176915
banner
  • mucsácsó
    Így van, viszont azért egy-két jelenet tényleg odaveri rendesen. Bár az Advent Children továbbra is legjobb :)

Alwares: Tudom, hogy nem jött ki PC-re...és amilyen kuss övezi, nem is csodálnám, ha nem jönne. Akárcsak a pl. Turok PC-re..mind ilyen sufniátirat, aztán meg szidják csak őket..Sok eszes :D
    Amúgy igen, DMC4 így volt a jó a folyamatos 60 FPS-sel teljes pompában, de mindezt egy PC nem tudom hogy bírná el...max valami 150-200 ezer Ft-os vas. :P
  • woodbear
    Grafika nagyon jó! nah erről a játékról pont elég is ennyi, mert a többi említésre sem méltó!
  • Alwares
    Szar játék. Van aki ennek is örül. Azért remélem igényesebb vagy ennél :D
    Soliders of Fortune Pay szintű grafikát és nagyjából olyan játékmenetet kapsz, második világháborós csendes óceáni szigeteken...
  • morgomedve
    The History Channel-Battle for the Pacific

ezzel játszik Valaki?
    kiváncsi vagyok milyen játék
  • Checkerboy
    Soká lesz =(
  • woodbear
    Elvileg április 11.-ére várhatjuk a nagy művet!
  • Checkerboy
    Már néztem...elájultam =D
  • Gideon Wieth
    április eleje nem -??? az sw:)
  • Kandurex
  • woodbear
    várd meg a star wars force unleashedet! addig is nézz róla videókat! atom durva game lesz!
  • trick daddy
    hyy hát ez a fifa street 3 naon rövid (söt nincs is story modja :( )
    1-nap alat kijácottam XD
  • arty
    Mass Effect után én nem javasolnám a Clubot :D Igazábol azután nehéz bármit javasolni ...

lövöldéből én bátran ajánlanám az Army of Two-t/Bioshock-ot, komolyabb (rpg?) játékrol pedig majd vki más mond valamit, azokat nem ismerem :)
  • Istencsászár
    Áh, boxra méretezett kézitáskába:)
  • Alwares
    De ugye nem tesco-s szatyorban? :D
  • Checkerboy
    Én boxom rögtön egy 1000 KMes úttal kezdte...Pesten be a boltba, ki a boxot csomagtartóba, irány Németország :D És csak másnap vettem elő, h összeszereljem, és kipróbáljam =) Konzolvásárlás...a legjobb...
  • Checkerboy
    Áááá! Kivittem a Mass Effectet...megakadtam valahol, és abbahagytam, tegnap elővettem és végigvittem! =D Nagyon jó játék! Az a baj, h nemtom mit szerezzek meg következőnek....The Clubról van vélemény? Megjelent egyáltalán?

Mass Effect:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Rávettem a főgonoszt, h harakirizzen egyet =P
  • Istencsászár
    Én sokszor hetente hordom Pestről-Egomba, villamoson, metron, vonaton át a boxomat:))
  • Alwares
    PC-re még ki se jött. És nagy a csönd is körülötte, lehet már nem is fog. Vagy csak fél év múlva. Minden esetre a DMC4 az a játék amit nem tudok elképzelni szaggatva, lebutított látvány világgal...
  • arty
    nekem 7 honapja egy helyben feküdt a box, nem utazott sehova és ... sztem utaztasd nyugodtan, ha megdöglik nem azért fog, hanem mert a génjeiben van

nálam nagyobb mod-pártoloja nem volt a boxnak(minimum 50 hsz-emben bizonygattam, h igenis ér valamit minden aproság, amivel óvjuk a booxt), de rá kellett jönnöm, ami elrendeltetett, azon nem tudok változtatni

Army of Two-t nézte valaki versusban (live-on) ?
  • Alwares
    Ha elolvastad a szorit akkor gratulálok, lelőtted magadnek a poént... RE4 szerű lesz a játék? Talán a kameranézet, az igen. De én egészen másokat halottam róla, hogy közelebb fog állni a kalandjátékokhoz és lövöldözés nem nagyon lesz benne. Inkább a hangulatra mennek rá.
    A grafika meg nem tudom milyen lesz, hogy ki szülte, csinálta az engem egyátalán nem érdekel, ha szép lesz akkor okés, de szerintem messze el fog maradni az eszméletlen screenshotokon látottakon.
    Legyen jó és majd meglátjuk. Ha 2009 azt se bánom, lesz mivel addig játszani...
  • Istencsászár
    "kenterbeveri az összes CGI filmet, még a Final Fantasyket is"

Nekem is tetszik, látványos, de azért tulzásokba nem kell esni, attól még kicsit távol áll.
  • mucsácsó
    Így van, osztom a véleményt! :) Nagyon a szívemheznőtt a játék, pedig én sem toltam az előző részeket...vagyis csak a DMC3-at PC-n egy ideig, de..ugyebár az ilyen játék szart nem ér PC-n, mint ahogy sok más sem... :) El nem tudom képzelni, hogy majd a PC-sek hogy tolják billentyűzeten...és akkor majd megy a szidás, hogy milyen szar játék..dehát ez mindig így van, tipikus... No mindegy, ez már nem az én bajom! :) Tehát tényleg, hatalmas nagy hentek voltak benne, a hideg kirázott szabályosan szinte minden átvezetőnél, mert ilyen durva IN-ENGINE átvezetőket nem láttam még...kenterbeveri az összes CGI filmet, még a Final Fantasyket is...Úgyhogy sok szeretettel várjuk az 5. részt! :)
  • dienesoft
    Most végeztem ki a Devil May Cry 4-et. December óta van Xboxom, de nekem egy hangyányival jobban tetszik, mint az eddigi összes játék, amit kipróbáltam (beleértve Gears Of War-t is). Iszonyatos nagy kaszabolás volt. A grafika, hangok, átvezető animációk (amiknél szebbet még nem hiszem, hogy csináltak volna) nagyon jól összehangoltak és a történet sem utolsó. A szereplők jellemét is igen jól ábrázolták, néha felnevettem Nero és Dante beszólásain, reakcióin. Tisztára olyan volt, mint egy mozifilmben :) . Nem tudom, hogy lesz-e folytatás (igazából a 4-ben elkezdődik valami de a végére meg is oldódik, legalább is én úgy vettem észre). Biztos, hogy az előző részekre is vetek néhány pillantást, hisz az első hárommal nem is játszottam, csak hallottam róla. Egyetlen negatívuma talán a végefele van, a fejlesztők igen csak húzták-nyúzták a fő-fő-fő bossharcot és amint átvesszük Dante szerepét, gyakorlatilag mindenben visszafele megyünk a helyszín ugyanaz. Ettől eltekintve azt mondom, az egyik nagy kedvencemmé vált ez a játék, remélem lesz még hasonló élményben részem! :)
  • Sephi
    Jojjon mar ki a MGS4 , az az érdekes :D

Alan Wake-et is varjuk, csak sajnos hiába. Ha a Blizzard fejlesztene akkor nem csodálkoznek :D
  • Sephi
    Az Alan Wake azért kesik mert Xbox360=anra is ki kell jojjon pont akkor amikor PC-re.

Az Alan Wake egy amcsi iro meséje alapjan van, es elmeseltek a fejlesztők hogy nagyon hűek a sztorihoz.

A sztorit el lehet olvasni neten csak tudni kell hol.

A játékmenet TPS+egy RE4 stílus.

Az első edzsin meg "sajat" fejlesztés volt de azt is fogtak es agyon hackeltek. Amit te lattal meg egy eve bemutatót az mar azzal van, de ok azt alitjak hogy új.

A fentiekkel elve, arra kell kovetkeztesek hogy tudatlanságodba szeretsz masokat megsérteni, mert rosszat veltek mondani arrol a jatekrol ami neked a kedvenced, bar nyilván semmit sem tudsz róla csak par dolgot amit a pofádba nyomtak. Ha tényleg ekkora fan vagy akkor utananeznel, bar igaz néhol a google sem segit.

• OliApa
    [URL=http://www.sg.hu/cikkek/58744]"Apple és a Microsoft is a Blu-ray táborában"[/URL]
  • Alwares
    Switchen? Nem routeren? Hmm és mégis hogy gondoltad, azzal hogyan fogod elérni a világhálót, valaminek tárcsáznia kell. Az az igazság, hogy eddig csak routerekkel és egyszerűbb HUB-okkal volt dolgom. Elvileg alapbeállításon kell hagyni mindent. Nekem se tudja leolvasni az ip-ét otthon. Bár most már router van, más a helyzet. De próbálkozz csak, igen sok embernek nem tudja lekérni, live mégis megy. Az a teszt egy szar...
  • Istencsászár
    Kösz:), bár remélem nem lesz rá nagy szükség mivel elég kultúrált és normális hangvételű lett a topik.
  • Aleksz
    B de nem láttam. Nem modemet dugtam rá hanem egy switchen át csatlakoznék. Megcsintam amit írtál de ígyse jó az IP.
  • Sir Quno Jedi
    toménazt
  • Kandurex
    , gondoltam nem bánod, Csocso szólt, hogy nem tudja elvállani tovább
  • Sir Quno Jedi
    baszki, gyorsan letoltátok TsoTso-t... :DDDD
  • Kandurex
    gyorsított eljárásban, új házigazdaként :) jó munkát!
  • mucsácsó
    Itt írta neked, CSAKIS NEKED Alwares kollega: #38634
    Olvasni esetleg..? ;)
  • Aleksz
    Hello. Egy kérdésem van: Nem tok csatlakozni az xbox livehoz mert az ip címre ezt írja failed. Miért? Előre is thx
  • tejföl
    Egyelore nincs.
  • Brash
    Mafia 2-nek van hivatalos megjelenési dátuma? :S
  • tejföl
    Lesz biz'a ! Trailer mar van is fenn a marketplace-en!
  • Gideon Wieth
    A mafia szerintem egy maradandó játék. Mindenkinek csak ajánlani tudom, nagyon erős ellenfele a gta-knak és szerinem nem is lehet különbséget tenni minkettő ugyanolyan jó :)

A maffia 2 lesz boxra viszont nem ?? :)
  • tejföl
    Mea culpa! Igazatok van! A Maffiat nem adtak ki. Rosszul emlekeztem. A Godfather-rel kevertem.