176915

-
Ragnar360 #37682 Na ez már nagyon erőltetett volt tőled :D Nem is kell rá bővebben reagálnom ;) -
Szerintem ne kérdezgess, nézz gametrailers-t meg youtubet mert még Ragnar leidiótáz.
-
Hallod te ilyen hülye vagy, vagy esetleg direkt csinálod?
Megnézheti az ember a trailereket, meg a gameplay moviekat, de attól még a másik játékosok személyes tapasztalatait nem fogod megtudni..
-
Szeszmester #37679 Na mi van, ki lett takarítva a topik? :) -
olvasgattam sokat a devil may cry 4 ről, és már izzik a megvétele, de előtte egy egyéni véleményre is kíváncsi lennék, szóval ha valakinek megvan, ossza meg velem tapasztalatait légyszi :) -
Ragnar360 #37677 Ismered a youtubeot ,gametrailers + egyebek , ja és demo is van belőle.
Bírom ezeket a véleményt kérö embereket IS :DDDDD
Ha érdekel a stlilus v vmi ,de más azt mondja ,h szar akkor te nem nézed meg ? Ennek semmi értelme. -
Hírdetésekre van külön topic. -
Akkor megyek is tesztelni. Köszi!
-
Kösz szépen! Azért a demot megnézem. -
Gabe18 #37673 Tudok,borzalmas...
A demó alapján legalábbis.Aztán állítólag a full-ba nagy javitásokat eszközöltek... De hát egyrészt én ezt nem nagyon hiszem el,másrész a demó után úgy vagyok vele mint annó egyszer egy pc-s játékhoz irta valaki,"ezen már csak egy 3 cd-s patch segitene"... -
Szar.
Ronda, ronda, ronda, gagyi, elavult, recés, ronda, prevgen erősen:), semmi fizika, ronda, akad, szaggat, reszel... ja és ronda:)
Próbáld ki a demot, de neked én nem ajánlom:) meg ugy senkinek sem... -
Erről a játékról tudna valaki mondani valamit?
Turning Point -
Ragnar360 #37670 Akko szerezz nekem custom titlet v vipet bH-ra :DDDD -
Brash #37669 Ha kérünk egy szívességet és nem jársz be ide? Tudjuk nagy szívesség, de egy nép lenne hálás érte. -
Ragnar360 #37668 Válaszoltam neked szépen az előző megnyilvanulasodra, de ahogy látom csocso törölte.
Az baj veled ,h te csak hiszel és nem tudsz , csak feltételezel ,képzelődsz(köze nincs itt pl semminek a lealdozotthoz) . Az egyik fő gond az az ,hogy az igazság sokaknak itt ,ha vki nyiltvan megmondja mi pálya és csak legyintenek , "namá megint a ragnar okoskodik, a hülyegyerek".
Megnyugtatlak , ez közel sem hergelés. -
Ragnar360 #37667 Csak egy név , semmit se jelent :P -
Na végre egy jó ötlet, de az a baj, megint mi leszünk normális userek lecseszve. Pedig tisztán látszik, hogy a gyerek direkt arra megy, hogy minket hergeljen mert úgy érzi, hogy az egész leáldozott topik mellette áll pedig ha tudná, hogy mekkora kis senki. :) -
Nincs kevdetek peticíót indítani ragnar kizárását illetően, az sg-ről ? Én személy szerint méltányolnám. -
Ragnar360 #37664 Sok itt a reménytelen eset és elvonási tüneteik vannak. -
Ragnar360 #37662 Még alig telt egy nap de a sok idiota mar kéregeti a warezfaq-t!
OMG
-
Ragnar360 #37661 Jézusom , már kezdödik megint :DDD
Inkább haljon ki , sok lama még mindig nem erti ,h nem az a lényeg ,h napi 100 hsz-t termeljetek itt a topikba -
Freedy #37660 Maximum felbontása vga-n keresztül: 1024x768 :( Hát akkor nem fogom megvenni... Kell várnom nyárig...
-
ennyiért szvsz jó vétel, ha még uj is... ami nagyon fontos, ha PC monitorként is használni akarod, h lehet-e 1:1 pixelhelyesen hajtani. ha nem, akkor monitorként használhatatlan, homály képe lesz, semmiképpen ne vedd meg!
poison chihuahua: volt akinek kibontás után a winyo volt rossz :) neki legalább 'nagyon' rossz volt, igy egyből tudta cseréltetni és nem vesztek el adatai ... mielőtt komolyabban nekiálsz játszani, tesztelgesd szvsz. csinálj profilokat, ments, törölgess, stb, hátha reprodukálhato a hiba és akor gariztasd, ami rossz. hosszutávon inkább most kis bosszuság, mint h elvesszen a profilod pár honap mulva, sok mentéssel -
Gyűjtsetek nyugodtan FAQ link-eket és ha nem warez, betesszük ide!
és a régivel mi lett és miért nem az van kint? -
és most warez nélkül kihal a topik:D -
Freedy #37655 Analóg tv adással már látam, de az szintén nem mérvadó:( Megnézném box-al is, csak az a gáz, hogy a tv, és énköztem ~100 km van. -
Csak gondolj bele, hogy az a TV jóval nagyobb. Az a legkorrektebb ha megnézed szépen élőben mit is tud a cucc és az alapján döntesz. Az ilyen adatok nem mindig mérvadóak! -
Freedy #37653 Mennyi lenne megfelelő? sajnos most csak erre van keret. Vagy lehet érdemes lenne várnom a nyári munkára
Mondjuk én nem vagyok HC gamer egyáltalán, úgyhogy szerintem nekem ez a kontrasztarány is megfelelne... Figyelembe véve, hogy a mostani monitorom, amin most játszok, az csak 500:1-es kontrasztarányú, vagy 800:1 és ezzel is megvagyok nagyjából elégedve. úgyhogy ennél biztos jobb lenne az a tv valamivel. -
Az nem baj, ha valaki trágár, csak a warez. Sznobizmus ezerrel! -
Én azt javaslom h ha tudsz még tégy hozzá egy kis pénzt és 100 körül kapsz jobbat pl Samsungokat:) ( nekem is az van ). Ezt azért mondom mivel sok évre veszed, és ne az motiváljon h melyik a legolcsóbb... ez sem olcsó de tudásban nem nagy szám. Pécét pedig akkor már ne VGA kábellel hanem HD-vel rakd rá sokkal szebb és igényesebb:) -
Szerintem az 1200:1 kontrasztarány nagyon rossz tényező, főleg játékhoz, filmekhez! -
70 hmm akkor érthető ez az igencsak alacsony kontraszt arány... -
Freedy #37647 Elég nekem az 1 db hdmi és az 1 vga, több dolgot nem akarok rákötni.
70 ezer. -
Igy első ránézésre azt mondom h 1 HDMI van rajta.. ha pécét is akarsz rákötni akkor érdemes DVI-HDMI kábellel, s ha még boxot is akkor 1 HDMI kevés. Mennyi pénz ez? -
Freedy #37645 áá miért nem lehet normálisan linket beilleszteni?
link: http://www.sharp.hu/index.php?id=858&L=12&tx_ttnews[tt_news]=1428&tx_ttnews[backPid]=857&cHash=de3668f579 -
Inkább ird be a modellszámát:) -
Freedy #37643 sry, itt a jó link-->tv -
Freedy #37642 Hello! Lehetőségem van venni olcsóbban egy ilyen tv-t--> lcd
Mi a vélmenyétek róla? HDMI porton szeretném használni Xbox-al, pluszz vga-n pc-vel. -
Nekem is -
"nem kizárt h rossz a memkártya" - az marha jó, mert vadi új dobozos, még egy hete sincs, hogy megvettem. 
Mindenesetre megfogadom a tanácsodat és most másik slotban használom.
Köszi.