Brash#37623
Alwares: Én gratuláltam hozzá. :) Mert értelme nem volt a hadjáratnak.
testerinx: Egyébként éppen a Forza Motorsport 2 megy. Hogy milyeneket várok, hát az túl sok van. És utolsó sorban első XBOX 360-nál tartok. Nemtudom ez Nektek miért ilyen fájdalmas. Ami nem érdekel ne olvasd el. Erre van az emberi agy, képes szelektálni. Különös vannak akik végig bírják olvasni mindezeket és nem püffögnek. Most szóljon arról, hogy milyen VGA kábel kell az Acer monitoromba? Ez tényleg jobb sokkal, színvonalasabb. A játékról szól a konzol könyörgöm, lehessen már a téma a játék akkor. Ezen nem azt értem, hogy mindenki írja ide, hogy mit tölt éppen és hány %-nál tart (ilyet persze még nem láttam itt). Ha van a konzolnak egy olyan hibája, hogy rossz a hűtése, akkor hagy szóljon már erről is, hogy milyen hűtést tegyen bele. Ha van egy ilyen előnye (mert bizony a többségnek előny) a gépnek, hogy feltörhető és nem kell eredeti játék, akkor hagy szólhasson már erről is. Ez nem a USA, hogy mindent megvehet az ember eredetibe, ezt kell felfogni. Persze erre jön az ugatás, hogy akinek van pénze gépre annak van játékra is.. ilyen a felfogás, sok magyar kiskutya.
És akkor írják itt, hogy semmibe veszik sokan az SG fórumot. Amióta ide járok mindenre megtalálta a választ a konzollal kapcsolatban, erre pont az előnyét veszik el a topicnak. Hát nagyon sajnálom.