banner
  • TothLaci
    Elég érdekes játék. A pálya olyan, mint GTA2, GTA3 és GTA: San Andreas összetéve. Az effektek nem annyira tetszenek, az autópályákon rengeteg üzemanyagot szállító autó van. Van pár épület, ahova be lehet jutni, esetleg este be lehet törni, továbbá az is tetszik, hogy a tárgyakat, például monitort, hangfalat meglehet mozdítani, a diszkóban a keverőt szét lehet törni, bár asszem továbbra is megy a zene. Az autólopás egy kicsit részletesebb, mint a GTA-kban, például beveri az ürge fejét a kormányba, és megszólal a duda. Továbbá a biztonsági öv kevésbé ismert abban a játékban, van olyan, hogy emberek ütközésnél kirepülnek az ablakon, mint a FlatOut-ban:) A zenék közül bár persze nem a legismertebbek, de van köztük jó zeneszámok, továbbá sokszor lehet akkor is hallani, ha már kiszálltál a kocsiból, úgy mint a valós életben. Ez attól függ, hogy a Xbox360 le tudja-e még olvasni a zenékhez szükséges adatokat a lemezről, nem történik közben más fontosabb esemény. A küldetésekkel nem igazán foglalkoztam, de van olyan küldetés, hogy úgy kell menekülni a fotósok elől, mint ha rendőrök lennének. Kissé pihent agyúak, de jót mosolyogtam :D. Összefoglalva az egészet, komolytalan a játék, de látszik, hogy ez egy üzenet volt a GTA alkotóinak. Mivel nagyon sok olyan tulajdonságai vannak a játéknak, ami a GTA-kban nincs meg, és meg kellett volna lennie. Meg úgy vettem észre, hogy pályának van egy olyan része, ami tisztára Liberty City részére emlékeztet, méghozzá a második sziget széle, ami Portlandra néz, és jobb oldalt van egy híd a GTA3-ban, ami még nem a másik szigetre visz, de ebben a játékban, ha jobbra fordulsz rögtön át tudsz jutni a másik szigetre. A játék, bár ha nem is olyan komoly, mint a GTA, de októberig el lehet vele ütni az időt, sok poén van benne, a fiatal korosztálynak biztos tetszik. :)