176915
banner
  • Istencsászár
    Levan irva, lájvon megveheted 400 pontért, ezen mit nem lehet érteni?:) letőlethető tartalom...
  • Sephi
    Mind1 mi volt , a lényeg az , hogy pár percel később jött egy pasi onnan, bütykölt valamit a gép hátulján levő szerkenyben, és ment rendesen a gép.
  • Brash
    Sziasztok.

A PGR 4-hez találtam kiegészítőt a neten, legalábbis leírást. Ez csak Livon lehet elérni? Vagy valahogy fel tudom tenni Live nélkül is? Konkrétan ez érdekelne:

Premium Challenge Pack (400 pont)

A 400 pontért megvásárolható csomag hét új autóval bővíti az eddig sem szegényes választékot.(2008 Chevrolet Camaro Convertible Concept, 2007 Volkswagen Golf GTI W12-650, 2007 Peugeot Flux, 1987 BMW M3 E30 DTM, 2007 Ferrari 430 Scuderia, 2008 Honda S2000 CR, and 2008 Callaway C16 Speedster)
    Ezen felül három motorkerékpár is benne foglaltatik (2007 Yamaha YZF-R1, 1995 Aprilia RS 250, and 1998 Aprilia RSV 1000 Tuono R)

Ezen belül is az E30.

GameStar
  • Kandurex
    az igaz, de ne felejtsük el, hogy 3 LED az általános hardware hiba, nem pedig a GPU felválását okzó 100% hiba jelzés,...szóval bármi lehet, megdöglött a vinyó, megfeküdt a tápegység stb. stb....bármi lehet
  • james69holden
    annak 4 villógó piros led a hibajelensége...
    csekk

"A Jelenség

A fénygyűrű mind a négy lámpája vörösen villog az Xbox 360 konzol elülső részén.

Oka

Ez akkor fordulhat elő, ha a következő feltételek egyike teljesül:
    • Az audio-video (AV) kábel nem megfelelően csatlakozik az Xbox 360 konzolhoz.
    A konzol nem észleli a kábelt."

amit a videón látunk az RROD ;)
  • Rena11
    látom komoly téme az a cikk inkább addig örüljetek amíg nem nektek villognak a ledek:)
  • Sephi
    Nem úgy na. Szal úgyértem a Box-ra nem volt rákötve a komponens kábel.
  • LordAndrew
    Az AC az eddig általam látott legszebb játék. Hihetetlenül élethű, gyönyörű. Csodálatos az élő város, gyönyörűek az épületek, jók az emberek, szépek a főhős mozdulatai, de... ...kb a második küldetés után meguntam és azóta nem is játszottam vele. Repetitív, kevés benne a változatosság. Ha sokféle küldetés lenne, mint mondjuk a GTA-ban, az elműlt év legjobb játéka is lehetne, így viszont csak egy gyönyörű bemutató, mit is tud a nextgen.

A COD4-et viszont ajánlom. Nagyon jó kis lövölde, kellemes storyval, jó ötletekkel, szép megvalósítással.
  • jaszy
    Rosszul képzeled:)

Azért az nem neveznám jónak amit cserélgetni kell!!
  • grayfox
    el tudom képzelni, hogy valami ps3 fanboy aftereffectsben beszínezte a ledeket :D

Azt kötve hiszem, hogy ha ilyen mégis megtörténik, ne cserélnék a konzolt 1 percen belül a kedves ms munkatársak. Ennyire már csak nem hülyék. vagy de? :D
  • grayfox
    .. ahogy elnézem az aláírásodat, gondolom nem az angol jelentette az akadályt. Én tegnap kezdtem el, _már csak a storyline miatt_ alig bírtam letenni :D Igaz, nekem a játékmenet is nagyon nagyon bejön. Az überbrutál látványvilág már csak hab a tortán. Persze ízlések és pofonok, nem tetszhet mindenkinek :)
  • jaszy
    Ha 3 villog az nem a tv bekötés.:)
    Elhalálozott a masina.

Előbb-utóbb minden 360 at utolér!
  • james69holden
    hmm, én is kipróbáltam h mi történik ha nincs rádugva hdmi kábel az LCD-re, de semmi hibajelenséget nem produkált...
  • amdrula
    OTT voltál?
    BTW, ha nem lenne LCD bekötve, akkor csak 1 led villogna, nem három, a légjobb tudomásom szerint...
  • CSOCSO
    Mass Effect nagy csalodas...

de nem megyek bele.. nem az en stilusom a jatek..
  • Sephi
    Mint mar elmondtam, az a gép NEM VOLT MEG RAKOTVE A LCD TV-RE, EZERT VOLT A RED RING A GÉPEN! Csak a kedves kamerás éppen egy jó cikket akart írni es azt mar nem vette fel amikor a kolléga rákapcsolta. Idiotak ezek. Nem kell hinni a cikknek.
  • Ragnar360
    Egyetértünk!
    Sajna ezt a jatekot azzal reklámozták,h mindenhova fellehet mászni stb. h húúú de kiraly meg fasza az. Ez az élmény számomra kb. az elsö két nagyobb épület megmászásában kimúlt.Nem lehet semmmit csinalni a városban, nem lehet kiismerni a várost(hiába ,h vannak jellegzetes épületek/területek ,de akkor se).És a készitök azt is mondogatták anno ,h nem lesz egyforma ember , ennek ellenére ez is rohadtul zavart már ,arról nem is beszélve ,h mindig ugyanazt szajkózták..."csöves ribik kiméljenek" XDDD Kellett volna bele legalabb coop multi + interaktivitás a városba ,FULLRA!
  • Istencsászár
    Lesz 2., 3. rész abba ki aknázhatnak mindent:) lehet csomo mellékküldetés meg egyebek, ezért sem sajnálom a dolgot, maximálisan élveztem)
  • Ragnar360
    Csak akkor hamar vége van :D Én másodjára egy nap alatt végigtoltam és mindig csak annyi mellékkuldit csináltam meg ,amennyi a fökuldi elkezdéséhez szükséges volt.
  • Gabe18
    Hát szerintem az is ellaposodot egy idő után.Gyakorlatilag az összes helyen azt a pár dolgot kellett csináni,mássz fel a tornyokba,lopd el az erszényt,hallgasd ki a beszélgetőket,ölj meg 2-3 katonát észrevétlenül,aztán mehetsz a helyi főnökhöz.
    Egy ekkora területen,ilyen jól kidolgozott városokban ennél sokkal változatosabb köldetéseket is ki lehetett volna találni.
    Ezzel persze nem mondom hogy rossz játék lenne,egyszer bőven végigvihető,na és ahogy kinéz az egy csoda.
  • Istencsászár
    Nem laposodik az el... senki sem kényszerít senkit h minden egyes melléküldetést megcsináljon... lehet haladni a főszálon folyamatosan.
  • Gabe18
    CoD4: Single része legalább akkora élmény mint a multi.Sokszor mintha egy filmet néznél,olyan jelenetek vannak benne.És az eddigi részek háborús hangulatát még magasabb szintre rakták.

Dead Rising: Szerintem iszonyat nagy játék.De teljessen olyan,hogy vagy bejön az egész felipitése,játékmenete,mentési rendszere és akkor szereted,vagy nem,és akkor egy hülyeségnek tartod.Ennek nézz utánna jobban szerintem.

DMC4: Ez megint olyan,ha az általa képviselt stilust szereted,akkor tökéletes vétel.

Assasins Creed: Döbbenetes látványvilág,az első pár óra zseniális.Aztán ellaposodik,és én már nagyon vártam hogy vége legyen.

Mass Effect: Nem próbáltam,passz...

Ezekután én a CoD4,Dmc 4,párost ajánlom első 2 vételnek,de ez teljessen magánvélemény...
  • rambuu
    Hát figyi, én is ilyet veszek, meg Waczkornak is ilyen van és én csak jót olvastam-hallodtam rolla...
    IGaz hogy nem HD TV, vagy LCD TV, de ha az embernek nincs lóvéja ez is megteszi bőven. Jobb mint egy 17"-es CRT moncsi, vagy egy sima TV.

Szóval én csak ajánlani tudom, de persze nem erőszak a disznótor!
  • Sir Quno Jedi
    Mass
    DMC
    Assa
    többi kuka
  • Ragnar360
    :DDDD
  • Istencsászár
    Mennyémáinnen mindenkinektetszikcsaknekednem
  • DanielT
    Ebben a mondatban a hangyafasznyi szót csak úgy tudom elképzelni, hogy az Assassins egy hangyafasznyi élvezet a COD4-hez képest :PP
  • Istencsászár
    Ezek mind 8,9,10 pontos gémek:) ( az ujságosoknak nem szabad hinni!:) azok barmok amikor pl Assassinsot lepontozák )
  • torrente
    Jaj, pont egy ilyen hozzászólástól rettegtem, reméltem, hogy mindenki le fog beszélni háromról!
  • Istencsászár
    Teljesen mind1, ezek kiváló mászt hev gémek:) ahogy jön ugy szerezd be.
  • Alwares
    Én se a játékok miatt fejlesztek gépet, csak kéne már a photshop-hoz meg a videó vágáshoz egy erősebb vas ;)
  • torrente
    Nem hajt a tatár, türelmesen gyűjtögesd össze a pénzt és vegyél inkább tv-t!
    Én speciel pár éve eldöntöttem, hogy játékok miatt nem fogok pc-t upgradelni. Azóta is tartom magam ehhez. Igazából annyi állat jelenik meg konzolra, hogy nem is lenne időm pc-vel foglalkozni.
  • Kandurex
    Assassin's Creed
    Call of Duty 4

szinte mindegy melyik, de egy hangyafasznyival talán COD
  • Alwares
    Jah csak 200k-t kívánok költeni (majd ha meglesz a full lóvé) és abba még bele kéne férjen egy új pc is, de mondjuk majd ha odajutok meglátom. Azért remélem még mennek lejebb a HDtv-ék árai is...
  • torrente
    Ó, azt elfelejtettem mondani, hogy nem multizom. Akkor a CoD4 inkább hátrébb kerüljön?
  • torrente
    Gyűjtsél még inkább lcd tv-re 40-50 ezret, jobban jársz! 110-120e-ért már jó kis 82 cm-s (32 colos) tv-t kapsz.
  • Csero90
    Mass Effectet semmiképp ne hagyd ki ha tudsz angolul valamennyire mert kibeb*szottjó! és még semmit sem mondtam ezzel! Call of Duty 4 a multija miatt nagyon jó. És az Assassin's Creed-et tudnám még ajánlani!
  • torrente
    Nah, végeztem a The Darkness-szel! Frankó volt végig. Mi legyen a következő 2 játékom, melyiket lenne vétek kihagyni az életemből?
    Ez az 5 jön most szóba:
    Devil May Cry 4
    Mass Effect
    Dead Rising
    Assassin's Creed
    Call of Duty 4
  • Alwares
    Kinéztem ezt a monitort:
    Samsung Syncmaster 2232BW
    Használt már valaki ilyet? Mert azon gondolkodtam, hogy vajon mennyire szépek rajta a színek? Mert 8 ms alatt már romlani szokott a minőség. Áhh ez nagyon tetszik, kiváncsi vagyok vajon a 360 játékok hogy nézhetnek ki rajta, bár ez hogy mindnet 16:10-ben gyártanak, kicsit bassza a csőrömet...
  • Ragnar360
    De fosnak ,h lába kél XD :D