-
Elég érdekes játék. A pálya olyan, mint GTA2, GTA3 és GTA: San Andreas összetéve. Az effektek nem annyira tetszenek, az autópályákon rengeteg üzemanyagot szállító autó van
. Van pár épület, ahova be lehet jutni, esetleg este be lehet törni, továbbá az is tetszik, hogy a tárgyakat, például monitort, hangfalat meglehet mozdítani, a diszkóban a keverőt szét lehet törni, bár asszem továbbra is megy a zene. Az autólopás egy kicsit részletesebb, mint a GTA-kban, például beveri az ürge fejét a kormányba, és megszólal a duda. Továbbá a biztonsági öv kevésbé ismert abban a játékban, van olyan, hogy emberek ütközésnél kirepülnek az ablakon, mint a FlatOut-ban:) A zenék közül bár persze nem a legismertebbek, de van köztük jó zeneszámok, továbbá sokszor lehet akkor is hallani, ha már kiszálltál a kocsiból, úgy mint a valós életben. Ez attól függ, hogy a Xbox360 le tudja-e még olvasni a zenékhez szükséges adatokat a lemezről, nem történik közben más fontosabb esemény. A küldetésekkel nem igazán foglalkoztam, de van olyan küldetés, hogy úgy kell menekülni a fotósok elől, mint ha rendőrök lennének. Kissé pihent agyúak, de jót mosolyogtam :D. Összefoglalva az egészet, komolytalan a játék, de látszik, hogy ez egy üzenet volt a GTA alkotóinak. Mivel nagyon sok olyan tulajdonságai vannak a játéknak, ami a GTA-kban nincs meg, és meg kellett volna lennie. Meg úgy vettem észre, hogy pályának van egy olyan része, ami tisztára Liberty City részére emlékeztet, méghozzá a második sziget széle, ami Portlandra néz, és jobb oldalt van egy híd a GTA3-ban, ami még nem a másik szigetre visz, de ebben a játékban, ha jobbra fordulsz rögtön át tudsz jutni a másik szigetre. A játék, bár ha nem is olyan komoly, mint a GTA, de októberig el lehet vele ütni az időt, sok poén van benne, a fiatal korosztálynak biztos tetszik. :)