176878
banner
  • KILLER2
    Szeritnem te arra gondolsz, hogy XBOXon úgy böngészni a netet mint PCn. Úgy nem lehet. De ha belegondolsz nem is lenne túl praktikus.
  • Forza Italia
    Nem vagyok képbe valaki elmagyarázná hogy az a Live mire való?
  • evid
    úgy nem.
  • Zsoltika 007
    Gondolkodjál már! Ha nem lehet böngészni hogy nézed az SG-t??!
  • Forza Italia
    én úgy értettem, hogy amit most használok netet, azt aznis tudom használni. Tehát úgyanúgy az sg.hu-t vagy akármit. Vagy úgy nem lehet?
  • amdrula
    A Livehoz az kell, de ha az "internet" alatt web böngészést értesz, akkor azt még nem lehet a boxon.
  • Csacsi
  • Forza Italia
    Srácok az Internetem,rátudom kötni az Xboxra?
  • teddymac
    GOLD-osok már leszedhetik ugytudom
    SILVER-esek majd február 7. -től
  • ThugEdge
    hol?te goldos vagy?bár gondolom látnom kéne azért nekem is,mert látom a graw2 is ami még goldos?
    marketplace-n?
  • teddymac
    demo
  • ThugEdge
    miért van már?vagy demo?
  • teddymac
    Próbalta már valaki a Def Jam.Icont?
  • Gabe18
    Hát ez nem valami nagy trükk,a The Prestige cimű filmben nagyobbak vannak,és még ráadásul jó drága is...
  • Jak16
    Valaki tudna mondani pár archivementett a Saint Rowban, amiket könnyű megszerezni? (gondolok arra a engeteg Secretre.)
  • teddymac
    senki nem ir semmit :(
  • teddymac
    hirdetés
  • 22Barna22
    a trükk a következő(én nem akarok bunkó lenni): ne flasheltess...játsz eredetiben...és most jön az a duma h olcsó, szinte ingyen van...kit érdekel?
  • Forza Italia
    Szerinted nem kerestem. De ha tudnál segíteni igazán elküldhetnéd privibe nem kell ide írni. Nagy segítség lenne.
  • 22Barna22
    5 és fél! :D
  • teddymac
    5 óra alatt már meg találtad volna a választ a kérdésedre csak egy kicsit kéne gondolkodni...
  • 22Barna22
    hogy ne vétenél... olyan helyet keresel ahol flashelnek és a szabály egy része(pontosan az eleje!!!) így szól:
    "Flasheléssel, dvd..." nem nagy idézet volt, de kiderült a lényeg...
  • Forza Italia
    A pirosbetüs szabály ellen nem vétek de aki tud segíteni azt megköszönném. Olyanok akik már túl vannak ezen. Légyszives ha tudtok privibe vagy a [email protected] írjatok.
  • Piko888
    Viva Pinata 12k ért eladó [email protected]
  • teddymac
    Jó pár oldalt visszaolvasva találsz olyan hozzászólást ahol írnak ezekről a dolgokról.
    vagy beirod a keresésbe amire kiváncsi vagy stb....
  • HUNMarcus
    szia
    én körmendi vagyok és a media marktban vettem boxot. szhelyen sztem nem fogysz olyan helyt találni ahol kifelashelik ha mégis szolj nekem is mert én is ezzel a flashes problémával küszködök... ja és szhelyen csak a medi marktban fogsz 360at kapni! msn: [email protected]
  • Forza Italia
    ok. elnézést kérek. Esetleg megtudnád adni az msn-címed? Mert lenne ezzel kacsolatosan egy két kérdésem. Ha nem zavar.
  • teddymac

nagypiros betüket olvasd el a topikban

HASZNÁLD A GOOGLET
  • Forza Italia
    Srácok valaki megtudná mondani, hogy hol lehet kapni Szombathelyen Xbox 360-at. Olyan kéne ahol kiis flesselik. Előre is köszi.
  • SzlobiG
    Jaa akkor így már világos.
  • SzlobiG
    Microsoft felirat.:D
  • CSOCSO
    lol. komoly
  • KILLER2
    Színe és ára. Nekem noname van, életbe semmi gond nem volt vele és szeritnem ezután se lesz.
  • teddymac
    Mi a különbség a noname 5000ft vagy az eredeti 10000ft-os MS VGA kábel közt ?
  • KILLER2
    Van 4 kis pöcök, azok tarják éppenhogycsak.
  • SzlobiG
    Azért kérdem mert lehet állítva fogom használni azt nem tudtam elképzelni, hogy akkor hogyan teszem bele a lemezeket.:D
  • KILLER2
    Mer nem. Antrigavitációs kétpólusú, úgynevezett gravitofon van benne :)
    Amúgy nekem se esett ki, amikor állítva volt.
  • SzlobiG
    Hát ez az.:D A lemez miért nem esik ki?
  • ThugEdge
    na ez tunying
  • ThugEdge
    srácok
    a crackdown demo időlimites ugyebár
    ez azt jelenti,hogy lejárt a fél óra és újra kezdhetem vagy gyakorlatilag törölhetem is?vagy?