176915
banner
  • Zozo76
    Csocso! Te nyomtad ki a kidontott beton-oszlopokat? Megneznem az auto hatuljat is...
  • Zozo76

Nemsokara en is tudok vegre venni HDTVt. Olyan 4-5 ev mulva...
  • CSOCSO
    en itt tartok :D

• amdrula
    TDK-val nincs baj, mivel, amikor beraktam imgBurn kiírta, hogy az alapanyag Ricoh... :D (bár nemtom hogy az összes az-e, vagy több gyártó is szállít nekik)
    Én be merem válalni a TDK-t bármikor, csak ha drágább/egy árban van a verbával, akkor felesleges.
  • gaboo7
    Hát én sajna még csak a felénél járok ennek az "evoluciós folyamatnak" de folyamatba van! Eddig jutottam:
  • Adi
    Ez rohadt király!:)
    Mennyi idő és munka lehetet ezt megcsinálni...
  • Adi
    viszont egy tv van. Hogy oldod meg, h ne kelljen állandóan dugogatni a kábeleket?!
  • arty
    és amikor a ps3 tulajnak 1 mp-et tölt a winyorol, neked meg 20-at a dvdről, olyankor mi 'fog el'? ;) biztos nem a nevetőgörcs ...
  • Kandurex
    mit csinál az annyi ideig?
  • Balinthun
    Mindenkivel megeshet, hogy bannolják a live accját: http://de.youtube.com/watch?v=sfkDxF2kn1I
  • Fido4life
    no flame please
  • Alwares
    Hát igen, szerencsére az ms nem frissítgeti nekünk az fw-ét, helyette bannol mindenkit :D
  • PoisonChihuahua
    Köszönöm a segítséget! Egy 2 mp-es frissítés volt...(Demos and More helyett lett Games Library menüpont, ennyi)
    A játékhoz(DMC4) nincs mit hozzáfűznöm, egyszerűen csodás.
  • Gideon Wieth
    Igen én is olvastam és akkora nevetőgörcs fogott el hogy az hihetetlen :D
  • woodbear
    23percig telepít DMC4 ps3-on! hehehehehe most nem mer egyik nagypofájú ps fan sem ide merészkedni fikázni a boxot mi? hehe
  • Gideon Wieth
    IgeNis parancsnok :D
  • TVelvet
    csak ricoh and verba. másra rá se NÉZ!!!!
  • james69holden
    nem
    csak ricoh és verba
  • Gideon Wieth
    TDK lemezzel volt valakinek tapasztalata ? Érdemes megpróbálni ?
  • spammer
    privát ment..
  • torrente
    Ezt én sem tudtam, jó hogy írjátok. Mindig attól tartok, hogy úgy működik, mint a psp. Ha van rajta egy custom firmware és rátelepíted a legújabb Sony firmwaret, akkor annyi a másolt játékoknak. Akkor ezek szerint szerencsére 360-on nem így működik a dolog.
  • woodbear
    :) azért reméljük, hogy nem :D
  • Zozo76
    mondjuk frissites alatt jon egy szupi kis aramszunet? :)
  • Gideon Wieth
    nem találtam eddig ilyen boltot ahol van ez a bajom :(
  • Xenu
    Ez beugratós kérdés? Számtech boltban biztosan! Online is lehet rendelni, ha az kényelmesebb..
  • woodbear
    semmilyen veszéllyel nem jár a dashboard frissítés! nemtom honnan vetted ezt? akkor nem raknák rá a játékok lemezére, vagy a livera automatikusan!!
  • Gideon Wieth
    sziasztok!
    Nem tudjátok honnan lehet Verbatim + R Double Layer 2,4x. lemezt szerezni ???
  • Kandurex
    :)
  • PoisonChihuahua
    Köszi, akkor megyek is vissza a géphez...
  • Xenu
    A játékot frissíti olyankor, úgy tudom.
  • TVelvet
    frisítsd nyugottan.
  • PoisonChihuahua
    Segítsééééééég!
    Kiírtam a DMC4-et, berakom a lemezt és kiírja, hogy frissíteni kell (gondolom a dashboardot). Mit tegyek? Frissítsem, vagy inkább ne, mert hallottam olyanról, hogy van akinek dash frissítés után adta meg magát a gép. A warez flash ilyenkor gondolom nem veszik el, vagy igen (mint pl. PSP-n)? Segítsetek, mert már nagyon ki akarom próbálni ezt a játékot.
  • Xenu
    PS2-re még mindig jönnek ki új játékok, én arra szavaznék! Mellé meg vegyen egy X360-at. Úgy mint én!
  • deep
    Nézd, ha tök ismeretlen neki az egész, akkor van ott párszáz x játék, amit kipróbálhat:) Persze PS2-t is próbálhatja. Véleményekre volt kíváncsi, én az Xbox-ot javaslom. Szebb kép, élénkebb színek. Pont.
  • TVelvet
    Aztan feldughatja a hardver-t ha nemtud mivel jatszani.
  • deep
    Cáfolnám. A hardver erősebb, ez tény. Az meg, hogy nem jön ki rá már játék, igaz. Az is igaz ugyanakkor, hogy PS2-vel már akkor sem játszottam volna, amikor még nem volt se PS3 se X360:)
  • TVelvet
    nemjobb, ráadásul kevesebb game is van rá, nem jön ki rá már game, mig a ps2-re még igen. Szal ps2 jobb mint a sima xbox. :)
  • mademan
    ja!?
    És a régebbi xbox az mennyibe kerül? jobb mint a ps2?
  • woodbear
    a boxok teljesítménye között nincs különbség, csak felszereltségre
  • deep
    Válasz a kérdésben:D Ügyes!