176915

-
Tomy Lee #37639 #37627
Ezt nekem is küldje el valaki!Köszönöm. -
Én nem is értem mi ez a felháborodás a Fifa Street kapcsán. Legyen élethű grafikája? Szerintem az nem nagyon illene ehhez a játékhoz. Hiszen olyanokat csinálnak benne, hogy ugye amilyeneket nem is lehet. Így teljesen megfér mellette ez a grafika is. Aki "realisztikus" grafikát akar focis játékhoz az játszon inkább Fifa-át vagy PES-t. Ezt tudom nyilatkozni ;) -
Szemezek vele:) héten elválik... -
dienesoft: köszönöm a fülhallgatós infot, szerzek egyet :)
istencsászár: lesz ace combat6-od, hogy döntöttél?
poison chihuahua: én féléve topikolok itt, de ilyenről itt még nem olvastam. egyedi gond lehet, nem kizárt h rossz a memkártya. probáld másik slotban használni, végülis kettő van. akkor legalább a slot hibáját kizárhatjuk -
tomeck01 #37635 igen azt tudom hidd el, hogy ez nem "riől" fifa.De ez a grafika akkor is semmire való. -

HELP!!! -
Nemértem a felháborodásodat...
Ez nem RIŐL FIFA, hanem egy látvány egy show gém vagy minek mondjam... ide nem kell élethű irányítás grafika meg semmisem... teljesen korrektül néz ki, nagyon látványos és hangulatos az egész, a krakterek viccesek és felismerhetőek 100%ban ( nem ugy mint az igazi fifában itt-ott).
Ha neked riől Fifa kell akkor ott a FIFA 2008 vagy majd a 2009... komolyan nem értem egyesek mit lovagolnak a Street grafikáján, EZ NEM IGAZI FIFA.
Megjelent e már? mert ha igen szolj és rohanok venni. -
Kösz! -
tomeck01 #37631 uh. Most játszottam a FIFA street 3-al.Hát ez valami felháborító.Ez a grafika még viccnek is rossz, komalyan miért ilyenre csinálták?Ez a gyerekeknek biztos nagyon tetszik de nem nem csak gyerekek játszanak.Ott van a wii amire ilyen játékokat lehet csinálni adták volna ki arra így az xbox-hoz meg a ps3-hoz meg csináltak volna normális grafikát. -
Rossz.
A karakterekkel nem is lenne gond, de az irányítás, maga a játékmenet, unalmas, és borzalmas... feljethető alkotás. -
Na most így reggeli ébresztőnek végigolvastam majdnem 3 oldalnyi nowarez hadakozást:D
Én is azon a véleményen vagyok,hogy már nekem is néha elég idegesítő amikor a hozzászólások 80%-a "ezt honnan tudom letölteni?" című hozzászólás. Tisztíccsunk:D -
Hello!
A The Cluub-al játszott már valaki? Milyen játék? -
Brash #37626 Volt már linkelve, de nagyon jó játék lesz. Köszönjük. :) -
[URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1116192007&no=37565]#37565[/URL] -
Elveon #37624 Alone in the Dark 5! -
Brash #37623 Alwares: Én gratuláltam hozzá. :) Mert értelme nem volt a hadjáratnak.
testerinx: Egyébként éppen a Forza Motorsport 2 megy. Hogy milyeneket várok, hát az túl sok van. És utolsó sorban első XBOX 360-nál tartok. Nemtudom ez Nektek miért ilyen fájdalmas. Ami nem érdekel ne olvasd el. Erre van az emberi agy, képes szelektálni. Különös vannak akik végig bírják olvasni mindezeket és nem püffögnek. Most szóljon arról, hogy milyen VGA kábel kell az Acer monitoromba? Ez tényleg jobb sokkal, színvonalasabb. A játékról szól a konzol könyörgöm, lehessen már a téma a játék akkor. Ezen nem azt értem, hogy mindenki írja ide, hogy mit tölt éppen és hány %-nál tart (ilyet persze még nem láttam itt). Ha van a konzolnak egy olyan hibája, hogy rossz a hűtése, akkor hagy szóljon már erről is, hogy milyen hűtést tegyen bele. Ha van egy ilyen előnye (mert bizony a többségnek előny) a gépnek, hogy feltörhető és nem kell eredeti játék, akkor hagy szólhasson már erről is. Ez nem a USA, hogy mindent megvehet az ember eredetibe, ezt kell felfogni. Persze erre jön az ugatás, hogy akinek van pénze gépre annak van játékra is.. ilyen a felfogás, sok magyar kiskutya.
És akkor írják itt, hogy semmibe veszik sokan az SG fórumot. Amióta ide járok mindenre megtalálta a választ a konzollal kapcsolatban, erre pont az előnyét veszik el a topicnak. Hát nagyon sajnálom. -
nyomnam a dmc4 et de pont most valtottam at Dantera es most hirtelen elment a kedvem a jatektol.. mar kezdtem belejonni Neroval.. -
Akár tarthatnánk egy szavazást, hogy épp hányan játszanak pl a DMC4-el, játszik-e még vki pl a Halo3-al... stb.
Én most épp DMC4-ezek igaz PS3-on. -
Akkor írd le mivel játszol most éppen, és milyen játékokat vársz? Hányadik 360-nál tartasz? -
Brash #37618 Mondtam, hogy teleírkáljátok no warez témával... őszinte grat. -
bé lehet fejezni a parasztoskodast... -
Gabe18 #37616 A mai nap betetőzéseként a Xbox 360 topik eljutott addig,hogy a Monika Show-ból kivett részlet linkje is utat talált bele.Nyilván a témához szorossan kapcsolódó beszélgetés lehet a videón,sajnos nem visz rá a lélek hogy végignézzem...
Igaz nem warez,flash,milyen lemezre írjam,vagy hasonló téma.De azoknak biztos több haszna volt,ezt látatlanba is megmondom... -
"Nem mondtam, hogy el kell tűrni mások idiótizmusát."
Köszönöm, hogy kimondtad. Ennyi volt a lényeg.
Okos enged, szamár szenved :) Tudjuk. -
Nem mondtam, hogy el kell tűrni mások idiótizmusát. Figyelmeztettem mindenkit. Ha nincs további személyeskedés, nincs gond.
Legközelebb megint beszabadul ide egy hasonló hozzászólás erejéig bárki, akkor szóltok nekem (nem, nem kezditek el az adok-, kapokot) és szépen helyrerakom akit kell. Így mindenkinek több hajszála marad meg! :D
Okos enged! Tudod. -
Jah boccsa, de akkor sem hatalmazza fel őt az, hogy kocka arra, hogy flegmázzon és istenkedjen a topikban, mert ezt utálom. Jó lenne ha elfogadná, hogy ő ugyanúgy csak egy 'kocka' a sok közül ezen a fórumon. Én csak ennyit szeretnék elérni, de ha ez gondot jelent, akkor reggeltől én is elkezdhetek nagyképűsködni, hogy ezt kijátszottam, azt kijátszottam, és ha gondoljátok, még be is nyalok egy-két modinak :) -
Huhh, első a topic a toplistán! :D -
Szerintem ezt a get a life témát ne feszegessük. Nagyon gáz, ha valaki erre próbál hivatkozni (pláne errefelé). Aki itt van az mind kocka a halandók szemében így vagy úgy. Ha mégsem, akkor meg nem közénk való! :D
/me pl. pár napja voltam a Yamato-n az Arénában, mégsem mondom, hogy aki nem volt ott, hanem mondjuk a DMC4-et tolta, az kocka! -
Help! 
Játék közben (TimeShift és Just Cause), azt mondja a box, hogy nem tud menteni és azt írja, ellenőrizzem van-e benn memória és van-e rajta elég hely (volt benn és van rajta hely). Kiveszem a karit, megfújom hátha poros (
) visszarakom, semmi. Visszatérek Dashboardba, kiírja 0 Profile (van egy öcsém, ketten játszun két külöböző profilon szal 2-nek kéne lenni). Bemegyek ide: System fül/Memory/Memory Unit A és mit találok? Két korrupt profilt! Minden játékállás és achievement elveszett. Leformáztam és most itt tartok. Sokat végül is nem vesztettem, mert csak két hete van boxom és nem haladtam sokat egyik játékban sem, mindenesetre elég idegesítő. A kérdésem az lenne, hogy a fent leírtak mennyire "normálisak"?
-
Ragnar360 #37607 Akkor azt az 1 buntipontot én ugyvettem ,h szégyen! Idegesitett ,h ott van ...írni nem mernék ilyen 3 büntipontokkal stb. ...de ugyse fog ilyen elöfordulni
-
Gabe18 #37606 Egy végigvitel és a kb 7-8 mentett állás után a DMC4 136 Kb-t helyet foglal.Ugyhogy semmi okát nem látom hogy memóriakártyára miért ne lehetne menteni... -
Ragnar360 #37605 Igaz ,DE én azt neked mondtam (azóta is helyeslem)és nem "ezeknek" :D -
Ragnar360 #37604 Bár kitudja :D , lehet ,h ezt csak azért mondom mert este van és lefarasztottam magam minden szarral :) XDDD
Inkabb szivok egy kis nikotint... -
Ezért ekll azonnal banolni őket, ha az első figyelmeztetést leszarják és akkor egy füst alatt be is kussolnak. Ehhh, majd megszokod... 1-2 büntiponttal mindenki könnyen ugrál. -
megkapta ő is, aztán mindkettőtöknek írtam, hogy amelyik ígértet tesz, hogy kilép a flémből, visszavonom,... -
Elég a memókari bőven szvsz. Bár én a HDD-t komázom, mégiscsak. -
Ragnar360 #37600 Hááát igen :D sokan aztmondják ,h milyen könnyü dolguk van ezeknek (nem feltétlen most moderatorokrol,adminokrol stb. van szó),én nem mondom sőt már énis belefáradtam ebbe a SOK SÜKET DUMÁBA! Jó példa az emo , pedig rühellem áh ,fujj ...de tényleg semmi értelme itt ennek az egésznek ..."a magyar név ujra szép lesz,méltó régi nagy híréhez" v mi a fene má :D ...de elöbb utobb mindenki belatja ,h ez kurvara nem igaz ... -
zole72 #37599 Üdv.
A Devil May Cry 4-et ténleg nem lehet menteni sima memória kártyára mert egy másik forumon azt írták csak winyóra lehet menteni.
Ez lenne az egyik kérdésem a másik pedig hogy van e olyan játék amit nem lehet menteni memória kártyára mert olvastam hogy a winyó az igazából Live-ra jó de én nem igazán akarok Live-ozni
Sima játék mentéséhez jó lesz a memória kari is vagy arra nem lehet minden játékot lementeni? -
Te meg igazán kérhetnél ide is modijogot és segíthetnél egy kicsit! Alig vagyunk és akik maradtak azoknak is jó része már inaktív (az újak meg még nem nagyon ismerik dörgést)!!! (nem basztatásképpen mondom term.) -
nagyon érdekes,amit írsz,mert pont akivel vita volt a neve mellett elfelejtődött feltüntetődni a kis felkiáltó jel,amikor nekem kiosztottad
-
nem csak te kaptál, engem nem izgat, hogy hova írsz ill. mit, ha mint a kondás anyázol, akkor menj máshova, köszi