176898
banner
  • Kandurex
  • sidocious
    vagy már ápdételt?
    na jó, csak csúnya vicc volt :D
  • Ordel
    Akkor egyszerű a helyzet, nincs flashelve a boxod meghajtója.
  • Kgero1
    sziasztok!!lenne egy nagy kérésem!!
    Valaki nem tudná elküldeni a ventillátor tuning kapcsolási rajzát?
    előre is köszönöm!
  • Jak16
    sajnos a verbát se olvass a csak az eredeti DVD filmet.
  • levy668
    Hmmm, az M$-től minden kitelik:)

meg is nézem a konzolon, nem é made in iraq:)
  • Adi
    Hát én is ezt mondom.. ilyen nincs..
    Hacsak nem tettek vmi bombát a 360-ba ami frissités után felrobbantja!:D:D
  • sidocious
    ugye ezt te sem gondolod komolyan?
    a saját tesztereiket és fejlesztőiket SIMÁN megkülönböztetik :)
    de ha a C&C-s, megjelenés előtti játékoskodásra gondolsz a LIEV-on megjelenés előtt, az akkor is erősen a butaság kategóriája...
    Túlzás azt mondani, hogy nem etikus, mert ugye warezzel tolni sem etikus
  • Zsoltika 007
    A c&c-re visszatérve: Nem feltétlenül tudják/akarják kiszűrni a jelenleg live-on gamelő játékosokat hiszen a készítők/tesztelők is köztük vannak. Gondolom nem ma fognak először live-ra menni vele mióta készítik.
  • sidocious
    Köszönöm neked a bizalmad :)
  • sidocious
    ma délelőtt 10 órától várható bármi is, ofkorz azzal a várakozási idővel, míg a változtatásokat applikálják a LIVE-on, utána jönnek a userek...
    Hát kiváncsian várjuk...
  • Smuge
    Érdemes lenne FAQ-ba kitenni . Aki nem tudja mi van, annak is világos legyen.
  • Smuge
    Inkább sose jöjjön
  • Zsoltika 007
    Szerintem inkább estefelé jön.
  • greco
    Most néztem,de még nincs frissítés...
  • testerlnx
    Ja, Oblivion-hoz de jó lenne :) Álmodik a nyomor :( Na hogy állunk a frissítéssel? Nekem nincs flash-elve, de azért várok...
  • amdrula
    xD Honnan? valszeg most veszik el letöltési lehetőséget tőlunk.
    Amúgy meg van oldva a dolog, csak sosem lesz ilyen :D
  • teddymac
    Reggelt
    Azt oldaná meg az M$ ,hogy utólag lehessen letölteni pl magyarosítást a játékokhoz (feliratra gondolok).
  • NEXUS6
    Ha csinálsz a PC-den egy bioszfrissítést és elbeltázod, akkor azt most hardveresen vagy szoftveresen teszed tönkre?

Szerintem nem olyan egyértelmű a határvonal.
  • Kandurex
  • KILLER2
    HArdveresen is tönkre lehet? Azt meg hogyan? Mert hogy kapalpáccsal szétverem az ok, de hogy szoftveresen tönkretenni a hasrdvert. Azt meg hogyan? Mert addig hogy túlhajt valamit vagy ilyesmi, addig ok, de mit tudna még csinálni? Elvégja a vezetékeit vagy mi?
  • Unreal1942
    Annyi azrakodás van a 360 körül már, hogy lassan egy átmulatott éjszaka után szétbaszom amikor hazajövök :) És nem kell többet foglalkozni vele :D
  • Wadarr
    Rossz gépeket überkonzolba vigyétek, nekik szervízelek. :)
  • Adi
    Szerintem annyira nem kell izgulni. Ha elbassza a dashboard frissités a boxot akkor 2 héten belül tuti kijön az új FW és minden megy a régibe. És Wadarrnek több munkája lesz ennél is.

Az szerintem vicc, h a hardveresen tegye tönkre a boxot az ms!:D Jól kicseszne magával.

Viszont mint hitachi tulajdonos remélem megint nem lesz gond a hitachival!:D
  • Ordel
    Rossz minőségű DL lemezre írtad a játékot minden bizonnyal.
    Próbáld meg Verbatimmal.
  • Jak16
    nekem olyan problémám van, hogy a másolt gamekre azt írkja ki played game felirat helyett, hogy openm tray 8nem olvass abe, megszakad az olvasás, hallom is ezt a pillanatato9 viszont van egy eredeti DVD filmem, azt beolvass apöccre....most szerválok egy eredeti xbox gamát, ha azt is pöcre olvass akkor mi lehet a baja???
  • Ordel
    Flashen van a hangsúly. Hanyagold te is néhány napig a Live-ot.
  • Smuge
    Na az már gázos.
  • Arnoux
    ha van egy flashelt xboxom és csakis eredeti gammel megyek fel livera akkor nem lesz semmi gubanc?
  • Ordel
    Nos igen, de tudtommal az ezután megjelenő játékokhoz feltétlen szükség lesz a dashboard frissítésre, azaz, ha nem frissítesz, az újabb játékok nem fognak futni.
  • turho
    Szerintem is. Saját önzetlen ötlettől vezérelve dobtam be a dolgokat. Ugyanis sérelmezem és is a Magyarokkal való bánásmódot ilyen téren (Ps3 és Sony is!), továbbá nem vagyok flash-és backupellenes sem. És mindenkit sajnálnék aki neadjisten majd beír ide, hogy hajjaj, nem tudok belépni az accountommal, meg kiírta hogy E66 E74, meg csak villog a zöld led. Kerüljük el ha lehet, tanuljunk mások hibájából, ne a magunkéból. Természetesen, a teljesen eredetivel játszó, és flashmentes géppel liveozóknál a hibaarány igen kicsi lesz. Ők belátásuk szerint nyugodtan updatelhetnk, hiszen 1 dolog a backup, 1 dolog a mindenkire vonatkozó esetleges Marketplace-és Live korlátozás mértéke. Kár hogy ilyenekke kell foglalkozni egyáltalán. 3 éves lesz a 360 mire egyáltalán szóbakerül a Magyar Live-szerverpark megépítése-beindítása. (Van egy Microsoftos live-társam, és ők sm tudnak semmit. Mert magyar MS...)
  • Smuge
    Amugy meg nagy gond lenne, ha nem mennétek live-ra vele? Az a lényeg szerintem , önmagában jol müködjön másolt lemezekkel. Többi mellékes számomra.
  • sidocious
    látom megy a csapongás... a holnap többet mond... addig meg minek a marakodás?
  • Wadarr
    Fölösleges találgatni. Olvasgatni kell majd update után. A bátrabbak olvasgatás nélkül is updatelhetik.
  • KILLER2
    Ja akkor jó. Azé remélem, hogy most tényleg csak frissítés és nincs benne semmi flash szűrő vagy ilyesmi. De az akkor is szemétség, hogy tönkreteheti a gépet, mert azt azért megvette a csávó, elég lenne a flasht szétcsesznie vagy ilyesmi.
  • Szeszmester
    Jövő héten jön.
  • Szeszmester
    Tényleg tele van a net olyan videókkal, ahol előtte meg sem mutatja a lemez másik oldalát.

turho: nincs veled semmilyen problémám. Ha neked van velem, te is megírhatod.
  • KILLER2
    Most akkor kijött már a frissítés 360ra? Lehet baj miatta a flashel?
  • Wadarr
    Jobb félni mint megijedni. Tény, hogy egy update alkamával megint jöhetnek az E66-os hibával kapcsolatos gondok. És mivel másféle ellenőrzési módszert alkalmaznak ezúttal... lehetnek gondok. Mivel az alaplapi flasht irja ilyenkor, könnyedén tönkreteheti a gépet. Az ilyen félig updatelt gépeken a dvd firmware update és egyebek nem segítenek néha.
  • turho
    Szeszmester, bármi személyes problémádat velem kapcsolatban privátban megírhatod.