-
Gabe18 #18145 Na jól jött nekem ez a 2 demo letöltés,megkiméltem magam 2 játék felesleges beszerzésétől...
Egyik a Colin McRae ami kinézetre ugyan nagyszerü,de ez már olyan szinten arcade néhol hogy szörnyű.Amikor 130-ról kb 10 méter alatt fékeződik le az autó majdnem nullára,az már kicsit érdekes.Nem tudom lehet az én emlékeimben élt csak ez a sorozat másnak.Mindegy nem mondom hogy xar,biztos van akinek ez jön be,de én inkább kihagyom.De marha jól néz ki az biztos.
Na a másik a Hour of Victory,amit már sokan szidtak,kevesen dicsértek.Én viszont ugy voltam vele,mit lehet ezen elszúrni?Van alatta egy Unreal grafikus motor,az már egy igen erős alap.II.Világháborús téma mindig nyerő,FPS,szeretjük.Hát akkor mi lehet ezen olyan rossz?
Hát aztán kiderült.Ezen is a kinézet dicsérhető csak,amugy ezután tele van középszerü vagy gyengébb megoldásokkal.Érdekes hogy a pisztolyból sose fogy ki a lőszer mert mindig lesz hirtelen 8 újabb töltény (jó hát ezt már máshol is eljátszották tudom,de akkor is gagyi megoldás).Az ellenfelek ha lelőjük őket pillanatok alatt eltünnek.A találat utáni pillanatoknak általában semmi közük ahhoz hogy lett eltalálva szerencsétlen ellenfél,mindig megemelkedik mint egy lufi ember,aztán összerogy némi rongybaba effekt kiséretében.
Energiaszint nincs,de itt a bekapott találatok nyomán se igen kell visszahuzodni pihegni kicsit,mert mintha mit sem érnének,emberünk páncélozva van talán?Pediag az elején bénáztam eleget,löhettek rám jó ideig,de ez nem hatotta meg hősömet.
Hát arról már nem beszélve hogy a tartóról lelógó szönyegdarabot lőve is faldarabok repkednek szerte szét.De hát ez lenne a legkevesebb.
Meg hát hangulata se nagyon van szegénynek (legalábbis a demóban lévő pályának),2-3 ellenfél ténfereg felénk általában (már ameddig vittem),hol van ez a CoD 2-3 óriási ütközeteitől.Hát nem tudom lehet később lesz olyan is,de nagyon nem bizok benne.
Lényeg hogy mindkettő jól néz ki ( a Colin brutál jól) de egyik se lelkesitett be nagyon... Lehet már velem van a baj...