banner
  • Zsoltika 007
    Nem értem mire megy itt a sírás.
    Aki flasheltet az vállalja a kockázatot! Ez olyan mintha az eladó elkapja a tolvajt az üzletben és a tolvajnak áll följebb. Hát na nemár!
    A másik meg mi az hogy a fashelt gépen ne bannolják aki eredetivel tolja? Majd azt hiszitek hogy online játszotok az origi játékkal offline meg mindennel?
    És különben is várható volt hogy a flashelt gépeket kivágják mint a huzat. Majd azt hittétek az első xbox-nál meg tudták oldani az új generációnál meg nem? Ezt ugye nem gondoltátok komolyan?!

És különben meg ki nem szrja le hogy nem telik játékra? Ha nem telik akkor nem veszek gépet! Nem létszükséglet! Ha valaki ételt lop mert éhezik az egy dolog (számomra). De hogy játékot warezol na az már nem! Ez a Ms-ot meg úgy általában az összes céget hidegen hagyja. Nekem is van 6db játékom december óta. A legutóbbit tegnap vetten meg. Lehet nem a legújjabb legzsírabb játékok de mindet 10k alatt vettem meg 1 kivételével. És akkor majd azt hiszitek sajnálom a 10K feletti gamerscore-al rendelkező minden szart kipróbáló warez huszárt... Hát nem! Nem ilyenkor kell köpködni! Végig kellett volna gondolni mikor kifizettétek a flashelést... Én is dilemmáztam de a garancia nekem fontosabb volt. És nem kell a süket duma: Pc-n én is minden sz*rt letöltöttem amit csak tudtam. Aztán rájöttem hogy úgyis azzal a 2-3 játékkal tolom mindíg hát azokat megvettem és kész. Nem a warezzal van bajom úgyis mindenki csinálja. Csak nehogy már itt agonizáljon akit lapátra tettek!