176898

-
Olcsi2 #18367 Ha szereted a GTA klonokat, akkor vallald be nyugodtan, nem fogsz csalodni. -
Szerinted honna tudja?
-
erdei1989 #18365 Te ezt mind honnan tudod? -
Elég érdekes játék. A pálya olyan, mint GTA2, GTA3 és GTA: San Andreas összetéve. Az effektek nem annyira tetszenek, az autópályákon rengeteg üzemanyagot szállító autó van
. Van pár épület, ahova be lehet jutni, esetleg este be lehet törni, továbbá az is tetszik, hogy a tárgyakat, például monitort, hangfalat meglehet mozdítani, a diszkóban a keverőt szét lehet törni, bár asszem továbbra is megy a zene. Az autólopás egy kicsit részletesebb, mint a GTA-kban, például beveri az ürge fejét a kormányba, és megszólal a duda. Továbbá a biztonsági öv kevésbé ismert abban a játékban, van olyan, hogy emberek ütközésnél kirepülnek az ablakon, mint a FlatOut-ban:) A zenék közül bár persze nem a legismertebbek, de van köztük jó zeneszámok, továbbá sokszor lehet akkor is hallani, ha már kiszálltál a kocsiból, úgy mint a valós életben. Ez attól függ, hogy a Xbox360 le tudja-e még olvasni a zenékhez szükséges adatokat a lemezről, nem történik közben más fontosabb esemény. A küldetésekkel nem igazán foglalkoztam, de van olyan küldetés, hogy úgy kell menekülni a fotósok elől, mint ha rendőrök lennének. Kissé pihent agyúak, de jót mosolyogtam :D. Összefoglalva az egészet, komolytalan a játék, de látszik, hogy ez egy üzenet volt a GTA alkotóinak. Mivel nagyon sok olyan tulajdonságai vannak a játéknak, ami a GTA-kban nincs meg, és meg kellett volna lennie. Meg úgy vettem észre, hogy pályának van egy olyan része, ami tisztára Liberty City részére emlékeztet, méghozzá a második sziget széle, ami Portlandra néz, és jobb oldalt van egy híd a GTA3-ban, ami még nem a másik szigetre visz, de ebben a játékban, ha jobbra fordulsz rögtön át tudsz jutni a másik szigetre. A játék, bár ha nem is olyan komoly, mint a GTA, de októberig el lehet vele ütni az időt, sok poén van benne, a fiatal korosztálynak biztos tetszik. :)
-
26-ra van kiirva...! -
Mikor jön a Transformers - The Game?? -
Zozo76 #18361 http://www.gamekapocs.hu/hir/7621/GTA+4+extrak+csak+Xbox+360-on
Hehe... :) -
Zozo76 #18360 Pl Dzson?
Az a PS2-PS3-on kivul mast nem lat. Az elejen meg elegge furcsa volt hogy majd minden cikkeben kozzeteszi ezt a nezetet, de mara mar inkabb kibaszott idegesitove valt. Az XBOX egy rakas szar, na de a PS2... Az igen. Ehhh. Ha egy jatek szebb volt XBOXon es ezt kenytelen is volt bevallani valamit akkor is kitalalt hogy a PS2-es verzio jojjon ki jobban. Tiszta gyerek szint. -
Gabe18 #18359 576 ügyben szerintem igazán az a helyzet hogy van ott olyan cikkíró aki Sony-t kedveli igazán,van olyan aki a Nintendót,de olyan nincs aki igazán a Xbox felé húzna.
Ezért a másik gépek ha valami igazán nagy cím jön rá,akkor megkapja a maga éljenző leirását.X-re meg legtöbbször mindig találnak valamit amibe bele lehet kötni.Ettől még lehet a cikk jó lesz,a pontszám is magas,de az a "rajongás" az adott játékért nincs meg benne. -
Gyökér? Minek találsz meg? ja hogy téged már "lebutítottak" az újságban, olvasgasd csak...az ilyeneknek való, mint te.
Gyökér! -
amdrula #18357 Engem az idegesít benne, hogy mellékküldiket kell csinálni, ahhoz, hogy folyathassam a story-t...
Szerintem annyira jól sem néz ki, sokszor látni, ahogy rajzolja ki a várost, és mellette sok helyen az fps is szépen lemegy.
Amúgy el lehet vele lenni, de a GTA:SA/VC-től messze van játékmenet és szabadság tekinetében.
Mindenesetre GTA IV-ig jó hiánypótló a Crackdown mellett :D
BTW ezt nyugodtan megkérdezhetted volna a Saints Row topicjában, vagy elolvashatsz pár review-t pár gamer oldalon... -
Patrik888 #18356 Mit gondoltok a Saints Rowról?Érdemes rá beruházni? -
Szerintem nem lenne rossz. Pixelparádé lenne, de alapvetően a DS-en viszonylag kellemesen irányíthatóak az FPS-ek. Ettől függetlenül továbbra sem bízom benne, hogy lesz. :D -
Valahonnan ismerősnek tűnsz,mondjuk 576? -
Zozo76 #18353 Lehet hogy olyan 2D-s ugra-bugra lesz mint az ingyenes HALO ZERO PCre... :) -
jin #18352 DS-re Halo? Jót nevettem! Biztos frankó lehet 2D-s pacákkal FPS-ezni. -
Ha viszont Liquid ír róla, akkor biztos megint aktuális a dolog, úgyhogy én tévedtem. =) -
És ezt most miért nekem írod? -
Itt is.
http://www.gamer365.hu/show-article.php?id=2479&news -
Most nézem a blogot 2007.01.04.,tényleg nem 1 friss hír.
-
Akkor elég naprakész a Gamestar-os Tefl0n. -
Ez ha jól emlékszem tavaly év végi hír, hogy ign-es Matt játszott vele (tehát nem csak "látta mozgásban"), de már akkor leírta, hogy a projektet törölték. -
Ez teljesen okés és jogos, ahogy mondtad! Mindenesetere a FAQ-ot viszont frissíteni kéne szerintem..
-
A grafix dolgot meg én is kétlem,hogy butítás nélkül elfutna.
De mindenesetre érdekesen hangzik,DS-en Halo. :) -
[2007. június 17. @ 13:45 - Tefl0n]
Ezek szerint mai. -
Ez mikori hír? Nem lesz HALO DS, valószínűleg nem is volt, ez a "hibátlanul, akadásmentesen fut a konzolon, grafikája nincs butítva" dolog meg übernevetséges, Matt Cassamassina meets Gamestar, jó kombinésön. =) -
Elég érdekes hír.
Az IGN megerősíti, jön a Halo DS
Pletyka szinten, illetve inkább rajongói kívánságlistán, eddig is terjengtek információk egy lehetséges Halo handheld konzolos verzióról, de most fordult a kocka, ugyanis az IGN tanúsíthatja, a Halo Nintendo DS-en közeledik
Pontosabb információkat csak egy héten belül közöl az IGN csapata, de azt már lehet tudni, hogy a portot mozgás közben látták. Az IGN egyik munkatársa, Matt a blogjában kisebb részleteket is elárult a játékról. Állítása szerint a játék hibátlanul, akadásmentesen fut a konzolon, grafikája nincs butítva, és még a hang minőségét is egész jól visszaadja a DS. Ezen kívül a játékot elég jól lehet irányítani handheld konzolhoz képest. A fanokat egyébként nagyon felizgatta a dolog, így elég valószínű, hogy ennek a verziónak is nagy sikere lesz, és még a DS eladásokat is fellendítheti
Forrás Gamestar -
jepy #18340 ja,ja.Tudom.De ott nincs box.
-
hát, ez is egy megközelités ;) bár erre vannak spec intézmények is ;) -
jepy #18338 Így jó, ahogy van az egész topik.Nem lehet mindenkinek 70nél nagyobb IQ-ja! 
Segíteni kell a nem hozzáértőket.Ha kell, akkor gyógypedagógusi türelemmel és módszerekkel.(szerintem) -
kár volt foglalkozni olyanok moralizálásával, akik olyan szinten ostobák, hogy a keresőt/faq-t sem képesek használni ... azért pesze megértem, ha egy idő után besokalltál, csak igy meg a topik szinvonala a legmélyebb sg-s szintre süllyed időnként :( ...és jár ide csomo értelmes ember, akiket viszont szivesen olvasok/olvasnék, igy nem tudom nem nézegetni ;) -
Nekem is itt van pár "évad".
Akkor még teljesen más kategória volt. Öröm volt olvasni a teszteket és tényleg hangulatos volt az egész. Látszott hogy örömmel készítik és nem csak dolgoznak vele.
-
gamekapocs.hu is írogat róla rendesen. -
"Szerintem jó ez így, ahogy van a topic, nem lehet a "warez"-t és a hozzá hasonló hozzászólásokat maximálisan mellőzni"
Pont ez az! Nem mellőztem. Ha visszanézed volt amit meghagytam mert azokról azelőtt nem volt szó. De nehogy már meghagyjam az idióta "Hogy írjam ki a dvd képfilet? Mert neroval nem működik!" szintű agymenéseket amik már 5000x le lettek írva. És akkor itt lázadozott mindenki meg anyázott hogy miért törlik a warezt. Aztán 2-3 oldalon át a warez létjogosultsága és eszméit olvashattuk az idióták tolmácsolásában. (Hiába írtam nem fogták fel hogy azt törlöm amit már minimum 10x leírt valaki és csak rá kéne keresni.) Úgyhogy inkább leadtam a jogomat minthogy itt küzdjek a sok idiótával. Szivesen takarítottam a topikot de ha ilyen tahó a nép (Mint amilyen akkor volt) akkor nem érdemli meg hogy akár egyet is kattintsak nekik. -
Hi!
Doom 3 szeretném elindítani xbox360-on de nem indul!
Valaki tud segíteni? -
Jó nagy hülyeséget írtál, tudod -e?
Én minden hónapban megveszem az 576-ot és nem érzem, hogy azok a fránya sony bérencek firkálnák tele.
Gyökér!
-
legtöbb??? ;) imgburn: free, perfekt, szót se másrol e topikban ;) ha az nem támogatott imidzset ir ki, akkor rosszul van kitömöritve az archiv (e .dvd fájl hiánya is erre utal)
térünk vissza a topik eredeti témájára, Örm irjon privit, ha továbbra sem megy ;) -
ISO-ra nevezd át a 000-t és a txt fileban is iso-ra írd át a 000-t. Akkor megírja majd. 000-t nem ismeri fel a legtöbb íróprogi :) -
www.xboxmekka.hu -
azt tőle kérdezd.. :DD