176889

-
Szal lesz egy 360-om a közeljövőben, rádugom a 75-80 cm-es SDTV-mre akkor élvezhető lesz elvileg.... KÖSZI! de elkezdek gyűjteni egy kb 60-70-es HD Ready TV-re mivel állításod alapján simán viszi HD-ben... köszi! és most linkeket várok HD Ready TV-khez... ami fontos, ár, HD READY LEGYEN BIZTOSAN!, képernyáméret, lehetőleg LCD -
Nem fogja látni. Csak speciálisan formázott és partícionált vinyót visz. A régi xbox is ilyen volt. -
Unreal1942 #13109 Vagy lehet, hogy látná csak túl nagy neki a kb 70 giga? -
Unreal1942 #13108 Most szembesültem vele, hogy a winyón amit rádugtam nem látja az ntfs particiót. Nagyszerű. Van rá esetleg megoldás a fat32 re konvertáláson kívűl? -
Unreal1942 #13107 Na kipróbáltam a pendrive tényleg simán megy. Ez tetszik.
Esetleg van mód rá, hpgy az ember ily módon pendrivról átvigyen dolgokat a winyójára? Valami total commander? :P -
Tiger1111 #13106 Bocsi ha roszul fogalmaztam nem arra akartam utalni hogy a gamesek vagy a box attól lesz jó hogy hd tv-én játszok.Ahogy montad egy game akkor is jó lesz ha nem csili vili de unom mikor olyan megjegyzéseket hallok hogy sz.r a box és nézem meg a pc-éjét köse rá a boxot a monitorjára vagy egy hd tv-re és utána mongyon véleményt.Lehet hogy mást ez nem idegesít de engem roppantul.Arról nem is beszélve enyi jó gamest nem biztos hogy fel tudnak mutatni. És a Microsoft üzlet politikáját elnézve ez egyre jobban így lesz -
Unreal1942 #13105 Ez a kis hiba? A nagy az ha fel is robban? :P -
Grec Laci #13104 Megtaláltam köszönöm:) -
Grec Laci #13103 Ugy is nekem kell akkor vissza olvasok vhogy akkor is megcsinálom:) -
amdrula #13102 Irányítószából kell angol, email az tökmind1, pár oldalon belül be van linkelve az oldal, ahol minden le van írva, hogy hogyan kell, csak lusta vagyok megkeresni :P -
amdrula #13101 Legtöbb javítható-> elég nagy hülyeség lenne újat adni, amikor csak kis hibája van. -
Grec Laci #13100 nem nem magyar címre. vagyis a hotmailomra szeretném az elméletileg nem magyer -
amdrula #13099 Gondolom magyar címmel akarod, olvass vissza. -
Grec Laci #13098 Sziasztok
Vettem egy xbox 360-at a prémium csomaggal amihez mindenki tudja mi jár:). Engem nagyon vonz az online-os dolog, de egyszerűen nem tudom magamat felresztrálni. Se az xbox.com-on se a 360-on. Mindig kiír egy hiba üzenetet. Ha vki tud nekem segíteni azt megköszönném előre is -
SzlobiG #13097 Hát én nem találtam sehol se.:( -
Igen, ezt sosem értem. Ha egyszer szétolvadt, akkor minek javítgatni? Elégett kaját sem széntelenítik. Ha elégett, elégett, új kell. Ráadásul a 360nál tudni, hogy ez típushiba. Amúgy mi is van ezzel a rajtafelejtett védőfoliával? Ez tényleg igaz? -
Unreal1942 #13095 Szerintem bárhol veszed hasonóan a szervízbe kerül. Szóval ebben nem számít, hogy tesco vagy sem. Ettől még szar az az áruház :) -
Theodoric #13094 No, ezek a lelki sérültek csak szervizbe akarják küldeni a boxot a tescobol (kár volt ott venni), most nemtom meddig nem fogom látni, de merem remélni belátható időn belül visszahozzák ezt a szart. Utána már csak az lesz a para, hogy javitották-e, és ki fog-e birni 2 hétnél többet utána... gondolom a köv generációs x360 nem mostanában kerül forgalomba, mondván inkább ráfizetek csak azt adják... -
Tegyék fel, de most az, hogy élvezhető-e sima TVn, az picit baromság. Egy DVD is gyönyörű egy jó nagy HDTV-n 1080iben, az XBOX is ugyanilyen. SDTV-n meg persze, hogy élkvezhető, csak más. Ez olyan, mint hogy egy filmet otthoni kis TVn nézed meg vagy moziban. A kis TVn is ugyanolyan jó (vagy rossz) lesz a film, csak moziban más. Nagyobb és élesebb kép, stb. -
Tiger1111 #13092 Sok helyen felteszik a kérdést hogy milyen a box hd felbontásban nekem 1 éve van boxom az Obliviont már 6-szor végigjátszotam és már a vége felé ha a dobozra ránéztem roszul lettem nos 1 hete vetem egy samsung tv-ét próba képen felnyomtam az Obliviont 1080i-be azóta azal játszok meg persze GRAW2 vel (éljen Tom Clancy's és művei)olyan szép a képe hogy végleg konzol párti letem pedig commodor 64 óta pc-im vanak.De már unom hogy a pc fél évente való fejlesztésére keresek."bár az eger-bilentyűzet szerintem pótolhatatlan" -
Most így elkezdtem olvasgatni a hozzászólásokat és látom, megint kérdezte valaki, hogy milyen a képe SDTV-n. Szerintem ez elég nagy baromság. Ha láttál már DVD filmet SDTV-n és HDTV-n, akkor nyilván a különbséget is láttad. Miért lenne más az eltérés a 360 esetében képileg, mint egy DVDnél vagy akármi nagyfelbontású dolog között? -
Emberek: ha sima XP SP2-es van a gépemen semmi kép nem tudok zenét tenni pc-ről X-boxra??
Ha igen milyen progival? -
Tiger1111 #13089 Kösz a segítséget szerencsére kaptam egy hónap free goldot utána irány az 576 a játékokra vonatkozó kérdésemben ha valaki tudna segíteni azt meg köszöném -
Unreal1942 #13088 Aha. Na akkor ma rádurrantom a külső winyómat :)
Köszi -
Unreal1942 #13087 Asszem csak a Goldal tudsz játszani is online!
Gondolom feltöltő bárhol kapható 576 stb.
Fogalamam sincs én nem használom ki ezt a lehetőséget az XBoxban :) -
Tiger1111 #13086 Lehet hogy nem jó helyen kérdezek,de tegnap végre sikerült egy Angol címre megcsinálnom a live-ot a kérdéseim
1.csak goldon tudok multiba játszani
2.ha igen hol vehetek feltöltöt
3.magyarokal szeretnék nyomulni van e valami módja Pl.fórum hogy beszélhesek velük a játékaim GRAW 1 2,Vegas,Test drive,Gears of war -
Be lehet állítani lejátszás közben nem? -
SzlobiG #13084 A MediaCenter miért csak 4:3-ba játsza le a fílmeket? -
Lejátsza. Sőt az ipodot is viszi. Dvd lejátszó zaját meg el lehet viselni engem nem zavar. -
Unreal1942 #13082 Ez meg lehet, hogy hülye kérdés....de nem tudom.
Pen drive vagy usb-s winyó rádugható e? Pontosabban ha rádugom akkor felismeri és elvileg az mp3 lejátszható róla? -
Unreal1942 #13081 Arra van valami megoldás, hogy ha berakok egy játékot és játszom akkor ne kelljen elviselnem, hogy milyen rohadt hangos a dvd benne? :)
Nem arra gondolok, hogy a házimozit hangosítom fel jobban :D -
Unreal1942 #13080 Na ja csak éppen nem tegnap jött ki a 360 és még mindig nincs. -
Csak wmv formátumú filmet vagy dvd-t. Meg talán svcd-t is de az nem biztos. -
Sziasztok. Ha betesezk egy divx-es cd-t azt lejátsza a box? Vagy milyen formátumot játszik le?
Köszi előre is. -
Idővel az is meg lesz oldva. -
Unreal1942 #13076 Ok, de önmagában nem képes rá PC nélkül.
Pedig jó lenne ha csak simán bedobnám a divixes lemezt és lejátszaná feliratozással együtt :D -
Attila 007 #13075 Az Xbox360 lejátszik divxet is, csak szólok:) Egyszer már leírtam itt részletesen hogy hogyan, még a topic nyitást követően pár hónappal, egyszóval lejátszik a gép mindent ha a windows media center 2005 oprendszer, illetve Vista van a gépeken, ha sima Xp akkor nemjátssza le, SIEG -
oksa!Ha valaki még hozzászolna a témához csak nyugodtan:)
Heló! -
KADARKA #13073 A gyári a leggjobb,csak a fordulatszámon kell növelni.4,5-ről 10-12voltra...... -
Lenne egy kérdésem , ventiből melyiket érdemes rátenni vagy melyikre érdemes kicserélni a gyárit?(van egy pár féle és nem tudom melyik az ami ér is valamit)
Köszi!