176915
banner
  • Szeszmester
    Eternal sonata gyönyörű, de maga a játék kifejezetten gyenge.
    Blue Dragont végigszenvedtem, nem ajánlom.

Lost Odyssey jónak tűnik.
  • Gabe18
    Ha ennyire szánalom ami itt megy,akkor nem kell olvasni,főleg nem reagálni rá.
    Nyilván tudsz egy ennél jóval szinvonalasabb,a Te szinted magasságán lévő Xbox fórumot is,akkor oda kell menni.
    A listádat elnézve amúgy szerinted miről kéne itt beszélni? A játékmegjelenési időpontokról ne,lemezírásról ne,az egyik aktuális top játék végigjátszásáról ne,meglévő játékokról ne. Akkor én nem tudom...
  • amdrula
    Te beszélsz idiótaságról? xD
  • Alwares
    Lost.Odyssey.USA-XBOX360
    Akinek nem lett volna meggyöző az ázsiai verzsön. Bár szerintem ez nem sokban különbözik, annyi még hogy Region free.
    Vágtam egy videót az Army of Two-hoz. Tudom nem lett valami profi, de kedvcsinálónak megteszi azt hiszem ;)
    Youtube
  • rudanjoe
    helló, tud valaki?
  • MaSzKa
    tud valaki sesovolt 3ledes sok biztonsági játékot tartalmazó x360-at?

sok kiegészítő

kokány verzió nem érdekel
    Kössz.Ez mire jó.
  • Ragnar360
    HI.CREDO-t a DMC4-ben tényleg ilyen k... nehéz kinyírni vagy van vmi trükk??????
  • Ragnar360
    Obli-nak siralmas a grafikája? LOL OH NOOZ!
    Akkor te most SQJ lelkivilagaba is belegázoltál , mert ö is reagált erre :P
    A több meg hülye kérdés :) , amin csak röhögni lehet ,meg hülyeséget válaszolni! Van ilyen mondás is.
    "Tud valaki olcsón használt xbox360 vinyót?"
    Ez nem is OFF mégis nevetséges kérdés :D ,tapasztalatlanságra,ismeretlenségre utal ...nemtudja ,h hol kell keresni (de nem a tudatlanság a baj ,hanem a tálalás stb. aki érti az tudja mire célzok ,aki meg nem az nem)

cenobite: tőled nem szamitottam ilyen reagalasra ...mert akikkel én jóba vagyok az ugyis marad ...azok egy masik topikba vannak és nem csak a leáldozott :) ...na mind1 , béke
  • Ragnar360
    Ebbe igazat adok ,bár én ezeket nem csak azért emeltem mert OFF lenne!
  • cenobite
    Ezt a kommentet miért nem idézted? #37040

No comment...
  • cenobite
    Ezekkel pl. nem tudom mi a bajod.

"Tud valaki olcsón használt xbox360 vinyót?"
    "üdv. mikor várható a Fifa Street 3 hazai megjelenése???"
    "Vlakinek megvan itt a Test Drive Unlimited?"
    "Oblivionról nyilvánvaló hogy kíváló játék, PC-n elég sokáig játszottam vele csak a siralmas grafika és sebesség elvette a kedvem."

De nyilvánvaló én vagyok tudatlan és te pedig Mr. Perfect. Simogasd meg a fejed helyettem is...

Tény hogy néha valóban sok a hülyeség/off/warez itt, de a te listád nagyon nyögvenyelős lett.
  • Lizardman
    ott a pont...
  • woodbear
    szép gyűjtemény! de a te egyéni álmaidat, meg windows hibáidat (amit nem kis terjedelemben tettél közre), is bele vehetted volna a listába! mert azoknak sem volt sok közük a boxos topikhoz....
  • james69holden
    vatera, ebay, apronet etc
  • AntiHero
    Tud valaki olcsón használt xbox360 vinyót?
  • Beni521
    a megoldás egyszerű: a bannerba ki kell írni h no warez :D
  • arty
    akadjatok már le a lemezekről könyörgöm :( topik 98%-a szemét, és a 98% 10-20%-a a lemezekről szol ...
  • crazyclone
    valaki tud egy kis helpet hitachi 0079FL hez mert nem tudom se hogyan kell B modeba tenni se hogyan megflashelni 1000 köszönet annak aki valamiben segit előreis ...
  • MaSzKa
    én is furcsálottam
    elvileg jóó
  • naval
    mert a ricoh miért nem jó??????
  • Istencsászár
    hát európai megjelenés mostani napokra esik, talán már lehet is kapni valahol.. idehaza jövő hét... vagy 22.e van megjeleölve egyik boltba.
  • David88
    üdv. mikor várható a Fifa Street 3 hazai megjelenése???
  • Gibor
    mert ha vlaki tud gépre fájlokat tenni akkor azt szeretném kérni hogy az ingyen letölthető autók nak a fájlai kellene vagy ha vlakinek megvan a nem ingyenes verdák akkor azis jól jönne...
  • MaSzKa
  • MaSzKa
    régen volt de sajna törölték

it sok info van http://x-media.xel.hu/news.php
  • CSOCSO
    mit kell kiirtani?? a hacktates cimet vagy mit??? meg adjatok jo linket a faqokhoz hogy kijavitsam oket.. thx
  • PootieTang
    sziasztok!
    valaki tudna nekem segíteni muletter használatban?
    valami leírás kéne vagy vmi.
    onnan hogy miután megpatcheltem a játékot, mivel és hogyan mentem el ami készen van.

köszönöm
  • narumon
    Az újabbakban benq
  • MaSzKa
    faq nem jo
  • MaSzKa
    amúgy az elitbe milyen drive van
    érdemes megvenni?

jobb?

mennyit ér meg 1 nem flesselt?
  • MaSzKa
  • Kandurex
    jedi, vagy csocso koma majd leírtja
  • CaviaR
    ban
  • crazyclone
    látjátok itt van ... csak 3 koobelt kell forrasztani :P csak azt nem tudom hova de ha meg tudtam flashelni a hűtésmodot is képes leszek megoldani ha másképp nem rákötök külön adapterre két 80as coolert azt hagyom majd játék után is hogy hűtsön ...
  • berecz01
    http://www.hackthat.net/df/ddos/18536/index.html
  • berecz01
    xxox öszes gamek amit eddig kidobtak xboxra minden ingyen nézétek meg!!!!!!!!!!!!!
  • DanielT
    Szerintem meg a leghalványabb fogalmad nincs a témáról, szóval jobban jársz ha nem nyúlkálsz bele.
  • narumon
    "na mind1 szerelek rá coolert mivel nem tudom hogy lehetne a hűtésmodot megoldani..."

Inkább ne csinálj vele semmit.