banner
  • Zozo76
    Nemtudom megfigyeltetek-e hogy a korabbi generacioval szemben ez a NEXTGEN mennyire rohely ugy ahogy van. Mind harom uj konzol valahol kegyetlen dolog lett. Nezzuk sorba:

Ninitendo WII.
    Ki hitte volna hogy ilyen nepszeru lesz? Foleg annak fenyeben hogy a hardware eleg gyenge. Persze a legnagyobb erdem az ujfajta iranyitasi rendszer, de ahogy nezem a jatekteszteket, amennyire ujfajta es jo, sokszor annyira nehezkes, rossz es bosszus. Az online ugyancsak defektes meg es ha jol olvastam akkor a Metroid Prime 3. resze is online nelkul jon ki (bar lehet tevedek). Kepzeljetek el a HALO 3-at multi nelkul. Mert kb a MT olyan FPS a Nintendon mint XBOXon a HALO. Vagyis alap-dolog. Ami felo hogy mivel gyenge a 2 konkurens nextgenhez a WII teljesitmenye igy a multiolatform (ami a legnagyobb piac) is kerdesesse valik. Elobb utobb vagy butitva vagy sehogy nem lehet mar atirni. Ugyanakkor az iranyitas is kerdes meddig innovacio.

Playtation 3
    Igen, ugy nez ki a hardware jo, de meg varni kell a kemeny magra. Meglepo modon nem szerepel ugy a PS3 mint ahogy a PS1 es PS2 utan szamitana az ember. Jatek egyenlore nothing. Mire erore kapna a gep, talan mar nem is lesz ertelme. Vagy PS4 lesz a lathataron es inkabb mar az lesz a huzoero, vagy XBOX 3.

Microsoft XBOX360
    Hat igen a nagy kedvencunk, legalabbis az elso konzolom amit a mai napig hasznalok, az az XBOX. Szeretem, mert robosztus, mert megbizhato, szinte elnyuhetetetlen. Nem kell a gyulolt DVDrol jatszanom, gyosabb, halkabb media nyomja a biteket a rendszernek jatek kozben. Es a legnagyobb melegben is nyugodtan hasznaltam. Nem ugy mint az uj testverkejet. Szuper programfelhozatal, nem lehet ra panasz, eleg sok eladott gep. Akar orulhetnenk is hogy XBOXosok vagyunk... De itt van a hatunkon a keresztunk. Hatalmas siker LETT volna az XBOX360. Gyonyoru design, olyan hardware ami PONT a jelenlegi elvarasoknak megfelel, nem eroltet semmi olyan jovobe mutato dolgot ami feleslegesen megdragitja a konzolt annak fenyeben hogy MAJD EGSZER meg jo lesz meg az a feature amiert ugyan most tobbet fizetsz es szinte kihasznalni sem tudod. Mikor meg tudnad mar szare-hugyert kapod meg es rajossz hogy meg is veszed, ne kelljen strapali a konzol sajat egyseget meg erre is. Szoval jo gep lehetett volna es megsem lehetunk elegedettek. Jo. Most meg van gari. Most meg lehet javittatni. De mi lesz 5-10 ev mulva? Mikor csa ugy nosztalgiabol vennem elo a konzolt es ha addig ki is tart, barmikor megadhatja magat. Persze, lehet modositani. De a konzolos eletmod nem errol szol. Ugy szeretnem mit szeretnem, AKAROM hasznalni ahogy megvettem. Egyszeuen, konnyen es eredeti allapotaba. Ezert lettem konzolos. ;)