176877

-
peter31 #11604 Előre patchelt nem kell már babrálni. -
PREPATCHED-mit jelent? -
ez a nem semmi
remélem még nem volt -
amdrula #11601 Mármint én tudom, nem de tudom, de tudom is ;) -
amdrula #11600 De tudom, mert ilyem van, nincs dekódere. -
nemtom milyen dekoderrol beszelsz.
siman ra kell dugni a stereo csatit es 5.1 lesz.... gondolom van beepitett dekodere... ha nem az ciki.. a legszarabb 5.1 loginak is van beepitett dekodere.
szal csak dugja ra a tv re vagy game ra es menni fog 5.1ben -
Ja majd én is akarok nyárára egyet beszerelni mert most még ugy sem játszok vele annyit meg nincs is olyan meleg a szobában. Nyáron meg ithon leszek akkor dolgozni fog a gép több órát is meg meleg is lessz majd akkor szükség lessz rá. -
Én a monitorhoz akarom majd kötni a boxot most még TVn van mert nincs még meg a VGA kábel, nekem is ugyan ilyen hang cuccom van mint Teddynek akkor mi a helyzet, ha monitoron akarom majd használni nem TVn??
-
hát speciel én azért beraktam ezt, mint zstem sokan mások is:
whisper -
Semmit. -
chris0000 #11594 Nemrég vettem a gépem és szeretném megkérdezni hogy új hűtést tetessek-e rá? A régiekkel volt ilyen melegedési gond. De gondolom az ujakon se ártana egy jobb hűtés vagy vmi ilyesmi. Ti változtattatok vmit és mit? Köszi -
de akkor ez a vékonyabb fajta nem is jó? :( mert ilyenem van :(
-
amdrula #11591 http://www.80skid.com/images/KlipschDD5.1Decoder.jpg
Nemtom, valami ilyesmire, nem tudom mit ad ki a box, gondolom egy dolby decoder jó hozzá, de passz, nem nagyon értek hozzá.
De azt tom, hogy a Boxból 2db rca-n jön ki a jel, azt kell neked egy decoderrel szétosztanod 6 felé az 5.1-hez.
Optikát pedig erre megintcsak nem tudod rákötni, szal 5.1-hez a genius és a box közé kell valami ;). -
milyen decodere gondolsz ? -
Ezt nem külön veszed meg, hanem ilyennel is adtak ki 2006. novemberében. BenQ VAD6038 -
amdrula #11588 Leírtad, az újakban ilyen van ez nem nagy újítás, csak lecserélték az olvasót, eddig 2 féle változat volt, most 3 féle lesz. -
amdrula #11587 5.1-ben csak egy decoderrel menne, de 2.1-ben (4.1, csak a hátsó jobb és bal oldalt ugyanaz mint az elsők) simán rca-val rádugod egyik neked tetsző inputra és átkapcsolod rá elől. -
esetleg RCA hosszabito fog kelleni mert nehezen dugod be egyszerre tv be is meg a melyladaba is a zsinorokat -
tehat semmi nem kell hozza, tokeletesen mukodni fog!
dugd ra a 2ch inputra ahova akarod .. TV vagy Game -
GENIUS hatoldala -
melyik jatek? -
genius
Ehhez a ketyeréhez hogy tudom kapcsolni xbox360 ?
Milyen zsinór kell hozzá? -
csak azt nem tudom, hogy ezt külön lehet e megvenni vagy jön mégis új verzió of XBox360... -
a lényeg hogy új DVD olvasó lesz a 360-ban ami halkabb, gyorsabb, gyorsabban letudja a töltéseket, és az Oblivion sem fog lelassulni tőle XD pontosan ennyi volt a lényeg...
(wow mire nem jó egy kis angoltanulás...így 8.-ban meg vok lepődve :D ) -
És ezt magyarul. -
A demók sokszor trehányul összegányoltak. Nekem is volt néhánnyal problémám. Nem kell aggódni. -
chris0000 #11577 Hy. Most vettem egy hete a gépemet eddig csak demokkal játszok de 2-3 szor tapasztaltam hogy megfagyott a játék. A demo miatt van vagy a géppel van vmi gond? köszi -
New DVD Drive Makes Xbox 360 "Super Quiet"
By: César A. Berardini - "Cesar"
Feb. 6th, 2007 7:09 am
Several members of Xbox-Scene are reporting that a new DVD drive is being used by Microsoft for the Xbox 360. Microsoft has started using the BenQ VAD6038 for retail Xbox 360s since late 2006 and now the systems using this new drive are hitting store shelves.
Xbox-Scene user XBOXIZGOOD claims the new drive runs “super quiet”, compared to the previous drives used by Microsoft, and it even loads stuff a bit faster.
I think everyone will agree that Oblivion sort of bogs down or pauses briefly in certain areas, but this new drive really helps with all that. It doesn't ELIMINATE all the issues, but it certainly makes load times quicker and smoother when moving between rooms and areas.
You can find pictures of the new drive in this forum post.
Dolgozhatnak megint a hekkerek =D -
Dísz. Hazamegy, leül elé és nézi. Mármint a házat, véletlenül se a monitort. -
:) középiskolába mi c-64-et nyomkodtunk
Csak tudnám akinek több éve van gépe az mire használja?
-
Mégis tudod mit kell csinálni. -
Én mikor általánosba jártam, még nem nagyon tanítottak internet használatot :D -
ne baszmá,te már leszedted?vagy csak én vagyok láma vak
vki erősítse már meg -
NBA Street Homecourt demot kipróbáltam. Nem tetszett.
NBA Live 07-nek sokkal szebb a grafikája, és itt a Homecourtben olyanok a figurák, mint egy viaszbábú
-
Mert úgy vannak vele hogy minek keressen utána majd megmondják konkrétan amit tudni akar. Ez sajna így van az informatikában mindennel. Heti legalább egyszer megyek Windows-t telepíteni is valamelyik ismerősömhöz, pedig nem egynek már több éve van gépe, nekem kell megnyomnom a tovább gombot 3x hogy felmenjen az xp :) De a kedvencem akkor is: "Valamit kiírt a gép, mit csináljak?" :DDD Magyarul van bazzeg olvasd el. -
SzlobiG #11568 Vettem ma optikai kábelt rákötöttem házimozira hát nem gondoltam volna, hogy ennyivel jobb a játékélmény így 5.1-be mint a sima tv hangszóróján. Csak sajnos az a nappaliba van.:( Bekell szereznem egyet.:) -
Milyen hasznos is lehet a google....
Bazze én már nyolc általános év végén vizsgáztam netes keresők használatából! Mi a s**rt tanultok ti iskolában??! Mert a keresőt használni azt egyik se tudja. -
thank -
xboxlive.uw.hu -
Szeritnem te arra gondolsz, hogy XBOXon úgy böngészni a netet mint PCn. Úgy nem lehet. De ha belegondolsz nem is lenne túl praktikus.