176915

-
szerintem csináltasd meg Wadarr nél. 7 ezer asszem.. aztán ha megint 3 ledes lesz akkor ad el. -
Na, valaki adjon egy tippet, hogy mennyiért lehet eladni egy 3ledes x360-at.
Buzi MS support szerint bannolt a gép, miheztartás véget nemhogy live-on, még netközelben sem volt, amióta (nekem) megvan.
Esetleg még Wadarr szervíze szóba jöhet, de nem tudom, egyszer meghibásodott konzolban már nem bízom.. Szóval tippeket várnék, mennyiért tegyem fel így apróhirdetésben ? -
na nekem egy ilyen adapter kénne amivel lehet faszán kapcsolgatni, h mute vagy belegyen a hangom kapcsolva. Mint a gyári headseten.:)
ezen az adapteren ahogy elnézzem nem igen lehet!:(
adapter -
HA nincs más kábel ami a fülesből kimegy vagy amit a füleshez tudsz csatizni, akkor más hangot nem igen fogsz hallani.
Ügye a joy csak a voice hangot közvetiti!:)
Mondjuk ez szivacs, ha felteszed a füledre alapból nem úgy hallasz. Már mint a hangfalakból kijövö hangokat!:)
HA fülest akarsz akkor vegyél 5.1 fülest az uberkonzol.hu-nál. -
lehet igazad lesz, bár akkor több dolgot nem értek, pl. minek 20-20,000 Hz beszédhez... -
Jah, az király :) Nah akkor kipróbálom a voice chat-et... Köszi! -
De. Ezen csak a csetnek kellene mennie. Vagy gondolod wireless átmegy a hang csak azért, mert létezik egy olya utángyártott headset aminek 2 fülese van? Köze nincs hozzá. -
szerintem ezen nem csak a csetnek kellene mennie... pl. akkor játék közben a játék hangjait nem is hallod, csak amit szövegelsz, na ne már... -
Jah :D -
Meg csökkenti az xbox zaját!:D -
Sajnos nem. Viszont 2 fülön hallhatod a mono voice chatet :D -
Gondoltam azért stereo füles, hogy az "egyéb" hang is átmenjen :( -
amdrula #38255 Mit vársz tőle? Voice chatnek menni kéne vele, másnak nem nagyon. -
tyyiiii.. 50 dolcsi az egesz... el is gondolkoztam rajta hogy MEKKORA kiralysag lenne venni egy vizhutest es ebbe beletenni!!!!!!!!!!!!!!! eszmeletlen zsirul nezne ki!!!
6 ingyen film jon vele? hat a filmek tobbet ernek 50 dolcsinal.. wow.. vennek egyet de annyira nem zaklat........ -
arghhh. alig van idom jatszani:( -
huhh! ezek után már elgondolkodtat, hogy vennni kéne! azthittem másra nem jó csak a HD lejátszásra! 
-
Vettem 360-hoz egy ilyen headset-et, és rádugtam a gamepad-ra. Se "kép" se hang :( Kéne vmit tudjak a beüzemeléséhez, vagy vmi technikai difi van? -
Hogy mire nem jó még a HD-DVD olvasó.. :) -
geri04 #38249 Van mégegy gépem is,de az brutálisabb!! -
geri04 #38248 ja tudom,lehet hogy eladom!
-
amdrula #38247 Igényes a fifás előlappal xD -
geri04 #38246 Egy kis Tuning!!Gears of war Design -
elég a SN szám a hátuljáról, közvetlenül a LAN felett -
amdrula #38244 Kb. x360-ra. -
akinek van XCM High Speed Cooler-je privizzen már rám légyszi! lenne pár kérdésem :) -
moonline #38242 Sziasztok!Tudna valaki info-t mondani,hogy kb mire várhato fénypisztoly x360-ra?elöre is köszi!
-
Áruljátok el nekem, hogy az MS supportnak elég, ha azt a számot bemondom, ami a kontrollerek fedelének felnyitása után látható, avagy le kell szednem a faceplate-et ? -
már kijött asszem a demó mert már láttam fennt csak nem tudtam letölteni mert amerikai címmel vagyok fenn és csak angolosra tették fel -
Condemned 2 demo jön nemsokára (hogy mikor pontosan, azt még nem tudni), viszont a hivatalos oldalon, mely nemrég nyílt meg, ott virít a 'DEMO Coming Soon' felirat :) Kíváncsi leszek azért rá, én nagyon várom már...az első részét imádtam, bár azt PC-n toltam végig. Életem talán (AvP-től jobban fostam anno:D) legbeszaratósabb játéka, soha nem felejtem el! :D -
Nem kell azt:)
worthplaying.com , itt mindig jelzik ha van valami:) -
hát én is naponta nézegetem a live-ot valami demóért:D -
Nem, de nem is reménykedek, semmi demo nem jött ki mostanában... pl egy Lost demora kiváncsi lennék vagy akármi... -
kijött már az army of two demója? -
2x hárompirosledes x360 premium pack + eredeti VGA átalakító + vezetékes kar eladó. Priviben várom az ajánlatokat...
-
Egy premium, tavaly márciusi asszem (használtan kaptam/örököltem nagybratyótól, amikor kiment melózni). -
Na, hogy van ez? jön a jó idő és hullik mindenkié? mi lesz még nyáron? Milyen géped van/volt Aguinaga? -
bllo #38231 "ingyen"
Azt az "ingyen"-t megfizetnéd az eredeti játékok árában.
Egy eredeti játék ára kb 2 GPU újragolyózással egyenlő.
Arról nem beszélve, hogy amit írnak a MS javítási módszereiről, meg javítási idejéről, hááát.
Az enyém most lett beadva az X-media-ba, 1,5-2 hetet mondtak.
Szerintem az ideális megoldás egy megbízhatóbb konzol lenne . . .
-
Fasza, 3ledes lett ez a hulladék nekem is.. :( -
Nah igen, nem gondolkodtam, bocsi :) Nem véletlen van az a PAL-60 dolog.. :) Csak nem voltam biztos benne, meg valamiért nekem úgy rémlett, hogy mintha lehetne állítani. LCD monitor amúgy. Dehát mindegy, jó így végülis, csak gondoltam megkérdem. :) -
Ha CRT akkor nem, ha LCD akkor sem, de akkor meg minek? nem vibrál. Amugymeg 50-60hz gémek vannak konzolra, leglábbis én ugytudom.