176915

-
Mit szolnál ha egy hétig máshol rontanád a levegőt? Ezt a stílust nem igazan kedvelem.
Majd megnezzuk hogy mennyi vitatkozas és anyazas lesz itt amig te "pihensz".
-
bllo #36708 Én kérek elnézést, hogy nem anyázok, és nem dobálózok "lowpoly texture"-okkal, de ha annyian nyomják itt a DMC4-et, akkor mondjátok már meg, hogy van-e benne Co-op, mert sem az nfo-kban, sem a review-kban nem találtam rá utalást, és ha nincs, akkor ajánljatok valami verekedős jellegű game-t amiben van . . . -
Ragnar360 #36707 Még mindig csak ugatsz , és nemtudod a jelentését , maig lenem írod ide . Nem köttél volna rám , ha tudnád mi az a lowpoly textura .
Idióta vagy , az is maradsz.
Miattad kaptam egy warn-t , örülhetsz , de leszarom , LENÉZLEK , leköplek , leszarlak , seggláma vagy !

-
Egy kis segítségre lenne szükségem!
A Kameoval játszom. Már megvan a 10 Elemental Warrior és most ott tartok, hogy elvileg lehetne menni a főellenség Thorn kastélyához. De ha a nagy tükörnél azt a pályát választom ki, akkor ugyanazt végigjátszajta velem a gép, amit a játék legelején (a 10 Elemental Warriorból csak 3 használható). Nyilván valamit még meg kell csinálni, de vajon mit? -
tihibaby #36705 Pontosan!
Nem érdekük,de azért véletlenségből előfordulhat 1-1 elszigetelt eset.
"2. Mégjobban rontani a hírnevüket nem olyan jó dolog (bár nekik már úgyis mind1 :p)" LOL
-
amdrula #36704 Szerintem nem áll érdekükben bannolni a gépeket csak azért, mert olyan régióból játszol, ahol nincsen live.
1. Pénzt keresnek rajta
2. Mégjobban rontani a hírnevüket nem olyan jó dolog (bár nekik már úgyis mind1 :p)
3. Ha mindenképpen azt akarnák, hogy ne menjen a live innen, akkor csak az ipket kellen kiszűrni. (igaz, akkor egy külföldi sem hozhatja ide a boxát és játszhat online, de ez van :D) -
tihibaby #36703 Elismerem,szeretem az összeesküvés elméleteket.
Lehet üldözési mániás vagyok?

-
-
amdrula #36701 Kicsicica, szerintem én tisztában vagyok a szó jelentésével, ellentétben veled. -
ez a dmc 4 nagyon zsír game:) nem kérdezem hogyan lehet tövbbjutni mert elakadtam:DD -
ez már ér egy pontot, :/ kénytelen vagyok adni, mert már az elmúlt napokban, többé, kevésbbé jogosan panaszkodtak rád -
nem tudom, nekem annak tűnik, hovatovább lehet igazad is
-
Ragnar360 #36697 Semmi kivetnivalom nincs eddig , amugy meg huzzal anyádba , vele beszélj igy ! Nem vagy tisztaban ,h mit jelent az a szó , akkor ne a máésikat hulyézd le .
Buziláma! -
tihibaby #36696 Talán pont azért,mert van hibalehetőség mint mindenhol,és az a tény hogy a LIVE tőlünk legálisan nem érhető el ad némi alapot az"urban legend"-re.Igen,szerintem bannolhat gépet az MS módosítás nélkül is,és ha nem támogatott országból bannolják,nem vagyok benne biztos hogy izgatni fogja őket a tévedés.Miért is tennék?
Nézd,nekem egy személyes jóbarátom járt így tavaly,ha Ő hazudott akkor Én is,ezt vállalom.
Az MS hozzáállásán a dolgokhoz meg lehet vitatkozni,van amiben korrektek,(félig kényszerből,gépjavítás,játékok lokalizálása stb.)van amiben kevésbé(LIVE magyarországi legalitása,bann,gép minősége stb).
A véleményemet írom le,de az miért is hülyeség?
Peace! -
amdrula #36695 Lowpoly textúra, igazán okos gyerek vagy te.
Btw ha értenéd a review-t, akkor tudnád, hogy nem csak "szuperlatívuszokban" lehet beszélni a játékról, mivel ők sem ezt teszik... -
a microfos, szerte a világon banolgatja live -ról a macerált gépeket, szerinted, de csak is szerinted, ha egy 1 % esély is van a tévedésre, megtehetné a bant? már csak úgy jogilag, mert ugye az ASZF, amit feltételezem nem olvastál, a MÓDOSÍTOTT gépekre vonatkozik!
urban legend, józan ész, nem kell a hülyeséget terjeszteni -
Ragnar360 #36693 DMC4 igazi nextgen , érdemes megnézni a gametrailers.com on a REVIEW-ot , nagyon durva! Grafika pazar , animació , történet , koreográfia meg ugy mindenröl csak szuperlativuszokba lehet beszélni .
A texturak kicsit lowpolyk , de kinem szarja le , messziröl (inkabb ugymondom ,h tavolabbrol) nem latszik semmi , kicsit U Engine 3.0-ra emlékeztet a graf. motor :)
Feliratta magát a nextgen gammák listájára , de a nagybetüs NEXTGEN ápr. végén érkezik , GTAIV [szünet] PONT. 10 millió környékén lesz eladasokba lazán -
bllo #36692 Kérdés Reloaded:
A DMC4-ben van Co-op?
Vagy van valami ajánlott verekedős jellegű game amiben leledzik Co-op? -
tihibaby #36691 Erről most a Refurbished gépek okozta "hisztéria" jutott eszembe... -
semmit, közvetlen az Microsoft Magyarországtól kérdeztem, ilyen eset még nem volt, lehet, hogy ők kamuznak, lehet nem... -
tihibaby #36689 Ööööö,személyes ismerős mint legenda kialakításában résztvevő,szenvedő fél szerepét betöltő egyén,érvényesnek számít?
-
urban legend -
detoxic #36687 

-
tihibaby #36686 Wii-n már túlvagyok,a többivel még visszamenőleg is(kivéve az Xbox Classic)rendelkezem,úgyhogy nem panaszkodom!
Bazz a minap nyomtam Sega Saturnon egy kis Panzer Dragont,azért akkoriban az mekkora szám volt?Nextgen?És a vicc az hogy még most is jó....
Nem kicsit,nagyon!
-
Egyébként engem se kell félteni, a DMC4-et épp most pörkölöm... 
-
Zozo76 #36684 "Ezzel aztán mit tud kezdeni az egyszeri játékos...."
Kidobja mergeben az egesz XBOXat a francba (mert mar elege van hogy beszarik, zorog, nemmegy, es behal) es vesz egy PS3-at! Megorul, hogy bar joval kevesebb jatek leledzik ra, de ez mar sokkal komolyabb gep, elbirja a linuxot is!!! Vegre a PCt is kidobhatja mert azert ez megiscsak PS3! Fel is kinlodja az OSt ra es akkor dobben ra, hogy majdhogynem hasznalhatattlanul lassu. Kinlodik meg egy darabig, elvezi hogy a jatekokat a vinyorol is lehet jatszani, csak ejjelre kell ugyhagyni a gepet mig felmasolja a vinyora magat. Aztan megunja es ezt is kidobja francba. Elmegy, es mint utolso mentsvar, megveszi ALMAI konzoljat! Hazaallit egy WIIvel... Beteszi a HDTV ala, probalgatja a jatekokat es kozben azon topreng hogy mi a franc az oka hogy az istennek sem akar HD felbontasban megjelenni a jatek. Hosszas elkeseredett kinlodas es forumozgatas utan ragyun' hogy itt bizony lottek a nagyfelbontasnak ugy ahogy van. Meg ket napig elkalimpal a lakasban, probalja szokni az iranyitast, aztan -miutan lebenult a fel oldala- feny kerul az elmelyebe, es ugy vagja ki a wiit meg a HDTVt, mint szart a palankon. Harom a magyar igazsag es egy a raadas, elhatarozza hogy ad meg egy eselyt maganak, es vesz XBOX/PS2/GC-t (tetszes szerint mindenki behelyettesitheti amit szeretNE), vesz par jatekot hozza szare-hugye, es ellesz vele, megallapitvan hogy a jelenlegi next generacio ugy szar ahogy van.

-
tihibaby #36683 Nem kell itt exkuzálni magad,ki így ki úgy viszonyul a dolgokhoz.
Ez a szabad választás lehetősége,az ideológiát meg hagyjuk meg másoknak.....
-
Köszönöm a válaszokat!
Egyébként félre ne értsetek, nem vagyok a másolósdi híve, szívem szerint nem módosítottam volna, de hozzám is így flashelve került úgyhogy nem volt mit tenni. -
tihibaby #36681 Sőt olyanról is lehetett hallani hogy módosítatlan géppel is bannoltak kishazánkból már játékost,és azzal igazolták a tévedésüket mikor megkérdezték a supportot,hogy nálunk nincs hivatalos LIVE és lehet azért volt a bann.
Ezzel aztán mit tud kezdeni az egyszeri játékos.... -
Zozo76 #36680 Akkor jol gondoltam. Tomy Lee, a sajat geped dobott fel teged. 

-
Zozo76 #36679 Na. Nem a flasht szurik hanem a masolt jatekokat. Bar itt mar mindenki irt mindent, HA a konzol TENYLEG gyujti az adatokat az elinditott jatekokrol, akkor mindegy hogy mit csinalsz a neten, mert amint csatlakozol a LIVEra, ugyis elkuldi a konzolod az MS szervereinek hogy mi futott a gepeden (legalabbis gondolom). Aztan ha bujeralt jatek akkor BAN. De ez is olyan hogy szerencse kell hozza ahogy itt olvasgatom sokan vannak fennt flashelt geppel es meg nem vagtak ki oket. Persze ami kesik nem biztos hogy mulik. 

-
Tomy Lee #36678 Mikor engem Ban-oltak akkor azokon a napokon nem is volt disc a gépben hanem csak Live-on voltam nézelődni.Nekem nem kellett,hogy másolt lemez legyen benne.Anélkül is megoldották/észrevették.
-
Zozo76 #36677 Az a tuti biztos ha CSAK eredeti jatekkal jatszol a flashelt gepen. Csak akkor meg minek hozzanyulni? 

-
Zozo76 #36676 Nem. Jobb a szeles kepernyo, meg ugy is hogy a keparany nem 16/9. Igy megiscsak nagyobb a kepfelulet, mert nem minden jatek megy 5/4-ben vagy 4/3-ban, vagy mittudomen most melyik arany a helyes. Probalgattam a 19" LG CRTn es ha nem megy fullba, akkor szelesben nyomatja a box de olyankor mar elegge kicsi a kep. -
Sziasztok! 
Végre sikerült vennem egy Xbox360 konzolt, és hát mit is mondjak nagyon tetszik. A fenti FAQ-nak hála minden infót be tudtam szerezni, ezúton is köszönöm annak aki belinkelte. Mindezek ellenére viszont két kérdést föltennék, amiben a segítségeteket kérném:
1. Ha másolt játékkal játszok flashelt gépen online, bannolnak. Ez tény. Viszont mi van akkor, ha eredeti játékkal játszon online, de flashelt gépen?
2. Ha nem játékkal játszon online, hanem csak demókat, videókat, témákat, háttérképeket stb. akarok letölteni/nézelődni a liveról akkor azt flashelt gépen megtehetem vagy ezért is ban jár?
És, hogy a témához is hozzászóljak: Én játszottam a DMC 1,2,3-al is, tehát azon hogy a DMC4 mestermunka lett már meg se lepődöm...
-
ilyen szempontból azért szerencsésebb a 5:4 nem? -
amdrula #36673 1. Nincs akkora képátló.
2. képaránnyal mindenképpen szívás van, vagy az 5:4-el, ahol alul felül fekete csík lesz, vagy a 16:10-el, aminél kicsit szétnyújtja a képet.
Btw én is (ws)TFT-n játszom. -
"szvsz el lett baszva a kurvasok beszelgetessel.. minden percben felbeszakad a beszelgetest mert vmit ki kell valasztani aminek a felebol ugy is ugyan az lesz a valasz szal tok hulyeseg az egesz ahelyet hogy lenne valami fasza latvanyos video mindenhol mint az mgs ben."
Vazzeh. Mass Effectben ez a lényeg! Én pl keveseltem is a beszélgetéseket, ez dobja fel az egészet és ahogy meg van csinálva az iszonyatosan mesteri. A legjobb game mostanában amivel játszotta. MGS az sehol nincs ehhez (meg még sok másik játékhoz sem) -
sziasztok! olvastam a FAQ-ban, hogy rá lehet kötni TFT monitorra is a gépet! az volt oda írva, hogy "majdnem olyan" mint egy hdtv-n! Miben különbözik? hiszen egy mai TFT monitornak van olyan felbontása mint egy HDTV-nek! Én komolyan gondolkodom konzol vételén, de nem akarok külön HDTV-t venni hozzá, viszont szeretném maximálisan kihasználni a konzol adottságait! ezért gondoltam, hogy a 17"-es TFT monitoromon futtatnám, de a ti véleményetekre is kíváncsi vagyok! -
laxika0428 #36670 ha a legelejéről van szó, akkor guggolj le, és várd meg amíg a két manus messze kerül egymástól, és azt lődd le amelyik jobb oldalt van és a társad aoutomatice lepuffantja a másik csávót