176915
banner
  • Alwares
    Én nemrég vettem 4k-ért 19-es Crt-ét, el is adtam majdnem 20-ért :D
  • woodbear
    ne mondd,h soha nem hallottál a sorozatról??
  • Ragnar360
    14 colos crt-t!

gondolkozz már ember, annyiért még lószart se kapsz!
  • Ragnar360
    huhuhuhúúúúú ,fogjatok le!
  • Ragnar360
    Nem mondanám ,h kiemelkedő a graf ,de jó!
    GRAW 2 engine!
  • Fido4life
    Milyen monitort ajánlotok Xboxhoz, 10e huf alatt ?
  • torrente
    Mi az a Lost?
  • spammer
    Lostot ma fejeztem be, akkor álljon itt egy vélemény:

Pro:
    - Szép grafika (Dzsungelt sztem a Crysis is megirigyelné :P )
    - Jó sztori (Lost)
    - Jó bejárni a filmben látott helyszíneket
    - Jók a flashback-ek
    - Kell gondolkodni, logikai feladványok

Kontra:
    - Rövid (8-10 óra kb)
    - Érezhetően reccen a kép néha, de nem csoda, szép a graf
    - Néhol rohadtul el lehet akadni, fogalma sincs az embernek pár helyen, hogyan tovább
    - Kevés interaktivitás, kevés szerepe van a többi szereplőnek
    - Logikai (áramkapcsolós) feladványokkal lehet szopni jó ideig
    - Átvezető videókat nem lehet elnyomni (ez idegesitő ha sokadszor próbálja újra az ember a missiont)
    - Sokszor töltöget (de szerencsére röviden)

Végül gyors vélemény: Én nagyon vártam, egyik kedvenc sorozatom a Lost,
    tetszett a játék, de kicsit lerontotta az élményt, h 1-2 helyen meg lehet szívni, nagyon el lehet akadni. De ennyi baj legyen. Én azt mondom, mindenképp megéri lenyomni, lost fanoknak pedig kötelező.

Összesen 8,5 / 10 , jó szívvel 9 / 10 :)
  • woodbear
    nah ragnar akkor már gépelheted is, h milyen!! :P
  • ThugEdge
    az engem is érdekelne, nem az,hogy honnan,mert egyértelmű,hanem,hogy milyen
    elég jó kis rivjúkat kapott,de érdekelne az egyszeri játékos véleménye is
  • woodbear
    akkor jó mert lost fan vok szal amúgy is kell! :)
  • Ragnar360
    Lost: Via Domus 1000/1000 :P

• woodbear
    én meg konzolozz-on 2500-ért :P
  • Senkkik
    Valahogy meg lehet oldani hogy billentyűzettel lehessen játszani a gitár híró 3-ban? (usb-s a bill.)
  • Gideon Wieth
    console Corner 4-5ezer ftért vettem és használom :)
  • Istencsászár
    Látom már egyesek Lost játékkal nyomlunak ( az nem érdekel h honnan, hogyan, mimódon ), de irhatnának pár sort róla h milyen.
  • torrente
    Ha nem flashelt és van gari, akkor no para.
  • Istencsászár
    a táp nekem is bevan süppesztve a tévé mögötti kábeldzsungelbe, annak ehhez nemsok köze lehet
  • mergal
    Mondjuk szemetelés nem volt! Csak megfagyott! Mondjuk a tépegység pont a tv mögött van ami szintén fűt és nem valami szellőzős hely! Zölden világított, de ettől is előfordulhat? Nincs para mert van gari!
  • Sephi
    Próbáld olyan helyre rakni a boxot ahol tutira tudd ventilálodni :D
  • Petyus_
    Egyszer-egyszer belefér, ha gyakrabban csinálja, RROD felé közeledsz, lassan de biztosan.

Tipikus pre-RROD fagyás: a képen kis "szemetelés" jelentkezik, és a kontroller rezeg tovább.
  • Istencsászár
    mint minden masina ez képes lefagyni, nekem 1 év alatt 2 ilyen történt, asszem ez elenyésző:), nyugi...
  • mergal
    Sziasztok!
    Tegnap GOW al elkezdtem játszani és 10 perc után fagyott egyet. Utánna nyomtam még vele egy 45 percet gond nélkül.
    Ez normális? Eddig nem volt ilyen egyszer
  • ThugEdge
    szerintem nem
    nekem volt egy prémcsim-RIP most van egy hdmi-s aradeom és nem látok különbséget,ráadásul pont egyik gém közepén voltam mikor megejtettem a cserét és így sem tapasztaltam semmi lényegi különbséget
    szal amig megy a szekered,ne cseréld le
    szvsz
  • GazCamp3r
    az lenne a kérdésem, hogy sokat számít-e ha a box egy hd tv-vel nem komponenes kábelen, hanem hdmi-n van összekötve. Mert nekem régebbi box van, és érdekelne, h megéri-e a cserét? :S
  • Scotty99
    Nagyon szívesen, én sem régóta tudtam róla, de lényegesen olcsóbb, mint boltban. :)
  • arty
    EA .... , hihetetlen, h mindig kitalálnak vmit, amiért szánni lehessen a kiadott játékaikat :(
  • Sir Quno Jedi
    Nem csencs topic, tedd át oda legyélszíves!
  • TrIp
    szevasztok, van egy eladó logitech drivefx kormányom x360-hoz... dobozos, keveset használt. érdekel valakit? ha igen akkor pm...
  • Sir Quno Jedi
    Én is eladtam vagy 4-5 proggit és már a többi is folyamatban vanik. Sokat is buktam rajtuk vaze... :D
  • DanielT
    Szívesen. Hirdesd az igét, hogy ismerőseid is részesei lehessenek ennek a csodának! :D
  • VLB
    oksa köszi, nem is tudtam erről a honlapról!
  • mucsácsó
    Köszi szépen a segítséget, szóltam is a tagnak kábel ügyben! ;)
  • ga-b
    Aha, értem.De reméljük nem csinálnak ebből divatot később, hogy minden multijátékhoz, csak "vinyós" konzollal lehet csatlakozni.
  • Istencsászár
    Teljesen mindegy, vagyis majdnem a Bornout multijának van egy kitétele h valamiért vinyo kell hozzá.
  • ga-b
    Köszönöm a gyors segítséget és, hogy számomra érthető módon fogalmaztál.:D
    Tehát, a vinyós, csak a letöltött cuccok miatt (demók) érdemes.Szóval -ha jól veszem ki a szavaidból - akkor teljesen mindegy ha mondjuk veszek egy játékot, hogy azt Arcadon vagy Premiumon futtatom.
    Rendben, köszönöm mégegyszer.Pacsi!
  • spammer
    Arcade annyit takar, hogy nincs hozzá vinyó. Meg nem szép krómszínű a dvd tálca hanem fehér. Ennyi. Vinyó helyett 256 megás memkártya van, ami bőven elég ha nem akarsz demokat letöltögetni liveról, mert ahhoz kell vinyó.

Egyébként Arcade is a jelenleg "legjobb" (legkevésbé melegedő) 175W-os, Falcon alaplapos cucc, HDMI kimenettel, akár LCD tv-re is könnyen köthető.

Gyárilag komponens kábelt kapsz hozzá, Scart átalakítóval, ezeken keresztül köthető TV-re. Ha LCD tv-d van vagy monitor, akkor kell venned VGA kábelt vagy HDMI kábelt, ezek mind pár ezer forintos dolgok. Ezek után simán köthető monitorra. Sőt, ha nincs LCD TV-d, akkor ajánlott monitorra kötni, amennyiben az TFT monitor :) Szebb képet kapsz mintha hagyományos CRT TV-re kötnéd.

Amennyiben kell vinyó Premium (de figyelj h ez is HDMI-s 175W-os legyen, kevésbé melegszik), ha nem kell vinyó Arcade-ot vegyél.
  • marcinger
    Kössz. Remélem ma sikerül.
  • DanielT
    jatekaim.hu -ra dobáld fel őket.
  • ga-b
    Sziasztok!Szeretném a segítségeteket kérni.Tervezem,hogy beszerzek egy XBOX-ot, de lenne pár láma kérdésem.Ezidáig Pc-t használok, szóval konzol témában abszolut hülye vagyok.:D
    Néztem a hivatalos honlapot, világos minden, viszont az XBOX Arcade az mit takar?Mennyiben más mint az alap 360?Az Elite ahogy kivettem, az a "legnagyobb".Aztán láttam,hogy kiadják Premium névvel is, erről sem tudom mit takar.És az utolsó láma kérdés.Kifejezetten olyan kimenetei eszközre lehet kötni amit XBOX-hoz gyártanak, vagy ráköthetem TV-re, vagy akár egy PC-s monitorra is?
    Aki eddig nem dőlt hanyat tőlem az kérem válaszoljon...:D
    Köszi skacok,pacsi!