176915
banner
  • Zsoltika 007
    De szokott. A meleg miatt felpúposodik majd mikor kihül újra érintkezik és megy. Az már más kérdés hogy ez egyre rosszabb lesz és egy idő után már fél 1 perc alatt bekövetkezik mikor megkapja a terhelést a cucc.
  • Lizardman
    ezt egy kicsit elmagyarázhatnád bövebben! Csakmert egy 3 ledes gép nem nagyon szokott "ujra müködni" csak ugy...
  • Adi
    Csocsokámnak!:D:D a segítőkész fórumtársnak.
  • amdrula
    Azért írtam külön mondatban :D
  • CSOCSO
    melyik az a magyar forum ahol sokat tudnak az xboxrol?? valami IDR.. ?
  • sztomy69
    Nincs vkinek egy meghívója BlackCats-re?
    Cserébe tudnék adni: B*tGate, M*jomparade (Nemsokára megjön a meghívóm), BlueDr*gon Torrent.
  • CSOCSO
    ha nincs hdtv akkor is szebb barmelyik jatek mint a wii-n vagy ps2-n avagy sima xboxon...
    viszont hd nelkul nem fog leesni ugy az allad sot meg jopar szoveget keptelen leszel elolvasni...
    ha teheted lesd meg a moncsidon.. de biztos lepeteznel hogy milyen grafja van HD ben.. amugy nezz korul mennyibe kerul egy 720p-t tudo projektoros tv..
  • CSOCSO
    mgs2 volt xboxra es mgs 1 volt gamecubera... szal barmi elkepzelheto.. de egy jo ideig nem lesz xboxon az mgs4 az tuti
  • 1Obi1
    Szerintetek megéri nem eredeti játékokkal Live-on próbálkozni?Mert nem szeretném hogy örökre bannolják a gépemet..
  • 1Obi1
    Ha baj nem is lesz, de minőségbeli különbségek lehetnek majd.No de addig nem lesz baj amíg nem láttál egy játékot hdtv-n vagy nagyfelbontású lcd monitoron.
  • rambuu
    Szerintem meg lessz, báris nagyon reménykedek benne, mert ugy van mint az eddigi PS3-as "EXKLUZIVOK", hogy mind lett-lessz más platformra is.
  • rambuu
    Hunnan lenne baj én is egy 17"-es CRT monitoron játszok!
  • ronihun
    Szerintetek nagy baj ha nem HD tv-m van?Érdemes igy X360-at venni?
    Mert Ha nagyon elrontja a játékélményt akkor nem veszekinkább....
  • Gabe18
    Azért nagy különbség hogy a Gran Turismo vagy a Killzone Sony fejlesztés,míg a Metal Gear a Konami-é (már ha jól tudom).
  • amdrula
    Természetesen nem, sőt GT5 sem lesz :D...
    Szerintem MGS4 sem lesz soha, akármennyire is mondják, hogy elképzelhető.
  • HUNMarcus
    a Killzone 2 boxra is lesz?
  • Attila8805
    Hát figy én felhívtam hétfőn Ms-t beregisztráltak elmondtam mi a gáz másnap 16:00 kor már itt is volt érte a futár.
    És elvileg 2-3 hét.
  • Nagy01
    Te jobban tudod! Neked hiszek!
  • amdrula
    xD a frászt, szerintem, amit mondtak, hogy exluzív idén az a HAZE és az UT3, a többi nem.
  • Adi
    Cool most nagy hirtelenjébe kaptam egy 3LEDET!!
    Szerk: most jó:D:D
  • Ewergo
    Na Igen! COD 4-ben a karakter mozgás minimum perfekt!!
  • Nagy01
    Jah de akkorsem egy nagy fun...mint pl assem volt az amikor vettünk 1.5 hónapja egy mp3 lejátszót...1nap múlva xar lett visszavittem...ők szépen visszaküldték megkaptam a máááásikat...gondolom már magamban hogy hú dejó minden müxik fajin erre az aksija fél óra múlva lemerül...úúúgy hogy előtte 12órát volt töltve...viszem ezt is vissza nagy nehezen kicserélik 2hét múlva de azért az eladó mondja nekem hogy ,,hát naon érdekes naponta visznek el egy ilyet és nekik nincs semmi bajuk vele, nem lehet az hogy nem tod kezelni?" nah akkor majdnem hozzávágtam azt a szart-_- nah és ez kb 1.5 hónapon át tartott kidobtam 20k-t 1.5hónapig meg nem láttam a lejátszómat = nem tudtam használni..
  • Gabe18
    Ez,mondjuk jó nagy ,de megéri megnézni.
  • Adi
    melyik a sniperos video?
  • Gabe18
    Na a Sony konferencia részletesebb forditása már kellemetlen,st rosz hireket takar:

Gamestar.hu:

"A Sony mai konferenciáján több játékról is bejelentette, hogy legalább időlegesen Playstation 3 exkluzívak lesznek.

Az első mindjárt a sorban az Unreal Tournament 3, ugyanis az Epic együtt kíván dolgozni a Sonyval, hogy játékukkal mindent kihozzanak a Cell chipből . Igen jól olvastátok a PS 3 verzió 2007-ben jelenik meg, a többieknek várniuk kell 2008-ig. A következő exkluzív a Metal Gear Solid 4, a játék 2008-ban fog csak jönni, de 90%, hogy PS3 exkluzív marad végig. A következő időleges a Call of Duty 4 lesz, a PS 3 tulajok már idén tolhatják, a többieknek 2008-ig várni kell. Az Assassins Creed szintén előbb jön PS-re és csak azután a többi platformra, és így van ez a Kane & Lynch és a Resident Evil 5 esetében is. "
  • Gabe18
    Nem kell rohangálni,viszik-hozzák. Legalábbis állitólag igy megy.
  • Nagy01
    Csak tudod kinek van kedve rohangálni a konzol után miután már kidobtál 70-80k-t...
  • Lizardman
    Az XMC-s cuccokat mindig könnyen szerelhetövé tervezték, ha meg esetleg télleg szét kell szedni konrétan a box-ot, akkor se bizzák a véletlenre, adnak hozzá szerelési utmutatot, plusz még szétszedési eszközöket is... Kiváncsi vagyok ezt kapsz-e egy Tailsmoon ventillátor esetén...

Nah mindegy, lényeg, hogy gratula a beszereléshez, és akkor ezek után én is beruházok egyre, az tuti :)
  • Adi
    Na vettem a konzone-ba XCM ventillátorokat:
    Add on fant meg high speed air cooler-t is:
    beletetem a leírás alapjám ami az xcm.cc van fönt. Közlöm, h szart se értettem az x box szereléshez.
    Kaptam hozzá egy szerelő kit-et is. Tehát bemész és megveszed a két fajta ventit ehez még kapsz egy kis leírást is képekkel illusztrálva, h kell szétszedni és megy is a dolog.(ha az nem elég youtube.com)
    Nekem a gyári ventilátorom tunningolva volt: de még mielött kiszedtem volna rákötöttem a XCM dupla ventijét és megnézztem melyik fúj erősebben. Szerencsére(?) az XCM erősebben fúj(érzésre szerintem) bár a fordulat száma is több sztem. Mondjuk a gyári -maga a ventilátor rész- sokkal nagyobb.
    Másik: betettem összedobtam a boxot. monitor a következőt mutatja:
    Alap: GPU 48° CPU 40°
    Forza 2: GPU:61° CPU: 48°
    Automatán vannak a ventillátorok. Tehát vmikor 4500rpm körül járnak, vmikor 5700rpm körül. De egyszer villant be ilyen 6700rpm:D:D

Amúgy RDI-n ezt írta kisvakarcs a gyári venti tuningról:
    Na szóval. A gyári ventik 5volton mennek (5 voltos feszültséget). Aki "tuningolják a ventit" azoknak 8-10 volton. 5volton kb 1000 pörög és 20m3 levegőt mozgat 8-10 volton 1700-2000 és 33-40m3 levewgőt mozgat. De ezek csak viszony számok a tényleges értéket nem tudom, csak hogy tudd mihez viszonyítani.
  • Gabe18
    Hát amiket én láttam az alapján a CoD4,Bioshock,Stranglehold erős címek lesznek.A Mass Effect lehet hogy jó,de ahhoz a játékhoz szerintem az én angol tudásom kevés lesz (ez gondolom nem lesz leforditva...) .
    Project Gotham 4 nagyon szép,most hogy ez a motorozás mennyire kelett bele azt nem tudom.
    A Halo 3 végre kezd ütősen kinézni,bár azzal még mindig vegyessek az érzéseim.Egyes helyeken már nagyon jól néz ki,máshol még mindig valahogy sivár nekem.Nem tudom lehet ennek a grafikai stilusából nem lehet többet kihozni,nem tudom.
    Az Assasins Creed meg eddig hidegen hagyott,de most a videóját látva,meg hogy azt irják nem egy kifejezetten lopakodós játék lesz,hanem inkább akcio,igy már egyből jobban tetszik.Kinézete brutális...
    És akkor még olyanokról nem beszéltem hogy GTA 4 meg és még sokan mások.Szóval durva időszak előtt állunk,de hát nagyon helyes.
    Mondjuk a Sony is erősit keményen.Killzone 2 meg a MGS 4 nagyon durva kinézettel rendelkezik.
    Ugyhogy szerintem elmondható hogy a MS meg a Sony hozta a szokásossat,egy két exkluzív cim meg egy rakás jobbnál jobb multiplatform.Szerintem egyik tábor sem panaszkodhat.
    Hát a nintendo meg...inkább nem mondok semmit...
  • HUNMarcus
    xboxhoz vizhütést boltbol honnan érdemes venni??? (nem wadarr-tol)
  • CSOCSO
    igy van!! en haromszor neztem meg azt a jelenetet:D:D:D:D nem hittem el:D

amugy nem az a video a durva. ott csaka sniperosok maszkalnak. de van az uj trailer.. ahol mutatjak a robbanast a helik megzzavarodnak. a kocsik robbanak az emberek mellett stb stb stb.. az embereket kivegzik a falak elott.. stb stb stb.. szvsz cod4 nagyon durva lesz..
  • ColdFire
    lol, kérdés:

Hányszor kellett javittatni xbox360ad:
    1x
    2x
    3x vagy többször
    soha :DDD
  • HUNMarcus
    mikor megnéztem a cod4 E3 trailert, hát leesett az állam mikor a sniper felkelt a földről, a semmiből tünt fel
  • HUNMarcus
    A crash bandicot az egyik legélvezetesebb játéka a sony-nak, nekem volt ps1-em és több résszel is játszottam, még a crash team racing-el is, megunhatatlan volt számomra, a megdöbbentö az hogy grafikailag semmit nem tuningoltak rajta, jo játszhatósággal és szebb grafikával most is az élre törhetne....
  • CSOCSO
    Call of Duty 4.... ez a jatek tronra fog lepni.. 'nuf said
  • Attila8805
    Ms konferencia Stream archive
  • Ewergo
    A szomoru hogy nem csak a demoban van (lesz) annyi ellen gép körülötted. Ó...nem lesz ott ütközés. Nem adnak rá idöt...! És a célkeresztet is csak tized másodpercre lehet rajtuk tartani. Na ez alatt kell leadni egy headshot-ot. :)
    Szép szép de én nem adok ki érte piszt.
  • Ragnar360
    VÁÁÁ most már jó :DDD geccc naon kirááályy:DDD fullscreenbe nézem gecci vávávvá:DDD
  • ThugEdge
    crash of titans????
    hát crash bandicot,ugyan soha nem volt ps-em,de ez kb az egyik húzó címe volt anno a sonynak