176898

-
a nativ 720ast az LCD-d sem tudja, mivel 1366x768 :) szal mindenképp szarabbul néz ki a game, mint nézhet ki egy 1280x720as kijelzőn ... fasz gyártók az exotikus felbontásokkal elmehetnek a pics*ba :(
hdmi pedig már sd felbontásnál is alázza a komponenst, dugj csak be hdmi-n egy tvbe hdmi-s dvd lejátszot, 576p-re kapcsolva :) szal az elitnek van létjogosultsága, eleve gennység, h nem hdmivel jött ki a box :( -
Hát én se tudom.. vmi moderátor kénne.
Milyen legyen: olyan mint a banner nem? -
Csinálok én, csak mondd meg, hogy milyet. Felbontás a kérdéses, hogy az mekkora legyen. Aztán feltöltöm valahova, ti meg barakjátok. CSak nem tudom, hogy ide milyen felbontású kell. -
Hát legtöbb helyen jó minőségű tévékre rakják, előfordult már azonban az általad említett hányáseffektus is. Szar tévére rakták ja. -
Nincs kedve vkinek csinálni olyan hátteret mint a ps3 topikba csak X-esbe?!?! -
Srácok mint a technika ezen részéhez laikusként való létezéssel kérdezem, hogy ennyire mondják így HD úgy HD aztán bemegyek néha-néha MM-be, EW-be, és a többi, meglátom a kiállított X360-okat különböző LCD tévékre kikötve és olyan abnormálisan gusztustalanul néznek ki, hogy ott majdnem összehányom magam. Szemcsés, sötét, színtelen, csúnya. Ez mitől lehet? Képtelenek normális tévére kinyomni netán? -
"1024*768 van"
Erre több mint elég a komponens kábel is. Hdmi kábelnek csak 1280x720 felett van értelme. De inkább 1980x***-ben látszik meg. -
Nem kell izgulni ha ért hozzá pm et írok vagyok annyira inteligens! -
ajj má megint tvtopik... húzzátok má le... -
Viszont ami engem a plazma felé húz az a színek illetve a látószög filmhez meg játékhoz 250-500 ig plazma ajánlott inkább highendbe(1MFt felett) meg el kell gondolkodni az lcd-n sztem. Egyébként te milyen szinten állsz így képben a plazmákkal meg a felbontásokkal mert ha esetleg van ismereted vagy tapasztalatod akkor lenne pár kérdésem mint vásárlás előtt álló padavan 
!
-
PANASONIC TH-50PV70P
Ezt akarom megvenni ősszel! Aztán lehet csak az egyell kisebbet fogom mondjuk ott tény hogy csak 1024*768 van. Majd meglátjuk mi lesz de mondjuk ez nem lenne rossz! És nekem ennél nagyobb nem kell (már felbontásra sem!)! Majd ha már elérhetőbb áron lesznek nem mintha ez az 500 ezres árával olyan nagyon happy kiadás lenne! :D:D -
Olcsi2 #17156 azert ebbol csak az utolso ketto er valamit... :) En mar a juniust es a Two World-ot varom, de nagyon... -
Az a gond hogy a plazmák többsége még a natív 720-at se tudja. Általában ilyen 800-1024x környékén vannak a belépők. És milla környékén azok amik már tényeg hd-sek. Szóval neked milyen is? Úgyhogy értelme az nem sok van plazmához. 720-nál még alig inkább mondom 1080-nál lehet észrevenni a különbséget. -
EZEK csak a májusban megjelenö gamák...!
-
Már csak egy két ország van és MO következik a live szolgáltatás bevezetésével. PS3 ra jelenleg tényleg nincs semmi és a röhej hogy van kb 10 BR film magyarországon amiken magyar hang nincs is... PS3 nak az a baja hogy a nehéz programozhatóság miatt minden bejelentett nagyobb cím csúszkál és csak a tucat ea gamek kaphatóak rá illetve a sony gamek. Ez egyébként idén ősszel el fog dőlni mert ha a PS3 terén nem lesz változás akkor az eléggé cumi lesz nekik. Xbox360 megjelenések tetszenek és egyébként is azt kell nézni hogy milyen a játékfelhozatal hiszen én személy szerint játszani akarok nem pedig azt nézegetni hogy most melyik játéknak milyen a grafja ha az adott játék nem is érdekel. Amúgy ami felháborító az az hogy PS3 ra pl COD3 még mindíg nem kapható tavaly nyitócím volt a Rainbow Six Vegas , TES 4 Oblivion... és még sok minden más társaságában. Egyébként szerintem most majdaveszek egy elitet aztán 2-3 év múlva veszek egy PS3 at mellé :D:D:D -
partizan182 #17152 Ja, a legfontosabb kimaradt.
Jobb mint a Cell. Ötletesebb mint a Wiimote. Fontosabb mint a DX10.
Achievmentek!!
Simán megháromszorozza egy játék élettartamát. -
Hát azért ez így nem igazán fedi a valóságot! Nem csak a full hd a hd és kezdjük ott hogy a nextgen játékok 90% 720P-re van optimalizálva (1-2 van csak ami 1080P-s) tehát egy 1366*768pixeles bőven fasza... Mellékesen a plazma "kicsivel" minőségibb a szinek terén és ebbe a felbontás dologba szerintem csak a highend (1,5-2,0 millió feletti tvknél érdemes foglalkozni
)!
Ha már hd játékokat csinállnak legyen hozzá egy rendes jelleadás sztem. Különben is azér a plusz pénzér 120GB meg hd kábel is jár ami éppen többe jönne ki ha premium gépet vennék! (core-t nem fognak már árulni.)
Na de alényeg a lényeg én biztos hogy nem fogom modósítgatni a gyári gépet szal ha azt mondod nincs vele gondod akkor az jó hír! -
Olcsi2 #17150 En konzolt a jatekok miatt veszek. Ezzel a filozofiaval, ha most akarsz venni, akkor 360, egy fel ev mulva talan mar a PS3 is beindul es nemcsak ez a par tucatjatek lesz ra, ami jelen pillanatban kint van. A legtobb PS3-as egyelore csak lesegti a konzoljat, foleg, ha azt a harom valamirevalo jatekot mar vegigtolta, de fog ez azert meg ennel sokkal jobban is kinezni.
A box hardver szar, de amig nem butykolsz, addig a support minden problemat profin lekezel. Emiatt nem kell aggodni. Ki tudja, meg az is elofordulhat, hogy kifogsz egy rendesen osszerakott gepet...
A Live ugyan fizetos es most jol megszortak a magyarokat, de maradt meg igy is jopar legit jatekos es paran mar "reszben" megtertek, szal ez is csak jobb lesz. A PS3 Live ingyenes es ennek megfeleloen elegge kezdetleges szolgaltatas, nem egy lapon emlitheto a box-eval. -
partizan182 #17149 "Egy dologtól tartok csak a meghibásodási ráta állítólag nagyon magas! "
Valóban
"arról is van tudomásom hogy a MS jól intézi a garanciát. "
Valóban
A gépnek 2 baja van: gyatra összeszerelési miőség, ill hangos a hűtése és a DVD-drive-ja. Egyébként ultimate. Ami jó: kontroller, grafika, Live, egyéb szolgáltatások, és rengeteg igen jó játék.
PS:
"Egyébként az a blueray nem ér 165K-t :-D! "
Valóban. :) -
Sok értelme van megvárni a hdmi csatlakozót mikor a plazma felbontása még az lcd-nél is gyengébb...
Azt csak 1080p/i-n éri meg igazából. De gondolom neked nem olyanod van.
A gép nekem tökéletesen bejött. Nincs semmi módosítva és eddig semmi gond vele. -
Hi all!
Nagyon sokat gondolkodtam Xbox360 vs ps3 hisztérián és jelen pillanatban az az álláspontom hogy megvárom az elitet (a hdmi miatt) aztán megveszem egy plazma panasonic kíséretében. Egy dologtól tartok csak a meghibásodási ráta állítólag nagyon magas! Sokat olvastam erről illetve arról is van tudomásom hogy a MS jól intézi a garanciát. Az itteni forumozó X360 felhasználók véleményétszeretném megkérdezni a gépről ha nem baj!
Egyébként az a blueray nem ér 165K-t :-D! -
amdrula #17146 "has been" nem "has to be" akar lenni?
Amúgy, ahogy látom az előző hozzászólásodat nincsen HDD a boxodban, xbox1-es játékokhoz 100%, hogy kell, úgy néz ki az updethez is. -
zs0ltee17 #17145 sziasztok! nah tudtok akkor segíteni a problémámba? kiírtam az update-t egy dvd-re de mikor beteszem azt írja ki hogy: your hard driver disconnected or the disc is unwritable! vagy mikor beteszem az xbox 1es írott játékot akkor meg ezt írja ki: your xbox 360 hard drive has been attached to play xbox game (vagy valami ilyesmit! :) ) valaki plzz segítsen! köszi! -
zs0ltee17 #17144 szia! engem lehet érdekelne? mennyibe adnád ha beszámítod nekem a memkártyát? -
Agreal #17143 Xbox 360 20GB HDD eladó vagy beszámítok 64mb-os memóriakártyát is!!!
használt,de nagyon jó állpotban van
érd:06 20 221 8226 -
Köszi szépen az infót -
Jelenleg (tudtommal) nem bannolnak ilyenért, de kizárni nem lehet a lehetőséget. Mindenesetre én úgy tudom, nem céljuk ezzel szopatni minket, hiszen egy éven belül úgyis legális live előfizetők leszünk. -
http://konzolstudio.hu/index.php?action=1&product_akt_pt_id=1725
König XBOX360 Cooling Fan + Av Connectors (XBOX360)
Ez egy külső hütő. -
Szia,
mi ez a kütyü? Tudnál küldeni egy linket róla? Jól látom, hogy van rajta 6 csatornás hangkimenet?
Andrew -
És a bann-olás feszélye ekkor is fenn áll?? -
zs0ltee17 #17137 sziasztok! a segítségeteket kérném ismételten! xbox 1es játékkal, a doom 3al (nem eredeti) szeretnék jáccani 360on! kiírtam az ms oldaláról leszedett update-t egy dvd-rwre! de mikor update-lni akartam akkor azt ki, hogy a hard drive nem updatelhető vagy nem kompatibilis és hogy lehet a dvd nem olvasható! és kiírt valami számot alulra: 2.58055 (valami ilyesmit)! mi lehet a hiba? ha valaki tud kérem segítsen! köszönöm! -
Bár hivatalosan Mo-ról nincs live, angol címmel regisztrálva egyelőre teljesen korrektül működik. Lehet frissíteni is, meg minden. Még kb. egy-másfél évet kell kihúznunk ilyen módon, mert jövőre talán már nálunk is bevezetik hivatalosan a szolgáltatást. -
Értem. És mi a helyzet ezzel a live dologgal?? Le tudom frissiteni a nem modolt nem flash-elt gépemet?? Gondolom ugy müködik mint psp-n felcsatlakozok és szól hogy van uj firmware letölti telepiti és annyi nem?? De nem fogja kinyirni a gépet? -
MGS4? -
Szerintem garis gépet felesleges piszkálni, egyrészt lehet, hogy pont kifogsz egy olyan példányt, ami nem döglik meg, ha meg meg akar dögleni, megdöglik moddal is, csak legfeljebb később, amikor már esetleg nem is lesz garanciális. Az azért elég kirívó lenne, ha három hetente megdöglene, azt viszont ki lehet bírni szerintem, hogy fél évente egyszer 10 napot szervízben van (futár viszi-hozza, egy lépést sem kell tenned vele). Szóval én nem nyúlnék hozzá. -
Sziasztok.
Én is gépvásárlás elött állok, de félek kicsit mert sokat olvastam itt a 3 ledes megdölésekről. Én már eldöntöttem nem kell flash nekem.
Igy legalább garos marad a gépem.
De hütésmod-ot ha bele rakatom ahol veszem a gépet akkor ugrik megint a gar??
Csak nem szeretnék 3 hetente garoztatni menni a gépet hogy "MEGINT 3 LED-ES". Gondoltam veszek hozzá külső hütöt de ahogy olvasom az sem megoldás mert az meg beleolvad a gép tápjába. Az meg ugye fizikai sérülés és no garancia.
És erröl mi a vélemény?
Ez is gagyi?? Válaszokat köszönöm. -
Mondjuk a németeknek nem nagy probléma egy tiszta gép mellett egy flash-est tartani... -
Srácok sima Pc-kormányt lehet használni Xbox360 hoz? -
jah hát igen németeknél vigyáznak a gyerekekre... van ott így is elég hülye, nem kell nekik még a gow butításra... pont a héten vittem végig hardon xDD -
Olcsi2 #17128 Szerintem azert csinaljak fokozatosan, hogy kordaban tartsak a hotline-ra erkezo hivasokat... ha midenkit egyszerre lonenek le, akkor lehalna a call center kabe masfel perc alatt es abbol nagy gaz lenne. Igy szepen folyamatosan lonek le mindenkit, fogadjak a hivasukat, elmondjak a tizparancsolat ide vonatkozo reszeit, aztan johet a kovetkezo.