megvettem a Boxot pénteken, flash nélkül (3 napos cseregarancia alatt letesztelem a gépet, hogy nincs-e valami komolyabb baja), holnap viszem okosíttatni+vízhűtés. A hétvégén tesztelgettem egy picit (most játszottam először konzollal, ha a gimnazista koromban történt Super Nintendo játékot a haveromnál nem számoljuk). Eddig 10x éve csak gépen játszottam és mondanom sem kell, nagy váltás volt.
Ami nagyon tetszett:
-Beteszem, no install, semmi options menü, grafikai butítás, press start és megy is minden.
-Nagyon szép grafika sima TV-n is
-Rezgő kontroller
-Játékterem fíling (PGR3-at játszottam, ez az egy eredeti programom, és egy az egyben visszajött a régi Wizards érzésem, amikor a Nascar racing-be szórtuk a zsét)
Ami kevésbé tetszett:
-Sima TV-n (ami filmnézésnél, távolabbról nem zavart) látom a képfrissítési frekit és az 50Hz-től megfájdul a fejem 1 óra után
-Az analóg joy érzékenysége rosszabb, mint az asztali gépnél használt Saitek Cyborgomé és nem lehet beállítani sehol...
-Várni kell a menet közbeni töltögetésnél (többet, mint PC-n)
Egyelőre ennyi... Úgy néz ki, hogy drága mulatság lesz ez a box, mert TV-t is kell vennem hozzá.
Szeretnék egy projektoros változatot, ami szép, nagy, és TFT technológián alapul. Ti mit javasolnátok?