176909
banner
  • bllo
    Nekem megvan itthon mindkettő, és hát miután kipróbáltam a DOA4-et, azóta a VF5 nem volt a meghajtóban :D

Szebb grafika, iszonyat jó befejező videók, pörgősebb játék, iszonyat bukszák :D
  • Grizzly4x4
    Osztott képernyőn nyomjátok vagy két gép van? Osztott képernyőn milyen mert van még + egy joy-om csak lent van havernál mert ott szoktunk Fifa-zni és otthagytam, de ha király osztottba is akkor visszakérem és öcsémmel nyomnám. Jah és köszi a válaszokat
  • Sir Quno Jedi
    A zsír új elite, az régebbi fajta gép is lehet, sőt az a biztosabb. Attól, hogy boltból új...
  • ThugEdge
    sztem biztos fun gém,de több helyen is olvastam,hogy vmiért fagy,mint a paraszt
    egy helyen azt írták régebbi gépeken,egy fórumon olvastam,hogy a pali zsír új elite gépén is fagy
    szal nemtom
    mindenesetre egy patch gondolom kijön rá

szvsz:

biztos nem volt idejük nagyon foglalkozni vele a gtaIV miatt:)
  • Rena11
    szia
    ha megnyomod a select-et akkor gps mutatja hova kell menned nem tudod eltéveszteni egyépként nagyon nagy game csak kár hogy 6 órás
  • Alwares
    Virtua Fighter-ban elég lassú harc van...
  • detoxic
    Bully: Scholarship Edition-ról tudtok valamit?
    Játszik vele valaki?
    Érdemes le........ööööö,megvenni?
  • cenobite
    Az előző részek függvényében én is a VF5-öt ajánlom. Sajnos 360-ra még nincs meg egyik sem, de PS2-re van VF4-em és az nagyon-nagyon jó volt. Doa2 is korrekt volt, de a VF valahogy több.
  • Petyus_
    Csak a DOA4.

Team Ninja. Nuff said. :P

(Egyébként mindkettőnek van demója.)
  • deep
    Virtua Fighter 5.
    Szebb, jobb, újabb:)
  • james69holden
    DoA4 vagy Virtua Figter 5? melyiket ajánljátok és miért?
    kedvet kaptam verekedni :)
  • arty
    nem véletlen maradnak ezek az (általában) aproságok ki ... igy be lehet reklámozni a régi ficsört a köv. részben és kellemes borzongás járja át a játékosokat, h az előzőből hiányzo dolog az ujban benne lesz végre! :(

az EA ebből a szempontbol extrém gusztustalan, hiszen nem kimondott aproságokat hagy ki, hanem elképesztő alap dolgokat

burnout3-ban a crash volt a kedvencem nekemis :(
    (nameg, h focijátékban nincs biro???? komolytalan - 09-ben lehet kapus nem lesz...)
  • Gideon Wieth
    ha a közeledben van az ürge akkor a jobb ravasszal :) Én is most kezdtem el , de én egyből apummal coopban.. Hatalmas az a game :)
  • Gideon Wieth
    Sziasztok!
    A Dark Messiah Of Might And Magic Elements különbözik a Pc-s verziótol ? Alapvetően az érdekelne, hogy más-e a sztori illetve a pályák ??? mert a demo pl ök más volt, ez a játék második felére is igaz ? :) pls szóljatok ha tudtok valamit róla :)
  • MaSzKa
    NINCS WAREZ! Csak említése/körülírása/kerülgetése is törölve lesz! HA moderátor találja meg előbb, akkor figyelmeztetés NÉLKÜL megy a banhammer!!! (lejárt a türelmi időszak)

:-(
  • Istencsászár
    Hát nagykár... komolyan mondom az EA-nál olyan mintha a fejlesztőcsapat memóriáját resetelnék... FIFA-ból kimarad a bíró, partjelző, eső... Ebből meg ezek amik nagyot dobnának rajta... mert ha szar gémek lennének nem érdekelne, de kegyelten jók...
  • mucsácsó
    Nincsen Crash ("tömegkarambol"), viszont ha LB-t és RB-t lenyomod egyszerre, versenyen kívül, akkor elkezdődik a Showtime mód.. :) Ez hasonlít a crash-re. Van még ezen kívül Burning Route, ami olyan, hogy egy megadott kocsival kell teljesíteni x idő alatt egy útvonalat (csillag jelöli a térképen), és akkor megkapod az adott verda tuningolt változatát.
    +van még stunt, dehát azt nem kell magyaráznom szerintem :)
    De sajna más nincsen.. :(
  • Istencsászár
    Börnáutban vannak olyan feladatok mint az előző részekben voltak? tesztem azt pl a tömegkarambol, amikor bombával beéljük kell menni vagy ilyesmi... vagy csak ez a pár sima race van benne? ( éld túl, kend a falra őket, sima race )
  • Freedy
    Hi! Egy kérdésem lenne: mibe és mivel kell átkódolni a magasfelbontásó videókat, ha xbox-al szeretném lejátszani? A tippem WMV. Csak milyen programmal lenne a legmegfelelőbb, mert tudtommal a WMV elég kényes formátum és sanos nem a legjobb...
  • Örm
    Kösz!
  • james69holden
    http://dunainfo.net/~ebay/

írják a leírásban, h EU v. US
  • Örm
    Tudnál abban segíteni, hogy kell az e-bayről rendelmi, és, hogy tudom megkülönböztetni az EU-s előfizetést az US-stól?
  • Örm
    Kösz!
  • james69holden
    ebay
  • Örm
    Hello!
    Hol lehet a legolcsóbban 3 hónapos Xbox Live előfizetést vennni?
  • james69holden
    nincs
  • VLB
    nyomd meg a back-et, hogy előjöjjön a gps, amúgy fel kell robbantani a rakétákat.
  • crazyclone
    jo rendben, de ez az alábbi módszerrel megoldható lenne...
  • Grizzly4x4
    Nagyon nagy játék ez az Army of Two én a single részt csinálom mert még igy is van mit tanulni az irányításról? Lenne egy két kérdésem: Bunyózni melyik gombbal lehet? mert társam egyfolytában verekszik én meg nem tudok + elakadtam a rakétakilovős résznél nem tudom merre menjek és lejár az idő ha valaki tud légyszi segítsen előre is köszi!
  • woodbear
    engem az érdekelne, hogy az army of two-ban van system link? mert osztott képet utálom! kösz
  • Alias91
    Valaki próbálta már az Army of two-t co-op-ban? Milyen, osztott képernyős, mint a Kane&Lynch?
  • Adi
    ajánlom menj el egy másik forumra, mert SQJ kollega nagyon harapos kedvébe van!:) így is már pipa.
    itt ömlesztheted a kérdéseket:) cenzura nélkül:)
    Remélem ezért nem kapok banhammert.
    Amúgy meg hidd el vmilyen szempontból jobb így ez a topic, mert minden 2 ember kérdése a dvd ki írás volt és az okosítás. Nagyon unalmas volt.
  • Istencsászár
    Szaküzletbe? http://xbox360.lap.hu , itt taláksz üzleteket ahol érdemes venni, nézd meg az árakat s dönts... vagy még megnézhetsz 1-2 nagyáruházat ahol van akció, pl saturn, de minden kép nézz körül és a lehető legjobb ajánlatot fogadd el.
  • geri04
    hali!Az lenne a kérdésem,hogy a Gears of war limited edition,az elmegy flashelt gépeken??Mert nekem volt egy sima,és az nem ment el!!Ha valaki tudja,hogy a limited elmegy flashet gépeken,az legyen szíves írjon nekem privátba!!Sürgős lenne!!
  • crazyclone
    én megértem hogy nincs warez de régen volt itt egy igazán jo FAQ amelyben részletes adatokat találtunk a lemezekről irokrol sőt még arrol is pontosan hogy irjuk meg őket ...
    ha egy tisztelettudo ember szeretne tudni valamit ezekkel kapcsolaosan mit tegyen??
    lehet az tizen akárhány de harminc éves is valoszinű hogy beszól hogy srácok hogy is érdemes meg hogy is kellene??
    kurva nagy a felhajtás most itt az sg n de nekem ugy tünik ennek ellenére a warez egyre jobban terjed ...
    szerintem jobblessz a modiknak is ha legalább egy off topiot hagynának a témának vagy esetleg egy faqt
    szvsz
  • geri04
    Helló!Az lenne a kérdésem,hogy a Gears of war limited edition,az elmegy flashelt gépeken??Mert nekem volt egy sima,és az nem ment el!!
  • Adi
    Call of Duty 4-be mi értelme újra kezdeni a Multiplayert? a prestige mod ügye.
    Vagy ha 55 ös szinten hagyom magam akkod nem haladik a top listán?
  • zee13
    Sziasztok!
    Szerintetek hol vegyek XBOX 360-at?
    Hol a legjobb vétel, hol érdemes?
    Köszi!
  • arty
    az 1080p-t automatikusan nem huzza szét vagy allitani lehet vmi a monitoron? ezexerint 1400x1050et is meg tud ugy jeleniteni, h csak középen lesz a kis kép?

HDMI-n vagy VGA-n hajtod?

box jol skálázza 720as játékokat 1080ra? láttál mellette/előtte 1360x768as lcd-t xboxal? csak mert ott látni a felskálázás randa nyomait :((bár ez a viszonylag nagy méretből is adodhat)
  • VLB
    Nekem nincs livom az a gond, de az aot megvan, split screen az egyetlen lehetőség nálam, csak nincs most senki akivel nyomhatnám...