176915
banner
  • Sir Quno Jedi
    Csak még azt nem értem, mit szeretnél elérni vele?! Még csak büntipontjaidat sem tudom levenni, merthogy éppen nincsenek, akkor meg?!
  • ThugEdge
    hát aki nem akar vitázni az nem is fog,igaz?
  • Sir Quno Jedi
    Nem mondhatod, hogy nem vagyok türelmes... :D
  • Sir Quno Jedi
    ÉN nem büntettelek meg, szal. nekem hiába hozod fel mások által rajtad elkövetett vélt, avagy valós sérelmeidet! Vicces vagy! :DDDDD
  • ThugEdge
    jááááj,miért csak beszélgetünk,gond?
  • Ragnar360
    ThugEdge , gecc úgy feleselsz SQJ-vel ,h azt már öröm nézni (na többe közt erröl is beszéltem már oly sokszor) , mintha anyád va apád lenne!
  • ThugEdge
    onnan a hajlandóság,hogy nem szarom össze magam,attól,ha nem írhatok egy topikba,már csak azért sem,mert a multkor szintén kisbarátunkkal kapcsolatban kaptam én egy warnt,amikor elkezdte szintén nyomni a baromságait,tehát tudom mennyire objektív itt a tisztelt bíróság

amúgy meg látom másik topikba írtad,hogy leszedik az sg-sek a fejed
    hát bratya,ha kiírtod pl a pc gamezes topikokat akkor nem is merem megtippelni,hogy az sg hány kattintástól esik el egy nap,ami aszem pedig lényeges,de leht,hogy nincs igazam
  • Sir Quno Jedi
    Nem úgy tűnik, hogy banoltalak volna bármikor, szal. nem tudom honnan ez nagy banolódási hajlandóság aka mártírszerep nálad?! :D

De jól látod. Elmondtam párszor, újra elmondom. BÁRMIT is csinál amúgy real life az emberke, de még ha ő maga a legnagyobb warezkirály Yokohamától innen, minket az se nem érdekel! Vilinger?! Ha itt nem warezol, akkor felőlem még oltogathatja az itteni warezosokat is, az sem izgat. Közöm semmi hozzá! Így okés?! Érthető?!

Engem nem fizetnek azért, hogy az emberekbe gerincet neveljek (sőt másért sem), az az ő saját magánügyük!
  • ThugEdge
    miért úgy érzed?
    akkor a kérdésem:
    az aki warezról beszél repül,az aki warezol de nem beszél róla nem repül,de az aki warezol viszont kétszínű módon azt állítja,hogy ő nem és másokat még le is olt az sem?
    én csak erre szeretnék TŐLED választ kapni
    de továbbra is banolhatsz
    nézd aszem egyet leszögezhetünk:
    nekem ettől semmivel sem lesz jobb vagy rosszabb
    nem tudom,hogy a moderátor az kap-é vmi juttatást vagy sem,de nekem nem lesz kevesebb ettől sem apénzem sem az életem,ha már nem írhatok ide
    úgyhogy é ha annak ellenére kibanolsz,hogy a szóban forgó probléma ügyében sem + sem - érvem nem volt,az azt jelenti,hogy vagy nem tudsz vagy nem akarsz inkább a kérdésre válaszolni
  • Sir Quno Jedi
    Így van, törölni, törölni, törölni! Hogy ki warezol, vagy ki nem, az nem ránk tartozik, csak az, hogy ITT ne pofázzon róla! Jaja! Ez a világos beszéd!
  • CSOCSO
    neked meg mibajod van okoska??:D fingod nincs az egeszrol itt nem ment senki semmit... a warezolas azota is ment es nem en kezdemenyeztem a mostani no warez kampanyt szal ne gyere nekem ide a hulyesegeiddel.... ha ugy nezzuk meg lett szavazva no warez. szal innentol torolni fogom a warez dolgokat..
  • james69holden
    nem
  • Istencsászár
    Ezzel foglalkozik:

• Sir Quno Jedi
    Mindennel ami xbox360, KIVÉVE a warez és a direkte warez célú modding. Nem bonyi!
  • bubu13
    Akkor most a topik csak a játékokkal foglalkozik?
  • Istencsászár
    Miért lenne, amig nem azzal kezd el foglakozni h hogyan moddolja meg flesselje addig semmi baj vele.. nyugodtan megkérdezheti h milyen gépet vegyen stb... ezzel nincs gond.
  • Sir Quno Jedi
    He? Te most direkt velem akarsz kötözködni, vagy mi van??!?
  • ThugEdge
    rendben
    tehát aki idejön és érdeklődik,mert új gépe van és még soha nem volt neki,akkor azt egyből ki fogod vágni,de aki kétszínüsködik az itt meleg fogadtatásra talál nálad
    GRATULÁLOK
    jöhet a ban
    éljen az objektív demokrácia és szólás szabadság
  • Sir Quno Jedi
    Nem folyok bele mások személyeskedéseibe, mintahogy az óvónéni sem válik izgatottá két kisgyerek egymásramutogatásán. Oldjátok meg!
  • Sir Quno Jedi
    Lehet, hogy nem ugyanazt a topic-ot olvastuk?! :D

De amúgy most ki is terjesszük a warezmentesítő akciót.
  • ThugEdge
    tehát igazam van vagy igazam van?
    ha te főnök vagy akkor sajnos döntened kell a nyájad ilyesfajta ügyeiben is
    a jó főnök nem csak elvesz,ad is-jelen esetben igazságot
  • Brash
    De ha így folytatódik több lesz. Én eddig (mióta van gépem) nem olvastam itt sok warez témát, csak max. hogy kijött ez és ez a release és kész, be is zárult, tisztázva ltt működik és kész. Ez probléma?
  • Sir Quno Jedi
    Jó, de ez már magánügy. Intézzétek priviben, vagy az Árpád híd pesti hídfőjénél! :D
  • Sir Quno Jedi
    Szerintünk meg nem. :D
  • Brash
    Szerintem most több no warez mellébeszéléses hozzászólást írtatok ide, mint maga a warez téma volt ezelőtt. De hát a Ti dolgotok.
  • ThugEdge
    Barátom én is leszarom,de a gyerek magyarázatát továbbra is várnám,hogy miért válaszolt vissza olyan flegmán és okoskodóan, mikor nyilván valóan azt a bizonyos-ezt itt ugye nem szabad már leírni-mindenki tudja mit csinál,akkor ne álszenteskedjen itt,mert a 2 színűségnél hánytatóbb dolog nem sok van
  • Alwares
    A warez. Áhh használjuk ez egy dolog. Lehet ezt szépen diszkréten is intézni, nem kell nagy dobra verni. Diszkréten! Mindeni úgy intézi ahogy akarja. Használni a warezt meg azt hiszem mindenki tudja. Innentől kezdve pedig minek róla beszélni? Magatokat pedig fogjátok vissza és akkor sokkal használhatóbb lesz a fórum. Remélem holnap már a legtöbben máshogy fogalmazzák meg a hozzászólásaikat is ebben a topikban!
  • Sir Quno Jedi
    Gumiban a gumis modikat kérdezd meg (Janó pl.). Sajátban asszem szintén nem túl egészséges. De próbálkozni lehet... :D (én azért nem bátorítanálak)
  • Sir Quno Jedi
    Igen CsoCso! Kérlek tedd meg, hogy ha látsz báminemű (!) warez témát itt, akkor töröld és az anyázásokat is! Ha nagyon pattog valaki, írj nekem nyugodtan privit és leszedáljuk!

Köszönöm!
  • Sir Quno Jedi
    Beszarok rajtatok.

- Egyrészt nem én döntöm el ki lehet és hol házigazda. Belszólásom sincs, jogom sincs hozzá és megváltoztatni sem tudom.
    - Másrészt nem mentem CsoCso-t. Ha EZ neked mentés volt, akkor más nyelven írok, mint amin te olvasol! :D
    - Harmadrészt magamat sem kell mentenem. Nem tartozo elszámolással senkinek sem. Bármit is teszek, az valakiknek nyilván nem lesz jó és úgyis hőbörögni fognak, tiszta sor. Nem izgat már rég elhiheted.

Ha tudtok JOBB házigazdát CsoCso-nál és megszavazzátok többségileg őt, akkor ESETLEG segítek, hogy ő lehessen az új topigazda, de addig fikázni ugyebár bárki tud! Könnyű valakinek a bukását kíváni, de kit teszel a helyére!
  • james69holden
    Alone in the Dark 5 - Tech Demo Episode 1
  • Ragnar360
    A hozzászólásod vége tetszett a legjobban :D
    Amikor még én idekerültem (ebbe a topikba) , akkor virágzott a "birodalom" , de azóta keményen hanyatlásnak indult.(Gondolj bele, "terjed egyre jobban a konzol" és egyretöbben jöttek ide) Aztán majd te is rájössz , amire én :D

bubu: ülj le 1-es!
  • tejföl
    Hat latom zajlik itt az elet. Es minek kapcsan? No warez! Szep uj vilag. Anno amikor en vetettem fel, hogy az oldal hazigazdaja nyiltan warezol (Csocso), akkor le lettem ugatva. Most meg menti a moderator ami mentheto. (O hat o nem art, vannak nala sokkal rosszabb hazigazdak es kulonben is ..stb.) OK. DE. Mint hazigazda rendelkezik bizonyos jogokkal, a sima mezei forumozokkal szemben, mint peldaul hsz. torlese. Milyen alapon donthet akkor? Warez, No warez? Hisz erintve van! Erdekes...
  • CSOCSO
    gumiban sem lehet warezos topikot csinalni? avagy sajatba?
  • CSOCSO
    :D:D

egyetlen baj hogy kb pont ellenkezoleg vana napszakunk... szal mikor ti aktivak vagytok en olyankor alszom..

warez engem nem zaklat ha akarjatok torolve lesznek ( ahogy elnezem mar ott tartunk hogy valoban torolni kell) anyazasokat torolnem de mire felkelek mar ugyis torolte vki.. vagy addigra mar kitargyaltatok :D de amint tudok jovok es lepek
  • bubu13
    Az mért wrz?
  • Sir Quno Jedi
    A lényeg, hogy leszarom ki mennyit warezol, de ide ne tegye be!!! Éééérted?!! Sőt, az sem érdekel, amit te művelsz, hogy bebizonyítod másról, hogy warezos, vagy hazug, vagy kétszínű, vagy állszent, vagy tudomisénmi. Merthogy az sem számít. ITT ne legyen warezos, ne anyázzon és minden okés lesz! Nehéz felfogni, azt már most látom! :D
  • Sir Quno Jedi
    Kissé mellétrafáltál szvsz. De ez is lényegtelen. Ha a barátom lenne, akkor is megbüntetném, ha úgy vélem helyesnek. :D
  • Ragnar360
    Ha az abgx.***-re gondolsz ami a rls-eket listázza , akkor az is tabu mert wrz.
  • bubu13
    A bannerba belehetne tenni ami a megjelenésekkel foglalkozik azt az oldalt is