dance. És ezek időtállóbb játékok mint egy rissz rossz halo mondjuk. :D
  • Rage47
    Azt is tegyük hozza hogy a MS később kezdte árusítani a konzolt sok régióban
  • Ra1n
    "Jöjjenek csak szépen sorba a kinectes játékok"

Csak qrvára nem jönnek nem véletlenül de megint jól megmondtad sok röhögőjellel a magadét!
  • Harlekin
    Igen-Igen!
  • Harlekin
    Még mindig megy a kinectes fing festés!?
    Mondjuk engem plusz boldogsággal tölt ez el,hogy ismét azok morgolódnak akiknek nincs vagy legalább is 5 percnél több időt nem is szántak a megismerésére!És képtelenek ezt a dolgot megemészteni!
    Milyen jó,hogy nekem van és nem is tudom elképzelni,hogy ne legyen.És röhöghetek azokon akik zsigerből utálják és ugranak minden kinectes új infó hallatán.Remélem még jó sok hasonló infó lát napvilágot és jönnek rendre a kinectes dolgok.Előbb utóbb remélhetőleg agyvérzést is kaptok a méregtől!
    Én a helyetekben biztos elballagnék redmondba és tiltakozás képen felgyújtanék pár kinectet,hátha erre a tiltakozásra felfigyel MS.Jaj de akkor előtte vennetek kell kinectet,na ez most sakk-matt.Tehát akkor maradnak szépen itt az üres lufik és lehet jókat röhögni ezeken,ha így történt volna,vagy ha az lett volna esetleg ha a ha is lett volna

Jöjjenek csak szépen sorba a kinectes játékok,meg a kinect támogatott játékok,ha másra nem is de a Ti bosszantásotokra mindenképpen!
  • Seth
    Asszem Harlekin osztotta vele a fejeseket nagyon jó hatásfokkal :D
  • Harlekin
    4 Évig használtam xfps-t és smart joy frag kombót.
    Nem adja vissza teljesen a pc egér mozgást,de azért rendesen lehet vele osztani a fejeseket!A bill viszont az teljesen ugyan az lesz.
    Ami nagyon pozitív dolog,hogy minden gomb programozható lesz így tehát nincs a kontrolleres megkötés minden mindenhova állítható.
  • mohamed
    Valakinek van tapasztalata az xbox360 - hoz kapható billentyű és egér konverterhez?
  • Ra1n
    Pfff..... Ez igen. KÖZE nincs a két dolognak egymáshoz de ahogy érzed.:D
    A számok és az eladások,történések nem hazudnak. Ennyi.
  • Botond #157226
    Pont ugyanezen logika mentén vezetik le mindenhol, hogy a konzol halott dolog. Játékra jó, de ennyi, se egy excel, se egy paint, de még egy nyűves számológép se... kinect is csak játszani jó, se excel, se paint, se számológép, gyász. :D
  • partizan182
    A hardware ereje semmiben sem befolyásolja az eladásokat, lásd: PS2, Wii, DS stb. MS kettő dologgal fürdött be:

1. 100 Dodó/Ojró prémium a konkurenciához képest (nyilván). Hogy most a plusz ár a Kinekt vagy erősebb vas miatt van az mindegy, a drágább az drágább és ez mindig meglátszik az eladásokon

2. A fini kis gödör amit még 2013-ban ásott magának: alwaysonline, drm, alwaysonKinekt tilitoli. Az átlagember még ma is azt hiszi hogy kötelező az online kapcsolat meghogy a kamera megfigyeli őt. A HC gamert meg csak simán felháborította ezen pofátlan bepróbálkozások sora.

Szinte minden amit írsz persze így is igaz azzal a különbséggel hogy a kinektes százmillió dollárokból nem +2 mag kellett volna bele hanem exkluzív címek. Persze így is vannak fini dolgok (pláne a száni PS4 felhozatalhoz képest), de tény hogy a Kinekt R&M ablakon kilapátolt pénz volt.
  • orichalcos
    Nem, lehet látni a kezét, fehér ember. Locke meg néger.
  • Macccy
    Persze hisz béta :)
    Azoknak szarnak kell lenni, nyugi.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Hallod tesa, szerinted is Spartan Locke az aki vallatta Halsey-t a 4 elején??! Én tegnap vágtam le, hogy az szerintem ő!
  • Ra1n
    Nem Kinect fika. Tény. Ugribugrira jó. Sőt tökély. ENNYI. Arról van szó hogy egy elhibázott döntés volt ráerőltetni az emberekre és sokkal jobban jártak volna ha a Kinectbe ölt pénz inkább a One-ba kerül, keresztbe lenyelhetné a Sony vasat. De nem ez történt, jókorát buktak is vele és most ennek issza az MS a levét, nem győzik csökkenteni a One árat, kivágták gyorsan a Kinectmentes gépet is és alig pár hete kijelentették hogy a játékfejlesztők is szabad kezet kapnak hogy a kinectet "deaktiválva" plusz erőforráshoz jussanak. Nincs bejelentve semmilyen komolyabb Kinectes cím és nem is nagyon lesz, bedőltek vele nem véletlenül. Éves szinten talán meg fog jelenni 1-2 nevetséges cím ami használja aktívan a kinectet, hogy ne tűnjön feleslegesnek annak aki megvette.
    És igen vették volna a One gépet a kezdeti magas árért is és vették is páran, nem a magas összeg volt a gond. Hanem az hogy a magas összegért egy totálisan felesleges kiegészítőt erőltettek a vásárlókra miközben maga a gép a jóval olcsóbb ps4-nél gyengébb. Kíváncsi lennék vajon akkor is közel 2-szer annyi ps4 fogyott volna ha kirakják a One-t ugyan úgy 160K környékén jóval keményebb hardverrel, és akár a 4k/30fps-ről lehetne beszélni a gépnél (de mindenképpen agyonalázta volna a Sony gépet)..Nemhiszem..Sőt...:)
  • orichalcos
    A H5 bétát fikázom. :D Na jó annyire nem is, mert tényleg jó lett, csak a technikai részével van gondom perpill, meg a hangokkal: :)
  • DummyBoy
    Azért emeltem ezt ki, mert az "űberkockák" hajlamosak elfelejteni, hogy nem csak róluk szól az élet. És szerencsétlen kölköket nem fogja jobban lekötni a GDDR5 vagy a 1080p mint a Kinect :)

Ezért is sajnálom, hogy ilyen gyér a One-os felhozatal ...
  • Moby
    >Ha komolyan odalépnének, rengeteg lehetőséget ki lehetne préselni a Kinectből

Ki? Mármint kinek kellene odalépnie, és mire? A rare gyakorlatilag ezért lett bekebelezve. Ki az úristennek kellene még odalépnie, hogy ez a műszaki csoda, ez a zseniális technikai vívmány végre elnyerje méltó* helyét?

/valahol a "majdcsakjóleszvalamire" gimmick hitvány szarok nagy darálójában
  • TomStorm
    A másik,hogy ezek nem is gyerekeknek való játékok..
  • n000rbi
    >ha átjönnek a szomszéd gyerekek, akkor a 360-as Kinectes játékok gyakorlatilag kettéhugyozzák a 2014-es év összes AAA játékát

Csakis akkor hugyozzák ketté, merthogy a gyerekek szívesebben elbohóckodnak vele? Ez így rendben is van :)

• DummyBoy
    Nocsak, megint Kinect fikázás van?

Pont hogy örülni kellene neki, hogy végre remélhetőleg beindul a Kinectes fejlődés. A sok tucatszar, akarom mondani AAA kategóriás játék mellet igenis várom hogy jöjjenek minőségio Kinectes játékok.

A 360-at is a Kinect miatt vettem, One-nál sem volt kérdés, hogy melyiket válasszam.

Nálunk ha átjönnek a szomszéd gyerekek, akkor a 360-as Kinectes játékok gyakorlatilag kettéhugyozzák a 2014-es év összes AAA játékát ... (Na jó, mivel mindkét kölök négyárnyékú, így most a Fifa is megy ...)

Sosem értettem ezt a Kinect hisztit. (A többit sem annyira, de ez még jobb ...) Akinek nem kell minek vett? Miért nem várt? Vagy miért nem adta el? Vagy most kell valami új bűnbak, mert a felbontásmizéria lejárt lemez?

Ha komolyan odalépnének, rengeteg lehetőséget ki lehetne préselni a Kinectből, persze a 0,3 szögpercnyi "széleslátókörrel" rendelkezők azért neki tudnak állni fikázni.

A pénzügyi elemzéseket meg hanyagoljuk, azokon mindig hangosan feléröhögök, mikor az agyonképzett, rettenetes szakmai tapasztalattal bíró magyar fórumozók nekiállnak nemzetközi mamutcégek stratégiáit boncolgatni xD
  • Macccy
    A HALO 5-öt is szarozod, vagy a kollekcióra értetted csak? :) H5 holvanmég, nem orichalcos hanem orákulum kell a szarozásához :D

Na majdén a techót jól megvizsgálom, úgyis szokásom bambán állni a harctéren az első shellshockig és nézni a néznivalót ;)
  • n000rbi
    Így már értem hogyan játszhattál tegnap GTA5-tel. Vigyázzatok, mobyimitátor van a live-on! :D
  • Moby
    El. Arty vette át a stafétabotot és a gépet :)
  • Moby
    De, most is tetszik. Mindig fog. Mármint a játék. Teknóban viszont szar, főleg a saját gyerekük. Egy ilyen kiadás ettől sokkal profibb megvalósítást érdemelt volna.
  • orichalcos
    Amúgy meg lehet szarozni a kollekciót, meg Halo 5-öt, (én is csinálom, nem vagyok vak) de attól függetlenül én maradok ugyanaz a Halo Fanboy, aki voltam.
  • orichalcos
    :D

Akkor még tetszett nem? :D
  • Macccy
    Jóóóóóezz ... csak pozitívan. Én úgy fogom fel, hogy egy relikviával játszom. Ez a sensitivity cucc se zavar és homályosan már én is emlékszem, hogy a haverral nekünk is szokni kellett mikor 2011 novemberben nekiálltunk, még ő is mondta, hogy ez biza ilyen volt rég.

:)

Technótól mindentől függetlenül, noha 4 napja lettem már 30 éves, én bizony elkerekedett szemekkel, tátott szájjal néztem végig most is a HALO bevezetőjét, imádom
  • Kongy
    Eladtad már a boxot ?
  • Moby
    Igen, volt. Én emlékszem erre.

/azért az vicces, hogy megvettem a gyűjteményt, végül összesen azt az 1 órát toltam, amit idő előtt oric kölcsönaccjával belenéztem. bár így utólag talán jobb lett volna, ha azt sem látom.
  • Macccy
    ON

Vettem végre HALO gyűjteményt, lenne is egy kérdésem: ez a look sensitivity furcsaság, ami a HALO CE-nél érezhető, nevezetesen hogy mintha a vertical és a horizontal mintha nem lenne egyenlő, ez volt a 360 verziónál is? Nem emlékszem ...
  • Macccy
    Rohadtul panghat a topic és a játékpiac, hogy már üzletpolitikai és stratégiai viták folynak egy eldugott kis magyar konzolos fórumban. Vagy ti részvényesek vagytok, Ra1n? Ezeket az ötleteket miért nem a microsofttal beszéled meg? Lehet kineveznének Consultant-nak, elemeznéd kicsit a számokat aztán kihúznád őket a szarból amibe ásták magukat ...(?) Nem?
  • Totti5
  • Ra1n
    Most ez hogy jön ide? Ne terelj szokásosan.

Angliában is, oké. Ott is kinect mentesen szarrá árcsökkentéssel.:)
    És?
    Ergo felesleges volt a kinect és inkább erősebb hw és valós exkluzívok amikbe pénzt kellett volna fektetni? Igen. Ennyi. Ha ezt nem érted a gond nem itt van....:)
    Utoljára szerkesztette: Ra1n, 2015.01.06. 19:09:47
  • Totti5
    Kotródj már innen a PCdel és a jobb minőséggel, ami persze hogy jobb egy drágább erősebb gépen. Ez konzol topik.

Angliában is jobban fogyott.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.01.06. 19:07:51
  • Ra1n
    "nagyon jól fogy a gép"
    Kinect nélkül szarrácsökkentve az árát, Amerikában. És nagyjából ennyi.

"Attól lesz jó egy játék h timed ex, vagy jön másra?! ki a francokat érdekel hogy mire jön? jó a játék? ha jó akkor játszani kell nem azzal foglalkozni h mire jön. "

Értem tehát ha egy játék kijön más platformra általában jobb minőségben attól az még simán ugyan úgy system seller mint egy játék ami csak az adott platformra jön ki..Magyarul a konzolokat nem főként az exkluzívjaik adják el....Értem.. EZ igen!!
    Utoljára szerkesztette: Ra1n, 2015.01.06. 19:06:15
  • Totti5
    Attól lesz jó egy játék h timed ex, vagy jön másra?! ki a francokat érdekel hogy mire jön? jó a játék? ha jó akkor játszani kell nem azzal foglalkozni h mire jön.

Minek isszák a levét?! nagyon jól fogy a gép, sokkal jobban mint a 360 anno ilyenkor és nem buknak rajta annyit mint anno ilyenkor minden 360on. Üzletileg igencsak pozitív a dolog. Dől a della nekik is.
  • Ra1n
    " nem timed exclusive-okra amik pár hónappal késöbb kijönnek más platformon"

Értelmezz..Öngyilkosság? Nekem nem úgy tűnik hogy a Sony az olyan címekkel mint Uncharted, Heavy Rain, Driveluc ésatöbbi,öngyilkosok lettek volna.
    De nyilván az MS öngyilkos lett volna ha a a Forza és Halo szérián kívül lerak még pár játékot az asztalra ami nem kamuexkluzív,hanem system seller végleges exkluzív.:)
    Micsoda öngyilkosság lett volna például ha a Tomb Raidert tényleg megveszik...:) Ehelyett azzal is terelés ment majd amikor rákérdeztek mi van akkor kibökték hogy timed exklu...Egy másodpercig sem lesz system seller 2015 végén,mindenki meg fogja várni azt az 1-2 hónapot (úgyse lesz több) amíg kitolják a többi platformra.
    Ha pedig nem tudod értelmezni amit leírtam a te bajod. Nem számoltak ki semmit. Feleslegesen adtak ki pénzt a szarra és most isszák a levét. Ennyi. Ha nem érdekelné őket a pénz mint ahogy állítod, nem lett volna semmiféle kinectmentes változat vagy árcsökkentés. Részemről off,teljesen felesleges vita ahogy az lenniszokott...:D
    Utoljára szerkesztette: Ra1n, 2015.01.06. 19:03:12
  • Totti5
    MILYEN pénz?! MS meg van szorulva és fillérre kiszámolta h erre az amarra az és egy garassal se több, mert csődbe megyünk?!

"pár hónappal késöbb kijönnek"

Öngyilkosság lett volna.

Ha lesöprés kell mindenkinek vegyenek GeForce GTX 970 et, sőt egyből SLI-ben aztán söprögethetnek napesitg...
  • Ra1n
    Arról beszéltem,az hogy az opcionális,olcsóbb move kamerának az egészhez miköze azt csak te tudod (semmi).
  • Ra1n
    Nekem aztán teljesen mind1. Az a pénz mehetett volna inkább komolyabb hardverre ami nem vérzik el rendszeresen ha 1080p-t lát, és lesöpörné a Sony gépet. Vagy komoly exkluzívok vásárlására nem timed exclusive-okra amik pár hónappal késöbb kijönnek más platformon érezhetően szebb/jobb kivitelben. De nem, kinect 2.0 kellett.:)

Talán nem lenne kétszer annyi eladott ps4 és lenne verseny is....:)
    Utoljára szerkesztette: Ra1n, 2015.01.06. 18:49:16