Vegre kijatszottam! Es azt kell mondjam, hogy felkerult a top 10es listamra!
GOW nagyon gyonyoru jatek, neha izgalmasabb es ilyesztobb is, hardcoreosabb lovolde, de valahogy a Lost Planet megis jobban tetszik!
A Grafika itt is elkepeszto tud lenni.
Neha akkora teruleteket lehet bejarni hogy nem hinne el az ember, kozben meg akkora szornyek tamadnak rad, hogy szinte mar nem is fer az 51 inches tv-mre:D:D:D
Ami igazan tetszett a jatekban, hogy MGS fele modon tele van atvezetovel, neha jo hosszuak is, tele van parbeszeddel, es nagyon jol nez ki minden. Bar ez teljesseggel az en dilim, hogy ra vagyok kattanva az atvezetokre... szerintem egy jatek csak akkor tokeletes ha tele van jobbnal jobb atvezetokkel.
Bar az MGS atvezetoi tele voltak akciokkal a parbeszedek mellett... itt kevesebb akcio volt (ertsd: az nincs benne az atvezetoben hogy meg beleereszti az utcso lovedeket az ellenseg fejebe de valami brillians mozdulattal, es utanna kezd el beszelgetni, hanem siman megolsz vkit, elsotetul a kep es ott alsz, beszelgetsz...
De igy is megfelel, meg mindig jobb mint a GOW atvezetoi, nomeg persze itt gondolhatnank a tobbi FPS re.
Szoval a zene megfelel, a grafika szerintem kiralysagos, az akciokban nincs hiany. a mechakkal tok elmeny hancurozni, neha van egy kis csavar is a sztoriban, egyszoval a jatek szerintem top10es!!!!