176915
banner
  • Adi
    szerintem csináltasd meg Wadarr nél. 7 ezer asszem.. aztán ha megint 3 ledes lesz akkor ad el.
  • Aguinaga
    Na, valaki adjon egy tippet, hogy mennyiért lehet eladni egy 3ledes x360-at.
    Buzi MS support szerint bannolt a gép, miheztartás véget nemhogy live-on, még netközelben sem volt, amióta (nekem) megvan.
    Esetleg még Wadarr szervíze szóba jöhet, de nem tudom, egyszer meghibásodott konzolban már nem bízom.. Szóval tippeket várnék, mennyiért tegyem fel így apróhirdetésben ?
  • Adi
    na nekem egy ilyen adapter kénne amivel lehet faszán kapcsolgatni, h mute vagy belegyen a hangom kapcsolva. Mint a gyári headseten.:)
    ezen az adapteren ahogy elnézzem nem igen lehet!:(

adapter
  • Adi
    HA nincs más kábel ami a fülesből kimegy vagy amit a füleshez tudsz csatizni, akkor más hangot nem igen fogsz hallani.
    Ügye a joy csak a voice hangot közvetiti!:)
    Mondjuk ez szivacs, ha felteszed a füledre alapból nem úgy hallasz. Már mint a hangfalakból kijövö hangokat!:)
    HA fülest akarsz akkor vegyél 5.1 fülest az uberkonzol.hu-nál.
  • Sipka
    lehet igazad lesz, bár akkor több dolgot nem értek, pl. minek 20-20,000 Hz beszédhez...
  • testerlnx
    Jah, az király :) Nah akkor kipróbálom a voice chat-et... Köszi!
  • DanielT
    De. Ezen csak a csetnek kellene mennie. Vagy gondolod wireless átmegy a hang csak azért, mert létezik egy olya utángyártott headset aminek 2 fülese van? Köze nincs hozzá.
  • Sipka
    szerintem ezen nem csak a csetnek kellene mennie... pl. akkor játék közben a játék hangjait nem is hallod, csak amit szövegelsz, na ne már...
  • DanielT
    Jah :D
  • Xenu
    Meg csökkenti az xbox zaját!:D
  • DanielT
    Sajnos nem. Viszont 2 fülön hallhatod a mono voice chatet :D
  • testerlnx
    Gondoltam azért stereo füles, hogy az "egyéb" hang is átmenjen :(
  • amdrula
    Mit vársz tőle? Voice chatnek menni kéne vele, másnak nem nagyon.
  • CSOCSO
    tyyiiii.. 50 dolcsi az egesz... el is gondolkoztam rajta hogy MEKKORA kiralysag lenne venni egy vizhutest es ebbe beletenni!!!!!!!!!!!!!!! eszmeletlen zsirul nezne ki!!!

6 ingyen film jon vele? hat a filmek tobbet ernek 50 dolcsinal.. wow.. vennek egyet de annyira nem zaklat........
  • CSOCSO
    arghhh. alig van idom jatszani:(
  • woodbear
    huhh! ezek után már elgondolkodtat, hogy vennni kéne! azthittem másra nem jó csak a HD lejátszásra!
  • testerlnx
    Vettem 360-hoz egy ilyen headset-et, és rádugtam a gamepad-ra. Se "kép" se hang :( Kéne vmit tudjak a beüzemeléséhez, vagy vmi technikai difi van?
  • mucsácsó
    Hogy mire nem jó még a HD-DVD olvasó.. :)
  • geri04
    Van mégegy gépem is,de az brutálisabb!!
  • geri04
    ja tudom,lehet hogy eladom!
  • amdrula
    Igényes a fifás előlappal xD
  • geri04
    Egy kis Tuning!!Gears of war Design
  • Kandurex
    elég a SN szám a hátuljáról, közvetlenül a LAN felett
  • amdrula
    Kb. x360-ra.
  • Naxos
    akinek van XCM High Speed Cooler-je privizzen már rám légyszi! lenne pár kérdésem :)
  • moonline
    Sziasztok!Tudna valaki info-t mondani,hogy kb mire várhato fénypisztoly x360-ra?elöre is köszi!
  • Aguinaga
    Áruljátok el nekem, hogy az MS supportnak elég, ha azt a számot bemondom, ami a kontrollerek fedelének felnyitása után látható, avagy le kell szednem a faceplate-et ?
  • bubu13
    már kijött asszem a demó mert már láttam fennt csak nem tudtam letölteni mert amerikai címmel vagyok fenn és csak angolosra tették fel
  • mucsácsó
    Condemned 2 demo jön nemsokára (hogy mikor pontosan, azt még nem tudni), viszont a hivatalos oldalon, mely nemrég nyílt meg, ott virít a 'DEMO Coming Soon' felirat :) Kíváncsi leszek azért rá, én nagyon várom már...az első részét imádtam, bár azt PC-n toltam végig. Életem talán (AvP-től jobban fostam anno:D) legbeszaratósabb játéka, soha nem felejtem el! :D
  • Istencsászár
    Nem kell azt:)

worthplaying.com , itt mindig jelzik ha van valami:)
  • bubu13
    hát én is naponta nézegetem a live-ot valami demóért:D
  • Istencsászár
    Nem, de nem is reménykedek, semmi demo nem jött ki mostanában... pl egy Lost demora kiváncsi lennék vagy akármi...
  • bubu13
    kijött már az army of two demója?
  • HUNMarcus
    2x hárompirosledes x360 premium pack + eredeti VGA átalakító + vezetékes kar eladó. Priviben várom az ajánlatokat...
  • Aguinaga
    Egy premium, tavaly márciusi asszem (használtan kaptam/örököltem nagybratyótól, amikor kiment melózni).
  • woodbear
    Na, hogy van ez? jön a jó idő és hullik mindenkié? mi lesz még nyáron? Milyen géped van/volt Aguinaga?
  • bllo
    "ingyen"
    Azt az "ingyen"-t megfizetnéd az eredeti játékok árában.
    Egy eredeti játék ára kb 2 GPU újragolyózással egyenlő.
    Arról nem beszélve, hogy amit írnak a MS javítási módszereiről, meg javítási idejéről, hááát.
    Az enyém most lett beadva az X-media-ba, 1,5-2 hetet mondtak.

Szerintem az ideális megoldás egy megbízhatóbb konzol lenne . . .
  • Aguinaga
    Fasza, 3ledes lett ez a hulladék nekem is.. :(
  • mucsácsó
    Nah igen, nem gondolkodtam, bocsi :) Nem véletlen van az a PAL-60 dolog.. :) Csak nem voltam biztos benne, meg valamiért nekem úgy rémlett, hogy mintha lehetne állítani. LCD monitor amúgy. Dehát mindegy, jó így végülis, csak gondoltam megkérdem. :)
  • Istencsászár
    Ha CRT akkor nem, ha LCD akkor sem, de akkor meg minek? nem vibrál. Amugymeg 50-60hz gémek vannak konzolra, leglábbis én ugytudom.