176898
banner
  • Olcsi2
    Ha szereted a GTA klonokat, akkor vallald be nyugodtan, nem fogsz csalodni.
  • Zsoltika 007
    Szerinted honna tudja?
  • erdei1989
    Te ezt mind honnan tudod?
  • TothLaci
    Elég érdekes játék. A pálya olyan, mint GTA2, GTA3 és GTA: San Andreas összetéve. Az effektek nem annyira tetszenek, az autópályákon rengeteg üzemanyagot szállító autó van. Van pár épület, ahova be lehet jutni, esetleg este be lehet törni, továbbá az is tetszik, hogy a tárgyakat, például monitort, hangfalat meglehet mozdítani, a diszkóban a keverőt szét lehet törni, bár asszem továbbra is megy a zene. Az autólopás egy kicsit részletesebb, mint a GTA-kban, például beveri az ürge fejét a kormányba, és megszólal a duda. Továbbá a biztonsági öv kevésbé ismert abban a játékban, van olyan, hogy emberek ütközésnél kirepülnek az ablakon, mint a FlatOut-ban:) A zenék közül bár persze nem a legismertebbek, de van köztük jó zeneszámok, továbbá sokszor lehet akkor is hallani, ha már kiszálltál a kocsiból, úgy mint a valós életben. Ez attól függ, hogy a Xbox360 le tudja-e még olvasni a zenékhez szükséges adatokat a lemezről, nem történik közben más fontosabb esemény. A küldetésekkel nem igazán foglalkoztam, de van olyan küldetés, hogy úgy kell menekülni a fotósok elől, mint ha rendőrök lennének. Kissé pihent agyúak, de jót mosolyogtam :D. Összefoglalva az egészet, komolytalan a játék, de látszik, hogy ez egy üzenet volt a GTA alkotóinak. Mivel nagyon sok olyan tulajdonságai vannak a játéknak, ami a GTA-kban nincs meg, és meg kellett volna lennie. Meg úgy vettem észre, hogy pályának van egy olyan része, ami tisztára Liberty City részére emlékeztet, méghozzá a második sziget széle, ami Portlandra néz, és jobb oldalt van egy híd a GTA3-ban, ami még nem a másik szigetre visz, de ebben a játékban, ha jobbra fordulsz rögtön át tudsz jutni a másik szigetre. A játék, bár ha nem is olyan komoly, mint a GTA, de októberig el lehet vele ütni az időt, sok poén van benne, a fiatal korosztálynak biztos tetszik. :)
  • Ewergo
    26-ra van kiirva...!
  • athlon7
    Mikor jön a Transformers - The Game??
  • Zozo76
    http://www.gamekapocs.hu/hir/7621/GTA+4+extrak+csak+Xbox+360-on

Hehe... :)
  • Zozo76
    Pl Dzson?
    Az a PS2-PS3-on kivul mast nem lat. Az elejen meg elegge furcsa volt hogy majd minden cikkeben kozzeteszi ezt a nezetet, de mara mar inkabb kibaszott idegesitove valt. Az XBOX egy rakas szar, na de a PS2... Az igen. Ehhh. Ha egy jatek szebb volt XBOXon es ezt kenytelen is volt bevallani valamit akkor is kitalalt hogy a PS2-es verzio jojjon ki jobban. Tiszta gyerek szint.
  • Gabe18
    576 ügyben szerintem igazán az a helyzet hogy van ott olyan cikkíró aki Sony-t kedveli igazán,van olyan aki a Nintendót,de olyan nincs aki igazán a Xbox felé húzna.
    Ezért a másik gépek ha valami igazán nagy cím jön rá,akkor megkapja a maga éljenző leirását.X-re meg legtöbbször mindig találnak valamit amibe bele lehet kötni.Ettől még lehet a cikk jó lesz,a pontszám is magas,de az a "rajongás" az adott játékért nincs meg benne.
  • Bendy
    Gyökér? Minek találsz meg? ja hogy téged már "lebutítottak" az újságban, olvasgasd csak...az ilyeneknek való, mint te.
    Gyökér!
  • amdrula
    Engem az idegesít benne, hogy mellékküldiket kell csinálni, ahhoz, hogy folyathassam a story-t...
    Szerintem annyira jól sem néz ki, sokszor látni, ahogy rajzolja ki a várost, és mellette sok helyen az fps is szépen lemegy.
    Amúgy el lehet vele lenni, de a GTA:SA/VC-től messze van játékmenet és szabadság tekinetében.

Mindenesetre GTA IV-ig jó hiánypótló a Crackdown mellett :D

BTW ezt nyugodtan megkérdezhetted volna a Saints Row topicjában, vagy elolvashatsz pár review-t pár gamer oldalon...
  • Patrik888
    Mit gondoltok a Saints Rowról?Érdemes rá beruházni?
  • Petyus_
    Szerintem nem lenne rossz. Pixelparádé lenne, de alapvetően a DS-en viszonylag kellemesen irányíthatóak az FPS-ek. Ettől függetlenül továbbra sem bízom benne, hogy lesz. :D
  • moon08
    Valahonnan ismerősnek tűnsz,mondjuk 576?
  • Zozo76
    Lehet hogy olyan 2D-s ugra-bugra lesz mint az ingyenes HALO ZERO PCre... :)
  • jin
    DS-re Halo? Jót nevettem! Biztos frankó lehet 2D-s pacákkal FPS-ezni.
  • Petyus_
    Ha viszont Liquid ír róla, akkor biztos megint aktuális a dolog, úgyhogy én tévedtem. =)
  • Zsoltika 007
    És ezt most miért nekem írod?
  • moon08
    Itt is.
    http://www.gamer365.hu/show-article.php?id=2479&news
  • moon08
    Most nézem a blogot 2007.01.04.,tényleg nem 1 friss hír.
  • moon08
    Akkor elég naprakész a Gamestar-os Tefl0n.
  • Petyus_
    Ez ha jól emlékszem tavaly év végi hír, hogy ign-es Matt játszott vele (tehát nem csak "látta mozgásban"), de már akkor leírta, hogy a projektet törölték.
  • mucsácsó
    Ez teljesen okés és jogos, ahogy mondtad! Mindenesetere a FAQ-ot viszont frissíteni kéne szerintem..
  • moon08
    A grafix dolgot meg én is kétlem,hogy butítás nélkül elfutna.
    De mindenesetre érdekesen hangzik,DS-en Halo. :)
  • moon08
    [2007. június 17. @ 13:45 - Tefl0n]
    Ezek szerint mai.
  • Petyus_
    Ez mikori hír? Nem lesz HALO DS, valószínűleg nem is volt, ez a "hibátlanul, akadásmentesen fut a konzolon, grafikája nincs butítva" dolog meg übernevetséges, Matt Cassamassina meets Gamestar, jó kombinésön. =)
  • moon08
    Elég érdekes hír.
    Az IGN megerősíti, jön a Halo DS
    Pletyka szinten, illetve inkább rajongói kívánságlistán, eddig is terjengtek információk egy lehetséges Halo handheld konzolos verzióról, de most fordult a kocka, ugyanis az IGN tanúsíthatja, a Halo Nintendo DS-en közeledik

Pontosabb információkat csak egy héten belül közöl az IGN csapata, de azt már lehet tudni, hogy a portot mozgás közben látták. Az IGN egyik munkatársa, Matt a blogjában kisebb részleteket is elárult a játékról. Állítása szerint a játék hibátlanul, akadásmentesen fut a konzolon, grafikája nincs butítva, és még a hang minőségét is egész jól visszaadja a DS. Ezen kívül a játékot elég jól lehet irányítani handheld konzolhoz képest. A fanokat egyébként nagyon felizgatta a dolog, így elég valószínű, hogy ennek a verziónak is nagy sikere lesz, és még a DS eladásokat is fellendítheti
    Forrás Gamestar
  • jepy
    ja,ja.Tudom.De ott nincs box.
  • arty
    hát, ez is egy megközelités ;) bár erre vannak spec intézmények is ;)
  • jepy
    Így jó, ahogy van az egész topik.Nem lehet mindenkinek 70nél nagyobb IQ-ja!
    Segíteni kell a nem hozzáértőket.Ha kell, akkor gyógypedagógusi türelemmel és módszerekkel.(szerintem)
  • arty
    kár volt foglalkozni olyanok moralizálásával, akik olyan szinten ostobák, hogy a keresőt/faq-t sem képesek használni ... azért pesze megértem, ha egy idő után besokalltál, csak igy meg a topik szinvonala a legmélyebb sg-s szintre süllyed időnként :( ...és jár ide csomo értelmes ember, akiket viszont szivesen olvasok/olvasnék, igy nem tudom nem nézegetni ;)
  • Zsoltika 007
    Nekem is itt van pár "évad". Akkor még teljesen más kategória volt. Öröm volt olvasni a teszteket és tényleg hangulatos volt az egész. Látszott hogy örömmel készítik és nem csak dolgoznak vele.
  • Zsoltika 007
    gamekapocs.hu is írogat róla rendesen.
  • Zsoltika 007
    "Szerintem jó ez így, ahogy van a topic, nem lehet a "warez"-t és a hozzá hasonló hozzászólásokat maximálisan mellőzni"
    Pont ez az! Nem mellőztem. Ha visszanézed volt amit meghagytam mert azokról azelőtt nem volt szó. De nehogy már meghagyjam az idióta "Hogy írjam ki a dvd képfilet? Mert neroval nem működik!" szintű agymenéseket amik már 5000x le lettek írva. És akkor itt lázadozott mindenki meg anyázott hogy miért törlik a warezt. Aztán 2-3 oldalon át a warez létjogosultsága és eszméit olvashattuk az idióták tolmácsolásában. (Hiába írtam nem fogták fel hogy azt törlöm amit már minimum 10x leírt valaki és csak rá kéne keresni.) Úgyhogy inkább leadtam a jogomat minthogy itt küzdjek a sok idiótával. Szivesen takarítottam a topikot de ha ilyen tahó a nép (Mint amilyen akkor volt) akkor nem érdemli meg hogy akár egyet is kattintsak nekik.
  • maffia79
    Hi!
    Doom 3 szeretném elindítani xbox360-on de nem indul!
    Valaki tud segíteni?
  • cenobite
    Jó nagy hülyeséget írtál, tudod -e?
    Én minden hónapban megveszem az 576-ot és nem érzem, hogy azok a fránya sony bérencek firkálnák tele.

Gyökér!
  • arty
    legtöbb??? ;) imgburn: free, perfekt, szót se másrol e topikban ;) ha az nem támogatott imidzset ir ki, akkor rosszul van kitömöritve az archiv (e .dvd fájl hiánya is erre utal)

térünk vissza a topik eredeti témájára, Örm irjon privit, ha továbbra sem megy ;)
  • Bendy
    ISO-ra nevezd át a 000-t és a txt fileban is iso-ra írd át a 000-t. Akkor megírja majd. 000-t nem ismeri fel a legtöbb íróprogi :)
  • Arnoux
    www.xboxmekka.hu
  • mucsácsó
    azt tőle kérdezd.. :DD