176915

-
A zsír új 63k a legolcsóbb helyen.
Ahhoz se microsoft Vga kábel, meghát az átalakítás is 7k..
Persze akinek megéri a +10k az annyiért már újonnan is megkapja! -
spammer #38520 Hány gép járt nálad? Konzolboltban dolgozol? Tényleg csak kiváncsiságból kérdezem, mert érdekelne.
Nekem is Arcade van, de ennek is olyan meleg, néha forró az alja (igaz hátul langyos levegőt fúj, dehát az 1 dolog), hogy az már durva. Kikapcsolás után, meg a visszahűléskor szokott pattogó hangokat kiadni, nagyon remélem hogy nem rossz helyen pattog :S -
spammer #38519 Ennyiért vagy +pár ezer forintért zsír újat vesz az ember. -
spammer #38518 Gamepod.hu, de jó lenne ha mindenki igényes teszteket és leírásokat csinálna, nem ilyent, hogy "Nekem tetszik, mert jó a graf" stb. Volt 1-2 igénytelen teszt, le is szedték őket. -
"Elöbb utóbb MINDEN gépet utolér, beleértve a garisakat, hűtésmodoltakat, vízhűtéseseket, szétvágott oldalúakat, stb. :("
Jajj nem kell a hangulatkeltés, természetesen nem minden gép hal meg (vagy az előbb utóbb alatt mit értesz? Lehet hogy 15-20 év alatt tényleg beszarkik mindegyik de kit érdekel? Normál időintervallumban meg nagyon sok hibátlanul működő gépet tudok ami mindenféle moddolás nélkül megy, immár harmadik évébe lépve is. -
van egy eladó xbox360 Arcade (haveré):
• ARCADE HDMI, 175W, ez a változat nem lesz 3 ledes!
• 1 hónapos, 2 hó garancia budapesti kiskerbe
• átalakított, Live-on nem volt, visszaalakítható (a firmware megvan)
• 3+1 játék, dvd borítóval
• Microsoft Vga kábel (monitorhoz) + 256Mb memóriakártya
• számla, gari megvan, 60 ezer HUF -
"Hát jah, de amikor a 203W-os Core/Premium gépek voltak annyi idősek mint most az Arcade/Elite-ek, azok sem hullottak. ;)"
Dehogynem, azok már akkor is hullottak mint a legyek. Hazavitted és lehet hogy két nap mulva 3 led. Azért is mondtam abban az időben mindenkinek hogy hazavinni kéthétig nyüstölni oszt ha birja akkor lehet flashelni. Mondjuk ezt még most is tartom de tény hogy 175W arcadeból még nálam sem járt rossz. -
Ez a lehető legrosszabb párosítás.
A piszkálásnak azért vannak ellene egyesek, mert elveszik a gari, nem pedig mert változtatsz vmni a gépen. Te buktad a garit is, de és még csak nem is javult a gép semmit. -
Nyílván, mivel a gari idő addig tart amig bele nem teszik. -
A hűtésmod arra jó ezek szerint, hogy a garidő lejárta után menjen tönkre a gép... ;) -
lelkiismeretem nem engedi :)
petyus: abszolut számításba veszem a lehetőséget. a most elbukott 40k(+irt lemezek) sok játék végigjátszását (vesz/végigtol/elad) tette volna lehetővé
egyelőre egy uj gépet nem tudok venni(60 pénz nincs most erre hirtelen), várok vagy megjavittatom, hátha kihuzok vele még pár hónapot, amig esik egyet az árkád ára
pedig végre van időm és haverok armyof2 és gow coopra - erre pont besz*rt :( 2 hét mulva nem ütött volna igy meg a dolog :(
Stinger576: eh, pont az ilyesmi tántorit el, h javíttassam :( és a topik tanulsága alapján minden javitott gép ujra meghal pár honap után -
nem dobunk össze egy alap oldalt ahova mindenki írhat játék teszteket és kirakjuk ? :) és az sztem tök jó lenne előzetetsekkel bemutatókkal videókkal stb .... :) ilyen úgy sincs még :) -
Stinger 576 #38509 Sosem lehet tudni - az overcool amúgy roppant hasznos és okos dolog, így mindenképpen ajánlom, ha már ígyis-úgyis elbukta vki a garit. Nálam a jelek (és a másodlagos hibakódok) szerint nem a GPU, hanem a CPU a ludas, ez pedig zűrösebb ügy... -
Az én gépem flashelve van, de semmi más bütykörészés nem történt benne és eddig hibátlanul működött. Remélem még sokáig megtartja jó szokását. -
mhh.. fél óra dashboard járatás sztem felesleges!:D -
Áhh én akkor sem veszek ps3-at. Inkább rinyálok a 3RROD miatt. :D -
amdrula #38505 Mikor is vát fel GPU BORDA? -
Úristen:D Most nézegetem a gamestar-on a cikkekhez a hozzászólásokat.Háát elég nagy harcok folynak a pc-sek és konzolosok között.Lehet rajtuk nagyokat derülni:) -
Valóban nem érinti a gpu-t, azt viszont igen, hogy ez egy újabb sorozat, amiben már ez a hiba elvileg (a gpu borda nem vállik fel) ki lett küszöbölve.
De meglátjuk 1 év mulva :)
Ha beszarik a boxom, kibaszom az utcára, és veszek egy ps3-at.
Ennyi :D -
Mostanában megszaporodtak a halott boxok:S Remélem enyém még bírja jódarabig. -
Stinger 576 #38501 A mai nap jobb létre szenderült a 4 hónapja újragolyózott, hűtésmoddolt overcoolozott 360-am. S az ember akkor ne legyen ideges... -
Hát jah, de amikor a 203W-os Core/Premium gépek voltak annyi idősek mint most az Arcade/Elite-ek, azok sem hullottak. ;)
Különben a 175W a 65nm-re való fejlesztésnek köszönhető, de az csak a CPU-t érinti, amivel eddig sem volt gond (grat MS).
Szal ha elérik az kb 1 éves kort az új gépek pont úgy fognak dögleni mint a mostaniak, ha nem csinálnak valamit a GPU-val vagy a hűtésével. (az a szar kis extra borda elég vicces) :( -
hogy ne sírjon ha meghal:) -
De akkor meg miért nem mindegy, hogy kinek adja el, ha úgy is megemlíti, hogy feljavított? mert te azt írtad, hogy olyannak adja el akit soha többé nem lát utána! -
A 175wattosak már nagyon kis százalékban (5%) hullanak.... ha veszel, mindenképpen olyat keress!
Én személy szerint még nem is hallottam 3 ledes arcade-ról... -
Én azt csinálom:) Ezért nem idegeskedek:) -
"add el normális áron"
Nem véletlen írtam így. Olyan áron adja amennyit egy NOHDMI régi, javított gép ér. -
Sund #38494 etika rulez.
-
Vegyél egy újat, játssz eredetivel. Akkor az MS állja a szervízköltséget. -
Csináltasd meg és add el normális áron olyannak akit soha többé nem látsz. Annak a gépnek már annyi. -
Igen osztott képernyőn játszunk, és tényleg nagyon jó. Gyorsan megszokod aztán adsz neki... csak egy konzolom van és remélem ez az egy marad jó sokáig. :) nem akarok újat venni vagy Ps3ra váltani mert ezek folyton ugranak :D :) -
zolee216 #38490 Szerintem érdemes megjavítattni. Ezt csak azért mondom, mivel az én gépem is igy lett 3 ledes ahogy a tied 2007 októberében.(csak hát jó helyre kell vinni)
Jelenleg is tökéletesen működik, semmi fagyás.
Ja és rakattam bele overcool modot is. -
Részvét: :(
Egyébként ha az vígasztal, lehet h a piszkálás nélkül elöbb halt volna meg.
Mivel ezek szerint hajlamos 3RROD-ra, így extra hűtés nélkül rég meghalt volna. Gariba elvitték volna egy hónapra, és az új is már a végét járná.
Egyébként az új hdmi-s gépek is szinte ugyan úgy halnak mint a régiek.
Amcsiban már sokasodnak az eBayen a új javított hűtésű gépek 3led hibával. :( Sőt egyre több a vízhűtéses gép.
Elöbb utóbb MINDEN gépet utolér, beleértve a garisakat, hűtésmodoltakat, vízhűtéseseket, szétvágott oldalúakat, stb. :(
Ha működik a gép az nem bizonyíték arra h nem lesz hibás, ezt mindenki vegye figyelembe. -
Az MS ugy baszta el a dologt h ember nincs aki azt megcsinálja... persze a sok haszonélvező, "okos" üzletemberek a tudatlan júzerek kárán zsebelnek be pénzt... hogy miért is? én hűtésmoddolom neked és akkor jólesz.... francokat, azt viheti vissza a tag meg behalt... semmi baj megcsináljuk, csak pár ezer ft... Akinek olyan a gépe ami előre halott az meg is fog halni, mert az MS fasz volt és leszarta... -
Jó példa.. mióta mondom, hogy agyon kéne verni mindenkit aki belepiszkál a gépébe "megelőzés" céljából.
Remélem mindenki tanult belőle! -
amugy az army of two üti a GOW coopját, szvsz :)
ez 'A' coop játék! -
az én gépemért - ujra - eljött a kaszás :D ... illetve :(
komolyan hihetetlen, azt hittem az én gépem sose lesz 3ledes, azt hittem ez tényleg a 'bánásmodon', a hütésmodon mulik. hát nem :(
- az első tulajnál lett először 3ledes, akkor alaplapcsere oldotta meg (nyáron)
- nálam ma reggel csapott be a ménkő' ...
a gép soha nem fagyott, nem láttam képhibát sem, lemezeket is tökéletesen olvasta mindig (pc-s fej van benne)
- venti 12V-ra felhuzva, iszonyat zajjal tépték kifelé a meleget
- hátul a box szétvágva, a ventik szabadon jártak, a minél nagyobb légáramért
- papirmod (jobb levegőelvezetés a bordákról
- manual overcool: MINDIG járattam fél orát kikapcs előtt
- tegnap egyik haverral army of two ment coopban, mielőtt lelépett, mutattam pár jelenetet mass effectből, majd fél ora/óra hűlés és kikapcs
- reggel másik haver jött, h Gearsofwarozzunk, bekapcs, azonnal 3LED. többször ki/bekapcs és maradt a 3LED
régi premium gép, azaz nem HDMI-s, csak komponenses
nemtom érdemes e megcsináltatni (no gari), van-e akinek utána nem lett 3LED-es pár honap mulva ujra?
ha veszek ujra gépet, hozzá se nyulok, az fix :( SEMMI értelme -
army of two hány pályás? -
az Ms is ugyanazt a kábelt adja hozzá amit a boltba kapsz!:) -
Már hogy válogtna? :)