Ra1n#157199
" nem timed exclusive-okra amik pár hónappal késöbb kijönnek más platformon"
Értelmezz..Öngyilkosság? Nekem nem úgy tűnik hogy a Sony az olyan címekkel mint Uncharted, Heavy Rain, Driveluc ésatöbbi,öngyilkosok lettek volna.
De nyilván az MS öngyilkos lett volna ha a a Forza és Halo szérián kívül lerak még pár játékot az asztalra ami nem kamuexkluzív,hanem system seller végleges exkluzív.:)
Micsoda öngyilkosság lett volna például ha a Tomb Raidert tényleg megveszik...:) Ehelyett azzal is terelés ment majd amikor rákérdeztek mi van akkor kibökték hogy timed exklu...Egy másodpercig sem lesz system seller 2015 végén,mindenki meg fogja várni azt az 1-2 hónapot (úgyse lesz több) amíg kitolják a többi platformra.
Ha pedig nem tudod értelmezni amit leírtam a te bajod. Nem számoltak ki semmit. Feleslegesen adtak ki pénzt a szarra és most isszák a levét. Ennyi. Ha nem érdekelné őket a pénz mint ahogy állítod, nem lett volna semmiféle kinectmentes változat vagy árcsökkentés. Részemről off,teljesen felesleges vita ahogy az lenniszokott...:D Utoljára szerkesztette: Ra1n, 2015.01.06. 19:03:12