176877
banner
  • Zsoltika 007
    Azért nem mert bizony néhány játéknak alap követelmény. (Vagy vinyó vagy memó kártya megléte)
  • sztomy69
    Enyémbe még vinyó sincs, aki nem tudja rákötni a netre, annak fölösleges:D
  • sztomy69
    Akko mondd már meg légyszi, h honnan is van neked 1080p-s hdtv? Ja és ha ki szeretnéd dobni, én elviszem neked a szeméttelepre xD
  • Zsoltika 007
    Azért a nagyobb vinyó is ottvan. Nekem mondjuk ez is bőven elég.
  • Csacsi
    Hát azért nem csak olyan hülye az a bemenet :D
  • sztomy69
    Drágább lesz, mint a prémium, és csak egy hülye bemenet van rajta, meg kisebb procik, ez akko ökörség h csak na, ollan se vennék, főleg ha a másik kettőnek lemegy az ára
  • Csacsi
    Mostanában vennék xbox360-at. de ezek szerint érdemes lesz várnom a zephyr féle verzióra.

Ki tudja, hogy az mikor lesz elérhető?
  • carterx
    olcso kis 150ezres sony blueray íróval,olcsó lemezre
    egyelőre nincsennek infók hogy mi ujság az ntsc gépeken való hasonló dolgok futtatására,de ami késik nem múlik
    nem mintha engem érintene.
    de ugyanez van a wii-vel is,csak az már pal-nál tart
  • ajem kisa
    Ez mit akar ennyiért?
  • Zsoltika 007
    Nem.
  • sztomy69
    Nekem az lenne a kérdésem, ha vennék egy hddvd olvasót a boxhoz, akkor ha nincs ilyen alapból hddvdn kiadott filmem (még sehol nem láttam illent), de a netről töltöttem le (egy mkv kiterjesztésű fájl lett) azt lejátssza a hddvd olvasó?
  • Me0w
    Jah, ezek csak BR isok, irok es a masolasedelem ismerete nelkul csak annyit ernek, hogy letoltod oket. Majd ha kijon valami modszer + az elso forgalomban kaphato aranylag megfizetheto BR iro akkor kezdodhet a warezolas... majd visszajon az a szep korszak amikor lesznek emberek akik 'irnak' :D
  • Zsoltika 007
    Mivel és mire szeretnéd kiírni?
  • Gabe18
    Aha,és a gépeken is elinditod ezeket?Mert 360-ra is a lemezeket már mikor lemásolták,csak jó ideig a gépeken nem tudták öket müködésre birni.Anélkül meg enyhén szólva se ér semmit...
  • kill3r21
    ez oké hogy van de futatthato is?
  • Zsoltika 007
    Hmmm. Érdekes.
  • carterx
    mért ne lenne warez ps3-hoz

Blazing_Angels_Squadrons_of_WWII_USA_PS3-PARADOX
    Tony.Hawks.Project.8.PS3.BD.USA-DANAROX
    Ridge.Racer.7.PS3.BD.USA-DANAROX
    Untold_Legends_Dark_Kingdom_USA_BLURAY_PS3-PARADOX
    Mobile.Suit.Gundam.Crossfire.PS3.BD.USA-DANAROX
    Call.Of.Duty.3.PS3.BD.REPACK.USA-DANAROX
    NFL_Madden_2007_USA_BLUERAY_PS3-PARADOX

ahhoz képest van pár,csak USA,egyelőre.de naponta jönnek ujak szép lassan
  • carterx
    áruld már el hogy a francba bírtad kinyírni a 9.missio végén azt a buzinagy pókot,1 hete azzal kinlódok,volt hogy 1 rakéta kellett volna rá de felkelt és szét taposott.nincs már idegzetem hozzá.kilövöm az egyik lábát,és mire a másikat is kilőném emez már ujra nőtt neki és ujra.a fasz kivan ezzel a szemétládával.meg az a sok kis szar a talpam alatt mászkál,nem mindegyik robot tud hosszan repülni,a kicsik nullák.
    kéne valami csalás már hozzá
  • Zsoltika 007
    Köszi! Meló után megnézem.
  • Jissi
    Kapcsold át hátul a kábelt HDTV-ről normál TV-re. Ha így indítod a konzolt, akkor a display settingsnél feladja az 50/60Hz opciót. Állítsd át 60-ra, gép kikapcs, kábel vissza HDTV-re és kész.
  • Olcsi2
    Itt egy lista a regiokod mentes jatekokrol, eleg sok ilyen van, a Lost Planet szinten az:

http://www.videogamesplus.ca/default.php?cPath=446_470
  • CSOCSO
    Lost Planet

Vegre kijatszottam! Es azt kell mondjam, hogy felkerult a top 10es listamra!
    GOW nagyon gyonyoru jatek, neha izgalmasabb es ilyesztobb is, hardcoreosabb lovolde, de valahogy a Lost Planet megis jobban tetszik!
    A Grafika itt is elkepeszto tud lenni.
    Neha akkora teruleteket lehet bejarni hogy nem hinne el az ember, kozben meg akkora szornyek tamadnak rad, hogy szinte mar nem is fer az 51 inches tv-mre:D:D:D
    Ami igazan tetszett a jatekban, hogy MGS fele modon tele van atvezetovel, neha jo hosszuak is, tele van parbeszeddel, es nagyon jol nez ki minden. Bar ez teljesseggel az en dilim, hogy ra vagyok kattanva az atvezetokre... szerintem egy jatek csak akkor tokeletes ha tele van jobbnal jobb atvezetokkel.
    Bar az MGS atvezetoi tele voltak akciokkal a parbeszedek mellett... itt kevesebb akcio volt (ertsd: az nincs benne az atvezetoben hogy meg beleereszti az utcso lovedeket az ellenseg fejebe de valami brillians mozdulattal, es utanna kezd el beszelgetni, hanem siman megolsz vkit, elsotetul a kep es ott alsz, beszelgetsz...
    De igy is megfelel, meg mindig jobb mint a GOW atvezetoi, nomeg persze itt gondolhatnank a tobbi FPS re.
    Szoval a zene megfelel, a grafika szerintem kiralysagos, az akciokban nincs hiany. a mechakkal tok elmeny hancurozni, neha van egy kis csavar is a sztoriban, egyszoval a jatek szerintem top10es!!!!

Mindenki probalja ki!

9.5
  • Zsoltika 007
    Pont ez az! Hogy ott nincs ilyen! Csak annyi hogy milyen felbontású a tv és ennyi (480p,720p,1080p,1080i meg ha kiválasztom valamelyiket akkor megkérdi utánna hogy jó-e így 50hz-en 60at nem lehet beállítani). Ha rámegyek a display settingsre akkor amúgy az aktuális értékeket látom a jobb oldali szöveg dobozban? Mert ott az van hogy 720p meg pal-60. Mert ha az van akkor miért nem indult el a hitman demoja pal 60-ra hivatkozva?? Most akkor vagy a demo hibás vagy vmi nem ok a boxnál.
  • CSOCSO
    uhhh... jatszottam vagy 5-6 orat:D:D:D:D:D lost planet rulez!!! most vagyok a domeban..valami bazinagy dogot kene levadasznom.....

• sector512
    A legtöbb játéknál van régió kód, de nem mindegyiknél.
  • 22Barna22
    nah szóval a játékoknál van régiókód? hogy a gépnél van e nem érdekel mert itthon veszem...Miért is mennék külföldre érte.
  • 22Barna22
    Ha a tv-m támogat 60Hz-t akkor semmi gond nem lehet ugye? Jah és a gép régiókódos? Kösz!
  • sector512
    Mikor megvettem a boxot majdnem visszavittem egy doa4-et mert az is csak 60Hz-en megy, viszont elindul, csak a gombokat hiába nyomod :)
  • sector512
    A box menüjében a system--->display settingsnél tudod átállítani
  • Zsoltika 007
    Valamit nem értek. Az oblivion leírásánál ez áll "- Csak PAL 60Hz mód!". Nekem ilyen üzenettel nem indult el a hitman blood money demója. Azt hol tudom belőni hogy menjen 60hz-en? A hdtv komponens kábelen csatlakozik.
  • sector512
    Semmi új sajna :( Én is most a Prey-el játszom megint. Halo 3 szerintem karácsony környékén várható.
  • CSOCSO
    jaaaa hat igy ket legyet egy csapasra!! tok zsir..
    es mostmar nem melegszik tul?

amugy ez a kapcsolos dolog nagyon ciki:(
  • KILLER2
    Nem tudjátok, hogy mikor jön ki a Halo 3? (bocs a láma kérdésér) Meg nem tudtok valami fasza új játékot?
  • playman
    Ha a wifi rendszer már ki van építve a laptopodnak, akkor javaslom, hogy vegyél egy Pc-hez is jó vevőt (Acces point) (10-13 eFt)és annak a Lan kábelét dugd a Boxba. Ekkor vezetékelés nélkül fogja látni a xbox a laptopodat, hiszen routeren keresztül az éteren át komunikálnak. Én mos fogom 1 héten belül megvenni az access pointot, hogy ugyanazt csináljam meg amit most neked is javaslok. Néz el ide, http://x-media.xel.hu/e107_plugins/forum/forum_viewtopic.php?1744 ha többet szeretnél tudni.
  • 22Barna22
    Hi all! Mityu91 nekem próbál segíteni. :) Köszönet néki! Azt kérdezte, hogy mennyire zavaró amikor belassul a gép. És hogy milyen módon lassul be. Szaggat?
  • Mityu91
    Mi kell hogy menyjen az Xbox 360 nevezetű konzolon az internet?!kérdés elsőfele!
    És vezetéknélküli internet megosztáson "wifin" megy-e?
    A kérdés ennyi, és remélem így megválaszolhatobb!!
    Köszönöm!
    fordítás by.: szotar.sztaki.hu-->lovári-->magyar!!
  • kill3r21

OFF
    "Alfa státuszhoz közeledik a Crysis, mert a tartalom beépítése befejeződött. Ezentúl már csak a meglévő fícsőröket finomítják, tesztelgetnek és rovarokat irtanak a fejlesztők ezerrel. Fénycsillanások és tükröződések DX10 alatt "szebbek" lesznek, már ha van valakinek sasszeme észrevenni a különbséget a DX9-hez képest. A sebesség DX10-en mindenképp jobb lesz. Akárhány magos processzort támogat a játék. Fizikai processzorokat nem használják az előző tény miatt. Szuperkonzol technológiát ajánlják a fejlesztők, ami a következő: X360 kontrollerrel irányítjuk a nappali nagy TV-jére kötött full DX10-es grafikai konfigurációval felpumpált, sokmagos CPU-s PC-nket. Egy konzol sem ér közel ehhez a teljesítményhez. [Esetleg talán, ha a Sony kitalálja, hogyan lehet PS3-akat stackelni, tehát 10 PS3 konzolt összekötve szuperszámítógép grafikai teljesítménnyel futtatni játékokat..]
    Thx Inquisitor, Replay, TnS!" Hardwired
    ON ha volt már sorry
    Nem gyengén nagyképű fejlesztök :D:D
  • Mityu91
    még 1 kérdés xboxon a net az megy úgy hogy wifi vezetéknélküli axeleró a típusa kell neten és xoxon kívül mégvlami?
  • evid
    Amit az oldalára tettem az a gyári hűtő, bent egy whisper van.

Igen, sajnos az xbox kikapcsolt állapotában is van fesz az usb-n, így kell a kapcsoló, hogy ne keljen kihúzogatni és akkor mehet a hátsó usb-re is.
  • sztomy69
    Nem ide tartozik, de légyszi ha van időtök nézzétek meg, és írjátok alá:

http://www.peticio.hu?module=6&pdid=5571