176915

-
kést bármikor elő lehet venni? mert demoba nekem nem sikerült..csak akkor adta be amikor letámadott egy dino...pedig úgy hentelnék vele:D -
Zozo76 #36387 Ja ez igaz lehet ;) -
hy ugygondolom feldobom magam a pesti corába de ugyan megbizhatoan van ott az x360 arcade ? vagy olyan kamu cikk mint néha a tesco csinál :D remélem nem viték el az összeset holnap akarok 1-et máá :) -
Hát nézd meg az Internet Exploler mekkora egy szar már! Na azért nincs mert akkor az MS kénytelen lenne egy épkézláb oprendszert elkészíteni és akkor meg majd vakarhatnák a fejüket, mikor jönne az anyázás ha Xbox-on van jó böngésző akkor PC-én mért nincs. Mert PC-én nem lesz jó soha az IE, a sok biztonsági rés... -
#36384 HI!Most keztem el tolni a TUROK-ot.Sztem nagyon komoly kis gém lett belőle!!!A grafika szerintem nagyon szép és maga a játék is kellőképpen izgalmas.
-
Saját tapasztalat alapján mondom, 100%-osan megbízhatóak!!! Én is ott vettem az Arcade gépem, hűtésmod és overcool moddal. A mai napig semmi baja!!! :D -
Zozo76 #36382 Nem kell bedolni. Sajnos. Pedig jo lenne ha lenne. Nem ertem az MSt, van is bongeszoje. Van a PS3/WIInek is csak nekunk nincs. Oke hogy PCrol konyebb, de neha az agybol is jo lenne a kontrolerrel korbenezni a neten.

-
Satahoz mindig le van maradva a fw. 115 van nekem is ez egy nagyon jó iro, szerintem inkább ezt vedd. -
"Erre megkérdezem. Fogalmuk sincs mi az. Náluk csak ezek vannak (prémium, meg elite).
Akkor B*SSZÁTOK meg."
Szegedi Corában tegnap vett haverom Arcadeot. 175W 59990 -
Sima xbox nemde? Azon lehet futtatni mindent... Nehogy azt hidjétek 360 XD -
Freedy #36378 Ha nem, akkor oszd meg velünk, hogy hogy csináltad
-
Freedy #36377 Csak hülyéskedsz ügye?:D -
Zozo76 #36376 Senki nem vette eszre milyen szuper WEB BROWSERem van XBOXon? 

-
Van 1 halo3am fóliás bontatlan nem bundle 8eFtért. Akinek kell PM -
Én is teljesen így gondolom. Egy nagy hype az egész, szerintem, főleg X-en, mert ugye ez úgy van előadva, mintha az előző generációban a Sony egyik legerősebb címe lett volna.
Anno még az első részt végigjátszottam, de már a 2.-ra sem éreztem késztetést.
-
zottyantas #36373 Helló. Valaki mondja már meg igaz-e, hogy kijavították az x-box 360 hibáját és már van olyan széria, ami nem hibásodik meg, azaz nem olyan eséllyel vagy valami ilyesmi bár szerintem értitek a kérdést. Valami arcade-ról hallottam ilyet. -
haj, nekem annyira nem tetszik ez a DMC játék, szép meg pofás, textura szinten, mert hát olyan túl sok tereptárgyat nem véltem felfedezni,...de úgy kb. ennyi, megyek oszt hent, nem túl bejövős :/ -
pfff...elvileg működött, de törölték most...
"not archived", azaz nincsen csomagolva..és ezért törlik..
akkora parasztok ezek az Xbox-Sky-osok.. -
amdrula #36370 Nekem is 940BW van, szeretem, bár utólag belátom lehet nagyobbat kellett volna venni :D -
az egy nagy darab NUKE! biztos forrásból!! -
Az xbox-égbolton Pal-os DMC 4. Mondjuk elég nuked gyanús az nfo alapján. -
Zozo76 #36367 Kiteszteltem a ket monitort (Samsung SyncMaster 940bw [TFT] es LG Flatron f900b [CRT]). Akarhogy neztem, mivel a TFT moncsimnak a felbontasa 1440x900 mindenkeppen fog interpolalni, gondolom azert lett a legszebb kep ugy ha az XBOX az 1280x720-at nyomja, mert ugye nincs olyan felbontas beallitas a BOXon ami nativba kuldene a jelet a moncsinak. Ha meg mondjuk beallitok a dashboardon egy masik felbontast ami elter az 1280x720-tol, akkor meg a BOX is interpolal gondolom 1280x720-rol a beallitottra, aztan meg a TFT is fog az 1440x900-ra. Szoval akkor csak ugy a legjobb a kep ha a BOX 1280x720ra van allitva, es igy csak a TFT interpolal 1440x900-ra.
A CRT monitornal a legjobb megoldas az 1280x1024 volt, persze NORMALra allitva a kep-aranyt. Igy lesz egy faintos fekete sav alul felul (Dead Rising peldaul), de a kep nagyon szep rajta, es nem nyujtja ki. A Call of Duty 3 viszont rendesen ment teljes 4/3-ban (vagy ez inkabb 5/4?). Annyi erdekesseget viszont eszrevettem hogy a Dead Rising -akkor ha a felbontas elter az 1280x720-tol-, kemeny V-SYNC hibat produkal a kepen, foleg a fordulasoknak lehet eszrevenni. Meg 640x480-ban is. Ugyanezt csinalja hagyomanyos TVn is ha a freki 50Hzre van allitva. 60Hzen nem csinalja. Arra gondolok hogy a DD tenylegesen 1280x720ban renderel aztan a felbontas konverzio miatt keletkezik a V-SYNC. Azt hogy a 60Hz mennyire faraszto hosszabb tavon a CRTn azt nem tudom, csak par percig teszteltem, de lehet hogy sokat hasznalva mar lefarasztja az embert.
Azt kell mondjam hogy azert nem estem hasra nagyon, hiaba a nagyobb felbontas. En egy Thomson 82-es szelesvasznu SD TVt hasznalok, aminek szerintem nagyon jo a kep elessege (mar ahhoz kepest hogy katodsugarcsoves). A sokat emlegetett Dead Rising-ben levo, hagyomanyos TVn olvashatattlanak mondott feliratok ezen tisztan latszanak. Boven az olvashatosag hataran belul van. Szoval maganvelemenyem, hogy bar tenyleg tiszta a kep (TFT es CRT), nagyfelbontast ad (TFT es CRT), de a kep kicsi es valahogy a szinek nem az igaziak, es a 60Hz nem egeszseges (CRT). TVn elethubb, erosebb, teltebbek a szinek, kellemesebbek. Persze azt is hozza kell tenni hogy a TFT nem farasztotta le a szemem egyatalan, ellentetben a TVvel. Ja, meg ami meg gaz a TVn az az interlace. Fordulasoknal rendesen latni a fesus kepet ahogy a ket felkep kisse elcsuszik egymastol.
Na ha hulyeseget irtam javitsatok. :)
Keszitettem 3 kepet, hogy az en kicsikem is benne lehessen a topikba.
Lehetne a kep cime ez: SZEGENY, CSORO MAGYAR HDTVje. :))))
-
golemkonzol: korrektek (nem csak saját tapasztalat!) -
Alapból ImgBurn-al írók mindent és mennek is rendesen. -
zole72 #36364 Xbox360 az felismerné egy rádió-s bill + egeret vagy ehez külön kell venni bill + egeret is (ha lehet hozzá venni.) -
én is 60ért vettem euronicsbe! az arcadet -
nemtom mi a csecs van. szvsz az en cuccom megy tonkre.. regen tok zsir volt.. kiirt jopar jatekot clonecd vel.. semmi ujraprobalkozas meg ilyenek.. most meg allandoan ujra kell probalnom az irast....
meg ki akartam irni 11 dvd nyi animet a havernak.. 5 ot nem irt meg.. egyszeruen elbaszta oket neroval... szal lol.. -
valaki írja le pls, hogylehet demot kiirni, cd-re lehet gondolom, és RW-s nemjó, mert azt próbáltam :)
-
golemkonzol mennyire megbízható?
70-ért van átalakított arcade. Drága? -
Az a rohely, hogy nekem fogalmam sincs milyen dvd iro van a gépembe (mert HP brand) de ez irja a legjobban a X játékokat. -
szeretnek venni uj dvd irot...termeszetesen csak pioneer johet szoba...
szoval ket lehetoseg van
Pioneer 212D - ami miatt tetszik az a SATA interface ( egyetlen ide eszkozom az a dvd irom)
newegg.com on nezem a pontozasokat es nem a legjobb..
3.5/5 csillagbol es ez 45 ember kritikaja
a masik a Pioneer 115D es 35 emberbol 5/5 csillag
valakinek valami tapasztalata a sataval kapcs? vagy csak siman vegyem a 115d-t?
igazsag szerint nagy kulonbseg nincs sata es ide kozott... marmint ami a sebesseget illeti.. es a kabel sem olyan nagy lenyeg mivel vekonka' ide kabeleim vannak.. szal nem ronda -
Nagyon köszi! :) -
Eladó egy Assissin's Creed ha érdekel valakit küldjön privit. -
Én is 59-ért vettem. nem olyan rég. Debrecenbe, aszonta nem nagyon lesz most egy ideig. -
demot probaltam.. IGN en 7.5 re pontoztak vagy mennyire.. szal nem tokeletes de azert fasza jatek.
szvsz az egesz jatekot a dino resz tartja eletben.. anelkul kozepes lenne.. -
PC-en igen. -
Hello!
A Turokot próbálta már valaki? Megéri foglalkozni vele? -
most néztem a neten a cora-ba van arcade 59-é:) csak ugyan tényleg van a boltba is ? (lehet felmegyek pestre :) -
Nem lennék meglepve. -
ez furcsa az 576-ban kb-1 hete kivolt irva az x-arcade 59-é ma nézem a 576 oldalát és arcade pack ki sincs irva . Tán elkapkodták mindenhol v-mi ??,