176915
banner
  • mademan
    ok!és mivel jobb pl az elite?:azon kivul hogy sok extrát adnak hozzá?
  • TVelvet
    60000-65000 kb. plusz minusz néhány ezres, eladótól függ
  • mademan
    thx!És kb mennyibe kerül egy arcade xbox 360?
  • TVelvet
    1. Nem
    2. Lehet
    3. Lehet, de kell hozzá venni külön egységet, de olyan mint a számítogép nemlesz.
    5. Zenét,filmet fel. játékot nem
  • mademan
    Hellóka!4 kérdésem lenne:
    1.Lehet e xbox 360 al internetezni(pl sg.hu ni)
    2.Lehet e pl cod2 cod4 et multiba tolni?
    3.Lehet e billentüzetet+egeret csatlakoztatni az x boxhoz hogy olyan legyen mit egy számítógép?meg a játékokban is ugyanolyan legyen mint a gépen!
    4.Fel lehet e telepíteni az xbox 360 winyójára a játékokat,filmeket,zenéket stb..?
    Huh hát egy kicsit hosszúra sikeredett,de azért várom a válaszokat!
    Köszönöm!
  • CSOCSO
    ja ez az de nem vagom....... komolyan 120 millio raketa kell a buzi trexre.......... a csavo meg szerencses.. nekem ennel 5szor jobban a seggemben volt allandoan a trex...
  • ThugEdge
    ez lenne masta?
    én még nem tartok itt szal csak ippeghogy belepillantottam
  • Xenu
    Hányszor kell legyőzni benne T-Rexet? Mert én még csak egyszer találkoztam vele..
  • CSOCSO
    valaki tudja hogy kell megolni a buzi t rexet a turok vegen???? se ign en se gamefaqs on nem irtak meg rola semmit!
  • Gideon Wieth
    igen és minden másodikban hogy baromság mert nem mozgást érdekel... Ez csak félig igaz én ugy hallottam
  • spammer
    Régi alap 1.14-es volt rajta, de már raktam rá 1.20-ast.
    De még nem próbáltam, PIO 110D megírta a lemezeket zsírul ;)
  • TVelvet
    20
  • Senkkik
    hány mission van?
  • kisfigi
    Ugye aki már játszhat vele..
  • narumon
    Milyen és mikor Fw van rajta? Nem szabadna igy viselkednie, de amikor nekem még 108 volt akkor még nem irtam DL lemezt. 109-essel már igen azzal nem volt gondom. Elvileg gondolom 108-al sem szabadna lennie, de nemtom.
  • narumon
    Én nem birtam normálisan irányitani, csak felbasztam rajta magam, úgyhogy rá is hagytam.
  • priluki
    Olvastam valahol egy cikket,hogy xboxokat háloba lehet kötni pc-n keresztül Hamachival. Tudtok erröl valamit?
  • Rena11
    nézd meg jobban szerintem üres
  • TVelvet
    Na végigtoltam a DMC4-et nagyon jó lett a game, jó a love story :)
  • deep
    De van. Csak moddolt.
  • priluki
    hi,Richo lemezzel szoktam irni,de ahonann rendeltem ugylátszik nem lehet kapni (mediadepo),tudtok valami oldalt ahol olcso?
  • Rena11
    a képen nincs is xbox 360 csak a háza
  • FOX HOUND
    id-t nem fogad el a box mikor netre akarok csatlakozni valaki segísen már plz
  • detoxic
    Dehogynem!
  • torrente
    Na végre lenyomtam a Kameot. Úgy általánosságban elmondható, hogy kedves, aranyos játék, jó ötletekkel és nagyon szép vizuális körítéssel. De néhol kegyetlenül fel tudja baszni a zember agyát! Nem tudtam eldönteni, hogy a kontrollert az LCD tv-be vágjam bele vagy a haverom fején verjem szét.
  • Nagydög
    Van valakinek tapasztalata billentyuzet+eger adapterrel? A kontroller nem valo fpshez.
  • detoxic
    Jaja.Én kérdeztem,azóta megszereztem!MINDENBEN veri az NHL08-at!
    Pont mint az NBA 2K8 az NBA08-at!
    !!2K8!!
  • waspika
    Ez tényleg nem nagy gyűjtemény. Nekem is ez van most otthon csak wii nélkül (2 hete adtam el, mert nem játszottam vele egyáltalán). Tv, meg hifi háttér ennél jobb.

Én szerencsére olyan helyzetben vagyok, hogy jól fizető helyen dolgozom. Tisztességes adózó állampolgár vagyok (kis balkáni hazánkban ez is extrának számít manapság). Nekem is ez a hobbim, aminek asszony természetesen nem örül.
    Egy bajom van. Az, hogy a korábbi konzoljaimat mindig becserélem az újabbakra. Nes-nél kezdtem és voltam olyan szerencsés, hogy minden konzol megfordult a kezem alatt. Ha mindet meghagytam volna mára iszonyatos gyűjteményem lenne. De mikor még tanultam nem volt pénz és muszály volt mindíg beszámíttatni a régi konzolt+játékokat.

Sokszor visszasírom, hogy jó lett volna őket megtartani.Pont tegnap nézegettem ilyen extra gyűjteményeket. Nagyon jó volt látni, hogy sokaknak miket sikerül megszerezniük.

Iszonyatosan szeretek játszani. Azt hittem ez később alábbhagy, de miután megszületett az első gyerkőc egy kicsit alábbhagyott, de este nyolctól, meg mikor alszik állandóan nyomom a játékot. Asszem 50 éves koromban is ezt fogom csinálni. Igaz most jön a második baba, remélem utána is tudok időt szakítani a játékra.

Bocs, hogy hosszú voltam.
  • CSOCSO
    buzi T rex et nem birom kinyirni a legvegen............... elfutottam mar mindenhova.. gondoltam arra hogy nem leloni kell hanem valami mechanikaval agyoncsapni vagy valami de semmi............. legalabbis nem jottem mg ra hogy mit kene csinalni.. shotgun masodlagosaval non stop elterelem es vagy mar 5-6-7-8 raketat ralottem.. nem hiszem el hogy komolyan 15-20 raketa kellene ra......... szanalom

nomeg az is hogy a t rex lat akkor is ha nem mozdulok.. holott minden tankonyvben benne van hogy a t rex mozgast erzekel..
  • Tomy Lee
    8-9 óra alatt végigfutsz az összes pályán és közben írtasz.Ennyi az egész game.Na talán annyi,hogy co-op mod van.Egyszer Kane majd Lynch-el vagy.Nagyon érdekes
  • Tomy Lee
    Oksa.Remélem ez a kristályos kijelző elnyeri tetszésem:S
    Remélem passzol majd a box-hoz is.Na + a 2000:1-hez sem rossz tulajdonsága.
    Meglátjuk majd!
  • CSOCSO
    tyuuu ezt a kane and lynchet nagyon lehuztak.. ennyire kaki a jatek?
  • Aguinaga

majd írd meg, hogy milyen, én is mostanában akarom lecserélni a 17"-os TFT-m
  • Tomy Lee
    Ok,közben meglennék(végre).ITT raktáron van és nincsenek is messze a városomtol.
  • Aguinaga
    Én anno náluk vettem az Acer TFT-met (mondjuk van 3 éve már), egy próbát megérnek. Bár ahogy elnézem, pont a P (Prestige) szériát nem írják az árlistájukon.
  • Aguinaga
    Sőt, ha beírsz egy kódot a megfelelő helyre (aka NHL08), akkor még az idei mezeket is megkapod. Igaz, grafikailag nem veri az EASports játékát, de azért nem csúnya, sőt, nekem a stadionok látványa pl. jobban bejön (pl. mikor visszajátszáskor látni a VIP-páholyok üvegezett boxait a háttérben :)
  • Aguinaga
    CSak mert én is hasonlóan jártam az írómmal, de frissítés után jobb lett... :)
  • Aguinaga
    De, eredeti minden (mai) név.
    Vannak ilyen régi csapatok meg válogatottak, na azokban csomó ilyen Right Wing 1 nevű ember rohangál. Ami a legbosszantóbb, hogy bizonyos feladatok teljesítése után megkaphatod ezeket a régi csapatokat (lehetsz velük), de a játékosok "neve" az ugyanez marad..
  • Tomy Lee
    Ezek közül voltak problémáim:(
    Mindegyik a Nagykerekbe szaladgál érte és kitudja mikor lesz meg.Egyiknél sincs raktáron.Ahol van ott nincs utánvételes fizetési mód.
  • woodbear
    szemezgess a boltokból! http://www.argep.hu/main.asp?suche=Acer+P193W&x=24&y=10