176877
banner
  • Jak16
    Mennyiben változott a Graw2-ő? szebb lett, az amugysem csúnya játék?
  • KILLER2
    Az szép
  • Gabe18
    Istentelen lasan jön ez a GRAW2 demo,3 óra alatt 40% -ig jutott...
  • Csacsi
    Remélem lesz hamarosan silveres is.
  • Gabe18
    Hatszáznegyvenakárhány mega.
  • ThugEdge
    silverrel még nem lehet
    mekkora?
  • teddymac
    Multi vagy single demo ?
  • cenobite
    Igen, kint van a graw2. Nem tudom, hogy silveresek is tölthetik -e, nekem gold-om van.
  • cenobite
    Felesleges volt csak azért regisztrálnod (még1 nick-et?), hogy itt fikázzál. Ha így folytatod úgyis megkapod a szép kis ban-odat. Remélem minél hamarabb, mert a stílusod kritikán aluli.
  • ThugEdge
    jól láttam marketen graw2 demot?
    csak ezüsttel még várni kő
    vki?
  • sector512
    Szerintem biztos megoldható valahogy, kérdezd meg Wadarr-t az x-media-n!
  • teddymac
    Kis forrasztással megoldható ez a dolog vagy nem ?
    Nem vagyok hülye :)
  • teddymac
    Igazából arra a kérdésre keresem a választ, hogy az RT gombot ,hogy tudnám felcserélni az LB gombbal.
  • teddymac
    Nincs valakinek képe véletlenül a xbox game pad belsejéröl ?
  • amdrula
    Paperboy annyira nem jött be nekem.
    Impossible Mission 1-2-t és Wizard of Wor-t kellene kiadniuk ;)
  • sector512
    A Paperboy-al meg a Castlevania-val is rengeteget játszottam még anno :)
  • amdrula
    "Tíz új játék robog egyenesen az Xbox Live Arcade felé, meglehetősen vegyes képet mutatva. Február 10-én mindenki felfrissítheti az X360-as casual játékkollekcióját, ugyanis táblás stratégiai játékoktól kezdve, retro címeken át kövér csokornyi finomság tart a Microsoft konzoljára!"

http://www.hardwired.hu/forum/forum.phtml?area=comment&id=20253

A Worms és a Catan egész korrekt :D
  • sector512
    Elég hozzá a Silver is.
  • Heuro #11332
    Játékot, pontosabban játszható DEMO-kat a Live-n keresztül is le tudsz tölteni, sajnos Gold kell hozzá.
    De megéri, mert legalább egy pályát mindegyiken végig lehet vinni, és abból már eldöntheti az ember, hogy érdemes e megvenni.
    Így jártam a CrackDown-nal ... biztos, hogy megveszem, inkább leszokom valami káros szenvedélyemről ... :-)

Üdv!
  • torrente
    Fejezzétek már be a magyarokra oly jellemző gusztustalan viselkedést és szóljona topic arról, ami a címe!
  • teddymac
    Ugy látom a mai nap nem az Xbox.-ról fog szólni :D
  • sector512
    Jó lenne ha hozzá szoknál a numerikus bill-hez ha nem akarsz te is láma lenni :DDDD
  • sector512
    Látod én pont erről beszéltem az előbb is. Nem tudsz mit mondani csak hogy láma, noob, stb. :) Hallod inkább meg se szólalj, már mindenkinek megmutattad hogy az IQ-d a béka segge alatt van, és egyre jönnek az olyan vélemények amik nekem adnak igazat. Megértem hogy ezt nehezen tudod feldolgozni, de próbáld meg túltenni magad rajta, esetleg pár plusz jógaóra segíthet. Ja a weboldalad tényleg egy okádék mocsok, de legalább tükrözi az egyéniségedet.
  • teddymac
    Van, aki w,s,a,d van, aki numerikus, én pl. a nyilakat, részesítem előnybe.
    Egy ismerősöm pedig r,f,g,d párti. Miért? Mert van körülötte egy csomó másik gomb - megjegyzéssel.
    Kinek mi jön be.....
    Me0w a te hozzászólásaidban meg mindig megtalálható a káromkodás. Érdekes ember lehetsz...
  • Heuro #11319
    De inkább noob.
    Igen!
    Ez így jobban hangzik.

Üdv!
  • Heuro #11318
    Most már tuti láma vagy, az is biztos.
    Majd kinövöd ... vagy nem.

Üdv!
  • Ewergo
    Na akkor nézzük a másik pletyka hireket : A Microsoft hivatalosan is bejelentette, közép europa idö szerint egy orával késöbb, miszerint az elözö havi ciklusban kiadott és már napvilágot látott hireszteléssel ellentétben, mégis csak lesz, és várhato további játék program az Xbox 360-ra.

Az enyém kicsit rövidebb de biztos...!!
  • FoToS
    Tud valaki netes cimeket ahol cuccokat lehet venni a kicsikéhez?
  • 22Barna22
    + ajándék hűtő, és minden kieg...
    csődbe is menne az MS! XD (bár válastható ingyen játékokkal,.... :D )
  • FoToS
    Mindenkinek ingyen játékokat :)
  • sztomy69
    Lássuk a mai pletykaadagot: a mai napon egy olyan - állítólag Microsoft-os forrásból származó - híresztelés járta be az internetet, mely szerint a jövőben különböző (nem feltétlenül virtuális) jutalmakkal lehetnek majd gazdagabbak a különféle Achievement-eket szorgosan gyűjtögető Xbox 360 tulajok. MS-ék a dolgokra reagálva csupán annyit mondtak, hogy folyamatosan gondolkoznak azon, hogyan tudnák megjutalmazni hűséges felhasználóikat, és amint lesz valami fontos bejelenteni valójuk, meg fogják velünk osztani. Úgy legyen...
  • sector512
    Na ez egy igazán értelmes válasz volt gratulálok. Szánalmasak az ilyen emberek akik ha látják hogy nincs igazuk és nem tudnak mit mondani csak annyit mondanak a másiknak hogy láma vagy és kész. Nem azért írtam hogy kötekedjek, csak ez egy fórum és itt beszélgetni szoktak egymással az emberek tudod. Bár gondolom Te annyira antiszoc vagy hogy a normális társalgás távol áll tőled.
  • Crazy Mate
    Mégis mennyi ez a sok?
  • Guer
    lehet h neked így jó csak akkor ne tegyél ilyen kijelentéseket...
  • Heuro #11304
    Na jó, egy utolsót, mert éppen egyidőben jött ...
    Jobbkezes vagyok, abszolút.
    Bal kézzel nyomom a numerikust, jobbal meg az egeret toszogatom.
    Úgy esik kézre (wazzeg), hogy kissé balra tolom az egész billentyűzetet.
    :-)
    Van hely ... mondjuk ... mert nálam a számítógép nem megtűrt valami, hanem előkelő helyet foglal :-)
    Amúgy nem is értem ezeket a WASD embereket ... na mind1 ... tényleg vége. Köszi!

Üdv!
  • Gabe18
    Ne reagálj...
    Valószinűleg a világon az összes játékfejlesztő hülye hogy a W-A-S-D az alap beállitás.
  • Heuro #11302
    Numerikus vs. WASD témákra engedelmetekkel nem reagálnék többé.
    Köszike!
    :-)
  • Gabe18
    Hát ha ball kezes akkor igen.
    De egy jobb kezes embernek ha normálissan leül a billentyüzet elé mikor esik kézre a numerikus rész szerinted?
  • Heuro #11300
    De.
  • Heuro #11299
    Az is lamer, meg Te is.
    Ennyi.