176915

-
Szeszmester #37394 Eternal sonata gyönyörű, de maga a játék kifejezetten gyenge.
Blue Dragont végigszenvedtem, nem ajánlom.
Lost Odyssey jónak tűnik. -
Gabe18 #37393 Ha ennyire szánalom ami itt megy,akkor nem kell olvasni,főleg nem reagálni rá.
Nyilván tudsz egy ennél jóval szinvonalasabb,a Te szinted magasságán lévő Xbox fórumot is,akkor oda kell menni.
A listádat elnézve amúgy szerinted miről kéne itt beszélni? A játékmegjelenési időpontokról ne,lemezírásról ne,az egyik aktuális top játék végigjátszásáról ne,meglévő játékokról ne. Akkor én nem tudom... -
amdrula #37392 Te beszélsz idiótaságról? xD -
Lost.Odyssey.USA-XBOX360
Akinek nem lett volna meggyöző az ázsiai verzsön. Bár szerintem ez nem sokban különbözik, annyi még hogy Region free.
Vágtam egy videót az Army of Two-hoz. Tudom nem lett valami profi, de kedvcsinálónak megteszi azt hiszem ;)
Youtube -
helló, tud valaki? -
tud valaki sesovolt 3ledes sok biztonsági játékot tartalmazó x360-at?
sok kiegészítő
kokány verzió nem érdekel -
#37388 Kössz.Ez mire jó.
-
Ragnar360 #37387 

-
#37386 HI.CREDO-t a DMC4-ben tényleg ilyen k... nehéz kinyírni vagy van vmi trükk?????? -
Ragnar360 #37385 Obli-nak siralmas a grafikája? LOL OH NOOZ!
Akkor te most SQJ lelkivilagaba is belegázoltál , mert ö is reagált erre :P
A több meg hülye kérdés :) , amin csak röhögni lehet ,meg hülyeséget válaszolni! Van ilyen mondás is.
"Tud valaki olcsón használt xbox360 vinyót?"
Ez nem is OFF mégis nevetséges kérdés :D ,tapasztalatlanságra,ismeretlenségre utal ...nemtudja ,h hol kell keresni (de nem a tudatlanság a baj ,hanem a tálalás stb. aki érti az tudja mire célzok ,aki meg nem az nem)
cenobite: tőled nem szamitottam ilyen reagalasra ...mert akikkel én jóba vagyok az ugyis marad ...azok egy masik topikba vannak és nem csak a leáldozott :) ...na mind1 , béke
-
Ragnar360 #37384 Ebbe igazat adok ,bár én ezeket nem csak azért emeltem mert OFF lenne! -
Ezt a kommentet miért nem idézted? #37040
No comment... -
Ezekkel pl. nem tudom mi a bajod.
"Tud valaki olcsón használt xbox360 vinyót?"
"üdv. mikor várható a Fifa Street 3 hazai megjelenése???"
"Vlakinek megvan itt a Test Drive Unlimited?"
"Oblivionról nyilvánvaló hogy kíváló játék, PC-n elég sokáig játszottam vele csak a siralmas grafika és sebesség elvette a kedvem."
De nyilvánvaló én vagyok tudatlan és te pedig Mr. Perfect. Simogasd meg a fejed helyettem is...
Tény hogy néha valóban sok a hülyeség/off/warez itt, de a te listád nagyon nyögvenyelős lett. -
ott a pont... -
szép gyűjtemény! de a te egyéni álmaidat, meg windows hibáidat (amit nem kis terjedelemben tettél közre), is bele vehetted volna a listába! mert azoknak sem volt sok közük a boxos topikhoz.... -
vatera, ebay, apronet etc -
Tud valaki olcsón használt xbox360 vinyót? -
Beni521 #37376 a megoldás egyszerű: a bannerba ki kell írni h no warez :D -
akadjatok már le a lemezekről könyörgöm :( topik 98%-a szemét, és a 98% 10-20%-a a lemezekről szol ... -
valaki tud egy kis helpet hitachi 0079FL hez mert nem tudom se hogyan kell B modeba tenni se hogyan megflashelni 1000 köszönet annak aki valamiben segit előreis ... -
én is furcsálottam
elvileg jóó -
naval #37372 mert a ricoh miért nem jó?????? -
hát európai megjelenés mostani napokra esik, talán már lehet is kapni valahol.. idehaza jövő hét... vagy 22.e van megjeleölve egyik boltba. -
David88 #37370 üdv. mikor várható a Fifa Street 3 hazai megjelenése??? -
Gibor #37369 mert ha vlaki tud gépre fájlokat tenni akkor azt szeretném kérni hogy az ingyen letölthető autók nak a fájlai kellene vagy ha vlakinek megvan a nem ingyenes verdák akkor azis jól jönne... -
-
régen volt de sajna törölték
it sok info van http://x-media.xel.hu/news.php -
mit kell kiirtani?? a hacktates cimet vagy mit??? meg adjatok jo linket a faqokhoz hogy kijavitsam oket.. thx -
PootieTang #37365 sziasztok!
valaki tudna nekem segíteni muletter használatban?
valami leírás kéne vagy vmi.
onnan hogy miután megpatcheltem a játékot, mivel és hogyan mentem el ami készen van.
köszönöm -
Az újabbakban benq -
faq nem jo -
amúgy az elitbe milyen drive van
érdemes megvenni?
jobb?
mennyit ér meg 1 nem flesselt? -
-
jedi, vagy csocso koma majd leírtja -
ban -
látjátok itt van ... csak 3 koobelt kell forrasztani :P csak azt nem tudom hova de ha meg tudtam flashelni a hűtésmodot is képes leszek megoldani ha másképp nem rákötök külön adapterre két 80as coolert azt hagyom majd játék után is hogy hűtsön ... -
berecz01 #37357 http://www.hackthat.net/df/ddos/18536/index.html -
berecz01 #37356 xxox öszes gamek amit eddig kidobtak xboxra minden ingyen nézétek meg!!!!!!!!!!!!! -
Szerintem meg a leghalványabb fogalmad nincs a témáról, szóval jobban jársz ha nem nyúlkálsz bele. -
"na mind1 szerelek rá coolert mivel nem tudom hogy lehetne a hűtésmodot megoldani..."
Inkább ne csinálj vele semmit.