banner
  • Muad Dib
    Hehe.
    Érdekeas amit írsz, mert éppen a TFT monitor, amin semmi pénzért nem játszanék. Mert gondolom nem egy 32"-os tft moniotorról van szó.

Szerintem pont annak van hangulata, hogy nagy a képernyő, nem pedig annak, hogy minden pikcel a "helyén" legyen.
    Szóval szigorú magánvéleményem , hogy 72centi, vagy a fölötti méretü kijelzőn élvezetes a játék.
    Egy 100Hz-es, síkcsöves, stb., de teljesen jó minőségű, akár Sony vagy bármilyen típusú, 72 centis tövöt meg lehet venni használtan 30-35 rugóért.
    Úgyhogy ha eddig valaki Junoszt tévén élvezte a brazil sorozatokat, egy box megvásárlása után nem nagy befektetés egy ilyen tévé megvétele.

Tudom, hogy most sokan lehurrognak, de szerintem ez a HDTV valahol továbbra is amolyan parasztvakítás.
    Jó jó, tudom, hogy szebb rajta a kép ezen nincs értelme vitatkozni, de egy játékosnak felesleges 400 000 ft-ot kidobnia ilyesmire. Akiknek fontos és nélkülözhetetlen a HDTV, vagy legalábbis az ilyen minőségű kijelző, azok nem mások, mint maguk a játékfejlesztők...