176836
banner
  • davidka003
    Play EA's greatest games for free this week on Xbox One
  • Botond #160420
    Imígyen tettem. :o
  • Moby
    Péntek este már bebaszódok a szerverre én is :)
  • gduck
    Az a kód csak párban működik, ha valaki kéri mindkettőt adjad oda ;)
    Utoljára szerkesztette: gduck, 2015.06.17. 19:35:14
  • Botond #160417
    Kaptam 2 goew ultimate béta kódot x1re, mivel nekem még nincs x1, és mire lesz addigra lejárnak a kódok, így privátban lehet érdeklődni.
  • Totti5
    Játszottam 1-2 meccset. Nagyon rendben van ez. Szép, suhan. Fun volt. Sinperes kecsege ki akart szedni, megunta elment balra, közben átosontam középen, megkerültem s miközben a hűlt helyemet vizsgálta levágtam hátulról:)

Lám lám 2006os játékot így is lehet remékelni. Profi munka.

Gears 1-et máig nem toltam le. Ebben a formában élmény lesz!
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.06.17. 19:31:29
  • darkSectorxxx #160415
    Jó akkor 50%-ban mind1. :)
    Az ha elhagyod a mondatból, más értelmet nyer a kijelentés, de engem az sem érdekelt volna, ha a hardver gyorsul, a játék a lényeg.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.06.17. 19:12:19
  • Harlekin
    Még se mind 1,ha vetted a fáradságot posztolni.
    A cím így is teljes és aki részletekre kíváncsi majd tovább olvassa.Aki meg darksector úgysem olvassa el sőt a felette lévő te általad írt posztost se mivel ezt a múltkor már ecsetelted!!!Ez a jó benned,hogy azonnal szállítod a példaértékű dolgokat...
  • Harlekin
    Ezeken a jelzőkön mindig akkorát röhögök ,hogy még!!!KOMOLY gamer!!!
    Én a "komoly" gamert inkáb hívnám finnyásnak mert az sokkal találóbb az örökös nyavajgásra,hogy mit miért nem játszik...És csak a megszokott a jó!!
    Magukra húzták ezt és mennek előre az általuk kitaposott hitt jó úton!Vagy csak szimplán szembetegség miatt oda lett a perifériás látásuk.Mondlyúk egy beszűkült tudatállapot tud ilyet okozni náluk!
  • darkSectorxxx #160412
    Nekem a hardver mindegy mi, a szoftver a lényeg.
    Ezt csak írtam hogy teljes legyen a cím. Nehogy félreértés legyen.

Amúgy attól még hogy valszeg kb fél év múlva lesz gépem, hát nem mindegy mi történik Microsoft fronton...:)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.06.17. 18:59:09
  • Harlekin
    Neked nem mind 1!? A ps4 ed ettől nem lesz lassabb...Vagy a ps4eseket minden irritál ami jobbá teszi a másik konzolt?
  • Harlekin
    Ezt mondod Te mint Kinect mentes!!!
    Na nézzük csak a 360 ra fele annyi játék készült amihez kormányt lehet használni mint kinectes.Tehát akkor így a kormány még halottabb!!A jelenlegi genben is TÖBB kinectes game van mint amihez kormányt tudsz használni. MInd a 2 eszköz 1 specifikus eszköz tehát!!???
    És a kinectet nem csak játékra tudod használni!!!Pontosan arra való amire ki lett találva amire kell!!Viszont van a retardált korlátolt örökké fika gamer és még (gamer-se)réteg akik képzelgésein indult útjára az,hogy ezt akarják majd mindenre és,hogy ez jó lesz,és a többi barom meg átvette tehát ezt várta.Így ezek mind eldönthetik,hogy saját kútfőből barmok vagy segítettek nekik...
    A kinect a jelenleg piacon lévő alternatív irányítási eszközök között messze kimagaslóan a legjobb!
  • darkSectorxxx #160409
    .....kezelőfelülete.
  • Ulthane
    50%-kal gyorsul az Xbox One
  • Totti5
    Forza 6 3D tócsákra fény derült, a kiadott tech elemzésből.

Lényege hogy nem egy placsni, ami lelassít random, hanem van mélyége. Ezek a jóemberek eső idején kimentek a pályákra és centivel méregették a tócsákat hogy hol mennyi áll meg, milyen a kiterjedése, mélysége. Versenypályákon lesz eső-éjszaka-nappal ( fantáziákon elvileg nem ), és ott a tócsák, átfolyások is ott lesznek ahol a való életben. Divatarok is kaptak algoritmust arra hogy kezeljék, kerüljék azokat.

Ki tudja mi a mese, meg mi nem, de ez ÁLLAT!

Amit tegnap elfelejtettem. Porsche nem lesz a játékban megjelenéskor. Jövőre várható DLC formában ( EA megállapodás ugye... lesz idén NFS, nem lehet más játékba )
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.06.17. 18:03:48
  • darkSectorxxx #160406
    +1 várós....
  • Totti5
    Húdekurvajólnézki!

Forza 6 eső. Ki gondolta volna hogy erősen rálicitálnak a Horizon 2 esőjére? brutál! Vízátfolyások, tócsák!!!!

• DonPedro22
    Ez az E3 után jövőhéten beszerzek szerintem egy Xbox One-t annyi kérdésem lenne vele kapcsolatban, hogy ha másik országban veszem meg (svájc) akkor azon is be lehet állítani magyar nyelvet? vagy nincs is magyar menürendszer?
  • vg
    Remélem lesz egy olyan acsi, ahol a medvét nem kell kinyírni.
  • TDC Geronimo

• vg
    az Elite ordít egy VR szemcsiért.

Aha, aztán pár száz óra után ilyen lesz szemed: aliencat matilda. Amúgy a macska édeske.
  • Moby
    Végignéztem a konfot.
    Le vagyok taglózva. Ma a legstabilabb tartalomszállító a konzolérában minden kétséget kizáróan a microsoft. Úgyfosták bele akonfba kétpercenként a jobbnáljobb címeket, hogy félidőben már szédültem.
  • Totti5
    Ha a komoly gémeren múlni az ipar fejlődése, akkor még mindig PS1 szinten tartanánk, vagy csak tecsdemókat bámulnánk, mert csak a grafika. Szerencsére a gyártók folyamatosan próbálkoznak és mennek előre.
  • Totti5
    Szerintem is
  • Ulthane
    A HItman szereintem szarabbul néz ki, mint az Absolution.
  • Ulthane
    A KInect tényleg halott. Amikor előjöttek vele mondtam már, hogy bukta lesz, komoly gémer ilyennel nem játszik... S tényleg az lett, nem véletlen kezdték el árulni a Kinect nélküli konzolt...
  • Moby
    Ahhoz akartam én is a dk2-t.
  • Totti5
    Apropó ez az Elite ordít egy VR szemcsiért.
  • Macccy
    neem, xboxra gondolt a lelkem ... nagyonis él az :)
  • Totti5
    Kinectet, múvot a fejlesztők kinyírták, meg a piac. Wii után jöttek ezek, ami már késő volt, de még a nintendo hullám hátfarán elvitorláztak és egy gyenge 10+ milliós eladást produkáltak. Volt ezeknek a kütyüknek pár szép éve, volt is belőle della bőven, s prevgenre tonna játék van ezekre, de a fejlesztők eléggé behatárolták a cuccokat, újat nagyon kevesen csináltak vele, ami meg volt az sem úgy ment ahogy kellett volna.

Most már nincs fejlesztő aki erre bármit is csinálna, pedig lehetne sok mindenbe integrálni, de még azt a kevés funkciót is elhagyják ( pl Alien Isolation kihajolás ) aminek van értelme és ad az élményhez. Ez van, ennek vége, most jön a VR és a Holo időszaka.
  • Moby
    Gameplayt nem, de azt art akkorát odabasz, hogy a fal adja a másikat.
  • n000rbi
    A Recore-ból semmit nem láttunk, de valamiért úgy érzem, hogy oda kell rá figyelni.
  • Moby
    Ms konfnak csak az első 30 percét nêztem meg, de nem.is akarom továbbnézni. Ezeknek elment az eszük
    H5, recore, fallout4...OMFG
  • Botond #160388
    Neked nem kell, én veszem, nyugi! :D

7-8ezerért adják ki őket, de kb a második hónapban szokott 50% off-ot kapni, legalábbis én még sosem fizettem egyikért se 4000nél többet. Persze biztos jobb lenne mindenkinek, ha benne lévő ~30 számot egyesével kiadnák dlcnek 500ért darabját, vagy egyben, éves bérletnek fele annyiért (azaz pont annyiért, amennyi a játék :D), de így sem élem meg rablásnak fényes nappal. Főleg ha bevágom a Tinman egyenletbe (eltöltött játékidő/játék ára), akkor meg végképp filléres cuccnak jön ki, mert asszony nem keveset szórakozik ezekkel (hetente 2-3* olyan 1-1,5 órát/alkalom minimum), plusz amikor házibuli van akkor is szoktak rá pörögni a lányok (nekünk, a férjeknek meg sztripklubba se kell elmenni :D).
  • Moby
    Ezeket önálló játékként adják ki egyesével???
    Venném mind! :)
  • Botond #160386
    Just Dance 2016 jön x1re, többi nem érdekes. :)
  • Moby
    A kinektre specifikus tartalom kell, az egérre nem. Nem olvastam a cikkett, de ha arra gondol, hogy "nagygépes" szinten halott, akkor egyetértek. A koncepció nem született meg máig, maradt kvázi a tapinélkülitapi szinten. Megrekedt a wii utánérzés szintjén.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.06.17. 08:49:59
  • Macccy
    Index kiragadás:
    "és 5 év után úgy néz ki, hogy a Kinect halott"
    Mindezt a tegnapi e3 prezentáció alapján mondta ki ez a jóstehetség!

Akkor tehát kérdem én, ha a mai éjjeli PC Gaming Show -n nem mutatnak be a kivetítőn, vagy a színpadon egyetlen egeret sem, az azt jelenti, hogy az EGÉR HALOTT? ...
  • Totti5
    Most volt 1 óra Forza 6 bemutató fejlesztővel. Folyamatosan nyomatta a versenyeket.

24 autó van minden pályán minden körülmények közt. Akár eső, akár éjszaka.

Eső!!!!! egyrészt nagyon szép másrészt vannak vízátfolyások, tócsák vagyis aquaplaning, könnyen el lehet dobni ha rámegy és rosszul megy rá az ember, érezhetően megfogja a vasat ( ilyen a PGR4 óta NEM volt!!! )

Ha kicsúszik az autó a fűre, sóderba, akkor nincs ragasztó. Úgy lassít avagy csúszik ahogy a valóságban. Pluszba nem büntet ragasztóval.

Gumibálák olyan szinten rombolhatóak, ha valaki beleszáll mint a wrekfesztben, nagyon látványos.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.06.17. 00:29:50
  • Macccy
    Huh, ez az új kontroller ez olyan, hogy a tökömig folyt a nyálam, amikor megláttam a videót és még most is csöpög. Nem biztos, hogy veszek 40-45 ezerért, ennyire azért nem vagyok avid gémer, de ha veszel mindenképp szólj és átmegyek megdemózni ... baszottjól tette a Microsoft, hogy ezt kiadta és úgy általában meg vagyok lepődve pozitívan az idei E3 -al kapcsolatban, amit bejelentettek ...