176898
banner
  • Olcsi2
    Kinek a konzol, kinek a meccsrejaras, kinek a nyaralas, stb... Miert szar az, ha az emebr kolt a hobbijara?? Rengeteget jatszok, van egy japan es egy PAlos boxom, nagyon sok game megfordult mar mindkettoben, mindig van nalam negy-ot jatek, de megkockaztatom, hogy pluszban vagyok a 360as cuccokkal, mert ritkan veszek vadiuj jatekot (ha igen, akkor azt is a play-asia-rol altalaban) es kijatszas utan forgatom a jatekaimat.
  • koviprog
    Na mára már végig is játszottam a Pirates Of Carribbean 3.-at (megjelenés: Május 22.) most akkor kövezhettek is:-))
  • Zsoltika 007
    Azt hiszed nekik a live gamer card a buli? Nem! A játékok után kapott licensz bevétel az a lényeg. És ahol flashelnek ott egy forint se jön be. És nem a live gamer card fogja behozni nekik a veszteséggel eladott konzolt. Ébresztő!
  • testerlnx
    Az új játékok mellett ott lesz az update a warez lemezen, szóval az offline play menni fog jövőre is, és szerintem fél éven belül a live-ra is lesz megoldás. Én nem használok flash-t, de azért gondolom ezt, mert idáig nem volt olyan konzol amin sikeresen kinyírták volna a warez-t, még a PSP-n sem, pedig ott aztán küzdott vele a Sony rendesen...
  • Bendy
    Azt mondom, hogy kölcsönös a leszarás. Leszarták eddig is a magyarokat, még mindig nincs magyar dashboard stb. Nyaljátok a seggüket, aztán még ennyit sem kaptok a gempáért. Egészségetekre. Éljen az USA. Ember te nem ott élsz. Majd valamikor kapsz magyar felületet és támogatást. Addig ne örülj annyira. Be kellene zárni ezt a topikot, mert megint okosak vagytok és oltjátok a népet.
  • Zsoltika 007
    Hát tudod valamit valamiért. Ha már dolgozom és megengedhetek havi 1 játékot miért ne venném meg ha jók azok? Ja mert én a marsról jöttem mert legálisan csinálom?
  • Smuge
    Hiába tesznek ellene , kiskapuk mindig lesznek. Amugy elég szar dolog egy idö után belegondolni , hogy mennyibe is került neked idáig ez az egész konzolbazár. ( tapasztalat ) Félreértés ne essék , nekem nincs semmi konzolom jelenleg.
  • Olcsi2
    Ki nem szarja le a te live elofizud, ha amerikaban 10%-al nonek a szoftvereladasok es a Mass Effect meg a Shadowrun esetben mondjuk 20%-al?? Ember, gondolkozzal mar egy ici-picit es gyere ki az elefantcsonttornyodbol!
  • Bendy
    Akkor leírom megint, mert nem vágod: öngól az MS-nek. P é n z b e v é t e l t ő l esik el. Nem fizetünk tovább elő LIVE-ra. Másolt játékkal játszunk tovább. Nem volt értelme a Ban-nak. Vágod?
  • EmThor
    mondom én, lesz itt tömeges warezhuszár-roham :]
  • koviprog
    Buktuk, szívtunk, de mindig talpra állunk THIS IS SPARTA!!!!
  • Smuge
    "Ami nagy csalogató erő volt eddig a 360ban a többiekhez képest az a LIVE. Most ezt az aduászt is eljátszotta az MS". Igy van, másik topicban én is hasonlót irtam :

És csak ugy mellékesen, itt és most rontotta el a MS . Ahogy szokás mondani, aki hülye "haljon" meg.
  • Zsoltika 007
    Az a szomorú hogy sokan azt képzelik legális letölteni mindent orrba szájba és aki nem így tesz azt marslakónak nézik, aki meg tesz ellene az meg köcsög szemét cég...
  • Zsoltika 007
    Nem mondta senki hogy meg fog ugrani. Viszont ez jár azoknak akik legálisan rendesen befizették és hátrányban voltak a csalással játékhoz jutókkal szemben.

"Ami nagy csalogató erő volt eddig a 360ban a többiekhez képest az a LIVE. Most ezt az aduászt is eljátszotta az MS :)"
    Ha pontosak akarunk lenni: Nem az ms játszotta el hanem a flashelő tulaj.
  • Smuge
    Az a szomoru , hogy hülyének nézik az embereket , és legtöbbjüket be is lehet etetni , mint pl téged is .
  • priluki
    Most majd a boltokbol lopják az eredeti játékokat :DD
  • teddymac
    Ez a mennyit és mire,miből költünk téma mindig elöjön
  • koviprog
    Nagyon ne kanyarodjunk el a témától és kérem a csapatokat hogy segítsünk egymásnak átvészelni ezt az időszakot, mint gazdag, és mint szegény bajtársak, mint becsületes, és mint aljas jogsértők:-)))
  • Zsoltika 007
    "Igaz ne hasonlítsuk, de ha monnyuk 10 év múlva kikerül a gyereked Párizsba a Srbone-ra és szóbekerül, hogy X-box és ő csak néz nagy szemekkel, meg mondja hogy ő meg tud fejből 100 Józsefatilla verset, akkor ott van egy kis kultúrális szakadék, és mint kultúridegen emberkének nem bizti hogy neki ajánljanak fel olyan állást, amit megkaphatna.
    És ekker már elgondolkodhatunk azon, hogy nekünk ez most megélhetési bűnözés, vagy nem!!!???"
    Ezt ugye nem gondoltad komolyan?
  • Bendy
    Ettől a live bantól nem fognak az eladások megugrani, ezt értsétek már meg. Maximum a csóka vesz 1 új core-t és 3 eredetit LIVEOZNI ami neki fekszik...azt is használtban. A gémek 99%át meg lepörgeti a flashelt gépén, mint eddig. Erre volt jó a LIVE BAN. Az újonc gamer meg Wii-t vesz, ott nem sül meg a gép, nem barmolják el a hardware-ét frissítéssel, nem tiltják ki sehonnan. Ha megtörik a PS3at akkor meg azt vásárolnak majd tömegesen. Ami nagy csalogató erő volt eddig a 360ban a többiekhez képest az a LIVE. Most ezt az aduászt is eljátszotta az MS :)
  • koviprog
    Ezek álmok én a reális megoldásokról beszéltem
  • koviprog
    JÓl van kedves bölcsesség istenek köszönöm nektek a játék-ár kritikát és hogy felnyitjátok a szemem mekkora balek voltam hogy mebpróbáltam rosszalkodni és további jó vásárolgatást kívánok nektek és kedves testvéreiteknek. Minden megoldást ötletet várok a másik témámba.
    A G.O.W csak egy példa volt és rossz elismerem.
  • EmThor
    jó hagyjuk szerintem a dolgot :) lényeg az, hogy okosok úgyis megoldják majd a dolgot, de ez megfelelő figyelmeztetés volt úgy gondolom a M$ részéről
  • Zsoltika 007
    Nem értem mire megy itt a sírás.
    Aki flasheltet az vállalja a kockázatot! Ez olyan mintha az eladó elkapja a tolvajt az üzletben és a tolvajnak áll följebb. Hát na nemár!
    A másik meg mi az hogy a fashelt gépen ne bannolják aki eredetivel tolja? Majd azt hiszitek hogy online játszotok az origi játékkal offline meg mindennel?
    És különben is várható volt hogy a flashelt gépeket kivágják mint a huzat. Majd azt hittétek az első xbox-nál meg tudták oldani az új generációnál meg nem? Ezt ugye nem gondoltátok komolyan?!

És különben meg ki nem szrja le hogy nem telik játékra? Ha nem telik akkor nem veszek gépet! Nem létszükséglet! Ha valaki ételt lop mert éhezik az egy dolog (számomra). De hogy játékot warezol na az már nem! Ez a Ms-ot meg úgy általában az összes céget hidegen hagyja. Nekem is van 6db játékom december óta. A legutóbbit tegnap vetten meg. Lehet nem a legújjabb legzsírabb játékok de mindet 10k alatt vettem meg 1 kivételével. És akkor majd azt hiszitek sajnálom a 10K feletti gamerscore-al rendelkező minden szart kipróbáló warez huszárt... Hát nem! Nem ilyenkor kell köpködni! Végig kellett volna gondolni mikor kifizettétek a flashelést... Én is dilemmáztam de a garancia nekem fontosabb volt. És nem kell a süket duma: Pc-n én is minden sz*rt letöltöttem amit csak tudtam. Aztán rájöttem hogy úgyis azzal a 2-3 játékkal tolom mindíg hát azokat megvettem és kész. Nem a warezzal van bajom úgyis mindenki csinálja. Csak nehogy már itt agonizáljon akit lapátra tettek!
  • cenobite
    "Úgyhogy szerintem minden embernek kijár minden jóból a földön..."

Hmmm... ez viszont szerintem Nálad sántít egy kicsit. Mert akkor mi a faxért nem bírok egy lakásra összegürizni elég pénzt, miért nem megyek minden évben Borneó-ra nyaralni és miért nem áll egy Aston Martin a Bogaram mellett a nemlétező garázsomban?
  • NEXUS6
    Kicsit belemenve a dolgokba, sajnos a Világ olyan, hogy semmi összefüggés aközött, hogy milyen egy ország gazdasági helyzete, milyen az általános állapota, meg hogy mennyit keresnek ott az emberek!!!

A magyar gazdaság helyzete mellett kereshetnénk 2X ennyit is, ami 2X ekkora fogyasztást, és 2X ennyi adóbevételt is jelentene, szal akár még mindíg egyensúlyba lenne a költségvetés, a gazdasági fejlődés meg értelemszerűen 2X ekkora is lehetne.

Nem kell olyan messziremenni, csak Szlovéniába és Görögbe, hogy lásd a különbséget.

"aki megengedheti, hogy 100 ropit kifizessen egy Xbox 360-ra. Ne hasonlítsuk össze egy éhhalál küszöbén levő nénivel :)"
    Igaz ne hasonlítsuk, de ha monnyuk 10 év múlva kikerül a gyereked Párizsba a Srbone-ra és szóbekerül, hogy X-box és ő csak néz nagy szemekkel, meg mondja hogy ő meg tud fejből 100 Józsefatilla verset, akkor ott van egy kis kultúrális szakadék, és mint kultúridegen emberkének nem bizti hogy neki ajánljanak fel olyan állást, amit megkaphatna.
    És ekker már elgondolkodhatunk azon, hogy nekünk ez most megélhetési bűnözés, vagy nem!!!???
  • Olcsi2
    Gears of War elado, 8500...

Menjel mar a 17500-as peldaddal... 17500ert az veszi, akinek a megjelenes napjan kell es leszarja, mennyibe kerul. Aki kevesbbe penzes, az var harom honapot es feleannyiba kerul. Vagy megrendeli a play-asia-rol, ahol mar a megjeleneskor is kijott 9000bol postaval ( http://www.play-asia.com/paOS-13-71-dw-49-de-15-gears%2Bof%2Bwar-70-1iix.html ) es most sem dragabb. Nagyon santit ez a 17500os siramkodas mar manapsag. Foleg a boxra, ahol mar itthon is egesz jo hasznaltjatekpiac van kialakuloban.
  • cenobite
    Az autós hasonlat talán kicsit sántított ez van... Mind1

A 17.500 Ft-os GoW-ot pedig megveheted akár 6-7 ezerért is. Már rég nem az van, hogy "hú, egy konzol játék 20k!". Szét kell nézni, 360-ra már vannak játékok 3ezertől kb! Ne mondd, hogy ennyit nem tud valaki összeszedni, vagy kérni a szülőktől, ha már a 100k-s gépet megvette.

PC-s piacról nem is beszélve. 999-ft-tól vannak játékok, a 0day cuccok is kb. 7-8 ezer forintért ugranak le a boltok polcairól. Egyszerűen nem kell minden szart megvenni, csak ami igazán jó.
  • EmThor
    jönnek a zombiiiik :) a legatyásodott gémerek a világ szegényebb részein megostromolják a helyi M$ képviseleteket, mert megsértették az EULA-t (end user license agreement, ha jól tévedek) és még fel is vannak háborodva...

előőőre hööööööör :) gáz persze a dolog, de benne volt a pakliban.
  • Olcsi2
    A majkrem meg a szorakozas mas szulsegleteket fedez. Ha nincs loved a jatekot fizetni, menj le focizni a terre vagy olvass el egy konyvet. Mit nem lehet ezen elfogadni? Vagy ha mar mindenkeppen elektronikus media kell, akkor ott a Baratok kozt. Vagy huzd le a netrol a boxot es nyomjad tovabb offline az irott szarral.

Nehogy mar azert mert nem tudsz online fejbeloni valakit a gears-ben, kulturalisan lemaradsz. Bameg, tanulj angolul, azzal kulturalisan messzebb jutsz.
  • NEXUS6
    Ha így nézzük akkor, pénzügyileg nem veszít semmit a M$ a szegényebb warezos vásárlókkal, egész országokkal. Ha gépet veszel, azt a költségek alatt kapod, max a Live előfizetésből, aranyárban mért egyéb tartozékokból jöhet annyi össze, hogy a költségek/bevételek egyensúlyba kerüljenek.

Szal akár érthető is, hogy az M$ már nem akarja ilyen áron tovább növelni az eladási statisztikát, hanem inkább rágyúr a fizetős kuncsaftokra.
  • EmThor
    én sem vagyok szent. de az nem mentség, hogy milyen a gazdasági helyzet itthon, ezt a kérdést ott a parlament környékén kellene feltenni.

nénike LOL, ne ne kérlek :) azért az nem tökszegény, aki megengedheti, hogy 100 ropit kifizessen egy Xbox 360-ra. Ne hasonlítsuk össze egy éhhalál küszöbén levő nénivel :)

[i]Bakker elképzelem a legatyásodott csontsovány magyar xbox360 gémereket, akik utolsó erejükkel is az okosított gépükkel játszanak [#vigyor3] :][/i]

és a M$ azért tett lépéseket, hogy többen vegyék itthon a cuccokat (több honosított gém, PS3-on még magyar Store sincs, nem hogy magyar feliratok játék!)
  • koviprog
    Hasonlatodhoz annyit, hogy nem egy AUTÓT (XBOX360 Konzol ezt ugyanis kifizetjük és megveszük üzletben) lopunk el, hanem csak a visszapillantóját (DRIVE Flash) mondjuk és azért csak pénzbírság járna nem börtön egyből! És aki tényleg ennyit költ és feltöri a gépét na az megérdemli a kritikát, de akik itt tényleg összekuporgatták a rohadt gépre a pénzt örültek neki, 2 napig persze, mert a 17.500.-os GOW-ot már nem tudták megvenni hozzá egyértelmű hogy a gyors és megjegyzem szánalmas segítséghez nyúlnak, hogy élvezhessék a konzol adta lehetőségeket. Úgyhogy szerintem minden embernek kijár minden jóból a földön és hogy ezt így kell nálunk megvalósítani az nem a WAREZ és a FLASH-elt géptulajok hibája
  • NEXUS6
    Nézd, a XXI-szd.-ban azért a kultúra része az, hogy elektronikus médiákat fogyasszál. Ezt valaki PC-n teszi, van aki konzolon, vagy akárhogy. Mondhatni létszükséglet, hogy hozzá juthassál ezekhez a tartalmakhoz.

Csakhogy Magyarországon nem keresnek annyit az emberek, hogy ezeket a dolgokat teljes áron megvehessék olyan mennyiségben mint nyugaton. Ha beszigorítunk, akkor kiesik a warez és az emberek kultúrálisan lemaradnak a Világ fejlettebb részéhez viszonyítva, 10-20 év alatt akár balkán-alsó szintjére is.

Ha látsz egy nénikét amikor éppen elrak sunyiban egy májkrém konzervet gondolom nem sikoltozol, hogy rányomuljon a biztonsági őr!?
    Vagy igen?
  • Bendy
    Engem is bannoltak, de nem is live miatt vettem a gépet...azért vettem, mert ez volt megtörve. De eddig legalább fizettem nekik a liveért, ezentúl már csak a RICOH-ra költöm a pénzt :)
  • cenobite
    Ez így igaz. Nekem vannak kőgazdag ismerőseim, akik miután megvették anno a ps2-t rögtön csippeltették. Pedig kiad mondjuk egy nap 150.000 Ft-ot ruhákra, meg egyéb dolgokra, de 6-7-8k-t sajnál egy játékért. Ez már sztem betegség. :(((

Én nem vagyok burzsuj, de se' a ps2-m se' a 360-am nincs buherálva. Nem is lesz.

Ja és a legjobb, hogy sírnak a warezosok, meg szidják a m$-t a ban miatt. LOL. Ellopok egy autót és szidom a rendőröket, hogy igazságtalanul ítélnek el ha lefülelnek? Szánalom.
  • amdrula
    Én arra vagyok kiívánics, hogy már bannolták-e a gépem, vagy akkor ellenőrizne, amikor újra felmegyek vele livera :D (3-4 napja nem voltam vele liveon)
    Liveos profilnak meg lehet mondani, hogy bejentkezzen, de livera ne menjen, ha van net? Mert a hálózat kéne nekem, live nem érdekel igazán, de azért, ha még nem tiltottak ki, akkor megmaradnék ennél az állapotnál xD.
    Valszeg majd eljátszom a netmegosztással, hogy a box ne kaphasson...
  • koviprog
    Nem tudom miért nem tudnak kicsit ünnepelni az MS.-nél, hogy szerény hazánkból is ennyien vannak LIVE-on, hozzáteszem egyébként hivatalosan nálunk még mindig nincs LIVE szolgáltatás, se magyar LIVE szerver, se Magyar DASHBOARD, tehát akinek nem FLASH-elt a gépe az is jogsértő aki magyar létére beregisztrál ausztriába, németországba, USA-ba és még sorolhatnám. Tehát amíg nálunk nincs rendes LIVE szolgáltatás addig itt határon belűl minden LIVE tag akár FLASH-elt akár nem a gépe csak egy szerencsétlen áldozat akinek elveszik a kis örömét is.
  • EmThor
    miért kell részvétet nyilvánítani?

aki megséretette a felhasználói feltételeket, vállalja a következményeit! Vagy egy rablót is sajnáljunk, mert megsértette a társadalom törvényeit?

itt bizony kemény üzlet van, mese nincs! az meg más tészta, hogy milyenek az árak és a fizetések itthon...
  • NEXUS6
    Magyarországon azért nagyrészt igen.
    Nyugatabbra a konzol olyan tucattermék, ami csak extra fogyasztásra sarkall, nem más dologtól kell elvonni a pénzt. Kb olyan mintha nálunk 1/4-ébe kerülne a gép a játékok.

Nagy különbség.