176909
banner
  • Ragnar360
    Semmi "tiltott",wa4rezzal kapcsolatosat nem mondtam.
    Lehet ,h te azt gondolod, de gondolni nem elég :D :P
  • ThugEdge
    ez nam az ami itt tiltva vagyon???
    hol a moderátor???
    vagy lehet megint?
  • Ragnar360
    Ja most nézem énis ,már fennt van.
    Bár most hezitálok kicsit ,jólenne egy DEMO belőle, de kétlem ,hogy lesz.
  • peteeqe
    Eladó 1 hetes Xbox 360 Elite, Xbox Force-s kormány, Pro Street játékkal

minden 1 hetes fix 130.000.- ft.
    érd.: 70-604-10-52
  • mucsácsó
    Nah látom van már Army of Two :) Egyértelműen co-op gamma, de vajon a single player része miatt is érdemes lenne megszerezni?
  • Ragnar360
    hány éves vagy ?
  • Alwares
    Az előzményből már készül játék. Halo Wars a neve ;)
  • naval
    hol van a paradise??? xbox paradise???
  • trick daddy
    kösz sajna az elözö részekkel nem jácottam de ez a 3. naon bejöt remélem lesz 4-is :). lesz egy uj game aminek aszhem má a demoja kint van az army of two a bemutatokbol naon fasza szerintetek ??
  • joshua
    Mutatták. Lehibernálta magát az űrhajó letörött részében. Tehát majd csak megtalálják:) Meg esetleg lehetne az előzményekből is csinálni játékot. Amikor még sok spartan volt vagy vmi ilyesmi:)
  • trick daddy
    de a master-el a végén mi történt hogy a végén nem mutatták ?? hanem azt a másik ürföldit ? oszt the end :(
  • Beni521
    biztos lesz egy 2. trilógia vmit muszály lesz kitalálniuk, a Prince of Persia -nak is készül a 4. része (elvileg)
  • joshua
    Hát lesz a halo wars de ez nem folytatás hanem egy stratégiai játék.
  • cenobite
    Egyszer biztos. Még alig fél éve jött ki a 3...
  • trick daddy
    csáó a halo-nak lesz uj része ??
  • Freedy
    Na mindegy, kedden vagy szerdán meglátom. GTA 4 megjelenéséig biztos el leszek vele hébe-hóba. Főleg, hogy mostmár itt a jóidő, kevesebbet ülök a gépek előtt. (tudom, most éppen szeles/esős hétvége volt)
  • Ragnar360
    Egy kis blogbejegyzés részemről! GTA IV multija kapcsán.
  • Ragnar360
    Sajnos az emberek nagytöbsége ilyen TÓTÁGAS ÖKÖR ...ezt az esetet én is hallottam :D ...nincs mse ezeken csak röhögni lehet!
  • Beni521
    én azt még XBOX "1" -en toltam végig, tudom h az nem 360 de ott tele volt buggal, meg az embereknek nagyobb volt a tenyerük mint a fejük. ezt leszámítva sztem ez egy nagyon jáó játék :) meg 360 -on sztem már javítva vannak ezek. vagy mégse?
  • torrente
    Olyan, mintha egy Ps2-es játékkal játszanál.
  • Freedy
    Én még annak idején olvastam véleményeket a cod3-ról, és a grafikát legtöbben dícsérték, de voltak néhányan akik meg rossznak tartották, plussz bug-os szarnak az egészet. Na mindegy, legfeljebb itt fog porosodni a polcomon, bár nem tartom valószínűnek. néztem róla videókat, szerintem tetszeni fog...
  • torrente
    A CoD3-mal single playerben játszottam. Csúnya, előző generációs grafika, kicsit bénácska célzás. Nekem nem jött be. 360-ra vannak sokkal jobb játékok.
  • mucsácsó
    Állítólag jó a multija, elég sokan dícsérték, viszont nekem kimaradt cakk-pakk a CoD3...érdemes lenne pótolnom szerintetek? Nameg a MoH: Airborne is kimaradt úgyszintén, de arról sok jót aztán tényleg nem hallottam... :) 1-2 embernek bejött, de a többség szidta, mint a bokrot..

bubu13: Már a jövő héten, március 4-én.. :)
  • Freedy
    Hi! CoD3-nak milyen a multi-ja? Jövőhéten lesz meg, és kíváncsi vagyok, h feláldozzam-e érte a második ingyen gold hónapomat.:)
    A GTA4-re teszem félre a pénzemet, és addig megpróbálom bepótolni a régebbi játékokat szépen sorjában.
  • bubu13
    Mikor jelenik meg az Army of Two?
  • mucsácsó
    Szánalom az, ami ott megy...
  • cenobite
    Mondjuk nálami is inkább fantasy, mint sci-fi, de ez a Mass Effect univerzum nagyon el van találva. Amúgy én imádom a karaktelfejlesztgetést (RPG-kben ez ugye alap), a KOTOR óta nem játszottam ilyen jó sci-fi játékkal.
  • torrente
    Én gyűlölöm a sci-fiket, egy részt sem láttam a Star Warsból, a játékosfejlesztést sem csináltam eddig egyik játékban sem, és ezek ellenére mégis egetverően tetszik a játék! Szédületes grafikája és átvezető videói vannak. Talán ez az első olyan játék, amelyben maga a játék néha szebb, mint az átvezető videó.
  • cenobite
    Ott még nem járok, de nálam is nagyon toppon van a játék. Egyrészt maga a játékélmény fantasztikus, DE a világ, ahol játszódik..! Nem találok szavakat. Remélem valamelyik rendező ráharap és készül belőle valami jó kis sci-fi. (Bár még a Warhammerből sem készült semmi, pedig az is egy akkora lehetőség lenne.)
    Szóval a játék AAA+. Egyedül az inventory rendszer nem lopta be magát a szívembe...
  • torrente
    Hogy a Szent Pozsgay Imrébe kell legyőzni a Mass Effect utolsó főellenségét, az átváltozott Sarent? Az embereimet szinte egyből megöli, a gránátom nagyon későn robban (és addig nem marad ott), a fegyvereimtől szinte nem megy le semmi sem a páncélzatából, stb.
    A haverommal játszuk és nála egyszer előfordult, hogy egy kevés lement az életéből, jött egy kis átvezető videó és aztán utána megint nem tudtunk egy csöppet sem leszedni az életéből. Nagyon el vagyok keseredve, hogy nem tudom megcsinálni, mert amúgy sanszos az év játéka címre.
  • arty
    LOL
  • Istencsászár
    , nemrossz, nemrossz
  • Kandurex
    Az assassin topikból ismét egy díjnyertes hozzászólás:

"Valakinek megvan a boxos verzió? Abból kéne kiszedni az angol .forge filet , hátha"

a huszárok nagyon mozgolódnak :pp
  • xridergabo
    jónak jó csak drága!mind1 kösz a választ!
  • woodbear
    Azthiszem igen! bár a logitechből 2 féle van! szóval akkor összesen 3kormány van hozzá! de a M$ a legjobb, meg az wireless is!
  • xridergabo
    ???eddig mindenhol 2 fajtát találtam az eredeti microsoft-ot meg egy logitechet ezek szerint csak ez a 2 használható hozzá?
  • atessz79
    Hello!
    Keresek Xbox 360 Eredeti MS VGA kábelt

[email protected]
  • Tomy Lee
    Így van.Viszont mindig meg is indítottak ezek a kérdések érdekes témákat amik már ugye nincsenek...:)
  • Lizardman
    azért mert eddig minden második kérdés a warezzal kapcsolatos volt...
  • bbuffy
    hogy behalt ez a fórum......