176915
banner
  • woodbear
    jajj de szép a kicsike! nekem is acer van fain! jó a feketéje!
  • narumon
    "orulok ha valakinek tetszik.. en ugy alltam neki hogy ez egy kircsi game lesz.. a bemutatobol nagyon ez jott le belole.. hat annyit errol.. nembaj..szerencsere var a DMC4... remelem nem unok bele ebbe a hack n slash felesegbe..."

Kinek a pap kinek a papné. Szerencsére van sok játék. Szerintem a Mass Effect az eddig megjelent legjobb konzoljáték. Ez meg az én véleményem.
  • Tomy Lee
    Nos.Ahogy igértem:

Kép1
    Kép2
    Kép3
    Kép4
  • Brash
    Turokba mikor meg kell ölnöm egy RPG-st és az egyik sziklára felmászik egy tank ott mit kell csinálni? RPG-t már felvettem és az van nálam, írja, hogy Crash Siteon van még ammo, de oda hogy jutok el? Mindig lelő.
  • Brash
    Ha 79 akkor azt forrasztani kell.. szakemberhez vidd.
  • MaSzKa
    Xtreme Firmware 5.3A, B, C, D

ez mit tudhat? 79 hez lehet jo?
  • MaSzKa
    kösz zszépen

azt kéne már csak kideríteni hogy nem e hitachi 79-es mer azt nem lehet flesselni csak modchippel ami nem éri meg
  • jAsOn VoOrHeEs
    Hitachi-LG
  • DanielT
    Jó nagy hülyeséget olvastál. A Benq a legkönnyebb és ahhoz vannak a legfejlettebb firmwarek.
  • MaSzKa
    ez milyen drive-os?

• MaSzKa
    BenQ a legnehezebb flasseli azt olvastam :-(

csesszék meg még külön vegyek a premium-hoz vga kábelt!!!!??

DVI kábelt is lehet venni hozzá?
  • Nagydög
    Mar en is erdeklodtem, de ugy tunik, nem sok tapasztalat van ezzel kapcsolatban. Pedig most fejeztem be a HALO 3-at. Nagyon jo jatek. Es eleg sokat anyaztam a kontroller miatt. Nem valo ilyesmire.
  • grayfox
    A bill/egér kombinációt közel se úgy képzeld el ahogy pc-n. Pl az egér a stick mozgását szimulálja.. használhatatlan.
    Gyakorolj kontrolleren, hozzászoksz, bár olyan pontos sose lesz mint a jó öreg pc-s egér :) (én is bénáztam az elején, de mostmár egész szépen megy)
  • JohnnieWalker
    Sziasztok.

Van egy Logitech MOMO kormányom (PC-s). Van rá valami mód, hogy X360-al tudjam használni?
    Más: hallottam, hogy megoldható billentyűzet/egér használata vhogy? Hogyan? Próbálta valaki? 1st person játékok kontrollerrel sajna nekem nem nagyon fekszenek... :(
  • Sephi
    BENQ az enyémbe.
  • tihibaby
    Nálam egy pillanatnyi áramszünet után,ugyanezt csinálta,kb egy hónapja.Azóta sincs vele gond.
  • Brash
    De most rákerestem és úgy látom csak Liveról lehet leszedni, vagy valamelyik játék telepíti majd az adott frissítést. Melyik játék frissíti így be? Ezt én is szeretném tudni.
  • Brash
    XviD-et úgy játszik le, hogy fel kell tenni rá egy frissítést, de a feliratokat nem kezeli. Azt nemtudom biztosra lehet-e másolni, de szerintem lehet.
  • Brash
    BenQ drive van benne azthiszem. Legalábbis haveréba az van.
  • detoxic
    Hogy lehet divx-et,avi-t lejátszani Xbox-al?
    Videókat lehet a box merevlemezére másolni?
  • spammer
    Drive nem tudom.
    Rá lehet kötni, nem jár hozzá, venni kell vga kábelt
    D-sub (vga) bemeneten fog így csatlakozni.
  • MaSzKa
    valaki válaszolna megköszönném:

az X-Box 360 Premium HDMI újakba milyen drive van?

ezekre rá lehet kötni sima LCd monitort vagy átalakító jár e hozzá?

DVI és D-Sub van a moncsimon bement
  • MaSzKa
    a króm keretest a srác polírozással csinálta 4 rúd összehegesztésével
    saválló :D

króm burkulatot kapni itt mo-n

http://www.konzone.hu/
  • Alwares
    PS2-öt nem tud, azt azért nem tudott, sok minden mást igen...
    Maszka ezek rohadt jó képek! Főleg a króm színű!
  • MaSzKa
  • MaSzKa
  • MaSzKa
  • MaSzKa
    hűlye amerikaiak
  • MaSzKa
    műanyagból van a teteje?

mert szerentném kivágni az 1 12cm-es ventit rakni bele

• MaSzKa
    az X-Box 360 Premium HDMI újakba milyen drive van?

ezekre rá lehet kötni sima LCd monitort vagy átalakító jár e hozzá?
  • Gabe18
    Azt már a PSX is tudta ha jól emlékszem.Valami orosz warez csoda cd-k voltak hogy rajta volt a Crash 1-2-3 része egy cd-n,persze az összes átvezető animácio kihagyva meg ilyenek.Sőt talán Tomb Raider-ből is volt ilyesmi.És akkor az elején valmi kis menüből kellett választani hogy melyiket inditsa.
  • MaSzKa
  • Bendy
    "2) egyik konzol se tudja azt hogy tobb jatekot futtat 1 lemezrol.. "

Okosított Xbox1 tudja ezt, sőt még a ps2 is hekkelt állapotban.

A megszokott okosságok CSOCSO "mestertől"... no comment
  • MaSzKa
    az alsó FAQ

and FAQ that! <<< meg ide is

nem jó
  • MaSzKa
    ami a dvd olvasóba megy az kell

http://www.youtube.com/watch?v=LXwXC1IE_ck&feature=related
  • MaSzKa
    ezt hol lehet megvásárolni?

xbox 360 connectivity kit

• Gabe18
    És nincs olyan, hogy a másik játéknak már jobb ez meg az kell és akkor bővíteni kell a xbox360-at? -(nem maximum egy PS3-at VENNI...) Igy pontos...
  • torrente
    Megveszed a 360-as gépet és évekig meg van oldva az, hogy a legjobb játékokkal tudj játszani plusz befektetés, alkatrészcsere nélkül.
    Meg kell flasheltetni pár ezer Ft-ért, ha másolt játékokkal akarsz játszani.
    A letöltött játékok kb. 6,5GB-osak, így duplarétegű dvd-re kell kiírni őket (Ricoh vagy Verbatim márkájú ajánlott).
    Csinálhatod azt is, hogy megveszel 1 vagy 2 eredeti játékot és azt tudod a neten csereberélni.
  • Gabe18
    A xbox 360 azon minden játék fut(persze ami xbox360 cd és progi)- (DVD,de fut,progi az nincs)

ÉS nem kell aggódni a játék minősége miatt - (hát mióta a Earth Defence-t látam nem is tudom...de amúgy nem)

mert itt minden játék max grafikán fut? -(ja)

És nincs olyan, hogy a másik játéknak már jobb ez meg az kell és akkor bővíteni kell a xbox360-at? -(nem maximum egy PS3-at...)

És még előbb is jönnek rá a cuccok, mint pc-re?? -(megesik)

Ja és ha pc-ről sima mezei DVD-re írok ki egy játékot és benyomom a xbox360-ba akkor az menni fog?? -(nem hinném,duplarétegűre már esélyesebb)

Amúgy neked kéne valami oldal ahol minden le van írva az alapoktól...de nagyon az alapoktól...
  • Gb666
    Hy! NEm igazán értem... A xbox 360 azon minden játék fut(persze ami xbox360 cd és progi). ÉS nem kell aggódni a játék minősége miatt, mert itt minden játék max grafikán fut? És nincs olyan, hogy a másik játéknak már jobb ez meg az kell és akkor bővíteni kell a xbox360-at? És még előbb is jönnek rá a cuccok, mint pc-re?? Ja és ha pc-ről sima mezei DVD-re írok ki egy játékot és benyomom a xbox360-ba akkor az menni fog?? Bocs a sok kérdésért, csak eddig Pcben utaztam, de már a f..sz kivan a sok újított és félmillás videókártyákba amik kellenek a gépembe , hogy fusson az a k1ba4sz0tt játék.