176908

-
Bence9292 #19659 Nálunk az megy, ami:
PAL
REGIONFREE
Ami nem megy:
NTSC
NTSC/U (USA)
NTSC/J (Japan) -
Jó van na Bmeg!Bocs hogy kérdezni mertem! -
Ragnar360 #19657 ja :)) Gears of War-t mennyiért adod el külön ? -
És mennyibe kerül egy ilyen ventilátor szett? Hol lehet venni??
És hol lehet ilyet beszereltetni?:O -
NEM he, nem tucc olvasni? AMERIKAI! Mit kell itt értetlenkedni? -
Köszi!És ha azt letöltöm akkor az nem megy az én tvmen? -
NTSC
National Television Standards Committee (amerikai színestévé-kódolási rendszer)
Gúgli a barátod... -
predakon #19652 135e szerintem korrekt ár. -
Gabe18 #19651 Természetesen.Nem tudja a karcolásnál tovább olvasni az adatot,aztán annyi. -
aribazsy #19650 Vki nem tud olyan joembert aki nagyo butykoli az X-eket? Netan "dual-firmware" cucc beforrasztas , ilysmi. olvasgatom, ilyesmi, tok jol le vannak irva de ... szoval en amr forrasztottam, es nem szeretnem kidobnia gepet :) -
erdei1989 #19649 Azért megfagyhat a játék mert karcos a cd?? -
Ragnar360 #19648 mennyiért ? -
Sziasztok!Lenne egy kérdésem , mégpedig az ,hogy az xbox játékoknál van a Pal verzió és van az ntsc,és van valami ntsc/u! na ez a két utóbbi micsoda,miben külömbözik a paltól? -
predakon #19646 Sziasztok, Eladó egy Xbox360 Super Size pack, 1,5 hónapja vettem. Tartozékok: 2 wireless kontroller, távirányító, fejhallgató, HDD, quick charge kit. +VGA kábel, 7 db original játék: Gears of war, oblivion, Project Gotham 3, Kameo, Fight Night 3, Perfect Dark Zero. 1 éves XBOX LIVE GOLD előfizetés van aktiválva a gépen, tehát 1 évig demok, multiplayer haverokkal stb... A gamertagemet odaadom. Egyik DVD sem karcos, a gép original nem flashelt,hibátlan. Nem játszom vele ezért adom el. -
Ragnar360 #19645 Nem is kell kidobni.Azok is majd elfogynak . Érted 99%-al stabilnak állitható utángyártott gépek szépen felülirnák a régi palettát , ennyi , másképp nem nagyon látok megoldást , mert ez a granciakitolás egy baromság ,ezzel a problémát még nem oldották meg ,van erre 1 mondás is , nem jut eszembe pontosan ,de asszem a lényege az ,h vmire azt hiszi az ember , h jót cselekszik , stb stb. közbe még nagyobb lyukat fúr , ilyesmi :DD. -
http://www.napi.hu/default.asp?cCenter=article.asp&placein=econet&nID=337740
Egymilliárd dolláros garanciális kiadást okoznak a Microsoftnak az Xbox játékkonzolnál előforduló hibák.
Több mint egymilliárd dolláros garanciális költségre számít a Microsoft Corp. az Xbox 360-as videojáték-konzollal kapcsolatos reklamációk miatt. A cég ugyan nem hajlandó közölni, hogy hány hibás készüléket vittek be a szervizekbe garanciális javításokra, de azt elismeri, hogy ezek száma több, mint amit elfogadhatónak tartanának. A fogyasztók hároméves jótállással vásárolhatják meg Xboxjukat – több olyan ügyfélnek is biztosítják ez a kedvezményt, aki korábban vette készülékét, és így már lejárt volna az arra adott jótállás.
A Microsoft őszintén sajnálja a hibákat és azzal számol, hogy minden gond ellenére július 1-jén kezdődött üzleti évében továbbra is nyereséges lesz a konzol forgalmazása. Erre rásegítenek azzal is, hogy a Japánban Xbox 360 Elite néven egy továbbfejlesztett változatot dobnak piacra, hogy behozzák ottani lemaradásukat a versenytársakkal, a Nintendo Wiijével és a Sony PlayStation 3-ával szemben.
A Microsoft bejelentette azt is, hogy szoftverfejlesztő központot hoz létre Kanadában. Ebben a központban olyanokat is foglalkoztathatnak, akiknek nehézséget jelent megszerezni az egyesült államokbeli tartózkodási engedélyt.
Eközben az egyik nagy konzolpiaci rivális, a Sony közölte: nem csökkenti a PS3 árát. Szakértők ezzel ellentétes lépésre számítottak, mivel a szerkezet erős lemaradásban van a Wiivel szemben a japán piacon. A társaság illetékes vezetőjének nyilatkozata szerint a pillanatnyi helyzet miatt nem teszik kockára a konzoleladásokkal elérni szándékozott 5 százalékos éves üzemi nyereséget.
-
Nehogy azt hidd hogy nem tették meg. De a jelenlegi legyártott alkatrészeket nem dobhatják ki. -
Ragnar360 #19642 Az egész 3LED-es dologra csak annyit , h szerintem a megoldás az lenne , h az MS szépen összeül , megnézik a hibák okát ami ugye már köztüdott
(GPU,CPU,alaplap gondok v vmi ilyesmi) nos , megfognák összeülnének , átdolgoznának mert tervrajzot meg ami kell...aztán 1 hónap alatt szarrágyártják és felfrissitik vele a piacot ,azaz elterjesztik folyamatosan és mindenki HAPPY . Gondoljatok bele , a pénz megvan rá ,csak a tettek hiányoznak ennyi. -
vkrisz #19641 Nos, az hogy a Box nem túl kiforrott azt mindenki tudja. Ez volt az ára az 1 éves előnynek a PS3-al szemben. De ezért nem lehet elismerni, hogy jó a support? Ezt kicsit nem értem. Nyugodtan mondhatnák azt, hogy nem fektetek ennyi pénzt a supportba, várjanak a konzoljukra az emberek. De nem ezt teszik, hanem hozzák-viszik javítják elfogadható időn belül (plusz adják a 2év garit, ha hivatalos viszonteladótól veszed). Nem azt mondom, hogy ezért imát kell mondani értük minden este, de ha végre valamit jól csinálnak akkor nem azzal kellene előjönni, hogy "még szép mert szart árulnak". Ott az iPhone aminek bevallottan szar az aksija. 1 év múlva szervízben cserélni kell majd, mert nem bír 3-400-nál több töltést. És mindezt potom 89 dollárért. Ez a "userfriendly" Apple. Ráadásul az 1 hónap gold szerintem nem cukorka, hanem figyelmesség. De nem vagyunk egyformák. -
nézd meg ezt, szerintem elég hozzáértö emberek készítették
Ráadásul ez is mint a hátsok, 12V-rol üzemel! -
david4u #19639 www.playstation360.blog.hu Vadiúj eredeti játékok szuperáron!!! -
Olcsi2 #19638 Mar hogy erted, hogy nem te iranyitod bunyokor?? (na, jo, legyen eleg annyi, hogy a bd egy korokre osztott harcrendszeru rpg es amit irtal, az meg egy hulyeseg) -
eh, ez kimaradt :) (sosem értettem mi a jo a halo játékokban, de miota haverral coop megyünk, már minden világos :) )
le se merem irni, de várom a hármast :D
-
de a gpu közelébe nem tudsz fan-t tenni, hiszen nem fér el a dvd alatt semmi :( márpedig akár milyen erősen szivnak hátul a ventik, ez látványosan nem elég :( vagy a GPU borda és a dvd olvasó közé befér egy lapos ventilátor a bordára fektetve? nemtom mennyi hely lehet ott pontosan ...
Tejföl: mivel a garit a már eladott konzolokra is kiterjesztették, elvileg minden nem-mosoditott konzol garis még, 2008 decembere előtt nem is fog lejárni senkié :D Szal lehet számitani rá, h 2008 decembere után megduplázodnak az eladások... hacsak nem MS továbbra is gyártja a szart és jövőre kiterjesztik 4 évre a garit .... :D
szerk: ill most látom, h van ahol a sztenderd jotállás csak 90 nap :O (gondolom usa bizonyos boltjai) - és ott mostantol 1 év az alapgari ... az nagyon kevés :) Olcson jutnak hozza, de hamar többe kerül majd a konzol, amikor évente kell ujat venni ...
ami igazán ijesztő, hogy a felmérés alapján az emberek 7%-ának már a második xbox360-a halt meg :O -
-
Vagyishát kettöt nemde?:D mert hátulra a High Speed Air Cooler középtáljba, meg a sima Fan, ami befelé fujja a levegöt. -
#19633 High Speed Air Cooler+Add On Fan!!! 4 óra tömény Gears Of War és nem megy felljebb a hőmérséklet CPU:51--GPU:60 fok fölé igaz ilyenkor a venti már 5100-körül forog de a lényeg a hideg!!!Aki teheti szerezzen be egyet.
-
Zozo76 #19632 Leforditottam a Webforditoval. Ugy ahogy igy is ertheto... Hatha mas sem nagy angolos rajtam kivul: 

A Microsoft 360-at terjeszt ki jótállás három évig
[UPDATE 2] An bocsánatkérő szoftveróriás felváltani bármilyen konzolt, ami világszerte ingyen elszenvedi a halál piros gyűrűjét; a kiterjesztés minden konzolra vonatkozik, amit indítás óta adtak el; vállalat 1.05 milliárd dolláros vádat fog venni.
Sziklacsúcs által Thorsen, Brendan Sinclair, GameSpot
Kézbesített Jul 5, du. 2007 1:43 PT
Ma a Microsoft bejelentette, hogy ez még egyszer kitatarozza a Xbox 360 vonatkozó jótállástervét. A rendszer járandó kudarcarányának a felszerelő anekdotaszerű bizonyítéka után az rettegett a halál piros gyűrűjétől (három villogó vörös fény a konzol első elemén), a kiadó megváltoztatja a jótállását fedőrendszerekre, amikre három éven keresztül hatott a piros gyűrű a vásárlás dátumáról. Bármilyen konzol, ami elszenvedi a fent említett kudarcot bármilyen területben, az 360 eladják tud küldjenek vissza a Microsoftnak javításért ingyen, mert a jótállás szintén szállítóvádakat tartalmaz.
Annak eredményeképpen, amit a Microsoft Xbox 360 konzolokba néz meg elfogadhatatlan számú javításként, a vállalat az általános hardverkudarcok potenciális forrásai körüli kiterjedt vizsgálódásokat vezetett, mondta egy nyilatkozatban a vállalat. A három éves kiterjesztés van mindenért 360, és visszamenőlegesen alkalmazni fogják minden konzolba, amit azóta vettek, az 360 tengerre szállt. Az azt jelenti, hogy bárkit, aki vett egy 2005 novemberi konzolt, 2008 novemberéig be fognak fedni.
[UPDATE] Peter Moore, Microsoft Interactive Entertainment Business Entertainmentjének és Devices Divisionjének a Corporate alelnöke, azt mondta, hogy személy szerint sajnál bárkit, aki szenvedett, egy 360 kudarc. Mi tett jog a vevőink által, és azért bocsánatot kérek, elmondta GameSpotnak. Hallgattunk, és helyessé tenni fogjuk azt. Egy GameSpottal való alapos megbeszélésben Moore körvonalazta az új jótállást, és hangsúlyozta, hogy ez természetben lesz globális.
Moore szintén lelőtt egyenes meg nem erősített jelentéseket, hogy Forza Motorsport 2 konzolokat falazott be. Ez nem egy szoftverkérdés, fickó, biztosította GameSpotot. Ez sokféle hardverkérdés, amit elvisszük a lépéseket, hogy helyesbítsenek. , Bár megtagadta, hogy speciálisan elnevezzen bármilyen kérdést, Moore azt mondta, hogy a Microsoft javult az 360 hardver segíteni 360-as annyira jövőbeli batcheket biztosítani a hardver nem fog hasonló kérdéseket elszenvedni.
Olyan vevőket, akik már fizettek olyan javításokért, amiket befedne az új politika, fognak visszafizetni automatikusan a Microsoft szerint. Ennek az új jótálláskiterjesztésnek eredményeképpen a kiadó azt mondta, hogy ez jelenteni fog egy 1.05 dolláros milliárdot 1.15 milliárd dolláros vádnak a bevételébe a negyedért, amit 2007. június 30-án befejeztek.
A novemberéből 2005 előre tengerre száll, a Microsoft Xbox 360 sújtották a meghibásodó konzolok jelentései. Amíg a vállalat lekicsinyelte a hibás hardver jelentéseit az egy évi nagyobbik részért indítás után múlt szeptemberben ez elismerte, hogy az eredeti halom rendszere szokatlanul magas sebességgel elromlott. A Microsoft kiterjesztette a szabványos 90 napos jótállást egy teljes évbe, és megígérte, hogy vissza fogja téríteni azok közül a vevők közül mindegyiknek azt, akit már arra késztettek, hogy fizessen javításokért.
Áprilisban a vállalat még egyszer megcsípte a jótállásszolgáltatását miközben azt mondta, hogy ez már nem fog támadni miközben megjavított Xbox 360 konzolokon szállít, és ki fogja terjeszteni a jótállást azokon a javításokon.
Az új jótálláskiterjesztés megérkezik 360 hardverprobléma jelentéseinek egy növekvő árapályának tetején egy hétfői DailyTech.com jelentést beleértve, ami kiskereskedőket idéz mondásként, amit akár 33 százalék indítási egységek cserbenhagynak. Segíteni tisztázni a 360-as kérdést hardvermegbízhatóság, GameSpot egy hetet viselkedett-a felhasználói hosszú informális szavazása, miközben egyszerűen kérdezett, a Xbox 360 megbukott?
A 49,934 válaszoló ki mondták birtokolt egy 360, 27,579 (55.2 százalék) azt állította, hogy nincsenek problémái egyáltalán. Mindazonáltal, egy ijesztő 22,355 respondents--44.7 percent--claimed lenni legalább egynek 360 elromlik. Mintegy 13,858 válaszoló (27.8 százalék) mondott nekik egy konzoljuk volt meghal: azok, 10,012 (20.0 százalék) mondott a konzoljukat ingyen felváltották és 3,846 (7.7 százalék) tanúsított nekik fizetniük kellett. A mások 3,619-cel voltak még kevésbé szerencsések (7.2 százalék) a mondás, ami nekik volt, holtan kettőt szenvedett el 360, és 4,878 (9.7 százalék) tudósítás a hardverkudarc két példája fölött. (A kezdeti százalékok kissé inaccurate--GameSpot sajnálatok voltak a hiba.)
A szavazási eredmények nem véglegesek, és a szavazás szavazásának a nyitott természetére tekintettel az eredményeit kezelhetnék. Mindazonáltal ott rengeteg anekdotaszerű bizonyíték rámutat egy csúcspontra 360 kudarcarány. A GameSpot irodákban 23 szerkesztő 26 360 birtokol, amit 2005 novembere és 2007 januárja között vettek. Nyolcnak voltak a konzoljaik egyszer teljesen legalább elromlik; azok, két szerkesztő szenvedés befejez 360 kudarcot két alkalmon. Két másik folyamatos problémákat tapasztal USB kikötői kudarcot és a piros gyűrű időszakos ügyeit beleértve. A megmaradó szerkesztők nem találkoztak hardverhiányosságokkal. -
amdrula #19631 Microsoft extending 360 warranty to three years -
ahhh..... eredetileg megfelelő flash mellet a játékot "eltünteti" a M$ szemei elöl, így nem tudnak bannolni. De nem vállal rá senki se 100% garanciát. Igazából ha bárkinek fontos a Live az úgy tudja megoldani, h gyári box gyári game. -
De ha behal a box és én nekem akinek flashelve van a boxva felhívja a M$-t, h vigyék el. Akkor, h derül ki, h nincs rá garim? az eredetibe MMbe vásárolt például abba van gari levél vagy mi? -
Mozes13 #19628 Mi az a stealth patch? Mire való? -
Ragnar360 #19627 http://youtube.com/watch?v=lM1WwH8lYaU -
Mondjuk azért, mert a MS is tudja, hogy egy kalap szar a hardwerük. Ezért is vállalnak két év garanciát erre a romhalmazra. Más cégnek azért nincs ilyen kiépített olajozottan működő szervízhálózatra szüksége, mert nem sz@rt adnak el, hanem kiforrott terméket, aminél nem az a kérdés, hogy mikor megy tönkre. Mert a box sajnos majdnem felerészben előbb, vagy utóbb behal. De menjünk tovább. Letelik a két év garancia és utána is megfekszik a gép. Vegyünk másikat? Így mondjuk nem csoda, hogy a box vezeti a nextgen konzol eladási listákat. -
Más cégnek nem romlik el ilyen arányban elektronikai eszköze. Ami szar az szar, ezen a "cukorka"(1 hó gold) sem változtat. Az MS supportrol tudnának távolabbi országok lakoi mesélni, akik 1 honapot várnak a dobozukra ... én jobban örülnék a "szar supportnak", de megbizhato konzol mellett.
maka2: ne halgass a hozzánemértő boxos haverjaidra... olvasd el itt a FAQ-t és a technikai segitséget, többet érsz vele. -
vkrisz #19624 Nos, le a kalappal az MS support előtt. 10 nap alatt megjárta a box Prágát, és új alaplapot kapott. Hozta vitte a UPS, és adnak 1 hónap goldot a kellemetlenségek miatt. Azért megnézném melyik az a cég, amelyik ilyen supportot ad a termékeihez. -
Bence9292 #19623 Egyéb, kicsit kapcsolódik a konzol témához. O_o -
Bence9292 #19622 A probléma itt van.
-
Tudom én se nagyon értem de annyian mondták ezt hogy elhiszem. Bár nekem is eddig az összes procin amit láttam száraz volt. De ki tudja mit alkottak Ms-ék. -
ez faszsag... pc-n sem folyik le a paszta.. pedig ott aztan non stop oldalt vana gep.. van 10 millio fele venti hozza..megse folyik le semmi a procirol....
nalam is volt hogy vettem alaplapot es a chipset alatt a paszta szinte meg volt szaradva..
ha valaki felnyitja a gepet akkor legyen az a minimum hogy vesz draga pasztat es ujrakeni a gpu/cpu parost.