176915
banner
  • gaboo7
    Hát ez sem ma történt!
  • CSOCSO
    dvd drajvos... csakmert tsotso mester megmonnya!!!!
  • CSOCSO
    nagyon jo.. hurra.. uberfasza!! te vagy az isten!!!! megyek levagom a kisujjam es elkuldom neked postan.. jo???
  • MaSzKa
  • MaSzKa
    van 1 Radeon HD3870 vga-m és azon van 1 raklap bemenet

nem tudnám oda rákötni az x360-t premium HDMi-st?

nem fogok ezért plusba 6eFt-os kábelt venni az biztos
  • Istencsászár
    Irányítással szúrták le elsősorban.
  • torrente
    Valaki 1-2 napja szidta itt a topicban.
  • Brash
    Mindig féleg el ne szabaduljanak az indulatok. Én még nem is de a haver mindig dobálná. Szegény kis TV-mbe. :D
  • Adi
    The Club milyen lett úraim?
    Élvezetes?
    Írányítás?
  • torrente
    Majd biztosan hamarosan kiegészítik a leírást! De addig talán te is rájössz a megoldásra. Csak arra koncentrálj, hogy ne dobd bele a kontrollert a tv-be! :D
  • Tibcsitroll
    THX!!!
  • Brash
    Köszi már megtaláltam ezt az oldalt nemrégen. De azért köszi. Már ott akadtam el ahol egy szörny van a vízben és eddig már nincs meg a leírás. :S
  • jAsOn VoOrHeEs
    Ghost Recon Advanced Warfighter 2.zip
  • Tibcsitroll
    töltöttem egy ilyen csomagot amibe benne volna ez is de megáll a letöltés 99%-nál
  • Tibcsitroll
    Nekemis ilyesmi segítség kellene nem találok a GRAW2 -höz Stealth filekat.
    segítséget előre is köszönöm!
  • torrente
    www.gamefaqs.com
    Ha még nincs teljes végigjátszás, várj kb. egy hetet és lesz.
  • Naxos
    valaki segítene muletterben? a játék nem stealth-es de az iso mellett vannak a stealth file-ok. visszaolvasva találtam egy leírást hogyan kell iXtreme kompatibissé tenni, megcsináltam de ujra betöltve az iso-t nincs pipa az iXtreme mellett.
  • Aguinaga
    Köszi, jónak néz ki eléggé..
    Én is egy Acer TFT-n nyomom, AL1715msd a típusa, és 17 collos 4:3-as (5:4-es).
    Akarok venni a közeljövőben egy nagyobb szélesvásznút, 20-22 collost, mert amit néztem 19-es az tényleg nem tűnt nagynak a 17 után (meg ugye a "szélesvásznúsága" miatt alacsonyabb is, mint egy hagyományos 17-es.
  • Leky
    Nem tudja valaki, hogy a PGR3-ból Liveon keresztül feltöltött képek hova kerülnek? Elvileg a www.projectgothamracing3.com-ra, de én ott nem találtam meg őket.
  • spammer
    iXtreme jobban olvassa a lemezt, minden apró szar szektort, meg olyan dolgokat, ami azt segíti, hogy eredetinek tűnjön. De jobban is használódik az olvasófej. Esély meg olyan amilyen, ha mákod van örülj, de nem garancia rá, mint ahogy volt már rá példa.
  • woodbear
    csá! ha iXtremem van akkor kisebb az esély a bannolásra? ha igen akkor miért? köszi
  • dienesoft
    Köszi az infót. Akkor nálam is ez volt a probléma, csak nekem flash előtt. Mióta ki van flashelve, semmi baja sincs, feleannyira se melegszik és visz mindent. :)
  • Tomy Lee
    A régebbi Premium tulajoknak üzenem,hogy ha nem olvassa véletlenül a lemezt a drive akkor 1 újraflash-elés ezt megoldhatja.
    Amit nemrég eladtam annak is csak ez volt a baja(most jött az infó).Nem kellett olvasófejet cserélni.
  • Tomy Lee
    Mind1,én nem látom az enyémet kicsinek.Ennél nagyobb nem kellene nekem.
    Ami nagy lesz az az lcd tv-m lesz amit tervezek beszerzésre rövid időn belül(addig is tesztek szigorú olvasása).
  • spammer
    19-es Samsungot néztem, sima 17-esnél alacsonyabb és olyan pici volt az egész :)
  • Alwares
    A 19-es szélesek eléggé kicsik ez nem vitás, nyáron én is 22-24-es monitort tervezek beszerezni...
  • Tomy Lee
    Van 22-es is igen.Lehet venni ha bírja a pénztárcád:D
    19-es monitor abszolúte nem pici(nemtudom te mihez mérted,tv-hez?:)
    Ez 1 teljesen jó képátló adat mint monitor.

• Brash
    Erre valaki? Előre is köszönöm ha valaki segít.
  • spammer
    Szép cucc, és a kép alapján szép nagynak tűnik. De amikor én 19-es wide monitort néztem élőben az elég picit volt. Kép alapján ez olyan mintha legalább 22" lenne :D
  • torrente
    Teljesen normális, ne ijedj meg!
  • arty
    játszd nehezebb fokozaton ;)

sztem pont elég a lövöldéből annyi, amennyit kapsz :)
  • Sephi
    ÁFA.
  • valkesz
    Sziasztok.

Lenne egy olyan kérdésem,hogy vettem egy 64 megás memóriakártyát az xbox360-hoz,de csak 52-őt lát belőle.Miért?
  • Tomy Lee
    Acer P193W
    (csak a P széria Crystalbrite-os + azthiszem az AL de ez nem bizta).
  • kisfigi
    Guild wars paragon befigyel:D
    Jó monitor amúgy:)
  • james69holden
    mi a monitorod pontos típusa?
    szép különben
  • Display
    Lehetséges valahonnan PC-n netről letölteni Xbox 360 játékdemokat és kiírt DVD-n futtatni egy non-flash boxon? Ha igen akkor honnan? Előre is kösz a választ!
  • torrente
    A Stranglehold nagyon rövid játék?
    Úgy látom a neten, hogy 7 pályából áll. Nos, én az elsőt kb. 1 óra alatt lenyomtam.
  • narumon
    "BenQ a legnehezebb flasseli azt olvastam :-("

Forditva, ezt a legegyszerűbb.

"csesszék meg még külön vegyek a premium-hoz vga kábelt!!!!??"

Hát már miért kéne adniuk hozzá?
  • narumon
    "Pl az egér a stick mozgását szimulálja.. használhatatlan."

Ez alatt mit értesz? Term. az analog kart szimulálja de azért az elég finom mozgásokra képes. Egérrel is megy relative jól.