176898
banner
  • amdrula
    Hitachi csak Xbox játékokat nem szereti single layeren, vagy semmit sem?
    Vagyis, ha a demót singelre írom, az menni fog? :D

Mondjuk ha lejött a Dirt demó úgyis kiderítem. :D
  • Kandurex
    Hova viszed okosítani? (pm)
  • Gabe18
    Még azt az Xbox Connect-et, vagy mi volt a sima Xbox-ra az a multis dolog,kéne 360-ra feléleszteni,aztán akkor rendbe lennénk...
  • Ordel
    A Dirt után újabb 4 demó került fel a netre:
    - Blacksite : Area 51
    - Hours of Victory
    - Vampire Rain
    - Overlord
    Egyedül a demók miatt sajnáltam a live bant, nos, erről ennyit. :D
  • TrIp
    jaja samsung meghajtó, és a muletter azt írja hogy perfekt... viszont volt hogy be voltam logolva livera miközben szar másolatokkal játszottam single-t... lehet ez volt a bibi :S
  • baxxter8
    Demókat tudsz tölteni pc-vel is. Valószínűleg mostmár mindegyik ami kijön fel fog kerülni netre és egyre több helyre. Én tegnap a dirt-öt szedtem le, kiírtam egy újraírható sima dvd-re és olyan simánt mintha jönne.
  • baxxter8
    El kell rakni hozzá a fegyvered és amikor ellenfelet látsz és elő akarod hozni a concentration mode-ot akkor nyomd meg a lövést. Jobbra lent egy kis fegyver ikonnak kell lennie csak akkor tudod használni.
  • amdrula
    És a töltési is játékfüggő, a PGR3 pl. az általam látott legrosszabb ebben, leginkább az idegesítő, hogy restartnál is újratölt mindent, sokáig :D
    De amúgy nem rossz játék.
  • Bendy
    Dashboardban be tudod állítani a joy érzékenységét és hogy rezegjen-e. Ezen kívül általában a játékokban is tudsz érzékenységet állítani.
  • Gil1975
    szisztok,ne nézzetek hülyének ,de ma megjött a gépem,akarom összeszerelni és már a tápegységbe nem tudom beledugni a zsinórt azt amit a konektorba kell dugni.Ugyanis a tápegységben négy kis bütyök van,a zsinóron pedig csak 2 lyuk,Ilyenkor mi van????
  • LordAndrew
    Hali,

megvettem a Boxot pénteken, flash nélkül (3 napos cseregarancia alatt letesztelem a gépet, hogy nincs-e valami komolyabb baja), holnap viszem okosíttatni+vízhűtés. A hétvégén tesztelgettem egy picit (most játszottam először konzollal, ha a gimnazista koromban történt Super Nintendo játékot a haveromnál nem számoljuk). Eddig 10x éve csak gépen játszottam és mondanom sem kell, nagy váltás volt.

Ami nagyon tetszett:
    -Beteszem, no install, semmi options menü, grafikai butítás, press start és megy is minden.
    -Nagyon szép grafika sima TV-n is
    -Rezgő kontroller
    -Játékterem fíling (PGR3-at játszottam, ez az egy eredeti programom, és egy az egyben visszajött a régi Wizards érzésem, amikor a Nascar racing-be szórtuk a zsét)

Ami kevésbé tetszett:
    -Sima TV-n (ami filmnézésnél, távolabbról nem zavart) látom a képfrissítési frekit és az 50Hz-től megfájdul a fejem 1 óra után
    -Az analóg joy érzékenysége rosszabb, mint az asztali gépnél használt Saitek Cyborgomé és nem lehet beállítani sehol...
    -Várni kell a menet közbeni töltögetésnél (többet, mint PC-n)

Egyelőre ennyi... Úgy néz ki, hogy drága mulatság lesz ez a box, mert TV-t is kell vennem hozzá.

Szeretnék egy projektoros változatot, ami szép, nagy, és TFT technológián alapul. Ti mit javasolnátok?

Üdv:
    Andrew
  • arty
    lehet, csak bannolnak ha rossz backuppal tolod vagy épp egy hitachi drájvost veszel :D de igazad van, lehetni lehet :D

rambuu: remélem ilyen embert senki nem hiv meg, ilyen aránnyal sztem felejtsd el a torrentet, kullancsokra egy közösségben sincs szükség

kandurex: van aki nem játszott lájvon, de a gépe online volt/akár ha silverrel is: bukta - ahogy olvasom kinti forumokat, ezt cumizták be legtöbben. Miközben tudjuk jól, h minden M$ program képmprogram is egyben, mégsem "voltunk" elég elővigyázatosak. Ez lett az ára.
  • Ewergo
    Ahogy megkötötted a részletszerzödést és odaadták neked a gépet, a tied! A flashelés csak esetleg a live-nál derül ki meg ha valami baja lesz, a szervizben...hogy ugrott a gari.
  • kisaba
    Hát ez megaLoL!!!
  • FRe4k
    Üdv!
    Pár napja vettem boxot,és most regeltem a Live-ra!
    Aki gondol vegyen fel :)
    gamertag :freak86hun
  • KILLER2
  • Örm
    Hello!
    A Call Of Juarezben a concentration mode-ot, hogy lehet előhozni? Kösz!
  • viliszakacs
    Adolfot is Banolták :)
  • ThugEdge
    ha megnézzük eme listát, akkor idén-feltéve ha mind kijön, legalább 6-8 játék jut 1 hónapra
    remélem így lesz, mert akkor már lehet miből válogatni
  • mucsácsó
    Őh..most lehet ez hülye kérdés lesz...de ezt tényleg nem tudom:
    Szóval most ugye az Überkonzolnál van ez a részletfizetési lehetőség...na most mondjuk megveszem én így részletre a boxot, és perkálom a teszemazt havi 3500 Ft-ot...akkor így, hogy részletre van megvéve, ettől még flashelhetném? Szóval ilyenkor már teljesen az én tulajdonomat képezi? Vagy egészen addig nem piszkálhatok bele, míg nem ér véget a futamidő? Ezt jó lenne tudni, tőlük meg nem igazán akarnám ezt megkérdezni.. :DD
  • Ryo san
    Gears of War kitünő állapot magyar borító:10 000+posta
    Enchanted Arms:8 000+posta

Az árnak ez a vége.
    [email protected] vagy privi
  • sztechnika
    Gólemkonzolos flashel lehet Liveozni.....
  • Ewergo
    Na megint vizsgázott a Box! 6 órás kemény PDZ! Csak már mi nem birtunk a szobában lenni...
    Valaki mentett már le a winyojárol adatokat? Xsata-n kivül van valami ócsobb megoldás? Formatnál nem szeretném elvesziteni a DOA4 karaktereket...
  • Kandurex
    Szóval akiket banoltak itt, azok mind próbálkoztak játszani live -on? Vagy olyan is volt aki csak szimplán demót akart tölteni és úgy ment a permban
  • Kandurex
    Azért ez egész érdekes arány, mintha soha nem is seedeltél volna, csak töltöttél, töltöttél...
  • arty
    elvileg a boxod - ha online vagy - elküldi a betett lemez tulajdonságait az MS-nek, akik erről logokat készitenek (profilhoz rendelve)

ezekből a logokbol tudnak következtetni arra, h a boxod flashelt :) (a lemezolvasási tulajdonságokbol)

amit én nem tudok és sehol sem láttam rola infot, h a winyo vajon tartalmaz e ilyen logokat... mert akkor hiaba nyomod offline, ha egyszer online mész a logok felmennek az MS szerverére ... :) nade, mivan a core tulajokkal? nemhiszem a pici 64megás memkrtyán lenne log ... de akkor winyon miért? :D
  • rambuu
    CSA!
    Valakinek van a torrentleech-re meghivója?
    Me felcsesz hogy akármit töltök le nem tölti vissza és kaptam már figyelmesztetést, hogy ha 5nap mulva nem javítok az arányomon akkor kidobnak.
    És most igy állok Ratio: 0.030 Uploaded: 358.95 MB Downloaded: 11.51 GB
    De 0.4-re fel kellene tornázni, de az már lehetettlen.
  • Kandurex
    Akkor most mi alapján megy a BAN? Flash? Vagy lemez?
  • arty
    ha online vagy, ne rakj be SOHA backup lemezt, igy elvileg meguszhatod BAN nélkül ... de ez sem 100%-os!

amire figyelni kell: tudtommal ha beallitod a lajvot, utana x360 bekapcsolaskor automatikusan felmegy lajvra, hacsak vmi elrejtett helyen ki nem kapcsolod :D es ha ekkor volt bent lemez véletlenül, akkor máris esély lesz a ban-ra

ill. esély mindig van, ha már flashelted a gépet :)
  • Zsoltika 007
    "Viszont nem vagyok miliomos, hogy gameket vegyek"
    Tudod én sem... És mégis vannak eredeti játékaim nahát!

"DEMÓ kat máshonnan ugyhallottam nem tudok szerezni vagy igen?"
    Jól hallottad.

"Szóval el lehet kerülni valahogyan a Bant? IP-t bannol csak ?"
    El lehet kerülni: ne flasheld meg.
    Kb 200x le lett írva hogy a gép sorozatszáma alapján bannolnak.

"És hogy tudom megnézni hogy a routeremre rá tudom-e rakni a gépet ?"
    Bedugod vagy nem dugod be. Mit akarsz ezen megnézni??
  • turho
    Eredeti cod3-at vennék, angolt, ha tudtok segíteni, minél olcsóbban :)
  • Gideon Wieth
    lécci választ erre ---> 18094
    illetve van egy másik kérdésem!
    Még mindig nincs semmilyen mód hogy elkerüljük a Bant silver előfizetésen ?
    Mert mostanság fogok elmenni Xboxot venni... Viszont nem vagyok miliomos, hogy gameket vegyek, /persze a jókat megveszem/ de a silver előfizetés meg kéne mert DEMÓ kat máshonnan ugyhallottam nem tudok szerezni vagy igen?
    Szóval el lehet kerülni valahogyan a Bant? IP-t bannol csak ? És hogy tudom megnézni hogy a routeremre rá tudom-e rakni a gépet ?: )
    Röviden ennyi érdekel :)

JAH MEG MILYEN KEZDŐ GAMEKET VEGYEK??? 2-3 gamenél nem kell több...1 van az a GEARS OF WAR---kéne még valami sport vagy valami ami jó..mindenevő vagyok csak ne stratégia legyen :)
  • turho
    Köszi, lehet kipróbálom, még alszok rá :)
  • Gideon Wieth
    nem tudtok egy jó oldalt, ahol xbox 360 gamekkel foglalkoznak?
    UGYANILYEN ujság is kéne :) /mondjuk ha van akkor teljes gamekkel :P /
  • erdei1989
    Kösz mindenkinek
  • arty
    amugy, ahogy nézem ez az iPREP tudja hitacsinak spoofolni a samu FW-t ... (0.1 képen látom, de van már ujabb) - vagy probáltad és nem ment?

• turho
    Igen, a Hita lemaradt, a Benq meg mindeddig 0 volt, talán most....Amúgy félévente ezután is be kell tojni majd, az tuti :)
  • erdei1989
    http://xbox.maximax.hu/?sgn itt állitolag flashelt gépekre is vállalnak garit!Igaz ez?
  • arty
    nyilván nem fogja magát hirdetni, mert törvénybe ütközik ... személyesen már más lenne a helyzet vszeg :)

Smuge: :DDDD

turho: 1.2 allitolag most joidőre (öszi dash update?) végleges lesz, hitacsinak állnak végre neki, h azt is szintre hozzák (oriási a lemaradása... mondjuk, ha csak 79es driveket szerelnek már, akkor ugyis mind1) és mire készlesznek, már mindenben benq lesz vagy később talán lite-on :(
  • Smuge
    Ez már talán használhato modolás lenne 360-hoz is
    (kép másik forumbol valo)