176915

-
Bence9292 #21023 Véget érhet a Wii sikere
-
Szomorú. -
Nem sajnos. -
Nem támogatja. -
Az xbox 360 támogatja a g25 kormányt??? Szal lessz váltási lehetőség (TDU-ban legfőképpen)
Választ köszönöm. -
ird be google-ba, hogy "XCM High Speed Air Cooler" és kész, ki is dobja a hivatalos honlapot... -
én már rendeltem ebből a legendary editionból -
Nehogy má sisak nélkül jáccsunk...!
-
remelem nemsokara megerkezik az enyem es akkor jonnek kepek meg videok... -
Halo 3 doboz -
linkeljetek mar vmit az xcm-rol.semmi erdemlegeset nem talaltam. -
Semmi gond...én bocsi ha ironikusan kérdeztem! Én pl. nem nagyon bizom a winyoban. Nálam minden cd-n, dvd-n, memokarin van. Még a pc-men is épp hogy programok vannak csak. Ezek a mechanikus dolgok akármikor kifinghatnak.
De hát az ember ne magábol induljon ki...! :)
-
jó nő
-
Oldman63 #21010 Még első generációs XBOX -om van, és ahhoz vagyok szokva...
Van egy 120GB-os HDD benne, és tele van filmekkel meg különböző játékokkal.
Tudom az X360 erre (még) nem képes, bocs, hogy belinkeltem az oldalt!
-
hazi mod:
szerezz 5 halk PC ventit.. tegyel egyet a tetejere ( ki kell furni a lukat)
tegyel egyet az oldalara ( ami amugy a talpa lenne) es tegyel kettot hatulra az eredeti helyett...
mindegyik legyen halk venti.. nem tul nagy fordulatu.
de en inkabb megyek az xcm el.. nem kell vagni szarakodni a zsinorokkal.. stb.. csak plug and play.. a zaj meg nem zavaro senkinek.. a szomszedokat leszarom.. az asszony meg akkor is alszik ha megeroszakolom kozben.. szal... -
félrebeszéltem :)
csocso:
"ez mennyire PR szoveg paszmek:DD:D:D:D: hogyne erne meg a 15 ezret.. talan jobban megeri azt a manit mint a vizhutes a 30at..."
attól függ mennyire akarsz biztosra menni és mennyire zavar a zaj :) engem a tulzott zaj nagyon zavar, de 30-at sokallok vízhűtésre. igy ha nem birom ki egy jobb revizioig, akkor házi-mod megoldást fogok alkalmazni... -
Ez a LINK a Wikihez.
És ezt írják:
"When expansion occurs, the connections between the GPU and mainboard are broken and the general hardware failure signal occurs. A technically savvy owner may be able to fix the issue without sending the unit in for repairs. This is done by replacing the X clamps which hold the GPU heatsink in place with heavier clamps designed for use on Socket 775 CPU heatsinks, but this will void the warranty on the system. Further, many users, particularly modders who have already voided their warranty, choose to replace the X clamps as a preventative measure." -
Gabe18 #21006 Hát az biztos hogy egy idióta volt aki letépte,mikor más "amatőr" szerelő le tudja szedni,akkor aki ugymond ezzel foglalkozik az ne tudná.
Na meg persze igy éri meg neki,ha valami baja van végképp vihetetd vissza hozzá a boltba,nem ám ő vigyázzon a eredeti garanciára... -
Ja! Az anyámtyúkját kihagytad! :)
-
Az összes demót meg zenét meg filmet:D -
amdrula #21003 Gondolkozz már, hogy a fancba érné meg? -
De én nem érteni, te mit tenni rá hogy kelljen a 120 giga!
-
kerdojelen resz gondolom egy masodlagos lehetoseg.... oda is tehetik...
de ha csak a nyomai vannak az nagyon ciki.. latszik hogy aki csinalja a gepeiteket annak kurvara nincs ideje vagy ereje foglalkozni a xbox360al..
1)vagy hajszaritoval lehet felmelegiteni a cimket es levenni
2) vagy gillette pengevel siman alanyulni es vegigtolni alatta a penget
3) vagy felmelegiteni es ala vagni pengevel...
en a 2. pontot hasznalom.. -
Oldman63 #21000 40 rugó + szállítás...
Megéri ez az árát?
120GB-os HDD X360-hoz -
Gabe18 #20999 Legalábbis nekem ott nincs (csak a nyomai) ahol a képen a kérdőjel van. -
Gabe18 #20998 "Seggén"? Hát ez ugyen nem tudom hol van egy konzolnak,de tudtommal itt kell lenni a matricának,az előlap mögött:
-
"szvsz a +15ezret röhögve megéri. a kérdés, h az XCM szett megéri e a 15ezret szvsz :)"
ez mennyire PR szoveg paszmek:DD:D:D:D: hogyne erne meg a 15 ezret.. talan jobban megeri azt a manit mint a vizhutes a 30at... -
naja.. ez kurvara igaz!!! az XCM csak a heatsink homersekletet meri.. wadarr meg lehet hogy a heatsink es a proci koze dugott egy meroket amivel jobban lehet merni a proci homersekletet...
tenyleg jo lenne elvinni wadarrhoz hogy megmerje mizu.. bar az is lehet hogy nem tenne meg mert akkor a vizhuteses szervizenek annyi.. es csak xcm et kellene csinalgatnia ami lehet nem hozna annyit a boltjanak.. -
lol.. te hulye:D nah mindegy.. nem megyek bele... -
MadCatz VGA kábel eladó. 5000 Ft. Jelentkezni pm-ben. (Csak kibontva lett, h nem-e rossz;)) -
Wadarr 7000Ft-ért javitja! x-media.xel.hu (Már ha természetesen javítható, és nem alaplap cserére szorul, mert akkor 40 ruppo a javítás ára ...) -
És garancia nélkül mennyiért javitják a 3 ledes gépeket? -
a seggén lévő matrica, ha sértetlen, akkor visszaküldheted gariba :) (szla és garlevél ajánlott) -
belinkelnéd konkrétan? met tén nem találtam meg... -
természetesen elveszti a garanciáját... -
Szevasztok!
Ha egy flashelt gép 3 leddel meghal, akkor az már sehogy se garanciás igaz? Sztem hülye kérdés, de majd akarok egyet x360-at venni és csak tisztába szeretnék ezzel lenni.
Előre is kössz a választ! -
jah, van csomo trükk, hogyan lehet a GPU-t rászoritani az alaplapra, h ne váljon el a hőtágulástol, csak sajnos xbox scenen van akinek attol még 3ledes lett ... :(
lizardman: hát, ha fejcserére is kell költened, akkor megértem, hogy vizhűtéssel együtt már röhejes ára lenne az egész csereberének. -
amúgy is érdemes majd jó pár tesztet átnyálazni ezek után,nem kell egyből fejest ugrani a 65-ösbe
-
A Wikipédiát néztétek már ?
Érdekes amit írnak, hogy lehet hogy ha a GPU hűtőbordához másik tartót használsz az is segíthet! -
Még egyik mellett se volt 3 ledes visszajelzési probléma! (Csak pár vizhütésnél, de ugye a sok hülye balfék otthon probálkozik a vizhütés összeszerelésével, és ugye nem könnyü.... De akiknek Wadarr szereli be, azoké remekül megy...)
Más: Igazad van, ez egy hülyeség, hogy megvárom azta gépet, mint már lejjebb irtam (és más is), legjobb esetben 2008 közepére fog megérkezni europába!