176898
banner
  • Scotty99
    Hali!

Enegem is elért a 360 átka...ma beraktam a Forza 2-t, a menüben megfagyott a gép. Mondom ok, lekapcsolom, majd fel. És akkor bekövetkezett...3 vakító piros színű fényt pillantottam meg, majd elfogott a rosszullét...Néhány hónapja vettem, flashelten, de alig használtam...hetek óta most volt először bekapcsolva, erre ezt kapom

Tudom, Wadarr mester megtudja javítani az efféle jellegű hibákat, csak egy a gond...külföldi vagyok. Pontosabban Vajdaságban élek, és Budapestre elég kölcséges lenne az út. Az lenne a kérdésem, hogy Szegeden foglalkoznak-e valahol az efféle hibák javításával, vagy mindenképp Budapestre kellene eljuttatnom a gépet? Elég idegesítő dolog. A 3 led nem a rossz hűtés és a felmelegedés mellékhatása szokott lenni? Mert nekem még plussz kis lábakon áll, hogy alulról se szoruljon be a levegő, a hátuljánál is van elég hely...és mint mondtam, hetek óta nem volt használva. Ha valaki tud valami helyt, ami Budapestnél közelebb van, az kérem tudassa velem, fontos lenne.

Előre is köszi a válaszokat.
  • Szeszmester
    Én akkor flasheltettem a gépet, amikor kijött a Carbon, azóta másolt lemezekkel játszom és még engem sem bannoltak. Nem Gólem.
  • Gideon Wieth
    elmondja nekem valaki magyarul a 18139es HSZT? rég nem vok jártas a konzol világban, most szeretnék ps1 óta először újat :)
  • Kandurex
  • mucsácsó
    Hát ennyi van a demók nfo-jában:

Extract the rars, upload onto your xbox 360 hard drive using X-SATA in the
    exact location \\Partition 3\Content\0000000000000000\4D5787DD\00080000\
    OR Burn the entire 'Content' Folder to DVD-R and put into your console
    To Play, navigate to the game blade, demos and more, you'll see the demo

nyilván működik, igen.....
  • Ewergo
    WarTech-et ismeri valaki? Vélemény...?!
    Köszi!
  • Gideon Wieth
    tehát akkor DVDre kíírva és innen netről letöltve is mennek a DEMOK ?? valaki mondjon már konkrétumot mert volt IGEN is meg NEM is...
  • mucsácsó
    majdcsak banolják őket.. :)
  • Unreal1942
    Vennék tökéletes állapotú, de bannolt 360 at!
    jöhetnek a pm ek!
  • sztechnika
    ui:3 héttel vette az egyik a másik 5 héttel
  • sztechnika
    2 ismerősőm tolja Liveon akik gólemesek és őket nem bannolták,hogy mértvan nem tudom...
  • baxxter8
    Torrentes oldalakon keress rá. Innen párat le lehet húzni:
    http://my-gamebox.com/
  • FRe4k
    Üdv!
    Ha egy másolt dvd-mről lemezképet csinálok, és azt újra kiírom , akkor az működni fog?
  • Attila8805
    Pontosan és én eddig csak rosszat hallottam róluk.
  • TrIp
    ez baromság!
    a golemkonzol írt egy saját flash-t vagy mivanveled!? ők is ugyanazt használják mint mindenki más, csak nekik van egy weboldaluk, ahová kiírnak mindenféle vásárlócsalogató okosságot, a hülyék meg be is dőlnek nekik!
  • Adi
    De azt tudom, h liveről, lelehet de PC-re honnét tudtom leszedni?
    Vmi weboldal cimet tudnátok adni?
  • sztechnika
    Akkor úgy írom Golemkonzolos flashel tud mindenki Liveozni:D
    Amúgy Samsung drive
  • baxxter8
    A DíRT aszfalton rettenetesen szörnyű, már értem, h a neten forgó gameplay
    videókban mért bénáztak annyira az emberek. Első menetre én is pontosan úgy mentem :)) De a murvás pályák már jók, én már tűkön ülve várom a megjelenést.
  • baxxter8
    Lehet tölteni xbox-al live-ról, meg pc-re is amit aztán ki lehet írni egy sima dvd-re és a box simán felismeri. Ja és ehhez sztem nem kell flash. Ha esetleg nem így van javítsatok ki.
  • Adi
    Honnét lehet demot letölteni?
    Vag ez vmi warez okosság?
  • Gideon Wieth
    mennyi demo van fennt Liven ? :)
    csak ugy érdekelne :)
    Sok játéknak fennt van ? Tehát ha megveszem a boxot ? Akkor majd sok midnent ki tudok próbálni ? :)
  • CSOCSO
    colinba amugy se kezdenek most bele... forza2 mittom en hanyszaz versenybol all....
  • Gabe18
    Na jól jött nekem ez a 2 demo letöltés,megkiméltem magam 2 játék felesleges beszerzésétől...

Egyik a Colin McRae ami kinézetre ugyan nagyszerü,de ez már olyan szinten arcade néhol hogy szörnyű.Amikor 130-ról kb 10 méter alatt fékeződik le az autó majdnem nullára,az már kicsit érdekes.Nem tudom lehet az én emlékeimben élt csak ez a sorozat másnak.Mindegy nem mondom hogy xar,biztos van akinek ez jön be,de én inkább kihagyom.De marha jól néz ki az biztos.

Na a másik a Hour of Victory,amit már sokan szidtak,kevesen dicsértek.Én viszont ugy voltam vele,mit lehet ezen elszúrni?Van alatta egy Unreal grafikus motor,az már egy igen erős alap.II.Világháborús téma mindig nyerő,FPS,szeretjük.Hát akkor mi lehet ezen olyan rossz?
    Hát aztán kiderült.Ezen is a kinézet dicsérhető csak,amugy ezután tele van középszerü vagy gyengébb megoldásokkal.Érdekes hogy a pisztolyból sose fogy ki a lőszer mert mindig lesz hirtelen 8 újabb töltény (jó hát ezt már máshol is eljátszották tudom,de akkor is gagyi megoldás).Az ellenfelek ha lelőjük őket pillanatok alatt eltünnek.A találat utáni pillanatoknak általában semmi közük ahhoz hogy lett eltalálva szerencsétlen ellenfél,mindig megemelkedik mint egy lufi ember,aztán összerogy némi rongybaba effekt kiséretében.
    Energiaszint nincs,de itt a bekapott találatok nyomán se igen kell visszahuzodni pihegni kicsit,mert mintha mit sem érnének,emberünk páncélozva van talán?Pediag az elején bénáztam eleget,löhettek rám jó ideig,de ez nem hatotta meg hősömet.
    Hát arról már nem beszélve hogy a tartóról lelógó szönyegdarabot lőve is faldarabok repkednek szerte szét.De hát ez lenne a legkevesebb.
    Meg hát hangulata se nagyon van szegénynek (legalábbis a demóban lévő pályának),2-3 ellenfél ténfereg felénk általában (már ameddig vittem),hol van ez a CoD 2-3 óriási ütközeteitől.Hát nem tudom lehet később lesz olyan is,de nagyon nem bizok benne.

Lényeg hogy mindkettő jól néz ki ( a Colin brutál jól) de egyik se lelkesitett be nagyon... Lehet már velem van a baj...
  • rambuu
    Csa!
    Nem nagyon emlékszem már hogy ki mutatta itt ezt az oldalt, hogy ő csinálja (http://87.229.103.25/browse.php), de PLZ ha birja Call of Duty 3-at nyomassa már fel me nem találom meg sehol se, rendes seedben.
    Előre is THX!
  • Gabe18
    Thx!
  • amdrula
    Neroban nyomtam egy New-t, kiválasztottam, hogy DVD-ROM (UDF) (szinte biztos, hogy felesleges, nem tudom miért így toltam, nem nagyobb, mint 2Gb :D, de mind1 műxik)
    És a DVD-re egyszerüen áthúztam a CONTENT! mappát és tartalmát (nem a Partition 3-at, hanem a Content-et), majd megírtam találomra 4szeresen, úgyis kicsi a cucc ahhozképest. (Single Layer Verbatimre írtam)

A Box mixed media discnek ismeri fel, de ha bemész a demókhoz, ott lesz a dirt (vagy amit kiírtál).

A demót a lent linkelt oldalról szedtem.
  • Adi
    Honnét szeditek a demókat?
  • Gabe18
    Megkérdezhetem mivel-hogyan irtad ki,mert én most töltöm a demókat éppen.Jöhet privátban is.Előre is kösz.
  • amdrula
    Válaszolok magamnak, természetesen megy SL lemezről nekem a Dirt demó a Hitachis gépben ;)
  • Kandurex
  • Ewergo
    Vettem már többmindent részletre, a boxot nem. De ez is ugyan olyan mint a többi cucc. A bank megvette neked a gépet és te a banknak tartozol. Nem az üzletnek.
  • Scotty99
    Köszi a linket
  • ThugEdge
    nem rossz,reméljük hamarosan sok user lesz
  • mucsácsó
    Ewergo köszönöm az infókat! ;)
    Mellesleg te is részletre vásároltad, vagy csak ezt úgy szimplán tudod? :)
  • EasyLife
    kösz a javítást , nem tom h kerülhetett oda az sg.hu is...
    amikor linkeltem nem volt még ott :D
  • Zozo76
    "Gears of War kitünő állapot magyar borító:10 000+posta"

De az sem rossz ha az ember elmegy az Arkadbeli MediaMarktba az ors vezer teren es 9990Ftert hazaviheti teljesen origi allapotban, zsir ujjan... :)
  • Zsoltika 007
    Elrontottad a linket. Így jó
  • EasyLife
    most találta megy egész jónak tűnő torrent oldalt
    itt reggeljetek!
    jónak tűnik első látásra :D
  • arty
    Amit te keresel az az LCD-TV, a méret attol függően mennyit száns rá :)
    100-500ezerig... (26" - 50")
  • Attila8805
    Van olyan az a neve hogy xlinkai vagy mi.