176908

-
#19699 Nekem is ilyen van tegnap szereltem be egy óra alatt és igaz hangos de legalább hideg van!!!GPU60fok,CPU50fok!!! -
3500Ft - Add on Fan + 9900Ft - High Speed Air Cooler
Szerintem megéri, ráadásul elég esztétikus is :) -
#19697 Teszt -
Amugy ezt nem rosszindulatból mondtam!
-
#19695 HDMI!!! -
...Is...! :) -
Valóban...a barátnöm már mondta hogy jo a nyelvem...! ;)
-
bbuffy #19692 

-
amdrula #19691 Régebbi hírt nem találtál? xD -
#19690 Hmmm!!! -
#19689 Szerintem jobb lesz mint az elödje.Csak okoskodott valamit Gates úr!!!Nice!!! -
Te meg nyelvész! :) -
Fogagyunk te ujságiró vagy...! :)
-
Zozo76 #19686 Nemtudom megfigyeltetek-e hogy a korabbi generacioval szemben ez a NEXTGEN mennyire rohely ugy ahogy van. Mind harom uj konzol valahol kegyetlen dolog lett. Nezzuk sorba:
Ninitendo WII.
Ki hitte volna hogy ilyen nepszeru lesz? Foleg annak fenyeben hogy a hardware eleg gyenge. Persze a legnagyobb erdem az ujfajta iranyitasi rendszer, de ahogy nezem a jatekteszteket, amennyire ujfajta es jo, sokszor annyira nehezkes, rossz es bosszus. Az online ugyancsak defektes meg es ha jol olvastam akkor a Metroid Prime 3. resze is online nelkul jon ki (bar lehet tevedek). Kepzeljetek el a HALO 3-at multi nelkul. Mert kb a MT olyan FPS a Nintendon mint XBOXon a HALO. Vagyis alap-dolog. Ami felo hogy mivel gyenge a 2 konkurens nextgenhez a WII teljesitmenye igy a multiolatform (ami a legnagyobb piac) is kerdesesse valik. Elobb utobb vagy butitva vagy sehogy nem lehet mar atirni. Ugyanakkor az iranyitas is kerdes meddig innovacio.
Playtation 3
Igen, ugy nez ki a hardware jo, de meg varni kell a kemeny magra. Meglepo modon nem szerepel ugy a PS3 mint ahogy a PS1 es PS2 utan szamitana az ember. Jatek egyenlore nothing. Mire erore kapna a gep, talan mar nem is lesz ertelme. Vagy PS4 lesz a lathataron es inkabb mar az lesz a huzoero, vagy XBOX 3.
Microsoft XBOX360
Hat igen a nagy kedvencunk, legalabbis az elso konzolom amit a mai napig hasznalok, az az XBOX. Szeretem, mert robosztus, mert megbizhato, szinte elnyuhetetetlen. Nem kell a gyulolt DVDrol jatszanom, gyosabb, halkabb media nyomja a biteket a rendszernek jatek kozben. Es a legnagyobb melegben is nyugodtan hasznaltam. Nem ugy mint az uj testverkejet. Szuper programfelhozatal, nem lehet ra panasz, eleg sok eladott gep. Akar orulhetnenk is hogy XBOXosok vagyunk... De itt van a hatunkon a keresztunk. Hatalmas siker LETT volna az XBOX360. Gyonyoru design, olyan hardware ami PONT a jelenlegi elvarasoknak megfelel, nem eroltet semmi olyan jovobe mutato dolgot ami feleslegesen megdragitja a konzolt annak fenyeben hogy MAJD EGSZER meg jo lesz meg az a feature amiert ugyan most tobbet fizetsz es szinte kihasznalni sem tudod. Mikor meg tudnad mar szare-hugyert kapod meg es rajossz hogy meg is veszed, ne kelljen strapali a konzol sajat egyseget meg erre is. Szoval jo gep lehetett volna es megsem lehetunk elegedettek. Jo. Most meg van gari. Most meg lehet javittatni. De mi lesz 5-10 ev mulva? Mikor csa ugy nosztalgiabol vennem elo a konzolt es ha addig ki is tart, barmikor megadhatja magat. Persze, lehet modositani. De a konzolos eletmod nem errol szol. Ugy szeretnem mit szeretnem, AKAROM hasznalni ahogy megvettem. Egyszeuen, konnyen es eredeti allapotaba. Ezert lettem konzolos. ;) -
Az Elite-ra? Nem hinném... Mert ha az jó lenne akkor nem szólnék egy szót sem... De az Elite csak pár hónapos!! És ugyan úgy szar mint a többi :(( -
Én vettem így is, csak hát kérdés, hogy rám vonatkozni fog-e a garancia kiterjesztés mert én még a konzolvilágban vettem tavaly áprilisban 95e ért a prémiumot, mikor az MM-ben 99e volt a Core...
Szóval lehet, hogy megszívom, és pont akkor mikor lejár a garim, amúgy meg ha jól tudom csak a red ring of death-re vonatkozik ez a gar kiterjesztés, a DVDRom-ra pl nem :( Szóval azért ez is érdekes... -
#19683 #19633!!! -
tetszene ... bár nemtom mennyire fog ugy áramlani HATÉKONYAN a levegő ahogy le van rajzolva, de ha nem tul drága beleugranék :)
megvehető ez vajon itthon? mert kintről rendelni... postával már nem lenne tul olcso szvsz :( -
az eddigiek alapján a segédhűtés szart sem ér
a nagy ujratervezés annyi lett (legalábbis ezt olvastam wadarr olvalán) h leragasztják a GPU-t az alaplapra. ettől még ugyan ugy tönkremegy, csak igy már javithatatlan!!!
sztem ez az MSnél vagy stratégia vagy csak a szokásos nagy cég, vizfejü vezetés, képtelenek mozdulni dolog ... :(
vkrisz: elismerném a jo supportot, ha átlagos meghibásodási rátája lenne a boxnak ... és ezek ellenére is rendesek és gyorsak lennének a javitással :) -
És mindegyik nyelven ezt fogja mondani:
Huston, van egy kis problémank!
;) -
Nem lesz itt semmi gáz...neeeem olyan családbul származnak ök! .
Összeszedik magukat a fiuk és olyan stabil Xboxot készitenek, hogy 13 nyelven beszél.
-
vkrisz #19678 HWSW:
A Microsoft nevében Bach teljes felelősséget vállalat a történtekért, felmentve beszállítóit. "Ez a mi felelősségünk. A beszállítóink jó munkát végeztek, és a továbbiakban is velük dolgozunk. Úgy tekintsenek erre, mint egy microsoftos tervezési kihívásra", majd hozzátette, módosították a designt, ennek megfelelően újraindították a termelést, és az új gépeknek már mentesnek kell lenniük ezektől a hibáktól.
Azért erre a módosított design-ra kiváncsi leszek. Remélem nem az újfajta hőcsöves segédhűtést értik alatta. -
Zrad #19677 A Microsoft 3 év garit ad a gépekre és ez csak akkor működik ha a géped "red ring of death" bajos
zsíír -
aribazsy #19676 sztomv69: Kar erolkodni neki, nem vagja. Mar ket napja ezt kerdezgeti es nem erti! :(
Amugy kivancsi lennek erre az NME360-ra, mert nagyon jo, otletes... ez lenne a tuti emgoldas, mert eredetivel mehet fol szepen Live-ra.
Lecci leci lecci! mondja meg nekem vki hogy lehetne megoldani ezt a "dual-boot"-os dolgot. Vagy nicns megoldas? -
...1ébként olyan flash "módszer" nincs még,ami után nem kell tartani a LIVE bann -tol ?
-
Hogyne tudnám, nagy kamu, beírod gúgliba, kiírja h egy fake sz@r, ennyi. Ha télleg lenne illen, nem gondolod h nem költenék az emberek a pénzt flash-re? -
ja meg azt, ahol flashelik is+raknak rá faja hűtést
-
Szerintem valahogy összekéne irni hogy kinek franko a gépe, és azt hol vette. Akkor meglesz néhány beszerzési pont, ahol nagy valószinüséggel jó gépet kapunk.
Persze azt is fel kell jegyezni, hogy ki hol vette a javitásra szoruló gépét, hogy más oda ne nagyon menjen.
Tudom hogy véletlenszerü az eset, de ezt is meg kell probálni...!
-
KADARKA #19671 XBOX 360 Boot Disk Edited Erre is tudod a választ??? -
Te tényleg nem tod használni a google-t?
Chip 360ba, ki gondolta vna.
INTRODUCING THE NME-360 - the first real Modchip for the Xbox360!
The NME-360 enables your XBox360 to play backups of your highly valuable
original games. NME-360 is a universal solution for ALL currently available
XBox360 Consoles on the market. Forget crazy dual mods with 30+ wires or
even bricking your DVD drive by flashing corrupt/wrong firmware files. Your
original firmware stays untouched and intact at any time when using the
NME-360. There is no need for any firmware reading or flashing.
Simply install the NME-360 to you XBox 360's DVD drive and you are ready to go ...
NME-360 - the clever solution:
The NME-360 autodetects the inserted media. If the inserted media is a backup
NME-360 injects the necessary information to the DVD drive enabling it to boot
smoothly ahead! If the media is an original game, or anything else, which doesnt
require any further action of the NME-360 then it simply falls asleep so there is no
need for an external switch whatsoever. This way it can not be detected online
when you play an original onlinegame.
Features of the latest NME v1.2 Chip:
- one chip for all drives: Samsung ms25 and ms28, Hitachi/LG 46,47,58,59 and 78 (All 78 versions. We have seen many)
- Added logic to support possible future Hitachi/LG versions as well
- 100% Auto detection of Backup or Original
- 100% Auto detection of drive version. No need for jumpers on chip
- optional: Power Led will turn off when a Backup is detected
- optional: disables the network when playing backups
- new improved and very stable media detection, budget media support
- now working with pioneer 111d and Pioneer based burners as well as all LG burners.
- 100% Firmware Stealth, when MS tries to read the Firmware then it replies as 100% original unmodified. No error code E66.
- optional: 100% Live secure when playing Backups
- Based on 1000s of hours of research and programming
- Manufactured with highest quality Logic, PCB and components. Made in Europe.
- Complies with RoHS directive (lead free). Gold plated solder pads, for easy soldering.
NEWS:
21. March 2007
We still get a lot of requests asking how to fix the NME 1.2 Chips. It's pretty easy: Just desolder the 470 coil from the chip and
replace it for a bridge of solder, then solder the coil to the +5V point. Check the following picture. This is how a fixed NME 1.2
should look like.
Am ha lenne egy kis eszed megnéznéd nforce.nl-en a cucc .nfo-ját (megsúgom nem találsz), de mivel úgylátom, te egy két éves egyed vagy, nem jöttél rá h valószínűleg fake cuccot akarsz leszedni.... -
én is most nézegetem hol kéne venni... Szerintem és a többiek is ezt ajánlották, a consolecorner.hu -n nézz körül... igaz itt 90 000 de megbízhatóak elvileg... -
#19664 htx -
Nem tudja vki mi ez a NME 360 Chip, mert a far crynak csak olyan verziója van torrenten ami ilyen "with NME 360 Chip". -
KADARKA #19666 XBOX 360 Boot Disk Edited ez mi? -
És mi van ha az Ms leszerződött a beszállítókkal a mennyiségre vonatkozóan is? -
pls egy helyet ahol most a legolcsobb az xb, és pesten van!
előre is köszönöm, mert hétfőn megyek pestre. -
....pedig esküszöm vennék 1et,ha nem lenne gáz a hw
-
:) Bár úgy lenne... Senki nem tudja lesz-e vha stabil 360 hw revízió :( Mindenki azt várja már EGY ÉVE(!!!). Gondolod ennyi idő alatt nem futott ki az első fél éves raktárkészlet? Mert ennyire azért nem rosszak az eladások... Még az Elite is szar, pedig az csak nem rég jelent meg, én akkor adtam fel a reményt, ha az Elite-ot nem tudták egy rendes revízióval kiadni akkor mégis mit várunk? -
hupsz :) ezt már kérdezték:) nembaj -
heloka szerintetek ez az XCM hűtésmodszer müködik és elég is
mert félek egy kicsit hogy megadja magát a gép :(
és ha jó akkor mennyibe kerül??és hol?