176915

-
jajj de szép a kicsike! nekem is acer van fain! jó a feketéje! -
"orulok ha valakinek tetszik.. en ugy alltam neki hogy ez egy kircsi game lesz.. a bemutatobol nagyon ez jott le belole.. hat annyit errol.. nembaj..szerencsere var a DMC4... remelem nem unok bele ebbe a hack n slash felesegbe..."
Kinek a pap kinek a papné. Szerencsére van sok játék. Szerintem a Mass Effect az eddig megjelent legjobb konzoljáték. Ez meg az én véleményem. -
Tomy Lee #37151 Nos.Ahogy igértem:
Kép1
Kép2
Kép3
Kép4 -
Brash #37150 Turokba mikor meg kell ölnöm egy RPG-st és az egyik sziklára felmászik egy tank ott mit kell csinálni? RPG-t már felvettem és az van nálam, írja, hogy Crash Siteon van még ammo, de oda hogy jutok el? Mindig lelő. -
Brash #37149 Ha 79 akkor azt forrasztani kell.. szakemberhez vidd. -
Xtreme Firmware 5.3A, B, C, D
ez mit tudhat? 79 hez lehet jo? -
kösz zszépen
azt kéne már csak kideríteni hogy nem e hitachi 79-es mer azt nem lehet flesselni csak modchippel ami nem éri meg -
Hitachi-LG -
Jó nagy hülyeséget olvastál. A Benq a legkönnyebb és ahhoz vannak a legfejlettebb firmwarek. -
ez milyen drive-os?
-
BenQ a legnehezebb flasseli azt olvastam :-(
csesszék meg még külön vegyek a premium-hoz vga kábelt!!!!??
DVI kábelt is lehet venni hozzá? -
Nagydög #37142 Mar en is erdeklodtem, de ugy tunik, nem sok tapasztalat van ezzel kapcsolatban. Pedig most fejeztem be a HALO 3-at. Nagyon jo jatek. Es eleg sokat anyaztam a kontroller miatt. Nem valo ilyesmire. -
A bill/egér kombinációt közel se úgy képzeld el ahogy pc-n. Pl az egér a stick mozgását szimulálja.. használhatatlan.
Gyakorolj kontrolleren, hozzászoksz, bár olyan pontos sose lesz mint a jó öreg pc-s egér :) (én is bénáztam az elején, de mostmár egész szépen megy) -
JohnnieWalker #37140 Sziasztok.
Van egy Logitech MOMO kormányom (PC-s). Van rá valami mód, hogy X360-al tudjam használni?
Más: hallottam, hogy megoldható billentyűzet/egér használata vhogy? Hogyan? Próbálta valaki? 1st person játékok kontrollerrel sajna nekem nem nagyon fekszenek... :( -
BENQ az enyémbe. -
tihibaby #37138 Nálam egy pillanatnyi áramszünet után,ugyanezt csinálta,kb egy hónapja.Azóta sincs vele gond. -
Brash #37137 De most rákerestem és úgy látom csak Liveról lehet leszedni, vagy valamelyik játék telepíti majd az adott frissítést. Melyik játék frissíti így be? Ezt én is szeretném tudni. -
Brash #37136 XviD-et úgy játszik le, hogy fel kell tenni rá egy frissítést, de a feliratokat nem kezeli. Azt nemtudom biztosra lehet-e másolni, de szerintem lehet. -
Brash #37135 BenQ drive van benne azthiszem. Legalábbis haveréba az van. -
detoxic #37134 Hogy lehet divx-et,avi-t lejátszani Xbox-al?
Videókat lehet a box merevlemezére másolni?
-
spammer #37133 Drive nem tudom.
Rá lehet kötni, nem jár hozzá, venni kell vga kábelt
D-sub (vga) bemeneten fog így csatlakozni. -
valaki válaszolna megköszönném:
az X-Box 360 Premium HDMI újakba milyen drive van?
ezekre rá lehet kötni sima LCd monitort vagy átalakító jár e hozzá?
DVI és D-Sub van a moncsimon bement -
a króm keretest a srác polírozással csinálta 4 rúd összehegesztésével
saválló :D
króm burkulatot kapni itt mo-n
http://www.konzone.hu/ -
PS2-öt nem tud, azt azért nem tudott, sok minden mást igen...
Maszka ezek rohadt jó képek! Főleg a króm színű! -
-
-
-
hűlye amerikaiak -
műanyagból van a teteje?
mert szerentném kivágni az 1 12cm-es ventit rakni bele
-
az X-Box 360 Premium HDMI újakba milyen drive van?
ezekre rá lehet kötni sima LCd monitort vagy átalakító jár e hozzá? -
Gabe18 #37123 Azt már a PSX is tudta ha jól emlékszem.Valami orosz warez csoda cd-k voltak hogy rajta volt a Crash 1-2-3 része egy cd-n,persze az összes átvezető animácio kihagyva meg ilyenek.Sőt talán Tomb Raider-ből is volt ilyesmi.És akkor az elején valmi kis menüből kellett választani hogy melyiket inditsa. -
-
"2) egyik konzol se tudja azt hogy tobb jatekot futtat 1 lemezrol.. "
Okosított Xbox1 tudja ezt, sőt még a ps2 is hekkelt állapotban.
A megszokott okosságok CSOCSO "mestertől"... no comment -
az alsó FAQ
and FAQ that! <<< meg ide is
nem jó -
ami a dvd olvasóba megy az kell
http://www.youtube.com/watch?v=LXwXC1IE_ck&feature=related
-
ezt hol lehet megvásárolni?
xbox 360 connectivity kit
-
Gabe18 #37117 És nincs olyan, hogy a másik játéknak már jobb ez meg az kell és akkor bővíteni kell a xbox360-at? -(nem maximum egy PS3-at VENNI...) Igy pontos...
-
Megveszed a 360-as gépet és évekig meg van oldva az, hogy a legjobb játékokkal tudj játszani plusz befektetés, alkatrészcsere nélkül.
Meg kell flasheltetni pár ezer Ft-ért, ha másolt játékokkal akarsz játszani.
A letöltött játékok kb. 6,5GB-osak, így duplarétegű dvd-re kell kiírni őket (Ricoh vagy Verbatim márkájú ajánlott).
Csinálhatod azt is, hogy megveszel 1 vagy 2 eredeti játékot és azt tudod a neten csereberélni. -
Gabe18 #37115 A xbox 360 azon minden játék fut(persze ami xbox360 cd és progi)- (DVD,de fut,progi az nincs)
ÉS nem kell aggódni a játék minősége miatt - (hát mióta a Earth Defence-t látam nem is tudom...de amúgy nem)
mert itt minden játék max grafikán fut? -(ja)
És nincs olyan, hogy a másik játéknak már jobb ez meg az kell és akkor bővíteni kell a xbox360-at? -(nem maximum egy PS3-at...)
És még előbb is jönnek rá a cuccok, mint pc-re?? -(megesik)
Ja és ha pc-ről sima mezei DVD-re írok ki egy játékot és benyomom a xbox360-ba akkor az menni fog?? -(nem hinném,duplarétegűre már esélyesebb)
Amúgy neked kéne valami oldal ahol minden le van írva az alapoktól...de nagyon az alapoktól... -
Gb666 #37114 Hy! NEm igazán értem... A xbox 360 azon minden játék fut(persze ami xbox360 cd és progi). ÉS nem kell aggódni a játék minősége miatt, mert itt minden játék max grafikán fut? És nincs olyan, hogy a másik játéknak már jobb ez meg az kell és akkor bővíteni kell a xbox360-at? És még előbb is jönnek rá a cuccok, mint pc-re?? Ja és ha pc-ről sima mezei DVD-re írok ki egy játékot és benyomom a xbox360-ba akkor az menni fog?? Bocs a sok kérdésért, csak eddig Pcben utaztam, de már a f..sz kivan a sok újított és félmillás videókártyákba amik kellenek a gépembe , hogy fusson az a k1ba4sz0tt játék.