176898

-
vegyél eredetit
(kínlódik...felsóhajt,..Pioneer 111 / 110) -
Jinx4169 #15524 akkor miet vegyek amivel ki tudom írni őket és olcsó? -
LG? kuka.. még ha DL-es akkor is -
Jinx4169 #15522 http://i165.photobucket.com/albums/u43/Morris4169/DVD.jpg -
Jinx4169 #15521
Evvel menni fog? -
Jinx4169 #15520 -
jó dolog h terjed kishazánkban a net.. csak valami alap iq tesztet ki kéne töltetni mielőtt bekapcsolják a szolgáltatást
-
Jinx4169 #15518 milyen vicces...
-
nem, kiírhatod cd-re is a 8 giga adatot ha tudod -
Nem, kizárólag csak 1.44 meghajtókkal -
Jinx4169 #15515 az jó,és még1 : csak dual layeres íróval lehet őket kiírni? -
Nem, nem kell. Úgy gyártották, hogy minden másolt lemezt vigyen alapból. Direkt így fejlesztették. -
Jinx4169 #15513 mármint ahhoz,hogy lejátsza őket
-
Jinx4169 #15512 Hali! Xbox 360as játékok írására kell chipeltetni a gépet mint ,ahogy a PS2t kellett pl? -
amdrula #15511 Annyira nem zavaró a 16:10-es szétnyújtás, én pl teljesen megszoktam már :D (de még akár reménykedhetünk a 7-én jövő update változtat ezen, bár kétlem)
Ha neked jobban bejön a nagy fekete csík + 60Hz CRT-n, akkor jó az is :D -
turho #15510 Hát, sok gép meghibásodik, főleg GPU hibák vannak. De nem tudod kivédeni. 2006 március után gyártott gépek már strapabíróbbak. Amúgy javítható, illetve legrosszabb esetben is alaplapcsere. -
Szóval azt mondod hogy elöfordulhat hogy megdöglik a gép??
Ez nem vet jó fényt a vásárlásomra :(.
Monitor ugyben meg azt mondom hogy elmegyek inkább valahova és megnézem hogy hogyan is néz ki a dolog.
És ha inkább a 21"-os crt-mre kötném? -
turho #15508 Kontra ott van a PS3-nál hogy a tényleges játék elférne simán dvd-n is ha nem lenne a BR lemezeken dummyfile meg kiba nagyméretű video-fileok. -
hát nem hogy 2 éve szerintem még most sem lehet eldönteni hogy ez jó lépés volt-e...egyelőre igen, hiszen emiatt olcsóbb és emiat jött ki 1 évvel hamarabb mint már írtad, és még nincs olyan játék ahol baj lenne hogy nincs BR...de asszem egy GTA interjúban olvastam hogy kicsit bajos ez a boxnál és még gondolkoznak a megoldáson... -
Embear #15506 Sziasztok, ha tud valaki Baranya megyében olyan bltról, ahol Xbox360-at flashelnek, az légyszi írjon priviben. Előre is köszi. -
amdrula #15505 NEkem ez van és műxik: Spiderman.3.PAL.XBOX360-CUNTS
De állítólag másoknak megy az OWL is. -
dbb #15504 Szevasztok,azt szeretmém kérdezni hogy ez a Spider-Man3 PAl OWL verzió müködöképes?előre is kösz -
persze, csak például az enyémen nem lehet állítani a szélességet kézzel.. van rajta egy gomb h "auto" aszt csá. beállítja magának -
csak tudnám miért kellett a TFT-kkel ilyen elbarmolt felbontásokat és képarányokat kihozni :(
amugy sztem a 16:10es tft-n kis képméret korrigálással ki lehetne köszöbölni a torzitást, nem ? -
turho #15501 Természetes hogy vállal rá garit, aki flashel vagy szervizel. Amikor flasheltem, fejet cseréltem vagy hűtésmodot raktam be, én is vállaltam. De nem az egész gépre. Hanem a munkámra. Azaz, ha az alaplap 3 ledes akar lenni, az nem függvénye a többi beavatkozásnak, arról nem tehet senki (ja de, a gyártó), szóval a moddolásnál a tulaj rizikója ez a rész. Azért írtam ezt le mert így korrekt. A gyári garancia elvesztése 360-nál a tulajdonos döntése (az esetleges 3 led és GPU forrasztási hibák kontra olcsón játszás).
Zajos gépventi: relatíve zajosabb, mint amit edig a konzolvilágban megszokhattunk. Maga a gép teljesítményre nagyságrenddel több mint egy xbox vagy ps2 tudása. De a hőtermelése és fogyasztása is magasabb. A 2 ventillátoros üzem és az ergonómia kialakítása miatt ebben a fomában zajosabb a működése természetesen. Gyárilag alaplapfüggő sajnos, mennyire szabályozgatja a fordulatot (és a hangerőt) a gép, de jó verziós biosnál (nem kernel, működtető bios) játék közben szépen felpörget. Hűtésmodnál egy erősebb de állandó mértékű zajt és légszállítást lehet beállítani. Ami nem hátrány annyiból, hogy a 360-ak alapvető tervezési hibája (és egyben halála - GPU) a hőingadozás miatti mozgás (motherboard flex) emiatt válik le egy idő után néhány forrszem egyes gépekben. Felmelegszik-lehűl-hajlik-majd elfárad. -
akkor valami gáz lehet a szemeddel :D
vagy 16:9-es a monitorod.. de mintha ilyen nem létezne, szóval marad az előbbi
mod: ne durva széthúzásra gondolj...
kábé ilyen
16:9 --> 1280 x 720
16:10--> 1280 x 800
ezek a valós felbontások a képarányokhoz.. tehát ezeken nem torzít -
2. én jelentem 19" wide-on nyomom és nem vettem észre semmi széthúzást,saroktól sarokig a játék képe van és teljesen arányos -
végülis jók a tft-k, de akkor olyat vegyél amin be lehet állítani a 16:9-es képarányt.. így lesz alul felül fekete csík de szerintem még mindig jobb mintha széthúzná.. -
röketheted, de játékokban nem tudod majd használni... max üzenet írására -
2: Az a baj hogy nincs pénzem tft tv-re sajna :(.
És ha sima tft? -
Még 1 kérdés.
A logitech mx1000-et és a logitech g11-et rá tudom kötni ?? Kezelni fogják a gamék??
Az elözö válaszokat nagyon köszönöm. -
1. Szerintem egyszerűbb a gépet összekötni a box-al és onnan nézegetni a képeket, filmeket, hallgatni a zenéket.
Főleg hogy routered van ez a legcélszerűbb. hátránya hogy mennie kell a gépne közben.
3. jah
4. Pc után nem olyan vészes. (mondjuk nekem alap sebességen megy) De pl akinek előtte is konzol volt már nagyon húzós. -
1. nem vagyok benne biztos, de ha az usb pendrive-ról meg mp3 játékosról olvas, akkor szerintem erről is kéne
2. ezzel csak az a baj, hogy 16:10 -es a képaránya és szét lessz húzva kicsit minden játék.. jobban jársz akkor vmi olcsóbb lcd tv-vel.
3. ez a router-től függ, nekem a dlink-en be kellet kapcsolni egy xbox support opciót
4. a gép ventije akkor zajos ha át van szabályozva a fordulatszám, de ezen egy jókis hangfalrendszer segít :D -
Sziasztok. Elgondolkodtam azon a dolgon hogy a jó öreg pc mániámat feladom és átnyergelek a konzolok világába ha játszani szeretnék.
Sokat vergödtem de eldöntöttem hogy xbox360-t szeretnék.
De lenne itt 1-2 kérdés ami nem hagy nyugodni.
1: A gépemben van egy 250gb-os sata2-es vinyó amin a fotoim zenéim vannak. Na mármost ha ezt belerakom egy usb-s keretbe és rádugom az xbox360 usb-jére akkor látni fogja? Tudom olvasni a fotokat, zenéket?
2: Ha veszek egy 19" wide screen TFT-t akkor mien képi megjelenésre számithatok??
3: Itthon 5megás adsl-m van. Meg van osztva router-al. Az xboxba csak beledugok egy utp kábelt a másik végét a routerba és annyi már mehetek is vele a netre???
4: Mennyire igazak azok a hirek miszerint zajos a gép ventije? Ki lehet küszöbölni?
Elöre is köszönöm a válaszokat és bocsánat ha idegesitett valakit a bugyuta kérdéseimel.
Üdv.
-
"CSak a barmok nem tették bele azt a BR meghajtót az új gépbe." Kicsit olvassál már utánna miért nem tették bele! (Megmondom: Mert a Ms a hd dvd elkötelezettje volt és mert nem volt dióda a piacon te ész! Szerinted a sony miért szopott annyit a gépével? Ráadásul nem ennyibe került volna az alapgép. És persze bukták volna azt a hatalmas előnyt (korai megjelenés) aminek a gyümölcsét most élvezed mert egy valag game van már nekünk és néhány ps3 exkluzív játék átjött xboxra is.
És ne 2007 távlatából okoskodjál már! 2005-ben még senki sem tudta mi lesz! Hogy megéri-e hd-dvd-t betenni vagy jó még a dvd. Még maga a Ms se tudta mi a jó döntés. De most neked biztos nagyon könyű 2 év távlatából eldönteni hogy mi lett volna a jó megoldás...
Úgy imádom mikor otthon ülő akárkik átlátják a piacot... Persze nem látják át csak azt hiszik és nagyban osztják az észt.
-
Oblivion?
-
Gabe18 #15489 3 Blue Ray lemezre? Azért ott még nem tartunk...
360-as cim az,de még csak japánban jött ki. -
Az nem PS3ra van? -
Nem tudom, nem vagyok szakértő ilyen témában. Én valami olyanra gondoltam, hogy írnának egy progit, amit rátesznek a gépre és amikor ellenőriz, akkor elhiteti vele, hogy felment a netre és leellenőrizte a kódot, miközben nem csinált semmit, csak azt hiszi. Így kb érted? Ez ez amúyg sem lenne megfelelő megoldás, legfeljebb a Live!hoz, de ahoz viszont tényleg jó lenne. Nem lehet egyenlőre elvárni, hogy mindenkinek, akinek van 360a, annak van nete is. Meg aztán ahogy quack is írta, kegyetlen drága lenne egy ilyen rendszer kiépítése. -
Olcsi2 #15486 blue dragon 3 lemez...