Érdekes a sztori,Lost fanoknak érdemes kipróbálni...de akik nem nézik a sorit azoknak nem angy kedvcsináló.
A helyszínek elég jók, néha jóérzés a soribol láttott helyeken járkálni...de ugy különösebben nem hatott meg!
2 bő délután alatt kinyomtam 1000-re ...van 1-2 jó acsi,de amugy a többi nagyon laza!(egy kijátszásra,ha nem aprólékosan nyomja az ember,meg nem Lostosan gondolkodva :D meg egy kis guide nélkul simán összejön 6-700GS)
A játék valóban rövid,de nem zavart,mivel a játék elején már láttam ,na ezt minél gyorsabban kiakarom nyomni! Nehéz megfogalmazni,de hiába a sok (rengeteg) ismerös helyszín, maga a játékmenet túl 1xerű (tradelésnek is 1-2xer veszi hasznát az ember),kevés benne az ötlet,néhol elvont...túl hamar összedobták sztem...nem arról van szó,h nemköti le az embert,mert pont ,h leköti ,csak nemtom nincs benne semmi csavar ,1-2 részt lászámitva kevés az adrenalin/idegtépő rész , lassú a játékmenet.
Logikai részek tetszettek,főleg a számítógépes részek...jó volt a játék,de semmi extra...maradok a sorozatnál:D mi mást is tehetnék!
Egyedül a flashbackeknél kurta fel az agyam a game, csak itt akadtam meg kicsit! Az istennek se jöttem rá ,h mit kell fényképezni!Ott van 1-2 szívós rész.
A befejezés is tetszett és érdekes és eddig olyan dologra tesz utalást amit csak sejthettünk! (Nem akarok spoilerezni ,de aki látta a Next [magyar cím: A holnap a múlté] Nicolas Cage főszereplésével...az majd gondoljon rá a játék végén :D)