banner
  • Ioles
    Hát én pont azért akarok a PC helyett venni vmi mást (pl. X360) mert nem élvezem a játékokat a PC-n. Én is úgy vagyok ezzel a méret kérdéssel hogy inkább játszok egy 72cm-es TV-n rosszabb minőségben mint görnyedjek a monitor előtt szebb minőségben, nekem játékélmény kell nem a grafika, tudom ennyi erővel vehetnék PS2-őt is de inkább akkor X360, mert az most jött ki nemrég és egy jó ideig még a piacon lesz. Amúgy inkább énis Single Player játékos vagyok, egyedül a COD-ot szeretem nyomni neten PC-n, de ahhoz is kevés a netem úgyhogy sűrűn laggol rendesen. Szóval sztem majd a mostani PC-met(aláírásomban) eladom havernak, úgyis most akarja fejleszteni a PC-jét és veszek egy X360-at meg a mostani 50Hz-es 55cm-es TV-m helyett egy használt 100Hz-es 72-80cm-es síkképcsöves TV-t, aztán majd gyűjtögetem a pénzem és veszek egy HDTV-t, de nem biztos mert ha te mondod Muad Dib hogy jó SDTV-n is akkor nem veszek. Kösz a válaszokat srácok, majd még fogok jelenkezni. JA és mégegy kérdés: ugye az X360-nak szebb minősége van SDTV-n mint a PS2-nek?