176877
banner
  • Petyus_
    LOL, a scart az egy meglehetősen univerzális csatlakozó, tud vinni kompozit jelet, vagy RGB-t, vagy S-Video-t pl. :P

Cenobite: szerintem mindenképp érdemes megvenni, vélhetően igen nagy lesz a minőségkülönbség a kompozithoz képest...
  • cenobite
    Ígérem megírom! (Bár jövő hónap anyagi csőd lesz, de megpróbálom megrendelni)
  • teddymac
    Szerintem vegyél egy kábelt és mond el mit tapasztaltál !!!
  • cenobite
    Khm...

ma 11:26 | privát | galéria | válasz erre | #10701

"Idézet egy másik fórumról, ahol szintén feltettem az rgb kábel kérdést:"

Nem arról van szó, hogy "elvagyok", csak gondoltam több forrásból tájékozódom. Tudod, így szoktam.
  • Zsoltika 007
    Ha már ennyire elvagy a másik fórummal miért nem ott kérdezed meg?!
  • cenobite
    Nem félve ruházok be, de ha felesleges akkor nem veszem meg.
    De úgy néz ki, hogy amíg nem lesz HD, addig marad a kábel.
  • cenobite
    Illetve ezt elcsesztem, a két kábel nem ugyanolyan, mert egy scart-ot használsz és arra rakod rá az rgb-t, ami végül a ps2-be megy. Gondolom 360on is hasonlóan működik.
  • cenobite
    Volt/van ps2-d? Nézted az eredeti kábellel a játékokat? És RGB-vel? Pedig ugyanolyan a két kábel a képminőség pedig természetesen sokkal jobb RGB-vel...

• cenobite
    Szintén másik fórumról:

"nekem amit hozzá lehet kapni RGB-kábelt, azzal nagyon szép a kép!
    RGB-kábel, 16:9-es mód, és egy képcsöves tévén is szép látványban lesz részed"

"Ajánlom az RGB kábelt, nekem is az van, és látható a javulás. Valaki viszont az S-Video-ra esküszik."

Részemről téma lezárva, kábel megvéve. :)
  • torrente
    Vettem sima xboxhoz 4000-ért komponens kábelt és rosszabb lett a kép, pedig a kereskedői oldalakon csodákat zengtek róla. Ennyit a témáról.
    Mondjuk azt nem tudom elhinni, hogy ha már 100e-t költesz egy gépre, akkor egy pár ezres kábelbe félve ruházol be. Szerintem vedd meg, hiszen mindenki azt mondja, hogy felesleges.
  • Bravoman
    Megkozkáztatom, hogy a másik fórumon NEM Scart RGB kábelről beszélnek, hanem VGA RGB-ről. Nem mindegy...
  • athlon7
    Kaptál a 360-hoz egy Scart átalakítót ugyebár, na most hogyan lehetne javulás egy másik Scart csatlakozóval, szerinted?? A Scart az Scart, nincs különbség, szemmel láthatóan NINCS!!!
    Remélem segíthettem.
  • cenobite
    Idézet egy másik fórumról, ahol szintén feltettem az rgb kábel kérdést:

"Hát, nemtom milyen társaságba keveredtél te, de hogy nagy hülyeséget beszéltek, az biztos :P.
    Tehát tudodd kábellel javítani. Sőt, X360-hoz is van RGB kábel, az a egyik, ha nem a legjobb kábel ehhez."

Nem flame-elni akarok, sem megbántani senkit, csak megmutatni, hogy van aki szerint érdemes venni.
  • cenobite
    Próbáltad esetleg a kábelt? Vagy van ismerősöd aki próbálta? Nem kötözködni akarok, de ha tényleg vannak valós tapasztalataid, akkor elhiszem és nem gondolkodom, hogy megpróbáljak -e venni egyet.
    Mert én olvastam más fórumon, hogy igenis van javulás (színek, kontrasztok, élesség), de természetesen nem ÓRIÁSI az ugrás.
  • Zsoltika 007
    Tudjuk! De minek kérdezed meg ha nem fogadod meg a válaszunkat?
    Leírtuk hogy nem lesz szebb!!! Mit vársz? Azt mondjuk amit hallani akarsz?
    Akkor tessék!: Jobb lesz vele. Most már jó??!!
  • cenobite
    Tehát ha megveszem a kábelt, semmivel sem lesz jobb/szebb/élesebb semmi. Ugyanazt kapom mint a gyári kábellel. Ezt azért nem tudom elhinni...

A kereskedelem logikáját meg hanyagoljuk...
  • cenobite
    Ismétlem: nem HD tv-t akarok a sima SD-ből csinálni, csupán azt hogy valamelyest szebb/élesebb képet kapjak.
    Mert ez a kábel még mindig olcsóbb lenne mint az a TV amit kinéztem magamnak. :)
  • Zsoltika 007
    Ki mondta hogy van a kereskedelemnek logikája?
  • cenobite
    Ha nem lesz jobb, miért árulják? Mit lehet akkor ezzel a kábellel elérni? Semmit? Ahhoz kicsit drága.
  • Röfikapitány
    Szia nem kevéske a 800:1 dinamikus kontraszt?
    Én legalább 3000:1 et gondoltma magamnak.
  • WOW
    Igen végre megvan az X360.Igaz még nagyon nem tudom mire képes mert hagyományos TV-n haszálom.Igy nem valami nagy szám.De ezzel tisztában voltam.Ha minden jól megy este rákötöm a monitoromra.Reméllem igy már azt a szintet hozza amit elvárok tőle.Igaz a vásárlás nem volt egyszerű.Voltam jó pár boltban mire sikerült szerezn.Kész rémálom volt a vásárlás és az utánajárás.
  • Csacsi
    Nekem ilyen tv-m van hozzá, és nagyon szép képe van. Bár eddig csak az obliviont, GRAW-ot, és GOW-ot néztem rajta, de eddig megvagyok elégedve vele.
  • R0sc0
    hello.
    Nektek milyen tvtek van az x-boxhoz?
  • torrente
    Nem lesz jobb.
  • cenobite
    Okés, de írták, hogy kábellel jobb a képminőség. Nyilván én sem várok HD minőséget, de ha már élesebb lesz a kép vagy hasonló, akkor okés. Szóval akkor bármyelyiket megvehetem? Mondjuk ezt?
  • Zsoltika 007
    Normál tv-nél nem a kábelen múlik a képminőség. Gyakorlatilag bármelyik megfelel.
  • cenobite
    Ha sima TV-n játszom (értsd: nem HD), akkor milyen kábel vegyek, a képminőség javítására? Olyasmire gondolok, mint a ps2-höz van ugye az rgb kábel. Látom, hogy van X360-hoz is jópár, de nem tudom, hogy normál tv-hez melyiket vegyem.

Ezen az oldalon van néhány... Szerintetek?

Előre is köszönöm a választ!
  • teddymac
    Én fotelből játszom és már tervezgetek valami asztal félét amire ráfér az egér+bill,de mégse asztal lesz hanem valami más... igazából még én sem tudom.Fotel kényelmét én sem szeretném feladni :)
  • konzz
    Eladó egy Live Vision kamera Xbox360-hoz.
    Zsír új, bontatlan. 11k
    Mail: [email protected]
  • torrente
    Srácok! Valaki tudna velem cserélni egy Ghost Recont valamilyen másik jó akciójátékra? Akár csak pár napra, hétre. Ezek érdekelnek: Lost Planet, COD3, Splinter Cell, Rainbow Six Vegas, Gears of War, stb.
  • Zsoltika 007
    Nekem a sok Counter Strike után kész felüdülés gamepaddal tolni egér és bill után. Nem is említve hogy bill+egérrel kicsit nehéz lenne vasárnap reggel az ágyból gamelni.
  • SzlobiG
    Még néha én is, de itt a box szal pc hanyagolva van játék szempontjából. Én elégjól hozzászoktam, csak ha van másik lehetőség akkor kikell használni.:D Aztán lehet, hogy nagy gagyi.
  • Sland
    Ezt én sem jelenteném így ki :)
  • Gabe18
    Azt már nem mondanám...
  • CSOCSO
    PGR3 tok zsir jatek.. nemtom mivan veletek. jobb mint a test drive..
  • CSOCSO
    nincs egy darab granatm se
  • teddymac
    Én még most is codozok pc.-n, nem bírom megszokni fps.-re a gampadot
    quake1 kezdtem az Fps-t az egér szinte oda nőt az ujjaimhoz :D
  • 22Barna22
    Nem bántani akarlak, de azt vedd meg amelyik az üzletben van! ne másikat! Viszont hogyha másolni akarod rá a játékokat, ne szólj hozzám!!!
  • amdrula
    Project Gotham Racing 3 Release Date: Nov 16, 2005
    Ennyit a véleményedről is.
  • KILLER2
    Hát ha osztanánk díjat hülye kérdésre, akkor most megkapnád. Bocs, hogy ezt mondom, de ha egyszer ez van. Hogy hogy melyiket? Core vagy Premium? Premium. Viszi-e a másolt játékokat? 1 konzolt mondj, ami viszi a másolt játékokat módosítás nélkül. Természetesen erre is van törés, de a bannerban lévő piros szövegből lehetett volna következtetni erre a kérdésre, mert a flash valószínleg törés, a DVD írás meg gondolom nem filmek másolását takarja. Még anniy, hogy te 360at akarsz veni gondolom, nem a sima XBOXot vagy ha ezek között akarsz dönteni, akko rgészségedra. És arra, hogy melyiket vegyed, igazán rakhattál volna a végére kérdőjelet. Bocs, a lehordó hszért, de hát valamit valamiért.