176915
banner
  • tihibaby
    [IMG][/IMG]
    Ha ilyet keresel,akkor itt.
  • tihibaby
    Mondjuk 31.-étől van az akció,az pedig Csütörtök.
  • Sephi
    Ragna alli.
  • tihibaby
    Fain!Én is az újságjukból néztem.....
  • arty
    1152x640 az a 720x480 (halo3) ... ;)

recésebb mint az átlag, de ha nem 'akarod' látni, akkor később nem foglalkozol a képhibákkal :)
  • Sipka
    valaki a #36258-re?
  • Ragnar360
    Melyik realmen v meik guildbe ? karinév ?
  • Sephi
    Mit? BT raid kellos kozepen, felmaszott a kandurom a billre mert ugy gondolta nem figyelek ra eleget, es elbaxta a heal sort ami miatt behalt a raid.

Fogtam, levettem es agyon szerettgettem :D Aztan elfutott mert mar tul sok is volt neki :DD

Asszony szokott meg pont akkor beszelni hozzam amikor valami atvezeto muvi van egy RPG-eben. Azt imadom.
  • waspika
    Corában nem lehet kapni. Én kedden voltam náluk. Újságból faszán kinéztem. Előtte végigjártam, electo world, MM, tesco, auchan, 576....
    Sehol semmi. Na majd a corában, mivel ki is van emelve az újságban.
    Erre megkérdezem. Fogalmuk sincs mi az. Náluk csak ezek vannak (prémium, meg elite).
    Akkor B*SSZÁTOK meg.

Komolyan iszonyat ami ebben az országban van.
  • tihibaby
    Cora-ban 59900,-
  • garfield592
    akkor mennyi az arkad?
  • dienesoft
    Olyan 80-90 között találsz Preimum packot, bár szerintem neked tényleg megfelelne az Arcade is, olyan nagyon nagy értelme nincs a winyonak...
  • Sir Quno Jedi
    Sokba. Neked szvsz. elég egy arcade. Aztán ha nagyon akarod, később vehetsz HDD-t hozzá, de minek?!
  • garfield592
    Na szóval mennyibe kerül a prémium?
  • Sir Quno Jedi
    core-t már nem gyártanak, ahelyett van az arcade
  • dienesoft
    Akkor négyet, elegem van, olvassatok FAQ-t máá, ahelyett hogy magyarázok! :]
  • dienesoft
    Öhm, akarom mondani, 3 dolgot tehetsz, de gondolom költséghatékonyan akarsz vásárolni :)
  • Csacsi
    Van Arcade pack is.
  • dienesoft
    3 fajta pack van...
    Core:egy memóriakártyás, ehhez nem jár winchester
    Premium: fülhallgató, ethernet kábel (Live-hoz), 20gb-os vinyó...
    Elite: Nagyon extra, 120gb-s vinyó, stb...

Mindkettőhöz egy kontroller van. 2 dolgot tehetsz (vagy hármat, de a harmadik a legdrágább): 1.Megveszed a Core változatot, és veszel hozzá egy 20gb-os winchestert. 2. Megveszed a Premium packot, amihez jár egy 20gb-os winchester. 3.Megveszed az Elite-t, de ez a legdrágább.
  • garfield592
    20gb vinyoval:D
  • garfield592
    Szasztok!
    Mennyibe kerül egy alap xbox 360 1 kontrollerrel+egy 2gb vinyoval?
    Ha lehet akkor egy boltot is mondjatok pls!
  • dienesoft
    A winchester arra szolgál, hogy a Live-ról letöltött játékok, képeket, videókat, extrákat tárold rajta. Teljes játékok tárolására szerintem nem alkalmas, én nem tudok ilyesmiről.
  • zole72
    Üdv.
    Remélem tudna nekem valaki segíteni ebben az xbox-os témában még nem vagyok jártas benne arra lennék kíváncsi hogy látom hogy ehez is van winyó mint a ps3 konzolhoz azt szeretném tudni hogy ez is arra szólgál e hogy játékokat futtathatunk rólla?
    Ha igen akkor erre hogy van a felmásolása lemezről másolja fel az xbox a winyóra vagy lehet simán gépről is felmásolni rá és ha visszatesszük akkor lehessen futtatni.
    Vagy hogy működik ez vagy mire szólgál?
  • Kandurex
    sajnos
  • Sir Quno Jedi
    Az a kussolva sarokbanmeghalós típus vagyok???
  • Kandurex
    velem meg pont fordítva, magamba fojtom :/ semmi üvöltözés, semmi nyavajgás :( c
  • amdrula
    1. Nagyon szomorú, ez az ember egy idióta, bármilyes súlyos büntetést megérdemel.
    2. Nem tudom ki fordítja ezeket a híreket, de hogy ilyet beír "A férfit 47 év börtönre ítélték." az is durva, mivel a hírben az van, hogy akár annyira is ítélhetik.
  • Kandurex
    volt egy pár hely, amikor pl. a flood hajó lezuhan, ott én is leraktam a hajam, szép volt (persze HDTV)
  • Sir Quno Jedi
    Néha én is üvöltözök a kutyáimal, ha egyikük rámancsol a winfos gombra és lefagy a szaros program (pl. WITCHER), de tudják, hogy nem komoly.
  • gergou
    hat ez elegge durva...
  • Sephi

"Elítéltek egy philadelphiai férfit, amiért az megölte 17 hónapos lányát. A 27 éves Tyrone Spellman azért haragudott meg lányára, Alayiah-ra, mert az fellökte az Xboxát. "Azt hittem, elrontotta" - magyarázta a férfi.

Az eset annyira felidegesítette a férfit, hogy megölte a lányát, majd megpróbálta úgy elhelyezni a holttestet, hogy a szakértők balesetre gyanakodjanak. A vizsgálatok során azonban kiderült, hogy a kislány több, fejre mért ütést szenvedett. A bizonyítékok hatására az apa bevallotta, hogy Alayiah nem esett ki az ágyból, hanem ő ölte meg. A férfit 47 év börtönre ítélték."

Hat bazd+.... tudom hogy durva de a hülye kollégám azt mondta erre :

Biztos nem mentett.

....
  • Zozo76
    Na, ma en is megnezem monitoron. mert tenyleg szep SDn. Igaz a PAL felbontas miatt nincs kulombseg hogy nem 1280x720ban megy a TVn.
  • deep
    Jah, SDTV-n fasza is, csak HDTV-n egy hányás:)
    Tekintve, hogy nincs élsimítás és 720X480-ban sikerül neki megjeleníteni a csodás, epikus grafikát:)
  • gergou
    En sd tvn nyomom a Halo 3 at, de helyenkent olyan gyonyoru, es reszletes, h csak amulok bamulok... Szal nem ertem minek fikazzak itt paran a grafjat. Panasz nem lehet ra...
  • Zozo76
    a HALO nem a grafikaert jo. kulonleges hangulata van. van aki szereti es van aki nem. de azert vannak olyan szep reszek hogy az ember csak bamul a kepernyore. ;)
  • Zozo76
    nem azt irtam en is? olvasd el megegyszer.
  • Kandurex
    hm, hm, Sephi hasonlókat mondott
  • gergou
    Na en is irnek par dolgot a demokrol.

Turok: annyira nem gazas, ahogyan mondtatok, nem egy korszakalkoto gamez, de el lehet vele szorakozni, es abszolut nem ronda.

Turning point: Ezt en nagyon vartam a videok alapjan. Rettenetes nagy csalodas. Kezdve ott, hogy eszmeletlen lowres texturak vannak, es a targyaknak nem hogy real time, semmilyen arnyekuk nincs. A jatekmenet rettenet unalmas, es kb 10 eve nem lattam olyat, h azert nem tudok egyik iranyban tovabb menni, mert egy 30 cm magas ladara nem ugorhatok fel, csak mert a fejlesztok igy gondoltak. Az elo varosrol meg annyit, hogy a forgalom lent holt nyugalmas a tamadas ellenere... Sztem ez a valosagban maskepp lenne :)

DMC 4: Soha egy DMC vel se jatszottam. kiprobaltam ezt, es nagyon tetszik, muveszi graf, rengeteg atvezeto animacio, elvezetes, be fogom szerezni :)
  • Sir Quno Jedi
    Én végigtoltam, nekem tetszett baromira, jóak kis klasszik jRPG. Pár embernek itt szintén bejött. Persze mikor eladtam, lebasztak, hogy ez szar és mérnem szóltam, majd eladásra kínálták ugyanott már másnap, csak jóval drágábban (kitalálod hol és ki). :(
  • CSOCSO
    Nah kiproszaltam par demot..

Turok - annyria nem gaz...soot.. tok zsir gyilkolni a dinokat!!
    kicsit gaz hogy fps nezetbol minden dino tok kicsi... pl ott van az a pici dinocska ami altalaban doglott dinokat eszik... fps nezetben akkora mint az alkarom.. kulso nezetbol meg a derekaig er a turoknak......

de a tbbi dino is ilyen...

Return point - aszem ez volt a cime... a lovoldozos resze szokasos COD 1-3 = GAGYI ES UNALMAS! viszont a kivitelezes meg a sok repcsi meg a varos.. megha nem is uber grafika de teljesen lenyugozott.. nagyon zsir feelingje van!

DMC4 - nah ez must have!!:D