176864

-
Ha valaki csinált már képet az X360-járól működés közben vagy tud olyan oldalt ahol SDTV vs. HDTV össze van hasonlítva az kérem jelezzen itt a fórumban vagy priviben. Nagyon fontos lenne. KÖSZ!!! -
turho #2721 Hát igen, 3 piros ledet ne lásson senki soha... -
Emberek! Akkor beszéljünk még kicsit a TV vs HDTV témáról, hagy egye meg az ideg Turhot... 
Más... Találtam egy nagyon jó kis hibaleírás/detektálás, stb dolgot, kicsit több, mint amit a Box manuáljában a Troubleshooting-nál írtak.
Íme, érdemes megnézegetni:
Xbox 360 Error code -
turho #2719 OFF
Szerintem már annyira túl lesz beszélve ez a tv kontra hdtv kérdés, kezd hasonlítani a "PS2 dvd írás hogyan" topicra :DDD Alapvető dolgok megerősítgetése csak :)
ON -
pistiboaz #2718 már 200.000-ért is lehet kapni csúcsminőségű 82 cm-es lcd tv-t,nekem is ilyen van brutálisan komoly a látvány nem egyszerűen csak 'szebb' -
pistiboaz #2717 természetesen normál tv-n is sokkal szebb a látvány mint bármi eddig viszont akinek nincs hdtv-je el sem tudja képzelni a különbséget. -
OK, kösz, érthető voltál
-
Ez soha nem is volt kérdés :D -
De a legszebb képe, a DS lite-nak van. Akarom mondani a régi DS-nek... Igaz DanielT?
-
Amit a 360 tud sima Tv-n az sokkal szebb mint amit a Ps2 tud sima Tv-n.
Amit a 360 tud HDTV-n, monitoron, az szebb mint amit sima Tv-n tud. -
Értelmesebben: Azt mondtátok hogy az X360 rendes TV-n roszabb képet produkál mint HDTV-n, de ez a kép amit produkál rendes TV-n szebb mint a PS2-jé ugye? -
Azt tudom hogy az X360-as gémek sokkal szebbek mint a PS2-es gémek, ez nem kérdéses, csak egy "sima" TV-n még a PS2-nél is szebb az X360? -
"JA és mégegy kérdés: ugye az X360-nak szebb minősége van SDTV-n mint a PS2-nek?"
Hát a minőség az szerintem a kijelzőtől függ. De ha úgy érted a kérdést, hogy szebbek e a 360-as gamék mint a PS2-es gamék? Hát ez nem kérdéses...
Szóval vedd csak meg azt a 360-at, gyarapodjunk, sokasodjunk. -
Hát én pont azért akarok a PC helyett venni vmi mást (pl. X360) mert nem élvezem a játékokat a PC-n. Én is úgy vagyok ezzel a méret kérdéssel hogy inkább játszok egy 72cm-es TV-n rosszabb minőségben mint görnyedjek a monitor előtt szebb minőségben, nekem játékélmény kell nem a grafika, tudom ennyi erővel vehetnék PS2-őt is de inkább akkor X360, mert az most jött ki nemrég és egy jó ideig még a piacon lesz. Amúgy inkább énis Single Player játékos vagyok, egyedül a COD-ot szeretem nyomni neten PC-n, de ahhoz is kevés a netem úgyhogy sűrűn laggol rendesen. Szóval sztem majd a mostani PC-met(aláírásomban) eladom havernak, úgyis most akarja fejleszteni a PC-jét és veszek egy X360-at meg a mostani 50Hz-es 55cm-es TV-m helyett egy használt 100Hz-es 72-80cm-es síkképcsöves TV-t, aztán majd gyűjtögetem a pénzem és veszek egy HDTV-t, de nem biztos mert ha te mondod Muad Dib hogy jó SDTV-n is akkor nem veszek. Kösz a válaszokat srácok, majd még fogok jelenkezni. JA és mégegy kérdés: ugye az X360-nak szebb minősége van SDTV-n mint a PS2-nek? -
No majd megpróbálom, szétlövöm a valagatok...

A gondom most a live-al az, hogy a box a földszinten van a nappaliban, az ADSL modem és a wireless router pedig a dolgozószobában az emeleten.
Én meg b**szok kiadni 25 rugót wireless kütyüre az xboxba... Próbáltam a notebook-omon keresztül a dolgot, (a notebook wirelessel megy fel a routerre és onnan az internetre) összekötöttem patch kábellel őket, de nem jön össze a dolog.
Ha sikerül beüzemelnem, megyek is vadászni rátok...
-
Agreal #2707 bf2-zni nem szokott senki?
-
Ne hidd! Én is béna vagyok, mégis jétszom a live-on. Majd belejösz. A fiam itt volt kéthónapig, nyomta a játékot, és sokat fejlődött. Szóval ne add fel előre! Gyere csak bátran, vagyunk néhányan. -
turho #2705 Én is azt ghittem, az én képességeim single-ben is kb. nulla. De tök jót "faszkodok" a többi magyarral a live-on cod2-ben :) -
Szia Tejföl!
Köszi, hogy egy-két hete "rádumáltál" a 360-ra, tényleg szuper kis masina.
Egyébként izlések és pofonok... én csak single-be szeretem a játékokat. Lehet, mert a képességeim messze alulmaradnak a többiekkel szemben, úgyhogy inkább faszkodok egymagamban...
-
Cain Kellye #2703 Hello! Én is gondolokozok a vásárláson, de ehhez az kéne, hogy tudjam, hol lehet Miskolc környékén flash-eltetni a gépet. Ezenkívül az a hűtésmod sem lenne utolsó.
E-mail-ben is válaszolhattok. Előre is nagyon köszönöm!
Már én is unom, hogy évente/félévente több tízezreket kell kidobni pc fejlesztésre és így is szaggatnak a játékok. Sőt, már egy csomó jó cuccot nem is akarnak PC-re kidobni. Szóval totális megnyugvás lenne végre egy gép, amire garantáltan több évig fognak még játékok készülni. :) -
turho #2702 Single-ben is nagyon jó, életem kb. negyedik játéka amit végignyomtam... -
A multi nélkül nem sokat ér a box. Van single mód is. -
Jó hogy említed a COD2-t. Be kell szereznem, biztos jó. A kérdésem:
Ugye nem csak multiba, vagy live-on lehet vele játszani, hanem single-be is??? -
turho #2699 Hát, ha a live-on cod2-zöl akkor a légy a pöcsön bizony helytálló....persze Burnouthoz nem kell tft. Énis zömmel egy 50 hz-es 72-es pana tv-n játszom.
-
Jahh kedves Turho, ha te a legyet akarod lelőni az ellenség pöcsén, akkor kell a TFT... 
"amit sajna egy patch-csel az MS jelenleg képes blokkolni..."
Majd kikerülik azt is a fiúk, csak idő kérdése. Mondjuk én már tűkön ülök, hogy betolhassak egy 80 gigás wincsit a kicsikébe... -
Agreal #2697 jah de egyszer csak feltörik tökéletesen nincs felörhetretlen véédelem
anno pc-n volt a starforce ami eléggé megdolgoztatta a crakereket de végül kb 1 év múlva csak feltörték(pl a splinter cell3)
a starforce-ot meg már jogi gubancok miatt nem is használják -
turho #2696 Avalaunch videó valószínű valódi, és még valószínűbb hogy az xbox1 emulátoron talált "résen" juttatták be a kódot a készítők..amit sajna egy patch-csel az MS jelenleg képes blokkolni... -
turho #2695 Akciójátékokban, Pl. COD2, viszont úgy vettem észre, egyértelmű előnye van a TFT-s játszásnak, célzásnál például. -
Más...
Beszétem egy emberkével - Turho ismeri
- aki eléggé járatos a boxok világában, és hál'Istennek neki is az a véleménye, hogy az Avalanch csapat által közzétett fotók, ill. videó, - miszerint sikerült feltörni a 360-at és azon futtatni egy teljes saját fájl/menükezelőt, valamint behelyezni nagyobb wincsit - VALÓDI!! 
Már dörzsölöm a tenyerem. Alig várom, hogy belevágjak a masinába egy 80 gigás wincsit, azt lehet onnan futtatni a bakupokat.
Mert ha van valami amit útálok a konzolban, az, hogy ki be kell rakosgatno a diskeket. Lusta disznó vagyok tudom, de ez van... -
Hehe.
Érdekeas amit írsz, mert éppen a TFT monitor, amin semmi pénzért nem játszanék. Mert gondolom nem egy 32"-os tft moniotorról van szó.
Szerintem pont annak van hangulata, hogy nagy a képernyő, nem pedig annak, hogy minden pikcel a "helyén" legyen.
Szóval szigorú magánvéleményem
, hogy 72centi, vagy a fölötti méretü kijelzőn élvezetes a játék.
Egy 100Hz-es, síkcsöves, stb., de teljesen jó minőségű, akár Sony vagy bármilyen típusú, 72 centis tövöt meg lehet venni használtan 30-35 rugóért.
Úgyhogy ha eddig valaki Junoszt tévén élvezte a brazil sorozatokat, egy box megvásárlása után nem nagy befektetés egy ilyen tévé megvétele.
Tudom, hogy most sokan lehurrognak, de szerintem ez a HDTV valahol továbbra is amolyan parasztvakítás.
Jó jó, tudom, hogy szebb rajta a kép ezen nincs értelme vitatkozni, de egy játékosnak felesleges 400 000 ft-ot kidobnia ilyesmire. Akiknek fontos és nélkülözhetetlen a HDTV, vagy legalábbis az ilyen minőségű kijelző, azok nem mások, mint maguk a játékfejlesztők... -
Agreal #2692 nem kell sima tv-n nyomnia írta hogy van tft-je vesz hozzá turho-tól egy vga kábelt és ennyi
egyébként tényleg nem csúnya sima tv-+n sem még úgy is szebb mint a legtöbb pc-s játék -
turho #2691 Hát, m hozta a cimborám, szóval.....
Egyébként ezek minőségi kábelek, vettem dobozos mittoménmilyet egyik konzolboltban, és fele ilyen vékony meg szar is... -
Agreal #2690 ha ezt előbb írod ki nem veszek 7ezerért vga kábelt 
-
turho #2689 Eladó kiegészítők x360-ra:
1 db alighasznált memóriakártya: 8 k
3 dv Utángyártott minőségi VGA kábel (2 rca, optikai kim., tűs vga csati): 4200/db
Ugyanez gender changerrel (tűs/lyuk a fixkábeles monitorokhoz, alapban nem tartozék): 4900/db
2 db HD AV componen kábel (kapcsoló HD-hoz, optikai kimenet, 6xRCA dugó): 4400/db
Plíz PÜ, posta ok. -
Ha játszani akarsz jókat, akkor vegyél mindenképp. Szerintem az X360 most egy nagyobbacska mérföldkő a konzoljátékok, de amúgy egyáltalán a komputer játékok világában. Olyan vizuális effektek (fényhatások stb.) vannak a játékokban, hogy az állam leesett. Szerintem nagyon jó választás az X360, főképp, hogy még vár reánk sok szép amit ki tudunk majd használni benne.
Nemsokára lehet majd bele nagyobb vincsit rakni, azokról nyomni a bakupokat, stb, stb.
A játékfejlsztés is az elején jár, egyre jobb, az x360-ra profibban optimalizált kódokat fognak produkálni a fejlesztők.
Ja és a TV dologgal ne foglalkozz. Hülyeség az egész. Amikor játszol, nem a pixeleket fogod számlálni, figyelni. Az emberi képzelő erő beindúl ilyenkor.
Annó amikor c64-en az Infiltrator-al játszottam, úgy emlékszem vissza rá, mintha egy full 3d-s profi játék lett volna. Ha megnézném ma, akkor biztos röhögnék egy jót rajta, de ha játszanék vele, megint egy 3d-s világban érezném magam.
Szerintem azok csámcsognak annyit a HDTV-TV témán, akik azelőtt 2 havonta lecserélték a pc-jük vga kártyáját, mert a 3D Mark tesztje szerint, 15 ponttal többet tudott mint az előző. S mindezért ráfizettek a cserére 50 rugót, tök feleslegesen.
Persze az tény, hogy HDTV-n szebb, de garantálom neked - és ezt biztosan sokan megerősítik majd itt -, hogy pl. egy 70-80 centis 100Hz-es tévén is baromira fog tetszeni.
Én mielőtt megvettem az x360-at, eldöntöttem, hogy 1-2 hétre rá veszek HDTV-t is. Amikor megláttam a játékokat a 82 centis, 100Hz-es Philips tévénken (sík képcsöves meg minden, de ma már nem nagy durranás) egyből mondtam: dehogy veszek, ezért most 3-4 kilóért HDTV-t!
Szóval vegyél 360-at, nem bánod meg, de mindenképp rakass bele egy hűtés moddot. Majd ha ott tartasz, megmondom, hol csináltathatod meg korrekt kivitelben és főképp korrekt áron...
Hú de sokat pofáztam.
-
Agreal #2687 szerintem is vegyél én is most váltottam rá pc-ről de én főleg azért mert nincs kedvem már többet költeni a pc-re hogy normálisan menjenek a játékok
2giga ram+dx10-es kari
a francokat
ha wide-os tft-d van akkor nagyon jó lesz a kép ha viszont csak sima kko a legtöbb játéknál fent meg lent lesz egy fekete csÍk de ez annyira nem zavaró én is így nyomom:)
viszont elég jó kis játékok vannak rá pc-n még sosem látott graffal és sebességgel -
Szerintem vegyél egyet :) Több helyen is tudsz, de semmiképpen ne a Media-ba. A Konzolium vagy a Console Corner szerintem jó. Lehet hogy majd jobb lesz a Ps3, de szerintem mire lesz rá sok jó játék az legalább egy év. Teljes élvezethez tényleg kell a HDTV, de a monitorodon is szép éles lesz a kép. -
Valaki PLS! -
Olcsi2 #2684 Az achievement-ek kilockolasaval noveled a gamerscore-odat, aminek semmi jelentosege nincs, csupan mutatja a tobbieknek, mennyit es mivel jatszol es milyen eredmennyel. Eszement jo otlet, mert meg inkabb motivalja, hogy egy-egy jatekot vegigtoljal. A King Kong pl az elso vegigjatszasra lockolja az osszes achievement-et es adja meg az 1000 pontot. A Burnout-ban, ha 60 ora alatt mindent megcsinalsz, ami az osszeshez kell, megemelem a kalapom (pl 50 online race-t nyersz vagy eppen perfect ratingre tolod ki a legnehezebb osztalyt). -
Sziasztok!
Én is gondolkodom egy Xbox360 vételén, mert a mostani gépem igaz jó erős a játékokhoz, nem is azzal van a gond hogy szaggatnak hanem az hogy egyszerűen meguntam őket, ennyi. Majd veszek egy alap kategóriás PC-t amin tudok COD-ozni meg netezni. Lenne pár kérdésem:
1: Mikor és hol érdemes venni Xbox360-at?
2: A teljes élvezethez ugye elengedhetetlen egy HDTV, de ha rákötöm a TFT-mre akkor ugyanolyan élvezetes lesz?
3: JA és vegyek most Xbox360-at vagy várjam meg még megjelenik a PS3 és vegyek azt?
Előre is KÖSZ a válaszokat!