176915
banner
  • jepy
    x-media=ügyes Mr.Wadarr,nekem is javította a dobozomat.azóta megy rendesen.(kopp-kopp-kopp)
  • AntiHero
    vegyél-.-
  • Sephi
    Ennek mar ideje lenne mert azóta sem fejezni be.
  • fittyfene
    Most kell HDDVD olvasót venni!
    Jól lement az ára!
  • Sir Quno Jedi
    Leállhatnál! Ez nem a flémtopic. Még egy anyázás, vagy durva benyögés AKÁRMIÉRT és akárki is kezdte, TE mész alukálni!
  • Ragnar360
    A danikásat meg törölted ,kár ,h nem láthatta :(
  • Ragnar360
    Hahahahha :D jóvicc!
  • Brash
  • Ragnar360
    Mocskos a pofám, még egy ilyen és banolnak egy időre!
  • Istencsászár
    mindenhol ugyan ugy buherálják meg, persze te csak perkálsz érte mint a kiskatona, azt vagy sikerült vagy nem... ( nemszokott, bár vannak csodák ), ha pedig az én gépem elromlanak bódogan küldöm az MS INGYEN javításra:)
  • bllo
    Tételezzük fel, hogy a nem eredeti firmware és az overcool miatt nem biztos hogy a MS support lenne a megoldás . . .
    Azóta néztem amúgy az X-media-t. Szimpatikus. Vélemény, tapasztalat?
  • DanielT
    Bele volt berhelve már... írta, hogy overcool mod.

Látjátok okosgyerekek, ennyit érnek a csodák amivel buzeráltatjátok azt a szar gépet "megelőzés" céljából.
  • Adi
    szervíz
    Itt érdemes a 3 ledes gépedet megjavítatni.
    Én nem ajánlom, h máshoz menj.. arról nem beszélve, h garit adnak vagy mi(főoldalon most van kiírva) ha rögtön hozzájuk viszed.
  • Istencsászár
    Rácsörögsz a hazai MS supportra és mindent szépen elmondanak... holnap már viszik is el a gépet Prágába, pár héten belül meg hozzák vissza.
  • Sephi
    Owned :DDD
  • bllo
    No, hát a ma reggeli boldogsághormon adagom is megvolt, a 2,5 hónapos boxom 20 perc játék után megfagyott, majd újraindítás után jött a nagyon nem várt 3 piros led.
    Azóta tudtam vele még 8 percet játszani majd fagyás ismét. Gondolom innentől kezdve már felesleges a csodára várni . . .
    Bár meglepő, mert a gép abszolút jól szellőző helyen volt, overcool-lal meg is van fejelve, meg sosem fújt ki langyosnál melegebb levegőt.
    Nade ami volt elmúlt, szóval az érdekelne, hogy hol lehet (illetve inkább hol érdemes) 3 hibát javíttatni, mekkora eredményességgel javítják a gépeket, mennyiért, és általában milyen határidőre?

Nagyon szépen megköszönöm előre is a válaszokat!
  • DanielT
  • Brash
    Hát mert Te az egyoldali magaddal beszélgetést is érdekesnek találod.
  • Tomy Lee
    Igen:DD
  • Ragnar360
    Ki-hogy látja érted :DDD ,sztem most vannak a szép idők :)
  • Sir Quno Jedi
    Visszasírjátok a régi szép időket??!??! :D
  • Tomy Lee
    Hát igen sajnos:(
    Nem baj,van idő másik topic-ra is olvasgatni:DD(azért régebben jobban tetszett a dolog de mind1:)
  • Istencsászár
    tegnap 60 hsz volt, ez messze van a kihalástól
  • Rena11
    hogy kihalt ez a topic a rendszerváltás óta :D:D:P
  • Alwares
    Hát figy nekem is, úgy volt, hogy az Orion TV-ém csak 50 Hz-és, és így is lenne logikus, de nagyon megörültem mikor be tudtam kapcsolni a PAL 60 módot. A legtöbb TV-én megy az a 60 is, azaz végülis ez az NTSC mód, ha jól tudom. Persze ilyenkor némileg romlik a képminőség...
  • Tomy Lee
    Tényleg,mi van Lost Odyssey-vel?Kiadták már?Milyen a gém?thx
  • CHEAPBOY
    Evvel én is így vagyok:D

Egy deka percet nem láttam ebből a Lostból még:)

Mondjuk a game a képek/video alapján jófélének tűnik:)

De akkor is a hét játéka a Lost Odyssey:)
  • Ragnar360
    Hááát azt nem mondanám ,azért egész jó ...de mondom sok mindentől függ ,de irtad ,h szereted a Lostot akkor tetszeni fog ,sok mindent figyelembe véve jólett!
  • Fido4life
    Hát reméljük az RGB kábel tesz valamit annak érdekében, hogy (talán már) a jövőhéten haza rohanva első boxos élményként ne egy fekete-fehér képernyő fogadjon.
  • Tomy Lee
    Én 1 részt asszem láttam régebben:)meg talán pár részletet a többiböl néha ha véletlenül odakapcsoltam mikor ment.
    Nagy baromságnak tartom:S
    A játék sem kell.

• mucsácsó
    Tüzetesebben megnéztem a borítóját, és a hátulján ott van, hogy "60hz only"...Szóval akkor jól emlékeztem rá =/
  • mucsácsó
    Sajnos ponthogy az Oblivion az igényli, én úgy tudom...pont tegnap olvastam, ráadásul a borítóján is ott vírit a 60 hz jele! Szóval valszeg igényli a PAL-60-at.. =/
  • woodbear
    azt nemtom!
  • Fido4life
    Köszi a választ, remélem az Oblivion nem igényli..
  • woodbear
    amelyik játék nem igényli a 60Hz-et azzal tudsz játszani!
  • Fido4life
    go fuck yourself thank you

akkor még csak annyi lenne a kérdésem hogy ideiglenesen egy 50 hrtz-es Samsung tv használható RGB kábellel ? :D
  • woodbear
    akkor erős közepes??

Torrente nem tv-ben nézem hanem gépen, én is ritkán tv-zek különben!
  • Ragnar360
    rtl-en csak az 1.évadot néztem...szinkron sucks!!!44
    Magyar csatornákon nem szabad nézni ilyeneket!

Lost,PB,Heroes...mindet angolul magyar felirattal!

Ja meg általában magyar adók 1 évaddal levannak maradva ,bár lostnál kicsit felzárkoztak ,ha joltom!
  • Ragnar360
    Na visszatérve a Lostra!

Érdekes a sztori,Lost fanoknak érdemes kipróbálni...de akik nem nézik a sorit azoknak nem angy kedvcsináló.
    A helyszínek elég jók, néha jóérzés a soribol láttott helyeken járkálni...de ugy különösebben nem hatott meg!
    2 bő délután alatt kinyomtam 1000-re ...van 1-2 jó acsi,de amugy a többi nagyon laza!(egy kijátszásra,ha nem aprólékosan nyomja az ember,meg nem Lostosan gondolkodva :D meg egy kis guide nélkul simán összejön 6-700GS)
    A játék valóban rövid,de nem zavart,mivel a játék elején már láttam ,na ezt minél gyorsabban kiakarom nyomni! Nehéz megfogalmazni,de hiába a sok (rengeteg) ismerös helyszín, maga a játékmenet túl 1xerű (tradelésnek is 1-2xer veszi hasznát az ember),kevés benne az ötlet,néhol elvont...túl hamar összedobták sztem...nem arról van szó,h nemköti le az embert,mert pont ,h leköti ,csak nemtom nincs benne semmi csavar ,1-2 részt lászámitva kevés az adrenalin/idegtépő rész , lassú a játékmenet.
    Logikai részek tetszettek,főleg a számítógépes részek...jó volt a játék,de semmi extra...maradok a sorozatnál:D mi mást is tehetnék!
    Egyedül a flashbackeknél kurta fel az agyam a game, csak itt akadtam meg kicsit! Az istennek se jöttem rá ,h mit kell fényképezni!Ott van 1-2 szívós rész.

A befejezés is tetszett és érdekes és eddig olyan dologra tesz utalást amit csak sejthettünk! (Nem akarok spoilerezni ,de aki látta a Next [magyar cím: A holnap a múlté] Nicolas Cage főszereplésével...az majd gondoljon rá a játék végén :D)

Mindenek ellenére jó kis szórakozás volt!
  • torrente
    Nem vagyok tv-buzi. Szinte csak sportot meg angol adót nézek. Ha a Lost a RetekKlubon vagy a Tv2-őn megy, akkor meg a 0-hoz konvergál az esélye, hogy akárcsak részletet láthattam volna belőle.